26731
Battlefield Heroes
  • harduplanfor
    " tőlem vehetsz 5GHz-st," Ok, akkor toled veszem.. 49K-ert az enyem lehet?:):)
    Elobb valakit talalnom kell, aki engedi az antennat kitenni a szemkozti oldalra. Ez lesz a lehetetlen kuldetes.
  • harduplanfor
    Magyarazd ezt egy bhf fuggonek:) A farmvilla stilusa tavol all tolem:)
    Kikapcsolodasra hasznalom, de neha elszakad a cerna. Rogton a telenor kepe villan szemeim elott. Azert inditok uj karikat, hogy kikapcsoladas legyen. Azokon a szinteken meg minden lassabb. Neha veszem csak elo az erosebb karikat, es akkor kezdodnek az igazi gondok...
    Ismerem a LR pisztoly tulajdonsagait, hogy melyik tartomanyban a legutosebb, viszont nem voltam teljesen kozel az ellenseghez. Olyan 20-30 meterre.
  • Narxis
    Ezt a biciklis cuccot pont utolsó BF adagomból végre én is megkaptam. :D yeee
  • CAC
    Az a 4-5 wifi nem sok. De tőlem vehetsz 5GHz-st, csak ekkor már 50k körül kell majd számolnod párját.
  • tevel
    Ha nekem állandó net problémám lenne, biztosan nem játszanék ezzel a játékkal, próbálkoznék inkább a farmvill-el. :)
    Én csak kikapcsolódásként játszom bfh-t, nem azért, hogy felidegesíten.
    2 db LR pisztollyal azért nem tudtad megölni, mert túl közel voltál, az a pityu csak messziről kempelésre jó.
    A szerverválasztóval nekem pont ellentétes problémám van, ritkán rak be olyan szerverre, amelyen full profik tolják egymás ellen. A noobokat csipával lelövöldözgetni egy idő után rohadt unalmas, bénák, figyelmetlenek, azt se tudják hol vannak, laggolnak :))
    Amióta pályát lehet választani a menüben, azóta csak kizárólag pálya szerint rak be, nem számít az average lvl, vagy hogy üres a szerver.
  • harduplanfor
    A telepunkon kapasbol 4-5 mukodik amit befogok. A masik oldalon a fas resz mogott, a dombon, szepen sorakoznak a hazak. Szeritnem egy rakas wifi lehet ott. Nem hinnem, h a vezetekekkel vacakolnanak a helyi lakosok.
  • harduplanfor
    Nem, tobb emberem jatszik es cserelgetem oket.Nem koltok reg ota. Mint emlitettem, magasabb szinteken semmi sanszom sincs a tulelesre. Nem tudom mi a fenet csinaljak a karektereim gyors lvl. novekedesevel. Probakeppen eloszedtem a regi 24-es mandom. Persze rogton a surube kerult a xxx-esek tarsasagaba. Ket LR pisztollyal nyomtam fansagbol ,de nem ez az erdekes. Egy ellenseges foszer alatt tul forro lett a talaj es a csapdamba setalt. A hata moge kerulve nem birtam leszedni. 2 pisztoly teljes taraval. Sebzesnek 2 pontokat vett le.... Megint valami amerikai szerverre pakolhatta az automata. Tudnam hogyan lehet kiszedni a beallitasoknal az amerikai, ausztral szervereket es csak az europait meghagyni. Az oke, h Europa all az elso helyen a rangsorban, de a rendszer sokszor nagy ivben tesz ra. Ma egybekent egy tort nyertem last forever. Kell a fenenek. :) az uber knife jobb:)..bar hasznalni nem nagyon tudom, csak irigykedve nezem azokat akik ket nyisszantasra tudnak skalpolni. Gondolom szanalmas probalkozasaim az ellenfel monitoran ugy johetnek at, hogy a levegot hentelem:):):)
  • CAC
    Csak akkor kell az 5GHz, ha sok wifi van az adott területen, mert akkor összezavarják egymást. Erre írtam, hogy a nyílt víztükrön ennek kicsi lesz az esélye. :)
  • kekipeti
    Köszi! :D
  • HunTatyi
    http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=356289

itt van, h miket is rejtettek ezekbe a kulcsos dobozkákba
  • tevel
    Honnan szedsz ennyi kulcsot? Tippelek: veszed.
  • harduplanfor
    Koszi! Az apro dolgoknak orulni kell tudni az eletben:)
  • Ibuki
    Hát ez nem semmi! Grat!:D
  • harduplanfor
    Ilyen nincs es megis van. Alig irtam le elozo soraim es erre mivel kedveskedett az EA??? Nem hiszem el!!! Yippee! Ez mar dofi:):):):) THX EA!

• harduplanfor
    Sharpshooterrel olyan problemam adodott, hogy akkorat rug, mint egy lo:)
    Szokas kerdese kinek melyik fekszik jobban. Az SVD-t jobban szerettem.

A mai termes:) Nyeresben vagyok:)

• kekipeti
    Nem tudom miért, nekem a Stilysh jobban bejön :D Még ha az SVD jobbnak is tűnik.

• tevel
    Az előző post kekipeti-nek ment #24232.
    :)
  • tevel
    Ez egy régebbi összehasonlítás (még Bf van funds helyett), de asszem a csipák tulajdonságai nem változtak. Ha mégis akkor bocs.

Ez az összehasonlítás szerint a Stefan's Stylish Sharpshooter tulajdonságai megegyeznek az SVD-vel, viszont az utóbbinak több lőszere van a tárban, és nem rúg akkorát elsütéskor. A legfontosabb különbség viszont az, hogy az SVD már 30 m távolságról 38-40-et sebez, míg a Stylish csat 50 m-felett.

• torokmano
    Hali :D Ti hány ládakulcsot kaptatok alapból?? Nekem kettő volt xD
  • kekipeti
    Simán Piercing Shot nélkül fejre lövök, akkor az emberke kap 45-50 körüli sebzést.
  • harduplanfor
    Tenyleg fain puska. Most mar dalolva enekelheted, hogy "szetlovom a fatokodet apuskam:):):)

http://www.youtube.com/watch?v=Io1mxMVefhs
  • harduplanfor
    Igazan bevezethetnek az EA-nal a tekeros bicaj melle az uttoro nyakkendot:)
    Tipli link..hm nem ismerem a gyartot, de remelem nem link:)
    THX!

A folyo kb. 70 meter szeles lehet. A tenger a masodik hid utan kezdodik. A masik parton a barna kislany helyett rengeteg suru fa var a jelek elfogasara. Telen jobban at lehet latni kozottuk. Most kilombosodtak. Vajon egy sima "oszlopra nem lehet netlehetoseget kerni"?:)

Mintha azt irtad volna, hogy az 5 gigas antennat valasszam. Az lehet kevesebe erzekeny az interkonferanciara?:)

• tevel
    Miben?
  • kekipeti
    Ja, de szerintem a Stilysh Sharpshooter jobb :D
  • Vaxi
    ó az szép nyeremény :D jó kis puska az
  • CAC
    :)
    Olyan vagyok, mint a jó úttörő: segítek ahol tudok. :D

Konkrétan ezt használtuk: Tp-link 52010G. 11k-tól már kapható. Ugyebár 2db fog kelleni neked.
    Természetesen kültéri, időjárásálló kivitel. Állítólag 15km-ig ellövi a jelet, amit kétlek. A lényeg, hogy az esetedben bőven jó lesz.

Igaz csak 2.4GHz-es, de szerintem nálad nem lesz szükség 5GHz-re (ami több, mint dupla ennyibe kerülne). Kétlem, hogy nagy interferenciával kéne számolni a nyílt víztükrön.

• kekipeti

Végre! :D
  • harduplanfor
    Milyen hiabat ir ki?
  • bali24
    Hát ezek korábban már voltak DotD-ban 669Funds-ért,úgy jobban megértem szerintem,de te döntesz.
  • Pat10
    miért van az hogy egy-két hónapja volt egy frissítés és nem tudta letölteni a gépem , pedig előtte normálisan ment a játék... Utána azt mondtátok hogy töröljem le és töltsem le újra akkor jó lesz de nem sikerült és most se jó pedig vártam vele sokat...
  • harduplanfor
    Egyik emberemnek dupla geppisztoly komboja van. Sajat tapasztalat alapjan a LR pisztoly, SR (pl. Rudolf Rescue) fegyver paros jobban teljesit. Az AK 74 nagyon szor. A Rudival konnyebb celozni. A Rifle szokast igenyel, egyes helyzetekben elonyosebb lehet, mint a tobbi tarsa. Messzire nem tul jo.
  • harduplanfor
    Oh te legeny, nagyon rendi vagy am:) Annyit meg megtennel, hogy leirod a lenyeges beszerzendo alkatreszek konkret tipusat? Lehet tolem 40k ha minosegben tobbet tud. Huuh borsozik a hatam a lagmentes jetek lehetosegetol:)
    Ismerost keresni kisse problemas lesz, mert akit tudtam kozben elkoltozott.
    A telenoros szerzodesem december vegen jar le. Most jott meg egy resz-szamla.Hurra 1500 NOK-ot fizethetek a telenornak. Huzzak a fogam...

Az uj palya nagyon tetszik, de ott is mocskosul szaggat.
  • CAC
    Azért kérdeztem, mert pont most kellett majdnem egy km távolságot áthidalnunk vezeték nélkül, és irányított wlan antennával simán megoldható. 10-20k között már kapható ilyen. Csak arra kel lfigyelni, hogy lehetőleg 5ghz-s legyen!

Szóval semmi más nem kell, mint hogy valakivel megbeszéld, hogy használod a kapcsolatát (gondolom bizonyos díjért cserébe), amire rátelepítesz egy ilyen kis okosságot, és nem lesz több lag problémád. Nem kell hozzá árkot ásni, kábelezni, stb, csak egy pár antenna, és mindenki örül. :)
  • roland4
    Most nézem hogy AK-74 1679F , de nem tudom hogy megvegyem e mert van AK-74 30 Battle Riflem... De azért van különbség a kettő fegyver közt. De ott van még a Stolen M16 ami felveheti a harcot az AK-74-el :D
  • harduplanfor
    Grat! Kell egy ilyen ladika:)
  • harduplanfor
    The Stolen Super Cheesert hasznaltam kozelre es LR Pkm-et.
  • Bence777
    Hali én most szeretnék 1 támogatást a nat karimra gunner ti milyen fegyvert javasolnátok rá? 2sodik fegyverként shotgunt használok de elsőnek mit javasoltok?
  • 66zio
  • harduplanfor
    Akarcsak ami a vilagban mukodik korulottunk.:( Csak eszre kell venni....
    http://www.youtube.com/watch?v=be0AUjHIrFM
    En azon dolgozom, h egy szep napon ne igy ebredjek. Persze ez senkinek sem kotelezo. A szabad dontes jogat meg kell hagyni mindenkinek.
    http://www.youtube.com/watch?v=hPqUUR5OFJg&feature=related

http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/hatterhatalom/figyelnek/1415-minden-allampolgar-koeteles-lesz-nyomkoevett-maganal-hordani
  • harduplanfor
    Ja, es koszi! "Ó, te mákos állat! :)" Tudod mit lehet a makbol eloallitani?
    Ha jol emlekszem Hofi azt mondta, hogy a romlott kapitalistak a makbol kabitoszert csinalnak nyugaton, nalunk pedig dumakat:):):)