26731
Battlefield Heroes
  • davis98
    Pontosan !
  • tomonor
    Van rá mód, de csak karácsonykor :D

És ha jól emlékszem, a manó nem supply dropba volt hanem store-ban és a claw-ban.
  • CAC
    :(
    Ezt szomorúan hallom! Akkor nincs is rá mód, hogy az ember örökre megszerezze?

...kész mák, hogy nem kezdtem el szuplikat venni.
  • CJ4forever
    Ez tiszta sor. Nekem a sztori akkor tűnt fel, mikor a 3-as csokor nem robbant fel. És nem először.
    Na most mire a harmadikat lerakom kettő már tutira éles.
  • tomonor
    Nem, a manó az csak karácsonykor volt és lesz.
  • CAC
    Gratula!
    Én is vadásztam petre, de ami szimpatikus (manó), az nincs store-ban, csak gondolom supplyban. Aztán egyszer le volt értékelve Eddie a sas, így megvettem.
  • tomonor
    Mindent kitalálsz, hogy ellent mondhass nekem, mi?
  • Narxis
    Most miért ne? Így hogy már másnak is megvan, nem olyan egyedi. :)
  • tomonor
    TT-nek van egy bizonyos aktivációs ideje lerakás után, kb 5-8 másodperc. Ha azt akarod hogy lerakás után rögtön robbanjon, meglövöd.
  • tomonor
    Valóban?

Mondjuk inkább úgy, hogy tapasztalatból beszélek.
  • Narxis
    Hagyd, Tom csak irigykedik. :D Grat hozzá. :D
  • CJ4forever
    Homájoljatok fel. Ismét.
    Melyik az az abi, vagy akármilyen trükk, ami lehetővé teszi a palinak, hogy úgy átbattyogjon az aknáimon, hogy nem robban fel. De nem is szedi össze, mert ott maradnak. Nem túl ritkán mászkálnak át a motyóimon, s én szomorú vok.
  • kekipeti
    Köszi, tudom hogy alig észrevehető, de akkor is örülök neki =D
  • tomonor
    Gratula, megnyerted a lehető legkisebb, legészrevehetetlenebb váll-házikedvencet.
  • kekipeti

Mekkora szerencse =D Speed Claw kidobta nekem :D :P
  • harduplanfor
    Ismeros jelenseg:) A legdurvabb volt a 6-os lvl. soldieremre rafogni a too high lvlt, es szinten ezzel a csavokammal a "balance" tipusu kivagassal szembesulni:)
  • CJ4forever
    Há mé nem a többi csirát hajigálja ki,hogy túl alacsony???? Vizelje tele a papucsát oszt úgy vegye föl.
  • CJ4forever
    Igazán megnyálazhatják a zacsit a T. játék készítők! Végre nem szarakodott velem a szeró, nem voltam sem létszám feletti, sem too high lvl. Há ja. Én voltam egyedül qa pályán. Sebaj, kivárom. Minden pregaménak vége lesz egyszer. Türelem. Hát vége is lett, bomba nagy játék keveredett, igaz fél óra seggelés után. Erre kidob, hogy too high level. Szarja össze magát.
  • harduplanfor
    Azt hiszem elegge "kulfodon" vagyok.:) Kifejtened kicsit bovebben, hogy ez mit jelent es milyen modon lehet ingyen fundot szerezni?
  • HunTatyi
    Én is így vagyok vele... nagyon tudom szeretni a kis forgómorgót... 1 napos gagyi fegyverekért, ruhadarabokért és emote-okért pedig vígan kárpótolni szokott 50, 100, 500 db-os widget finomságokkal
  • CJ4forever
    A Claw most veretett ki nekem 500 darabos bandagét. :) :) :)
    Valami aszongya ilyenkor tudom szeretni vadul :) :) :)
  • MATYUSA
    a claw egy nagy rakás szar
  • tomonor
    Ne is gondolkozz ilyesmin. Legalábbis nem MO-n. Menj ki Németbe vagy Hollandba, ott a sponsorpay survey-k rendesen fizetnek.
  • CJ4forever
    Te most vicckelődtél ugye?
  • Olirotor
    hogyan lehet ingyen fundot szerezni ?
    ha lehet MO-szágon szoljon vki hogy hogy?
  • tomonor
    a PTE nem arra van, és nem is lesz soha.
  • Narxis
    Az biztos. :D
  • DFAdirotor
    szerintem csak te voltál az a mindenki
  • Bence777
    Tomonor csak azt kihagytad hogy ott a játékosok ingyen vehetnek cucot örökre és mint tavaly nyáron elég sokáig futott szerver és mindenki jobban érezte magát mind eredeti szerón.
  • tomonor
    Ugyanolyan mint a retail, csak ezt a "környezetet" tesztelésre használják. Teljesen azonos egyébként.
  • harduplanfor
    Koszi:)
  • kekipeti
    Megnézni, hogy milyen.
  • davis98
    Hát ez az !
  • tomonor
    minek akarsz odamenni?
  • Ibuki
    Grat! :)
  • kekipeti
    nagy Grat!!! :DDD
  • harduplanfor
    Kedves forumozok! Annyit beszeltunk rola, hogy megtortent a csoda!!!
    AK 74 last forever:):):):):) Juhheee! Szep nap ez a mai:)

• kekipeti
    Nem tudjátok,mikor nyit újra PTE, mert megint nem lehet belépni :/
  • HunTatyi
    celszeru speedclaw-ot hasznalni...ua-t adja mintha vegignezned milyen szepen forog. maga a skinje is csak marketing mutatja magat mennyi sok orok josag rejtozik benne ezzel is osztonozva arra a vamulojat h nem csak naponta nyissa ki az ingyen josagot de esetlegesen vasaroljon is belole
  • harduplanfor
    Igen, de ezt meg kene uzenni a claw-nak, hogy ok is vegyek mar a lapot:)

A claw eloszeretettel igyekszik "kikerulni" ha pl. sok csillagos fegyver jelenik meg, es inkabb a buta emokat, nyuszifuleket dobalja.
    Ma mellem szegodott a szerencse. Az egyik figuram 500-as anti bb nacit nyert:),a masik valamilyen stukkert 7 napra.:)