Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a poén, hogy ha régrõl követed az itteni életet, akkor tudod, hogy Tom barátunk tolja ezt az anime dolgot, amit páran (jó érzése heteró fiatalemberek) némileg homogénnak találtunk. Párszor meg is lett emiatt szólva, aminek az lett a hatása, hogy egyre langyabb témák kerültek elõ.
Ám ez a mostani annyira ott van, hogy mindenféle kertelés nélkül elénk tárja 2 férfi szerelmének kiteljesedését, ami feltehetõen nem komoly (= poén).

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Elektrofrombc2
😄 simán

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

de legalább rímelt

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Elektrofrombc2
F_Sz 😛

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Tavasz.

Azért valami csak inspirálja, hogy ilyeneket rajzoljon.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

murlow
Ebben mi a poen? :p
Szerintem csak egyszeruen sokkoloak ezek a kepek itt BFH topikban.
Persze csak azoknak akik nem buzik. :p
Most világossá volt elõttem, hogy Tomonor poénból nyomja ezt a homokozást.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

o.O... izé.

Értem én, hogy tavasz van, meg minden ... de hát szóval, erre biztos van másik fórum is.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

davis98
LOL <#pias>

nickname: doki09

=D

nem, a mandó én vagyok, Xsear-nél jelentkezett a bug.

Ma akartam fegyókat fejleszteni, futkosókát venni, ugribugrit venni stamina-, xp-, vp boostot venni stb.
Nézem a kb 3 hete jelentett mancusi nevû cheatert s lááám... ma is fent volt.
Akkó harcolunk azzal, amink van. Elhatároztam, amíg mancusi bent van nincs pénz. Ennyi.
Nomeg azért is bévehetik, mert a map filter, azaz hogy közlekedõs v. sétálós-e a pálya hááát... semmit nem ér.
4x pakol be sûrû egymásutánban vagy a MM, vagy a RR pályákra, pedig vehicle only vok.
s9ns
Érdekes!
Nekem is volt már ilyen. Azt nem néztétek meg, hogy valamelyikõtök halála után változik-e a helyzet?
Neki nem töltõdtek be a ruházatspecifikációs adataid. Ez azért nagyon gáz!

De itt inkább az lényeg, hogy stealt-ban van a mandó, Tom meg simán látja..., meg az a furi csomagos dolog?!

De akkor láttad a fegyverét.

Ilyet már én is tapasztaltam, alap ruhája volt az emberkének, amikor megölt utána meg teljesen fel volt szerelve. Teljesen máshogy nézett ki.

IMHOL, egy érdekes bug.

jugen
Jajjjj Gyuszo! Örülök neki, hogy neked is volt rendes gyermekkorod. Ne veszekedjetek itt.
Én arra a kijelentésedre reagáltam, hogy milyen egyszerû a valóságban mesterlövészeket kiszúrni. Ez nagyon nem igaz. A kedvedért elõkerestem egy videót, a katonai mesterlövészek egyik vizsgájáról, hogy milyen megmérettetéseken kell keresztül menniük, hogy tényleg azzá váljanak. 18:48-tól ajánlom figyelmedbe.

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

+1
Bõven elég már a lvl3-as blast is a commando ellen, már nem ér vissza, hogy lekéseljen.
Ez az mgl, a pisztolyos mandonak nagyon jó késes mandó ellen, egy butábbat lehet szivatni vele, de ilyen szitu ritkán adódik. Én a mandómmal nem is tudnám használni, ha berakok minden általam fontosnak ítélt ability-t, akkor a gombkiosztáson már nem marad erre hely.

tulajdonképpen az egyetlen fegyverek, melyekért úgy érzem hogy kilöktem a pénzt, az a Dylan's Destructive Duplex és a Magnified MG volt. A többi mind hasznos a maga nemében.

Zero07
Bõven ellöki olyan messzire vagy lesebzi annyira, sem hogy még egy ilyen szrságot kelljen pluszba venni. Az értékes 60 damage/fõ-s gránáthoz képest molyfing az mgl.

aha, csak hogy a blasting strike kimerül egy lövés alatt, itt meg van 6db >😄

Zero07
Az 560 bf-fel olcsóbb verziót Blasting Strikenak hívják.

Zero07
"simán nekimegyek soldiernek, gunnernek...imádom nézni, ahogy köhögve medicért könyörögnek, ..." ezek most a deathcamos történeteid? 😄

Azt én is szeretem. Természetesen minden okosabb hõs tudja, hogy ha GL-el szpammel maga köré, késelõ nem fogja tudni betámadni, legalábbis késsel nem.

phiton
Mando késsel--> a legtutibb cucc nekem, simán nekimegyek soldiernek, gunnernek, néha egész csoportnak, lehetnek fullon a képességeik. Van benne kihívás 😛 meg imádom nézni, ahogy köhögve medic-ért könyörögnek, és futkoznak zavarodottan fel-alá .

Egymillióan a magyar esportért!

Skacok szerintem ezen nem érdemes pörögni.

Hogy is mondjam... Gyere ki a gettóból.

Tudod ki a beszükült látókörü esetleg te és nem álltalánosítok,látom és tapasztalom mi megy manapság.Ja most jut az eszembe hogy kinek írkálok,hát te vagy itt az atyaúristen akkor mindent visszaszívok nehogy még bannonjanak innen.Mellesleg én hol írtam olyat hogy ki hogy tölti a szabadidejét.Nem tudom mit kavarsz itt.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Nagyon általánosítasz. Én a 90-es évek gyermeke vagyok, de még mindig kétlem, hogy mindenhol csak a drogok mennének a mai generációban. Az meg hogy ki hogyan tölti a szabad idejét az magára tartozik, kedves beszûkült látókörû barátom.

Nem én kezdtem õ piszkált hogy a moncsi elõtt nõttem fel közben meg nem.
Mellesleg nem vagyok írigy nagyon örülök neki hogy akkor volt a gyerekkorom,csak az a helyzet a ti korosztályotokkal hogy kínotokban jódolgotokban nem tudtok mit kezdeni magatokkal csak a hülyeség(narkó és társai a rengeteg írigység,erõszak)megy.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ibuki
Köszi ! 😊

Spirito Juve!

Egyszer volt hétfõn adás, akkor is csak azért mert Brezsnyev bácsi temetése volt. XD

Nincs mit! 😄

Grr1234
<#vigyor5>

jaj jaj, hagyjuk ezt a témát. Megszólni mások korosztályát annyit jelent, hogy irigy vagy.

Köszi!

Mikor én gyerek voltam még volt olyan nap hogy müsor se volt a tv-ben.Nem úgy mint a ti korosztályotoknak csak megszületni volt nehéz.

Royals:
M95 1 nap
2Z73-D9LD-7REC-P7X6

10 Pocket Tank
E3QM-J7LM-8R86-7X7J

Nationals:
SVD 1 nap
97VB-YAWZ-XV46-LKNH

10 Pocket Tank
DPRP-TGF3-FYK4-S2NP

a jót meg kell fizetni általában.

Jók, csak drágák xD
És a Pocket Tank is megérkezett 😄

Megérkeztek a robotok 😄

Ezzel mit tudok kezdeni hogy menjen a játék?? <#fejvakaras>

jugen
Te is a monitor elõtt nõttél fel... életedben nem bújócskáztál...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

és az életben egyetlen sniper lövéstõl megdöglesz ugyhogy ott nem jelzi a képernyõn hogy honnan lõnek 😄
És ugye a birodalom visszavág, mert nekem madonak is kerülnöm kell a nyílt terepet, mert ha valakire, hát rám igazán veszélyes az ellen mando. Itt nyal vissza a fagyi. A mandoknak kéne ríni, hogy mekkora ganék vagyunk 😊 😊 😊
Zero07
Mandók ellen megoldás: kerülöd a nyílt terepet. Ha késelõs jön azt a játék a láthatatlanság aktiválásának hangjával tudatja, egyébiránt csak tudni kell lõni. (Ez a soldierre vonatkozik, amely mindhárom kaszt ellen kiváló, ha tudod használni.)

A kiegyenlített erõviszonyokat említve a mando igen komoly hátrányban van, köszönöm, hogy megemlítetted.
Gyaklatilag közelharcban igen ecetes az ubi. Settenkedni is csak szõr mentén, mert ott a Mark Target, illetve akció esetén azonnal látható leszek minden féle védelem nélkül. Kezded kapisgálni, hogy miért nem támad épeszû mando fullos gunnerre? Mert úgy vettem észre, ha néha kalandvágyból ilyet tettem nem állt meg teázni a gunner, vagy hagyta abba az igen reális öngyógyítást a soldier csak az egyenlõ esélyek elérése kedvéért 😊