26731
Battlefield Heroes
-
tomonor #23931 Igen nos, az EA picit benézte a számot, úgy történt, hogy a limitet meghaladta az aktiváció. Nem lesz új kód. -
harduplanfor #23930 THX! Legyen aranyba foglalva a neved:)6 kulonfele accountom van...az osszesen 6000 piz:):):) a pte szerverre mar nem tudtam kerni az 1 lepedot,mert nem fogadta el, de igy is boldog vagyok:) -
#23929 Nem lehet aktiválni. -
66zio #23928 Code already consumed. :S:S: -
#23927 1000 free funds:
7KBE-HF4S-3SF8-WVFA -
kekipeti #23926 7KBE-HF4S-3SF8-WVFA : 1000 Funds! -
kekipeti #23925 Ezen lehet rendesen játszani? Mert én regisztráltam rá, de amikor elindítanék egy játékot, akkor keres-keres aztán nem talál helyet és kiírja: Try Again, Create Hero, Cancel. -
harduplanfor #23924 Koszonom, idokozben szembesultem vele:):):) -
#23923 Egy a baj a pte-vel, rengeteg a cheater. -
harduplanfor #23922 Sebtiben gyartottam egy uj karit a pte micsodara, de nem tudok vele jatszani, mert nem enged be. Te mikor jatszottal? -
harduplanfor #23921 A Lemaradtam! Stipi-stopi-reserved-for me:)
Am legyen...Peti Telivagta Esztert:):) vs Piti Troll Eszeget:)keszeget? No ennyit a magasropturol:) -
Bence777 #23920 Hali pte szerón játszok és ugye minden szinte ingyen van de hogyan tudok ilyen csontváz meg ilyen ruhákat adni magamnak? -
#23919 http://pte.battlefieldheroes.com/en/ -
#23918 PTE (Public Test Environment) -
CJ4forever #23917 Nem is igaz. Én maradtam le, mert assetom mi az a PTE.
Egy ötlet: Pirit Televágták Este. Hmmm?? -
harduplanfor #23916 Humm..kicsit lemaradtam. Miben mas a PTE-n jatszani?
-
#23915 Én játszottam is most PTE-n . Vannak emberek ,meg olcsóság :D Vettem is ezt azt ,hátha visszahozzák megint . -
tomonor #23914 Nem, mert értelmetlenül lett visszarakva. Valószínűleg csak egy hiba miatt felejtették PTE módban, RTE helyett. -
Bence777 #23913 Helló szerintetek jó hogy szolok hogy ujra fut a bfh pte? -
DFAdirotor #23912 ezek a összes cucc a heroesban ami volt ami van s ami lesz :D -
Bence777 #23911 Helló Naberiuss ennek az oldalnak mi a lényege amit linkeltél ez a ikonybfh?
-
#23910 Desperados @ Luchadores -
kekipeti #23909 Hermoso's Hexshot (Royal) - FGS5-AT25-L5F4-8HMC
Navaja's Number 6 (National) - 4L9T-D7RB-GXKU-K4BM -
#23908 Golden super fegyok ? Mindig is azokra vágytam :D Azt hiszem befogom gyűjteni mind :D -
#23907 Pár érdekes cucc ami volt s ami lesz :D
http://www.ikonybfh.cba.pl/
-
CAC #23906 Értem. Köszi!
Tehát akkor amolyan limited time only a vásárlás. -
tomonor #23905 Minden itemet/szettet amit kiadnak a vault-ból jön, is vissza is rakhatják. Amíg a vault-ban vannak, addig nem vásárolhatóak meg.
Könnyű marketing fogás. -
#23904 Császtok!
A Boku SMS már működik rendesen? -
CAC #23903 Srácok ez a Vault téma micsoda egész pontosan?
Azt látom, hogy a VV kapuátjárójába odaraktak egy páncélterem kaput, és bizonyos időközönként meg vannak hirdetve bizonyos cumók, de mit/hogyan kell csinálni? -
harduplanfor #23902 A mai nap B minositest kaptam. A veszteseg 1%. Egyik ismerosom az orszag kozepen lakik egy kis telepulesen. 6 hetbe telt amire bekotottek nala a netet, es minosegben sem tul nyero. -
harduplanfor #23901 Ugy latszik nalatok jobb a "vonal".:) Az osloi szerveren valamivel jobb a helyzet, de a csomagvesztes jelen van. A bfh szerverek mind minimum 1000 km-re talalhatoak. Szoval ez a mervado. -
Gyuszopapa #23900 Ez kábelnet volt és stabil,sose volt laggom pedig akkoriban Bf42-Bf2-őztem 64 fős szervereken,mellé a pingem se volt rossz. -
tomonor #23899 Nekem volt ilyesmi netem. 3G-s volt, és lefedettségre hivatkozott a pannon még annó. Ám lényegében nem ez a helyzet, 3G-s netet játékra egyszerűen nem lehet használni. -
Gyuszopapa #23898 Ember,mikor még(0,5 Mb/s)512-es letöltésű és 128-as feltöltésű netem volt akkor sem voltak gondjaim az internetes játékokkal.Ott nállad keményen csomagvesztések vannak és az nem sávszél függő. -
tevel #23897 Nekem is 8/0,5 Mb/s adatátvitelem van, és a Pingtest "A" minősítést ad a Budapesti szerveren mérve.
-
harduplanfor #23896 Ok,szet lesz hasogatva az asztaluk.:) A szomoru az egeszben, hogy az ilyen cegek (a bankok, gyogyszeripar,energia stb.) nagyobb hatalommal rendelkeznek az adott orszag kormanyanal, rendorsegenel. -
#23895 Ez full kamu.
A feltoltesi sav es a csomagvesztes ket teljesen kulonbozo dolog. Kis savnal is stabilnak es folyamatosnak kell lennie a netnek, fuggetlenul a feltoltestol. Egyszeruen szar a kapcsolatuk.
Sztem csapj az asztalra naluk, ha kell siman fogyasztoi vedelem es hasonlo dolgokkal gyere elo.
Sokszor csak ez hat az ilyen gusztustalan cegekre. -
harduplanfor #23894 Sok elhalalozas aran 3x sikerult likvidalni a high leveles emberkeket:)
Hivtam ma a telenoros ugyfelszolgalatot. Elsoroltam nekik mik a gondjaim, es rogton azzal kezdtek, hogy alacsony a feltoltesem. Kabeles kapcsolattal nem rendelkeznek a kozvetlen szomszedsagban, szoval nem tudnak jobb netet adni.:( Most mar tudom miert nem stabilak a voip hivasaim. Ma 3% adatvesztest mertem es C minositest kaptam.....Ilyen alapon Afganisztanbol rendelhetnek netet, mert ok sem tudnak jobbat ajanlani,de legalabb az fillerekbol meglenne:) -
#23893 Tuti a netszolgaltatod miatt rakosgat ossze-vissza. A halozatukkal nem stimmel valami, ezert iranyit masfele a vilagban.
A pingtest.net kepeidnel is neztem, hogy nem egy helyrol merte az eredmenyeket (Oslo, Lyon), pedig a legkozelebbi stabil szervert keresi auton.
A match-making rendszer meg ha mukodik is, nem tud mit csinalni azzal, ha magas rangu ellenfel csatlakozik a kis szintu haverjahoz. :p :)
Viszont tok jo feeling kis gagyi karakterrel kinyiffantani egy magas szintut/rangut (+bemutatni neki egyet). :D -
harduplanfor #23892 Ezt a match makinget rohadtul elcsesztek. Csinaltam egy par uj karit, mert ezzel a csoves nettel nem tul jo eredmenyeket lehet elerni magasabb szinten. Nagyon durva, h a rang nelkuli 7-es szintu katonammal szemben masirozik egy xviii-as gunner. De a legszebb a vv-ben talalkozni egy xv-os es egy L-es versenyzovel lvl 5-os karival:):):) A hangulat viszont fergeteges:) Arra egyenlore nem sikerult rajonnom, vajon miert pakolgat neha Ausztral szerverre????