Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arra figyelj, hogy MT abi egyik esetben sincs.
Ellenben ha játszhatóvá kívánják tenni szeretett játékunkat, akkor egyszerûbb a táj, s egy gombnyomira leszek láthatatlan ideig óráig. Szerintem elfogadható kompromisszum.
Egy a lényeg. Egy sniper itt is, s a valóságban is láthatatlan, s nem piros cetlivel a feje fölött rohangál a csatatéren.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Az elég nagy baj, mert tüzelés után láthatóvá válik a commando.
"Ja reális a láthatatlanság"
Vonatkoztassál már el. Nem a láthatatlanság reális, hanem a láthatatlanná válás képessége. Gondolom a botsáskáról sem hiszed, hogy láthatatlanná tud válni, mégsem fogod látni fél méterrõl sem a terráriumban.
Ugyan ez van egy sniperrel is irl. Camo ruci, kormozott (vagy tükrözõdésmentes bevonattal ellátott) optika, jó rejtekhely, és az életben észre nem veszed.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Télleg 😊 Bocsi, ezt tudjátok be hiányos mûveltségem sok közül egyik fehér foltjának 😉
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
S akkor ott vannak a CryMan típusú igazi barmok, akik szerint te vagy a noob. Azok után, hogy saját térfeleden a légv. ágyú mellõl elkötött repgépet kilencedszer uaz taktikával kilövöm alóluk 😊 😊 😊
És kempelek. Hát hogy a gitárba ne kempelnék ha Herr Tajgetosz Pozitív adja alám a lovat.
Tény viszont, hogy lvl 30 körül sokkal eredménytelenebb, és unalmasabb a többi kari valóban unreális abija miatt. Példul BS. ennek nem találtam valós analógiát.
Kempelés. Sosem értettem ez miért baj! Egy picit el kéne menni katonáékhoz és elmagyaráznák, hogy a snipernek _ez_a_feladata_. Nem egy unreális egymásba lövünk hároszázat, és életben maradunk szerû húsdarálóba 90 körüli élettel bele mászni úgy, hogy a 3 gunnerbõl 4-nek fullos BS-e van. Na az a noob aki ebbe bele megy. Szvsz.
Nézd meg milyen "gerinctelen" dolgok vannak egy irl háborúban, pedig ott konkrétan emberéletekrõl van szó, nem a szaros k/d-rõl.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
egyedül a pistolyos mandókkal nincs bajom... azok legalább mutatnak némi tudást is
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Én nem játszom mandóval mert nagyon nehéz kaszt, bár ha egyszer megtanulod 😄 a másik hogy unalmas.
Gyuszo ha nem tudod leszedni az már nem a mi problémánk tanulja meg lõni 😄
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Az, hogy mennyire tud felidegesíteni egy mandó, az nagyban pályafüggõ. A legjobb kempelõs mandópálya a BB, CCN és VV CTF. Ezeken kell figyelni, a többi már mind a gunnereknek kedvez.
Mandóháború is akkor élvezetes, ha közel egyenlõ képességû ellenfelek csapnak össze. Ez nem mindig jön össze, nekem is vannak mumusaim (3 is), akiket ha meglátok, akkor akár ki is léphetek a szerverrõl, mert rendszeresen szarrá aláznak. 😞
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ez az egyetlen játék amit szívesen játszom szal elég jól megcsinálták
Hozzáteszem hogy a mandónak 80 HP-ja van ami majdnem fele a gunnerének így kell az a stealth.
Késest pedig azért nem látni mert nagyon kevesen tudnak jól késelni ( én is szar vagyok benne) 😄 plusz az összes soldinak van blastja
Pl. PP-on a nyílt víz felõli részen külön kis mandóháború tud kialakulni😊
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Igazából, ha nem ragadunk ki 1-1 képességet az összképbõl, akkor egész jól ki van ez egyensúlyozva szerintem.
Ettõl lehet magányosan is befolyásolni a játék végkimenetét: zászlót húzni, zászlót lopni, rakétát foglalni, TT-t telepíteni, markerelni.
Ez a gerinctelenség?!
Ezt is lehet élvezni, nem csak a hentelés mindig...
Különben meg 30-as szinten a commando már egyáltalán nem eredményes, késest egyáltalán nem is látni.
2-es,3-as csoportokat messzirõl, puskával is öngyilkosság megtámadni, maximum a leszakadó áldozatokra vadászhat, azokra is csak hátulról, különben vagy felgyújtják, vagy hordót dobnak a fejére. A végén meg csinál 4:0 k/d-t és összegyûjt 700 XP-t. Bah, de idegesítõ.
Karitatív tevékenységet is folytathat: amikor az ellenségnél óriási noobbasher láthatóan kiírtja a szervert, elugrunk a commandónkért, láthatatlanul mögé osonunk, kétszer fejbelõjük, és már ki is lép, mert félti az óriási k/d statját. Ezzel 7 társunk örök háláját rakhatjuk tarsolyunkba.
Azzal egyetértek: ha kettõnél több mandó van egy oldalon, az már tényleg baj.
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ad2: Ha végeztél egy munkamenettel, át kell konvertálni valamilyen tömörített formátumba.
Ha ez télleg csak egyben megy, akkor verem ebbe az egész játékba, az ES játszon tovább a csítereivel, én meg tolom a TMUF-et. Oszt kulázzanak sünt.
Az tuti, hogy háromszor találkoztam vele, kb 1-1.5 hónap alatt. Magyar volt a srác, de nemigen beszélt a chatban.
Legyen neked igazad, mert még az is jó, ha 1 hónapos átfutási idõvel, de legalább törlik a csalókat.
Akkor már csak azt nem értem, hogy az általad említett playernek, miért törölték a profilját?
De végül is mindegy...ha nem játszik, az kvázi olyan, mintha banolták volna.
Tudtommal ilyenkor törlik is a profilt. Pl. az általad említett MH-98 sincs fent. Legalábbis kétlem, hogy az az lv4-es kari lenne, aki hasonló néven fut.
Nézz meg egy-két csíter report videómat, megjegyzésbe mindig linkelem a profiljukat. Ha már több hónapja nem játszottak, akkor nincs hozzáférésük a fiókjukhoz, magyarán bannolva vannak.