Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ám ez a mostani annyira ott van, hogy mindenféle kertelés nélkül elénk tárja 2 férfi szerelmének kiteljesedését, ami feltehetõen nem komoly (= poén).
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Szerintem csak egyszeruen sokkoloak ezek a kepek itt BFH topikban.
Persze csak azoknak akik nem buzik. :p
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Értem én, hogy tavasz van, meg minden ... de hát szóval, erre biztos van másik fórum is.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Nézem a kb 3 hete jelentett mancusi nevû cheatert s lááám... ma is fent volt.
Akkó harcolunk azzal, amink van. Elhatároztam, amíg mancusi bent van nincs pénz. Ennyi.
4x pakol be sûrû egymásutánban vagy a MM, vagy a RR pályákra, pedig vehicle only vok.
Nekem is volt már ilyen. Azt nem néztétek meg, hogy valamelyikõtök halála után változik-e a helyzet?
Neki nem töltõdtek be a ruházatspecifikációs adataid. Ez azért nagyon gáz!
Én arra a kijelentésedre reagáltam, hogy milyen egyszerû a valóságban mesterlövészeket kiszúrni. Ez nagyon nem igaz. A kedvedért elõkerestem egy videót, a katonai mesterlövészek egyik vizsgájáról, hogy milyen megmérettetéseken kell keresztül menniük, hogy tényleg azzá váljanak. 18:48-tól ajánlom figyelmedbe.
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Bõven elég már a lvl3-as blast is a commando ellen, már nem ér vissza, hogy lekéseljen.
Ez az mgl, a pisztolyos mandonak nagyon jó késes mandó ellen, egy butábbat lehet szivatni vele, de ilyen szitu ritkán adódik. Én a mandómmal nem is tudnám használni, ha berakok minden általam fontosnak ítélt ability-t, akkor a gombkiosztáson már nem marad erre hely.
Egymillióan a magyar esportért!
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Mellesleg nem vagyok írigy nagyon örülök neki hogy akkor volt a gyerekkorom,csak az a helyzet a ti korosztályotokkal hogy kínotokban jódolgotokban nem tudtok mit kezdeni magatokkal csak a hülyeség(narkó és társai a rengeteg írigység,erõszak)megy.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
M95 1 nap
2Z73-D9LD-7REC-P7X6
10 Pocket Tank
E3QM-J7LM-8R86-7X7J
Nationals:
SVD 1 nap
97VB-YAWZ-XV46-LKNH
10 Pocket Tank
DPRP-TGF3-FYK4-S2NP
És a Pocket Tank is megérkezett 😄
Ezzel mit tudok kezdeni hogy menjen a játék?? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Gyaklatilag közelharcban igen ecetes az ubi. Settenkedni is csak szõr mentén, mert ott a Mark Target, illetve akció esetén azonnal látható leszek minden féle védelem nélkül. Kezded kapisgálni, hogy miért nem támad épeszû mando fullos gunnerre? Mert úgy vettem észre, ha néha kalandvágyból ilyet tettem nem állt meg teázni a gunner, vagy hagyta abba az igen reális öngyógyítást a soldier csak az egyenlõ esélyek elérése kedvéért 😊