Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hadd kérdezzek vissza! Azt nem gondolod ugye, hogy egy hegytetõ a valóságban is ilyen ingerszegény? Na ugyi nem. Tehát vagy lemodellezik a valós környezetet bokrostól, füvestõl, kutyaszarostól s még ami mögött le lehet hasalni, vagy egyszerûsítenek. Elsõ esetben két hátrányod azonnal lesz. Egy: nem bírod futtatni a játékot a gépigény miatt Kettõ: az elsõ lövés után is csak sejteni fogod a gyenge füstpamacsból, hogy merre van, mert tisztán látni jó eséllyel még mindíg nem fogod.
Arra figyelj, hogy MT abi egyik esetben sincs.

Ellenben ha játszhatóvá kívánják tenni szeretett játékunkat, akkor egyszerûbb a táj, s egy gombnyomira leszek láthatatlan ideig óráig. Szerintem elfogadható kompromisszum.
Egy a lényeg. Egy sniper itt is, s a valóságban is láthatatlan, s nem piros cetlivel a feje fölött rohangál a csatatéren.
Narxis
Azért ez egy játék, nem arról kell szólni, hogy reális vagy sem hanem hogy milyen játékélményt nyújt, ennek egyik fontos feltétele a kiegyenlített erõviszonyok. Nem akarok beleszólni abba, hogy most a mando milyen, csak ezen a reális nem reális dolgon csodálkoztam egy kicsit.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

"Áll a hegytetõn és lö rám én meg körbenézek és senkit nem látok"
Az elég nagy baj, mert tüzelés után láthatóvá válik a commando.

"Ja reális a láthatatlanság"
Vonatkoztassál már el. Nem a láthatatlanság reális, hanem a láthatatlanná válás képessége. Gondolom a botsáskáról sem hiszed, hogy láthatatlanná tud válni, mégsem fogod látni fél méterrõl sem a terráriumban.
Ugyan ez van egy sniperrel is irl. Camo ruci, kormozott (vagy tükrözõdésmentes bevonattal ellátott) optika, jó rejtekhely, és az életben észre nem veszed.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Ja reális a láthatatlanság,ugye ezt nem gondoltad komolyan.Áll a hegytetõn és lö rám én meg körbenézek és senkit nem látok szerintem ha a valóságban kiállna a hegytetõre szinte mint egy színpadra úgy mint itt a játékban akkor nem kellene sok embert lelõnnie mivel a valóságban elbújva kempel mert ott nincs láthatatlanság csak úgy.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Írtam olyat???
Télleg 😊 Bocsi, ezt tudjátok be hiányos mûveltségem sok közül egyik fehér foltjának 😉
Olyan szó nem létezik, hogy unreális, max irreális.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Egy szó, mint száz. Mindegy mely kari, mely taktikát veti be, az ellenszere mekk van, csak olykor nem a nyers erõ, hanem az agyvelõ kell hozzá. Én ezért vok mando. Lvl 30 körül viszont ahogyan vki írta nem biztos a 700 fölötti eredmény.
Nekem egy-két pályán kialakult kempingem van, és bármelyik karival pikk-pakk le lehet szedni, csak taktika kell, és nem eszetlen húsdarálás. Rendszeresen találkozom franc rafkós emberkékkel, s olyankor ahhoz sincs esélyem, hogy fingjak egy gömbölût.
S akkor ott vannak a CryMan típusú igazi barmok, akik szerint te vagy a noob. Azok után, hogy saját térfeleden a légv. ágyú mellõl elkötött repgépet kilencedszer uaz taktikával kilövöm alóluk 😊 😊 😊
És kempelek. Hát hogy a gitárba ne kempelnék ha Herr Tajgetosz Pozitív adja alám a lovat.
A mando pont azért tûnik mocsoknak, mert a legreálisabb taktikát vele lehet lejátszani. Sokan sírnak a láthatatlanság miatt, pedig ez az életben pont egy reális párhuzam. Aki nem hisz az álljon meg példul a Blahán, és mutatok neki minimum 30 helyet ahonnan egy mandos úgy tele veri, hogy azt sem tudja honnan lõtt. És ott nem lenyomásával lesz láthatatlan. Szal ezt az abit igen erõsen el köll fogadni.
Tény viszont, hogy lvl 30 körül sokkal eredménytelenebb, és unalmasabb a többi kari valóban unreális abija miatt. Példul BS. ennek nem találtam valós analógiát.
Kempelés. Sosem értettem ez miért baj! Egy picit el kéne menni katonáékhoz és elmagyaráznák, hogy a snipernek _ez_a_feladata_. Nem egy unreális egymásba lövünk hároszázat, és életben maradunk szerû húsdarálóba 90 körüli élettel bele mászni úgy, hogy a 3 gunnerbõl 4-nek fullos BS-e van. Na az a noob aki ebbe bele megy. Szvsz.
Szerintem állati rosszul látod a dolgot. 3 különféle kaszt, 3 különféle játékstílus. El kell fogadni, hogy a commando ilyen mentalitást igényel.

Nézd meg milyen "gerinctelen" dolgok vannak egy irl háborúban, pedig ott konkrétan emberéletekrõl van szó, nem a szaros k/d-rõl.

Egy hátulról kempelõ soldier is van olyan "gerinctelen" és játékromboló. Amikor jó messzirõl (hogy leg it-el ne lehessen elérni), pl. egy ház sarkából félig takarásban, lr pisztollyal folyamatosan lõ a mással éppen harcba bonyolódó ellenfélre.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

HunTatyi
gerinctelen igen! mikor a késelõs fajta távolrol kiszemel, megfigyel, megvárja míg csatázol amiben elszállnak az abik (soldier bs,cm ; gunner legit) majd jól hátba lámáz késsel és veri a mellét ill. mikor snipával bekempeli magát vmi jó kis magaslatra és mikor nagy nehezen elérnél hozzá õ benyomja a beszari skillt és stealth-ben vígan távozik és folytatja vhol máshol...

egyedül a pistolyos mandókkal nincs bajom... azok legalább mutatnak némi tudást is

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Csak akkor nehéz, ha úgy játszod hogy szivatod közben magad.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Hát nem mind1 hogy milyen mandó mert ha egy Wikkid akkor szoptad 😄
Én nem játszom mandóval mert nagyon nehéz kaszt, bár ha egyszer megtanulod 😄 a másik hogy unalmas.
Gyuszo ha nem tudod leszedni az már nem a mi problémánk tanulja meg lõni 😄
Én long range MG + FF5 combóval simán leszedem õket, messzirõl is, vagy legalább menekülésre késztetem...

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Viszont bb-n járhatsz ugyanígy, ha 4 soldier egyszerre szórja rád a gránátokat a városból, és kempel folyamatosan lr pisztollyal, akkor is csak kapkodod a fejed.

Az, hogy mennyire tud felidegesíteni egy mandó, az nagyban pályafüggõ. A legjobb kempelõs mandópálya a BB, CCN és VV CTF. Ezeken kell figyelni, a többi már mind a gunnereknek kedvez.

Mandóháború is akkor élvezetes, ha közel egyenlõ képességû ellenfelek csapnak össze. Ez nem mindig jön össze, nekem is vannak mumusaim (3 is), akiket ha meglátok, akkor akár ki is léphetek a szerverrõl, mert rendszeresen szarrá aláznak. 😞

Igaz hogy 80 van neki de cseszhetem ha gunnerként 10 percig kell lõnnöm hogy odapiszkoljon neki meg 1 lövés,10 perc alatt táncsak eltalál egyszer.Mindegy hanyagolom most már úgy érzem pedig már a béta óta játszom vele de akkor valahogy nem éreztem unbalancednek ennyire,közben volt kb. 1 év kihagyás és mennyi minden megváltozott.Pedig mostanában terveztem hogy többet játszom majd vele de az új tapasztalatok rádöbbentettek sokmindenre.A play4free-t is elcseszték legalábbis én úgy érzem.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ja fõleg ha gunner vagyok.

A soldier meg blast nélkül nem ér semmit 5-ös blasttal pedig....
Ez az egyetlen játék amit szívesen játszom szal elég jól megcsinálták
Hozzáteszem hogy a mandónak 80 HP-ja van ami majdnem fele a gunnerének így kell az a stealth.
Késest pedig azért nem látni mert nagyon kevesen tudnak jól késelni ( én is szar vagyok benne) 😄 plusz az összes soldinak van blastja
jugen
Szerintem az is jó muri, ha ilyenkor a mandók vadásznak mandókra.
Pl. PP-on a nyílt víz felõli részen külön kis mandóháború tud kialakulni😊

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Az a baj hogy hiába gondolod hogy így van a valóság az hogy a legtöbb a k/d-ra hajt és ez elég hozzá hogy gerinctelenségnek gondoljuk a láthatatlanságot.Meg az a baj hogy tegnap este is 4 darab volt belõllük ki sem tudtam menni a hajóból a buccaner pályán mivel szét volt kempelve,meg se próbálták behúzni,nem véletlenül a többi zászló az övéké volt így csak oda tudtam éledni.

A "felgyújtásra" ott az elixir. Ha meg már biztonságos fedezékben vagy, jó távol, akkor mehet tonic...amit ma már ingyen hozzád vág a claw.

Igazából, ha nem ragadunk ki 1-1 képességet az összképbõl, akkor egész jól ki van ez egyensúlyozva szerintem.

Szerintem pont a láthatatlanság a legjobb benne.
Ettõl lehet magányosan is befolyásolni a játék végkimenetét: zászlót húzni, zászlót lopni, rakétát foglalni, TT-t telepíteni, markerelni.
Ez a gerinctelenség?!
Ezt is lehet élvezni, nem csak a hentelés mindig...
Különben meg 30-as szinten a commando már egyáltalán nem eredményes, késest egyáltalán nem is látni.
2-es,3-as csoportokat messzirõl, puskával is öngyilkosság megtámadni, maximum a leszakadó áldozatokra vadászhat, azokra is csak hátulról, különben vagy felgyújtják, vagy hordót dobnak a fejére. A végén meg csinál 4:0 k/d-t és összegyûjt 700 XP-t. Bah, de idegesítõ.
Karitatív tevékenységet is folytathat: amikor az ellenségnél óriási noobbasher láthatóan kiírtja a szervert, elugrunk a commandónkért, láthatatlanul mögé osonunk, kétszer fejbelõjük, és már ki is lép, mert félti az óriási k/d statját. Ezzel 7 társunk örök háláját rakhatjuk tarsolyunkba.
Azzal egyetértek: ha kettõnél több mandó van egy oldalon, az már tényleg baj.

Pontosan, éppen ezért is próbálom a deveket rávenni, hogy a ranked meccseken legyen beépítve egy 3-as limit minden kasztra. Elég valószínûtlen, hogy ez megtörténik, de lényegében AA-val már megtehetõ, csak úgy nem elég hatékony.

Tudod bármelyikbõl több van mint kellene máris szop.s van.

HunTatyi
mandóval magával nem lenne bajom csupán a láthatatlanságával... ez az egy képessége a lehetõ leg gerinctelenebbé teszi ezen kasztot

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Pano
unbalanced felállás bármelyik kaszt esetén ilyen. A legrosszabb az, ha egy csapat szinte csak magas szintû gunnerekbõl áll és szinte halhatatlan tömeg. Molkor volt ilyen CTF-be, VV map, kb 3 perc alatt vége volt a játéknak, mert 7 gunner együtt elsétált a zászlóig, visszasétált, aztán bevitte, újra elindult és egyszer se akadtak meg, mi meg lõttük õket 10-en s kb semmit nem értünk el vele.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Szerintem nem igazán, mert én bizony arra pénzt áldoztam, s nem azért fizettem, hogy a játékélményemet ily' módon lekorlátozzák, hanem, éppen ellenkezõleg, jobb legyen. De hát, nem tudok mit tenni.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Sajnos a mandót kicsit ezzel a láthatatlansággal túlspilázták,többször vették el a kedvemet ettõl a játéktõl mikor csak szinte mandókból állt az ellen és csak késeltek egyfolytában.

Narxis
Valaki megkapta már a BF-et amit tavaly év végén nem tudtunk megvenni de levonta a pénzt? Tomi megkapta, nem? Nekem február 16-án válaszolt a support, hogy kell-e még foglalkozniuk(LOL) a problémámmal. Visszaírtam, hogy igen, azóta semmi válasz. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Zero07
Eltaláltad.

nem érdekel senkit egy eladó bfh-s acc?
Ad1: Hotkey-jel indítod/állítod. Nem kell egész játékokat felvenni.
Ad2: Ha végeztél egy munkamenettel, át kell konvertálni valamilyen tömörített formátumba.

Úgy hogy unbalanced õsnub fegyver. Kurva égõ használni.

HunTatyi
nagyon helyes !! 😛

Pano
Na, azt hiszem a mando karimra keresztet vetek. Most is 15 perc után már meguntam, hogy nem tudok játszani. A commando limitet olyan szinten túlzásba vitték már, hogy már majdnemhogy az egész játékból ki van tiltva.

Hogy érted? 😄

Nekem komoly gondom van azzal, ha az egész menetet kell rögzíteni, mivel sacc. 4GB-os egységekben veszi fel a tököm FRAPS. Egy menet vagy 3 részben van.
Ha ez télleg csak egyben megy, akkor verem ebbe az egész játékba, az ES játszon tovább a csítereivel, én meg tolom a TMUF-et. Oszt kulázzanak sünt.
Ne légy ciki. 😊

Ez a Drake's Fire nagyon jó  😄

a szart okoz bonyodalmat azér nem törlik ki mert kell a minnél több regisztrált felhasználó 😄DDD
Régebben törölték a profilokat, most már nem, mert sok bonyodalmat okozott.

nekem is volt ilyen összetûzésem a nyár folyamán egy Loloka nevû gyereket vettem fel és még büszke is volt magára a bf.hun magyarul irta a cheat weboldalt 😄 behívtam Phitont és õt is meglõtte stealthbe így bann a szeróról kár hogy nem tettem fel: csak azért nem mert 1. többször öltem meg õt mint õ engem 😄 2. super lows videót nem fogok felrakni 😄
Nem tudom. Közel sem biztos.
Az tuti, hogy háromszor találkoztam vele, kb 1-1.5 hónap alatt. Magyar volt a srác, de nemigen beszélt a chatban.

Legyen neked igazad, mert még az is jó, ha 1 hónapos átfutási idõvel, de legalább törlik a csalókat.
Akkor már csak azt nem értem, hogy az általad említett playernek, miért törölték a profilját?

biztos, hogy van még hozzáférés a fiókjához? Az accokat nem törlik biztonságból.

Igen, pont ilyen eset állt elõ. VV-n a nat HQ elõtti magaslatról lõtt le stealth-ben a pálya túloldaláról. Egymás után több halált is rögzítettem a biztonság kedvéért.
De végül is mindegy...ha nem játszik, az kvázi olyan, mintha banolták volna.

az a gond, hogy a legtöbb játékosnak csak a szája jár, amikor azt mondja, hogy jelenti, továbbá a legtöbb rosszul is csinálja. Pölö, csíter biztosra csak akkor csíter, ha teljes meccset veszed fel vágatlanul, zene nélkül, stealth-be öl meg, nem emote-ozol, illetve nem használsz semmilyen más képességet, ami a helyzeted elárulná. Ha ezeket senki se tartja be (és sajna senki sem tartja be), akkor a jelentést érvénytelenítik, miszerint rossz a bizonyíték.

Én csak egyszer jelentettem csalót (akit linkeltem). Természetesen nem kizárt, hogy rosszul csináltam, de nem hinném. No meg rengetegen jelentették rajtam kívül, nem hinném, hogy mindenki elcseszte.

Tudtommal ilyenkor törlik is a profilt. Pl. az általad említett MH-98 sincs fent. Legalábbis kétlem, hogy az az lv4-es kari lenne, aki hasonló néven fut.

Valamit rosszul csináltál. Nekem eddig mindem jelentett csíteremet kivágták. http://www.youtube.com/user/repatomonor21?feature=mhee

Nézz meg egy-két csíter report videómat, megjegyzésbe mindig linkelem a profiljukat. Ha már több hónapja nem játszottak, akkor nincs hozzáférésük a fiókjukhoz, magyarán bannolva vannak.

Pano
Minek kell neked az ennyire?