26731
Battlefield Heroes
-
#23971 Csinicsizmi rögtön megkellett vennem
-
CJ4forever #23970 Meg bírom kaparni az arcomat, mikor a claw sorozatban hajítja az M21-es fegyót, miközben M1, M95 van az arzenálomban. Volt, hogy két hónapig nem járt le, mert mindíg újra dobta. Tonicból meg semmim nem volt.
Ebből most dobott egy 100-as csomagot. Hálás is vok nem kicsit :) -
CAC #23969 Szerintem azért nem, mert pl egy xp boost, vagy egy m16 jóval értékesebb, mint pl egy nyuszifül. Ezért gondolom a szarabb cumókból több van, hogy nagyobb eséllyel jöjjenek ki.
Mondjuk, amit Tom ír, az magyarázat mindenre. Titkon féltem ettől. Persze gondolom így is van esélyem jó+örök cumóra, csak igen kevés. -
tomonor #23968 Elméletileg igen. Gyakorlatilag nem.
A claw úgy működik, mint egy normál suppy drop - minden hősre előre be van programozva az a sablon amit követni fog a claw, így lényegében mindegy hol állítod meg (ezért is van a speed claw opció).
Továbbá minnél több cucc van egy hősödön, annál kevesebb esélyed lesz rá, hogy valamit örökbe dob. -
tevel #23967 De akkor nem lenne elég mindegyikből egy is? -
#23966 A "moderate", kozepes tavra valo fegyerek sztem mindenbol eleg gatyak.
Vagy a kozeliek vagy a nagy tavolsagra valok a jok, a harctol fuggoen. -
harduplanfor #23965 A 6 accountom hasznalata utan annyit tennek hozza, hogy orokbe ritkan ad valamit. Pl. hasznos fegyvert. Altalaban naponta porgetem oket ki 6x:)
Igy valamelyik karim jo esellyel palyazik 1-30 napig hasznalhato cuccra.
Sajnos sokszor dob be scoped sof ak74-et,amit special nem kedvelek, mert szerintem gyatra a sebzese. Masnak lehet tobb a szerencseje:) -
CAC #23964 Akkor úgy lesz, ahogy én gondoltam. Tehát csak a tárgy van a sorokban, s miután kihúzásra került, random kap egy használati időt.
És akkor ezek mellé meg bejön az, amit Peti mond, nevezetesen, hogy a csillagos stuff tuti, hogy örök.
Már mindent értek. :) -
tevel #23963 Az egyik M16 lehet 7 napos is, de lehet 2 db 1 napos, vagy 3 db 30 napos...vagy ezek kombinációja :) -
kekipeti #23962 Aminek a sarkában csillag van, az tutira örök. A többi véletlenszerű. -
CAC #23961 Ezek szerint már konkrét itemek vannak a clawban? Tehát pl 3db m16 közül az egyik 1 napos, a másik 30 napos, az utolsó meg örök felhasználású?
Én eddig azt hittem, hogy először kihúz a gép egy terméket, majd random kiderül, hogy hány napig/felhasználásig lesz az enyém. -
HUN WARRIOR2222 #23960 Az azt jelenti, hogy örökbe kapod a cuccot :D -
CAC #23959 Srácok lehet, hogy már kérdeztem, de nem emlékszem, hogy jött volna rá válasz...a clawban pár tárgy bal felső sarkában van egy kis csillag. Az mi? -
kekipeti #23958 Azért kérdezem, mert elég jó lenne kapni valamelyiket :D -
tomonor #23957 Múltkor elég volt, ha a nyerő csapat facepaint-jét birtokoltad a hősön, amilyen osztály volt, olyan fegyót kaptál. -
DFAdirotor #23956 nem kell játszanod az olaszok szarok a spanyolok jók a németek és a holandok -
#23955 Forza Italia! ;) -
kekipeti #23954 Ezzel a foci fiesztával kapcsolatban lenne néhány kérdésem :D
1. Elég ha megveszem a festést v játszanom is kell?
2. Szerintetek melyik csapat esélyesebb, mert szerintem a Spanyolok megint nyernek :D -
tevel #23953 Miért nem állítod a commando limit-et 0-ra?
Megtehetnéd, nem?
Eh-eh -
kekipeti #23952 Szia, nekem se jön be. :/ -
Bence777 #23951 hello csak nekem nem indul el a bfh pte mer betok jelentkezni de ujra inditottam game de igyse jó. -
CJ4forever #23950 Köszi, már azt hittem valaki megint kreált valami okosat. -
DFAdirotor #23949 Ez egy ritka bug nekem is volt már :D ne törődj vele
Tatyi osztom a véleményedet -
harduplanfor #23948 Pedig mar kezdem megszokni a cheater brigadokat, es a csodas kill/death aranyt:):) -
#23947 esküszöm pucéran futnám örömömbe körbe a Margit szigetet ha végre megszüntetnék ezt a nyamvadt mandó kasztot ebben a játékban -
CJ4forever #23946 Én például határozottan emlékszem arra, mikor legutóbb becsukott. Akkor pont nem volt nyitva. De akkor legalább tudtuk, hogy vagy kinyit, vagy nem.
Akkor legalább nem volt ez a bizonytalanság. -
kekipeti #23945 Értem :/ -
Bence777 #23944 Ha engem kérdezel kb pár nap vagy talán még ma de lehet hogy csak jövöre vagy többet soha. -
kekipeti #23943 És nem tudod mikor nyit újra? :D -
Bence777 #23942 Minden kedves játékosnak felhívom a figyelmét pte bezárta a kapuit. -
tevel #23941 Ennyi SMS-el a VV5 döntő szavazását is átírhatta volna. :P -
tomonor #23940 de -
#23939 Ne vagánykodj! :P -
CJ4forever #23938 Azt még hozzá teszem, hogy az emberünk előtte "i need a medic" tartásban rohangált a pályán, és bármit is csinált (lőtt, futott, ugrált) a karaktere nem változott.
Na most én 1919-ben szegeden voltam darutollas vöröskatona, és ilyet még akkoriban sem láttam. Pedig ott mentem Horthy lova mögött, és magam nyerítettem. -
CJ4forever #23937 Há mosfosom össze magam. Megyek a futok, és keresem vadul az ellent. Az egyik mandonak kiszúrtam a kedvenc helyét, hát tolok egy markot. Figyu! Ez lehet csak nekem új... A mando neve megjelenik a mutogató piros nyíllal, ámde a karakter láthatatlan marad!!! Elbújik a szikla mögé, és nem is látni tovább sem a nevét, sem a nyilacskámat!!! Döbb. Picit várok, még egy Mark... nini, itt fut a pali velem szemben és név megjelenik, pali nem. Oda sétálok leszúrom. De centikről sem látom!!! Csak a neve jelent meg, így találomra szúrkáltam a neve alá!!! Őt így kinyírtam, de döbbenetemben jöttem is írkálni nektek. Ez mi???? -
#23936 Írták facebookon -ahol kiközölték a kódot-, hogy limitált és gyors beváltásra ösztönöztek, mert nem lehet mindenki szerencsés.
Nekem szerencsére sikerült beváltanom, pont fenn voltam fészen. -
tomonor #23935 Ha lúd, legyen kövér. -
harduplanfor #23934 Ertem. Latom felkerult az egesz gardrob:):):) -
tomonor #23933 Cucc ápdéjt :D
-
tomonor #23932 BFH és BFH PTE nem ugyanaz. Ott így se - úgy se működött volna ez a kód.