Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

8% döntetlen. 😊

Egyébként fõleg a nat BS a durva. Hiába mondom én itt, hogy erõsebb, mint a royal.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

nekem nincs ott
Szûkszavú vagy, mi ez a 92%?

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

41% royal 51%national
Az új menüben nézzétek meg a Leaderboards-ot.
Heti bontásban rá lehet keresni a statisztikai adatokra. Ki mennyi pontot gyûjtött a héten. Kinek mennyi a K/D-je a héten, látszik kik a legnagyobb csíterel éppen. Tök jó.
Ezen a héten a royal 22% a national 78%-ban nyert menetet. Ennyit a balance-ról.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

nem
Lenne egy olyan kérdésem hogy amikor a battlefieldheroes.com-ra léptem még csak be akkor ott jobb oldalt kirak egy linket hogy küldjem el a barátaimnak....
az mire jó? FONTOS
Elõre is köszi 😉

Nem kell válaszolnod, igazam van.

ja
Jópofa. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

bocs ezthttp://www.youtube.com/watch?v=cO5x2mStpBA&feature=related

ezt kipróbálnám!
meg ha kiválasztasz egy szervert akkor sokszor üresek
jugen
Még azt sajnálom, hogy nem lehet küldetést választani menet közben, ki kell lépni mindig...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

amúgy ha kilépsz az egyik hiród-ból és átlépsz a másikba és utána pedig visszalépsz abba amelyikkel szeretnél játszani akkor már menni fog! én mindig így csinálom.

köszi 😊 😉

Lenne egy olyan kérdésem hogy amikor csak az oldalba léptem még csak be akkor ott jobb oldalt kirak egy linket hogy küldjem el a barátaimnak....
az mire jó?

Hát beszarás 😊 Nagy vagy 😊 Mûködik 😊
s9ns
A miértjét nem mondom meg, de megoldással szolgálhatok.
Ilyenkor zárd be a klienst, és a belépett honlapon állva, nyomj egy ctrl f5 kombinációt. Ez mély frissítést végez az oldalon és utána már "indulhat a mandula" bármerre.

Köszi, türelmes, és franc bizakodó vok 😊 😊 😊

Nektek is van olyan probléma, hogy tegnap, ma nem anged be egyetlen szerverre sem? Jön az a piros figyelmeztetés, hogy újra próba, másik hiró avagy kreáljunk új hirót.
Ámbátor amint a saját kedven szerverlistára bökök indulhat a mandula. Emmeg miért?
phiton
megírtam:
http://www.battlefield.hu/content/2012/03/21/BFH_Latvanyos_update

Egymillióan a magyar esportért!

phiton
Pat10 nézz be ide:

http://www.battlefield.hu/news/search/?search=BFH

Találsz ezt-azt 😛

Egymillióan a magyar esportért!

igen, ez meg fogja tenni a várt hatását. De ne várdd, hogy még ma bannolva lesz, a CS feldolgozási ideje általában egy-két hónap.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Pano
Új belsõ menüt kapott a játék, egész korrekt.. sõt.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Ja a link kimaradt 😊

https://www.youtube.com/watch?v=faxe01osIHQ
Herr Tomonor bite!

Az alább linkelt csöveskukoricát jelentettem be a mellékelt vidivel. Szerinted ez így elég bizonyíték egy jelentés alátámasztására-é avagy sem?
Nem egészen. Battlefield 2-bõl importálta be a modelt, magyarán modifikálta a játékot. Mondanom sem kell, ez is a ToS-ba ütközik, szal illegális, ugyan senkit sem érdekel mert csak offline modifikálható a játék, tutorialban.

Úgyhogy ez egy fejlesztõi videó. Ez a térkép sincs benne a játékban.

de ha nem lehet helicopter-rel menni akkor õ hogy csinálta?? (több fajta helicopter is van benne)

Tudod, hogy van ez: vagy dolgozom, vagy ide írok hülyeségeket. 😊

Sejtettem, hogy te leszel, de így is vigyorogtam rajta egy sort. 😊

Elektrofrombc2
30

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Azért nagyot néztél?

He-he

felvesztek páran barátnak hogy legyen kivel játszani?😊

menniy a max. szint?

köszi

Store->Weapons fül

köszi szépen és a fegyvereket hol lehet kölcsönözni? mert ahol én nézetem ott a store-ba nincsenek csak ruhák.

1. Lehet kölcsönözni VP-ért, amit úgy szerzel, hogy játszol, minnél többet, illetve missziókat csinálsz. Ha örökre akarsz valamit, perkálsz.
2. Ez egy második világháborús környezetben játszódó játék, és ugyan helikopterek már léteztek akkor, nem harci hanem felderítési célból. Dzsíp, tank meg repülõ van, több dologra nincs is szükség.

jójó köszi.
Annyi lenne hogy pl. 1.fegyvereket lehet venni újakat ,úgy hogy pénzt nem akarok fizetni érte?
2.helikopterrel lehet benne menni valahogy?

Jah, amúgy jól elvagytok 😄

Maga a rajz 2 okból létezik:
1. A mostani aláírásomat egy fórum moderátor trollkodásból homárságnak nevezte, én meg gondoltam magamban "megmutatom neki mi az igazi buziság!".
2. Valahogy próbálom fejleszteni a rajztudásom, minnél érdekesebb szituációt rajzolok, annál jobban fejlõdök. Ezesetben két ember csókolózik, ami egy elég alap dolog, szal még az egésznek az elején járok. Hosszú távú tervem egy BFH manga megvalósítása.

Szevasz!

Ne zavarjon meg ez a mosatni offtopic. Írd ide nyugodtan, ha kérdésed van.

😄

...és igen, jött privim. Ajaj! 😊

RiCSi1234
4 hónap kihagyás után felmentem, és elszomorított a sok csaló látványa.. 😞

GTA V (*.*)

Mivan, ha burkoltan partnert keres, és aki elfogadja ezeket a dolgokat, azoknál meg lehet, hogy bepróbálkozik...
Szóval CAC, nézd meg a prividet, hátha jött egy új üzeneted. 😛

sziasztok.
valaki tudna nekem segíteni a játékkal kapcsolatban? lenne néhány kérdésem..

Oké, de pl te, ha homár lennél, reklámoznád?
Feltételezem nem. Persze vannak ilyen kis emós, idióta divatbuzik, akik így akarják felhívni magukra a figyelmet, de szerintem Tomonor egyrészt nem ilyen, másrészt nem hülye.

Szóval szvsz marad a poén.
Persze ez csak az én elméletem. Ettõl még lehet más a háttérben. 😊

Narxis
Ez olyan mint amikor A tanú címû filmbõl Virág elvtárs azt mondja, hogy az a gyanús ami nem gyanús. 😉 Szóval én azért nem lennék olyan biztos itt ezekben a dolgokban.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Aha...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Gyerekek, megjöttek a minigunok!

Btw hova tûnt a lelkes DotD linkelõs barátocskánk? Minden csoda 3 napig tart, vagy mifene? Tudtam, hogy elõbb-utóbb feladja. Kár volt anno flémre pazarolni a szerverkapacitást.