Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
Apumtol ajandekba kaptam egy Logitech G9X egeret. Nagyon designes meg minden, de egyenlore nem vagyok tole elajulva. Osszehasonlitva a regi mezei egeremmel, nem sok kulonbseget latok idaig. Valahogy nem tudom helyesen beallitani.Ha leveszem a rateheto keretet, akkor pont jol illeszkedne a kezembe (keskeny), de viszont a ket programozhato gombnak nincs rendes nyomogombja, csak ha a keret rajta van. Nekem tul szeles igy, es a ket gomb lehetne elorebb. (hosszuak az ujjaim)Tudja valaki hogyan lehet beallitani mesterloveszhez az egeret? A jatekban az alap erzekenyseg 1 ugye.Kikapcsoltam a win-ben az eger gyorsitasat. Tul sokra sikeredett a marketing ennel az egernel....😞
Nem kell válaszolnod, igazam van.
de majd ha fogok akkor az ilyeneket szerintem meg fogom venni 😊
az jó 😄
nickname: doki09
nem is tudtam, h BF3al is lazulsz
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
Háde én látom miután levarrt a szakember, hogy millen eszköz segedelmével tette ezet. Naoszt mikor azt olvasom, hogy AK74, avagy SVD akkor azért rémlik valami.
Ezen mit értesz egészen pontosan?
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
várjuk a folytatást!
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
A blasting strike tudom mire valo, es hasznalom is a soldieremnel. Csupan annyit jegeztem meg, h sokszor nehez eltalalni a celpontot mesterlovesszel, ha kozben valaki BS-et hasznal a kozelben. A celpont rogton kikerul a celkereszt kozepebol.
A pisztolyos/keses mandot sajnos nem erem utol elixir nelkul(van amikor a soldiert is csak nehezen), ez a masik bantom.(kaki, lassu notim megneheziti az eletem) A legtobbszor ezek gyorsabban tudnak haladni,mint az emberem. Sokan mondjak, h nem szamit az FPS, meg a gyors gep...van aki meg maniakusan, minden 1% gyorsulast figyel a win rendszereben.Nehez kiigazodni...