Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

és mi olyan érdekes?
Én valahogy nem tudok elõfizetni Bankkártyával 3-mal próbáltam és egyikkel se megy mindig azt írja hogy próbáljam késõbb.
No mindegy. Mindenesetre nézzétek meg a profilotokat. Ha már nyomtátok ma a play now gombot, meglepetésben lesz részetek.

nem, az volt a bug, hogy nem tûnt fel a VP 😄

s9ns
szóval kicsit pontatlan voltál! 😊
Az a bug hogy nem lehetett! 😊

s9ns
Most vásárolgatok! 😊 szóval annyira nem sikerült! De ne szólj nekik! 😄

nem, úgy néz ki hogy bug volt. Már javították.

s9ns
ez azért bunkóság!
Amúgy a játékban még vásárolható tonic meg miegymás vp-ért!

Nos, ez egy érdekes hét lesz. Már semmi sem kapható VP-ért 😄

s9ns
Az oldalon már a teljes ruhaszettes karakter jelenik meg! Juhuhu
😊

Szlovén.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

HunTatyi
úgy tudom õ nem magyar játékos... a név megtévesztõ

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Cpt Attila, vagy Attila Cpt vagy a tököm tudja valaki hasonló itt van köztünk????
Hellosztok! Nekem van egy olyan problémám hogy,amikór elindítom a játékot errort ír ki😞
Az utobbi idoben azokon a szervereken jatszottam, ahova az automata iranyitott. Szervereket valasztani lehet kezileg, de sokszor maceras. Sokszor fals adatokat kozol a http://www.autoadmin.info. Pl.Pre gameba tesz be, kozben kiirja a 16 aktiv jatekost. Nem arra a palyara tesz ami ki van irva es ahol szeretnek jatszani. Mas esetben kiir egy atlag level szintet, belepeskor viszont jo kis osszeszokott tarsasag fogad xx-Li rangu emberkekkel. Emlitenem meg a jelszot kero szervereket. Elofordul a nem bookmarkolhato szerver, es a varakozora tevo, ami 1-7 perces varakozas utan szepen kozli a commando limitet.....es kezdodik minden elorol...madj elfeljtettem leiirni, h sok esetben rogton a defeat felirat fogad belepeskor😊 gyakran nem veletlenul uresedik meg egy hely ahova be lehet csatlakozni....

Gondoltam megprobalom ma ujra mi a szitu jatek teren. Ugy fest a dolog a natik csunyan kikaptak. Hiaba vegeztem a listan harmadik es elso kozott, egyszeruen nem jott ossze az 50-50 nyeresi arany. Talan 15-85% a royal javara. Micsoda sit szombat...
Kinek mi a tapasztalata az uj automata szerver valaszto funkciokrol? Szerintem jo otlet, h lehet palyakat, game tipusokat valasztani. Az mar kevesbe, hogy a balancet sok esetben nem szabalyozzak. Pl. a 14.es kommandosom ma nem nagyon tudott labdaba rugni. Allandoan olyan szerverekre pakolt, ahol nati reszrol 3-4 aktiv jatekos kinlodott a 7-8 royalossal. Radasul nem egy xx rangon feluli jatekos lott minket a palyan. Na ezt kb. ugy 15 kulonfele szerveren egymas utan ateltem, es kikapcsoltam a fenebe. Hova lett az 55% nati gyozelem arany????

Apumtol ajandekba kaptam egy Logitech G9X egeret. Nagyon designes meg minden, de egyenlore nem vagyok tole elajulva. Osszehasonlitva a regi mezei egeremmel, nem sok kulonbseget latok idaig. Valahogy nem tudom helyesen beallitani.Ha leveszem a rateheto keretet, akkor pont jol illeszkedne a kezembe (keskeny), de viszont a ket programozhato gombnak nincs rendes nyomogombja, csak ha a keret rajta van. Nekem tul szeles igy, es a ket gomb lehetne elorebb. (hosszuak az ujjaim)Tudja valaki hogyan lehet beallitani mesterloveszhez az egeret? A jatekban az alap erzekenyseg 1 ugye.Kikapcsoltam a win-ben az eger gyorsitasat. Tul sokra sikeredett a marketing ennel az egernel....😞
Csakis amikor az EA ad, általában ünnepnapokban. A legközelebbi valszeg a húsvéti lesz.

rewards-ot hogy lehet szerezni vagy mikor?

Nem kell válaszolnod, igazam van.

megvenném a mai ajánlatot de még nem töltöttem fel Founds-ot.. :S
de majd ha fogok akkor az ilyeneket szerintem meg fogom venni 😊

s9ns
tehát nem veszel! 😄 😄

az jó 😊

davis98
Pontosan

nickname: doki09

Akkor most 7500 adják azt a sok fegyvert? 😮 😊 (Y)

Ilyen alapon minden ismerõsöm BF3-azik...

davis98
Igen 😊

akkor ha 2 vagy több cucc van ott akkor mindet megveszem annyiért amit ír?
az jó 😄

davis98
Aki megteheti 😛😄 Bár nem valami erõs a gépem, szal csak alacsony grafikán megyeget, ennek ellenére bitang jó a játékélmény 😄

HunTatyi
BF3: DoubleDoktor o.O

nem is tudtam, h BF3al is lazulsz

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

davis98
Cakli-pakli, az egészet 😉

HunTatyi
gyenge a neted

amúgy amiket oldalt kirak a honlapon hogy ' Deal of the day ' azokat egyesével lehet megvenni annyiért amennyit ír? vagy az egészet?

Az miért van hogy miután betöltötte a pályát csak egy felhõt hoz be pályának és nem tudok játszani??? <#falbav><#conf>

Háde én látom, mikor az ellen kékbe burkolózva szippantgatja magába a kékséget.
Háde én látom miután levarrt a szakember, hogy millen eszköz segedelmével tette ezet. Naoszt mikor azt olvasom, hogy AK74, avagy SVD akkor azért rémlik valami.
Például, hogy a toniknak nincs se vizuális, se hang effektje más játékos szemszögébõl.

jugen
"a elõnyöket adó elemeket adnak el a játékban, a játékosnak amelyik veszít nem lehet tudomása arról, hogy az elõny miatt veszített."
Ezen mit értesz egészen pontosan?

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Elhiszed hogy nem érdekel?
Gratula a cikkhez😊
bocs 2 hónap 2 napig van vp boostom
már a claw ból 20 hónap 2 napra van vp boostom
Érdekes lett 😄
várjuk a folytatást!

HunTatyi

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Lassan megertjuk egymast😊 Arra celoztam, h amikor messzirol becelzom az ellenseget, es valaki a mi embereink kozul elloki a tagot.Vagy a sok robbanastol semmit sem latok es amire ujra kitisztul a kep a tavcsovesben,addigra mar megoltek a kiszemelt aldozatot😊Szoval nem engem kozelit meg BS-el,ha meg igen, a kivetel erositi a szabalyt😊
No para, tökéletesem értettem a BS-es mondandód, csak épp nemigen találkoztam ilyennel. Természetesen megeshet, amit írsz, de ha sniperként meg tud közelíteni az ellenfél BS-nyi távolságra, akkor már baj van. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Talan rosszul fogalamaztam. Amiota kint elek mar magam sem tudom milyen nyelven tudok.Sot, most pont olyan erzeseim tamadnak, h szinte semmilyen nyelven nem tudok jol.
A blasting strike tudom mire valo, es hasznalom is a soldieremnel. Csupan annyit jegeztem meg, h sokszor nehez eltalalni a celpontot mesterlovesszel, ha kozben valaki BS-et hasznal a kozelben. A celpont rogton kikerul a celkereszt kozepebol.
A pisztolyos/keses mandot sajnos nem erem utol elixir nelkul(van amikor a soldiert is csak nehezen), ez a masik bantom.(kaki, lassu notim megneheziti az eletem) A legtobbszor ezek gyorsabban tudnak haladni,mint az emberem. Sokan mondjak, h nem szamit az FPS, meg a gyors gep...van aki meg maniakusan, minden 1% gyorsulast figyel a win rendszereben.Nehez kiigazodni...
s9ns
valakinek megvan a PHRESH bookmark linkje?
Sajnos véletlenül kiszedtem, mert olyan lassan szedegeti ki õket én meg türelmetlen voltam vagy a frissítés alá kattintottam.
Köszi