26731
Battlefield Heroes
  • tomonor
    Igen nos, az EA picit benézte a számot, úgy történt, hogy a limitet meghaladta az aktiváció. Nem lesz új kód.
  • harduplanfor
    THX! Legyen aranyba foglalva a neved:)6 kulonfele accountom van...az osszesen 6000 piz:):):) a pte szerverre mar nem tudtam kerni az 1 lepedot,mert nem fogadta el, de igy is boldog vagyok:)
  • bali24
    Nem lehet aktiválni.
  • 66zio
    Code already consumed. :S:S:
  • s9ns
    1000 free funds:
    7KBE-HF4S-3SF8-WVFA
  • kekipeti
    7KBE-HF4S-3SF8-WVFA : 1000 Funds!
  • kekipeti
    Ezen lehet rendesen játszani? Mert én regisztráltam rá, de amikor elindítanék egy játékot, akkor keres-keres aztán nem talál helyet és kiírja: Try Again, Create Hero, Cancel.
  • harduplanfor
    Koszonom, idokozben szembesultem vele:):):)
  • bali24
    Egy a baj a pte-vel, rengeteg a cheater.
  • harduplanfor
    Sebtiben gyartottam egy uj karit a pte micsodara, de nem tudok vele jatszani, mert nem enged be. Te mikor jatszottal?
  • harduplanfor
    A Lemaradtam! Stipi-stopi-reserved-for me:)
    Am legyen...Peti Telivagta Esztert:):) vs Piti Troll Eszeget:)keszeget? No ennyit a magasropturol:)
  • Bence777
    Hali pte szerón játszok és ugye minden szinte ingyen van de hogyan tudok ilyen csontváz meg ilyen ruhákat adni magamnak?
  • bali24
    http://pte.battlefieldheroes.com/en/
  • s9ns
    PTE (Public Test Environment)
  • CJ4forever
    Nem is igaz. Én maradtam le, mert assetom mi az a PTE.
    Egy ötlet: Pirit Televágták Este. Hmmm??
  • harduplanfor
    Humm..kicsit lemaradtam. Miben mas a PTE-n jatszani?
  • Pra
    Én játszottam is most PTE-n . Vannak emberek ,meg olcsóság :D Vettem is ezt azt ,hátha visszahozzák megint .
  • tomonor
    Nem, mert értelmetlenül lett visszarakva. Valószínűleg csak egy hiba miatt felejtették PTE módban, RTE helyett.
  • Bence777
    Helló szerintetek jó hogy szolok hogy ujra fut a bfh pte?
  • DFAdirotor
    ezek a összes cucc a heroesban ami volt ami van s ami lesz :D
  • Bence777
    Helló Naberiuss ennek az oldalnak mi a lényege amit linkeltél ez a ikonybfh?
  • phiton
    Desperados @ Luchadores
  • kekipeti
    Hermoso's Hexshot (Royal) - FGS5-AT25-L5F4-8HMC
    Navaja's Number 6 (National) - 4L9T-D7RB-GXKU-K4BM
  • davis98
    Golden super fegyok ? Mindig is azokra vágytam :D Azt hiszem befogom gyűjteni mind :D
  • Naberiuss
    Pár érdekes cucc ami volt s ami lesz :D
    http://www.ikonybfh.cba.pl/
  • CAC
    Értem. Köszi!
    Tehát akkor amolyan limited time only a vásárlás.
  • tomonor
    Minden itemet/szettet amit kiadnak a vault-ból jön, is vissza is rakhatják. Amíg a vault-ban vannak, addig nem vásárolhatóak meg.

Könnyű marketing fogás.
  • bali24
    Császtok!
    A Boku SMS már működik rendesen?
  • CAC
    Srácok ez a Vault téma micsoda egész pontosan?
    Azt látom, hogy a VV kapuátjárójába odaraktak egy páncélterem kaput, és bizonyos időközönként meg vannak hirdetve bizonyos cumók, de mit/hogyan kell csinálni?
  • harduplanfor
    A mai nap B minositest kaptam. A veszteseg 1%. Egyik ismerosom az orszag kozepen lakik egy kis telepulesen. 6 hetbe telt amire bekotottek nala a netet, es minosegben sem tul nyero.
  • harduplanfor
    Ugy latszik nalatok jobb a "vonal".:) Az osloi szerveren valamivel jobb a helyzet, de a csomagvesztes jelen van. A bfh szerverek mind minimum 1000 km-re talalhatoak. Szoval ez a mervado.
  • Gyuszopapa
    Ez kábelnet volt és stabil,sose volt laggom pedig akkoriban Bf42-Bf2-őztem 64 fős szervereken,mellé a pingem se volt rossz.
  • tomonor
    Nekem volt ilyesmi netem. 3G-s volt, és lefedettségre hivatkozott a pannon még annó. Ám lényegében nem ez a helyzet, 3G-s netet játékra egyszerűen nem lehet használni.
  • Gyuszopapa
    Ember,mikor még(0,5 Mb/s)512-es letöltésű és 128-as feltöltésű netem volt akkor sem voltak gondjaim az internetes játékokkal.Ott nállad keményen csomagvesztések vannak és az nem sávszél függő.
  • tevel
    Nekem is 8/0,5 Mb/s adatátvitelem van, és a Pingtest "A" minősítést ad a Budapesti szerveren mérve.
  • harduplanfor
    Ok,szet lesz hasogatva az asztaluk.:) A szomoru az egeszben, hogy az ilyen cegek (a bankok, gyogyszeripar,energia stb.) nagyobb hatalommal rendelkeznek az adott orszag kormanyanal, rendorsegenel.
  • Smithwarden
    Ez full kamu.
    A feltoltesi sav es a csomagvesztes ket teljesen kulonbozo dolog. Kis savnal is stabilnak es folyamatosnak kell lennie a netnek, fuggetlenul a feltoltestol. Egyszeruen szar a kapcsolatuk.
    Sztem csapj az asztalra naluk, ha kell siman fogyasztoi vedelem es hasonlo dolgokkal gyere elo.
    Sokszor csak ez hat az ilyen gusztustalan cegekre.
  • harduplanfor
    Sok elhalalozas aran 3x sikerult likvidalni a high leveles emberkeket:)
    Hivtam ma a telenoros ugyfelszolgalatot. Elsoroltam nekik mik a gondjaim, es rogton azzal kezdtek, hogy alacsony a feltoltesem. Kabeles kapcsolattal nem rendelkeznek a kozvetlen szomszedsagban, szoval nem tudnak jobb netet adni.:( Most mar tudom miert nem stabilak a voip hivasaim. Ma 3% adatvesztest mertem es C minositest kaptam.....Ilyen alapon Afganisztanbol rendelhetnek netet, mert ok sem tudnak jobbat ajanlani,de legalabb az fillerekbol meglenne:)
  • Smithwarden
    Tuti a netszolgaltatod miatt rakosgat ossze-vissza. A halozatukkal nem stimmel valami, ezert iranyit masfele a vilagban.
    A pingtest.net kepeidnel is neztem, hogy nem egy helyrol merte az eredmenyeket (Oslo, Lyon), pedig a legkozelebbi stabil szervert keresi auton.

A match-making rendszer meg ha mukodik is, nem tud mit csinalni azzal, ha magas rangu ellenfel csatlakozik a kis szintu haverjahoz. :p :)
    Viszont tok jo feeling kis gagyi karakterrel kinyiffantani egy magas szintut/rangut (+bemutatni neki egyet). :D
  • harduplanfor
    Ezt a match makinget rohadtul elcsesztek. Csinaltam egy par uj karit, mert ezzel a csoves nettel nem tul jo eredmenyeket lehet elerni magasabb szinten. Nagyon durva, h a rang nelkuli 7-es szintu katonammal szemben masirozik egy xviii-as gunner. De a legszebb a vv-ben talalkozni egy xv-os es egy L-es versenyzovel lvl 5-os karival:):):) A hangulat viszont fergeteges:) Arra egyenlore nem sikerult rajonnom, vajon miert pakolgat neha Ausztral szerverre????