26731
Battlefield Heroes
-
CAC #24091 A lentihez kapcsolódva...működik most az sms payment itthonról? -
CAC #24090 Ne is mondd! Ünnep lett volna, ha lett volna 4k BF-em. Nem sok hiányzott, de sajna több, mint 1. :)
Az vigasztal, hogy úgy vettem észre, hogy rotálódnak a DotD-ek. Feltehetően lesz majd még, addig meg begyűjtöm a zsét.
Az meg más kérdés, hogy kinek vegyem meg. A gunneremnek szerettem volna, de nem bírtam tovább, és megvettem neki Eddie-t a sast. A soldieremmel lv30 óta nem játszom már, így feltehetően marad a commando, de vele meg nem biztos, hogy jól fog mutatni a VC hunter set-tel.
Bár még ez utóbbi sincs meg. :) -
#24089 Ingyen arcfestés kódok itt:http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=352694 -
#24088 Én se látom a főoldalon sehol... -
tevel #24087 Ez "AZ" a manó, amire CaC annyira vágyik.
Neki ünnep a mai. :) -
#24086 Valami manó meg sapka. -
kekipeti #24085 Mi a napi DOTD? Mert én nem látom. -
CAC #24084 Nice! :) -
#24083 Ez pénz kérdése! Lásd, nem is oly régen felmerült a "gyanú" a Magyar-Olasz meccsre, ahol is MI nyertünk. Maga a FIFA rendszere észlelte a gyanút, ami szerintem TUTI.
Ja, meg hogy a rákba lett nem is oly régen a Görög "válogatott" EB győztes??? Ergo, kamu az egész. -
#24082 -
#24081 -
harduplanfor #24080 Gyujtogessunk meg egy kicsit, es utana kozosen nyithatunk egy fegyverkolcsonzot:) -
tevel #24079 Én tudom, hogy a felkészülési meccsekről írtál, de talán más nem. Igen megütötte a fülem a gyengélkedő Németország kijelentés, ami igaz is volt akkor, viszont a selejtező éles meccsei szerencsére már nem ezt igazolták.
A selejtező sorrendje talán jobban jellemzi a jelenlegi erőviszonyokat, ezzel a pólón gondolkodóknak szerettem volna segíteni. -
#24078 elnézést ... félreolvastam... te selejtezőkről írtál, én viszont a felkészülési meccsekre céloztam :) -
#24077 nem tudom hol találtad ezeket az adatokat... de Németo. a felkészülése során pl. Svájctól is kitudott kapni... Hollandiának pedig a "legöregebb" a kerete a többi csapatéhoz képest, ami a későbbiekben lehet mérvadó fizikai fáradtságot és sérülékenységet figyelembe véve... Spanyolország meg nem az öregek csapatába tartozik hanem a sérüléssel bajlódók közé mert egy kulcsemberük (név szerint David Villa) sérülés miatt nem vesz részt a torná, ahogy az Angoloknál Frank Lampard sem tud ott lenni combsérülés miatt... -
kekipeti #24076 Grat! ugyanilyen módon már nekem is megvan :D -
tevel #24075 Akkor velem együtt hárman :)
Érdemes group-ot alapítani az összetartozás jelképeként. -
kekipeti #24074 Elnézést, már lefordítottam, már tudom a választ :D -
kekipeti #24073 Az arcfestést v a mezt kell megvenni, hogy a végén kapjunk golden fegyvert?
-
harduplanfor #24072 Gratula! Ugy egy honapja nyertem ezt az ugyes kis masinat, szoval mar ketten biztos vagyunk a clubban:) -
#24071 nekem is ez volt a reggeli nyereményem :D -
#24070 neeeeeeeeeee -
#24069 Soha nem gondoltam volna, hogy ezt megélem:
-
tevel #24068 Csak száraz tényadat (nehogy ebből is veszekedés legyen):
Selejtezők mérlege:
1.Németország (a gyenge): 10/0/0 (győzelem/döntetlen/vereség)
2.Hollandia (öregek): 9/0/1
3.Olaszország (fiatal): 8/2/0
4.Spanyolország (öregek): 8/0/0
5.Svédország: 8/0/2
6.Görögország: 7/3/0
...
A tapasztalatom viszont az, hogy aki a selejtezőben nagyon jó, az a 16 között szenved. Ebből én ezért nem következtetek semmire.
Pólóra nekem sajna nincs keret.
Amúgy sincs fast rifle a goldenek között, legalábbis én úgy tudom... -
#24067 mellesleg az ide Eb-nek esélyes országot nem oly nagyon lehet megnevezni... nagyobb országok csapatai gyengélkedtek a felkészülés során (Németo.)... pár éve leszerepelt országok fiatal keretei okozhatnak meglepetéseket (Olaszo, Fro.), továbbá ott vannak az "öregek" és sérüléssel küzdők is (Hollandia, Anglia, Spanyolo.)... és épp ezért a nem túl nagy figyelmet felkeltő csapatok (Írország, Horvátország, talán Dánia) képesek lehetnek meglepetéseket okozni. -
#24066 Nemet / spanyol / holland / francia? :)
Stb? :p
Ha meg jo aron vett Funds-al is szamol az ember, kb 1500 ft 4 polo egy katonara.
Es persze abszolut nem 100%, hogy nyer a csapat! :p
Ha valamelyik ezek kozul nyer a vegen, akkor is csak 1 arany fegyver egy katonanak.
De altalaban 3-6 katonaja van a jatekosoknak. Az kapasbol 4500-9000 Ft az EA/Easy-nek minimum.
Ha tutira akar menni valaki akkor persze tobbszorose ennek. :D
(100% arany fegyo kb 4000 Ft-bol jon ki, ezt lehet szorozni a katonak szamaval.) :)
Csak at kellett szinezni a meglevo fegyvereket es mar dol is a penz. Jol kitalaltak ezt is. :)
Nyugati fizetesekbol mondjuk lehet nem olyan oriasi penzkidobas 24000 Ft 6 arany fegyora. :D
De tudjuk persze, hogy valamibol meg kell elniuk szegenyeknek es tovabb fejleszeni ezt a csodas "free to play" jatekot. :) -
tomonor #24065 Elég a bajnok csapatok pólóját megvenni, már feltéve ha otthon vagy a fociban és tudod kik az esélyesek. -
tomonor #24064 DFAdirotor nem stat-padol többet, többször is elnézést kért, lényegében nekem annyi elég volt (továbbá a büntipontokat is megkapta itteni rossz magaviseletéért).
Te viszont mióta itt vagy próbálod osztani az észt, csak éppenséggel ész nélkül. Ami még nem is lenne gond, de a stílusod lassan kezd átmenni modern alpáriba.
Moderáld magad, mielőtt én moderáltatlak meg téged. De persze, tied az utolsó szó (mint mindig), szal csak leütöm itt a mehet gombot, és várom a folytatást :) -
CAC #24063 Miért mit teszel? Én nem vagyok stat padder, mint DFAdirotor cimborád, akit épp te akartál banoltatni.
Offtopic sem vagyok...na nem mintha mod lennél itt.
Az, hogy alulmaradtál egy vitában, és így probálod lezárni direkt vicces.
Mielőtt bármit mögé gondolnál a szánalmas fenyegetőzésednek, csak a többiek miatt zárom le a részemről a dolgot.
-
#24062 Köszi!
Azaz, ha megveszem mind az akcióban, 15000 funds-ért, ami jelenleg pl 20 dollár, tuti lesz egy arany fegyóm.
Asszem, kihagyom. -
tomonor #24061 veszel ország dedikált pólót, ha az az ország nyer amelyiket megvetted, kapsz ingyen arany fegyót. -
tomonor #24060 Én azt tanácsolom, hogy most állj le. -
#24059 Ez miről is szól pontosan?
(lehetőleg nem angolul) -
Ki, milyen mezt/mezeket vesz? -
CAC #24057 Kár, hogy érvek híján már csak ez az ovis megoldás maradt neki. -
tevel #24056 lol
Lehet kultúráltan is keményen beszólni... -
CAC #24055 :)
Okos enged... -
tomonor #24054 **asszociálni
Már késő van a helyesíráshoz. -
tomonor #24053 Nem tudtam, hogy ilyen jól tudsz asszicoálni magadra -
tomonor #24052 http://bfhn.org/forums/viewtopic.php?id=4716
Az a szerver egy teszt. Azt akarják kidíríteni, hogy bannolják-e, vagy sem.