Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Ha szánsz pénzt, hogy "egyedibbé" tedd a karaktered akkor igen, ha nem akkor nem.
Ha megnézed a store-ban, akkor egy pisamarta lábszárú gatya kerül ennyibe vagy még többe.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Nem kell válaszolnod, igazam van.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Ugyanarra, amire külföldi szerveren. 😛 😊
Nevezetesen az oldalankénti 8 slotból x mindig VIP. Ha ezek üresek be tudsz csatlakozni a játékba sima mezei játékosként, de amint feltûnik egy VIP (és nincs üres slot) ki leszel dobva, õ pedig bekerül a slotodba.
Ergo -ha csak nincs tele VIPpel az adott menet- rögtön fel fogsz tudni csatlakozni az adott szerverre.
Mer nem akarok ugy járni hogy utána havonta vesz le pénzt.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Rögzítsd ahogy csal, jelentsd és várd meg míg bannolják. Ennyit lehet tenni.
Leírom, hátha más is jár így:
T-Mobilos feltöltõkártyám van. Boku vásárlás elõtt lekértem az egyenlegem, volt rajta 3190 Ft, de azt is kiírta, hogy ebbõl vásárlásra mennyi fordítható. Na ezzel nem foglalkoztam, itt volt a hiba.
Elküldtem az OK-s SMS-t, de a tranzakció a felénél elakadt, csak dolgozott, dolgozott... Az ablakban azt írta ki, hogy a sikeres jóváírás 2032/2540 HUF. Kaptam egy BOKU SMS-t 2032 Ft levonásról.
Kiléptem, és azt gondoltam elúszott a pénz, mert funds-ot meg nem kaptam.
Csak bökte a csõröm, arra tippeltem, hogy nem volt elég a pénz a telón. De lekértem az egyenleget és volt még 850 Ft rajta. Hmmm
Mindent vagy semmit alapon nekiláttam 2500 funds-ot venni ezen a maradék pénzen.
A telefonszám beírása után megkérdezte, hogy visszatérek-e a megkezdett tranzakcióhoz? Hát hogy a fenébe ne. 😊 Megint kiírta a 2032/2540 HUF. Feltöltöttem a telefont kis cash-el (gondoltam ez volt a problem), rányomtam az OK gombra, végigment a zöld csík.
Kaptam egy SMS-t a BOKU-tól 508 Ft levonásáról.
Aztán hibaüzenet kisablak: "a tranzakció valószínûleg nem volt sikeres, próbálkozhatok talán egy másikkal".
Kiléptem mérgemben, aztán meg látom, hogy a 8500 funds mégiscsak ott virít már a menüben. (happy end)
Röviden ennyi a történet.
Ma találkoztam vele és 1000%, hogy aimbot. Láthatatlan voltam,amikor messzirõl Mark target nélkül levadászott.
Spirito Juve!
Sajnos csak 8 mbit-et ad a telenor,ami gyakorlatban 7.66 kornyeken ingadozik. Tudom,h cserelnem kell a lassu notit, de egyenlore masra kell a mani.
Ugy vettem eszre, a feltoltott gameplayek kozott azert jocskan akad olyan, amikor "kopaszokra/1-10 level kozott" vadasznak. Erdekes modon altalaban nem a xvii,xxv,xl-es jatekosok elleni kuzdelmeket toltik fel es verdesik a melluket, h mekkora kingek.
Amikor meg 13-15-os voltam a mandoval, regebben elofordult, h egy kor alatt 20-25 embert lapatra tudtam tenni. Mostansag orulok ha atlagban 5-10 ember osszejon.
"egy-két spéci mozdulatot" igen, probaltam jartassagot szerezni.Az egyik ilyen videon lattam egy mandot, aki futas kozben dobalt csapdat es gyorsan belelott amikor valaki uldozte. Ezt a technikat szerettem volna eltanulni, de egyenlore nem megy, mert nem tudom "forro helyzetekben", futas kozben eltalalni a csapdat, es kozben gyorsan cserelgetni a fegyvereket.
Haladas nalam, h a hegyekre mar fel tudok ugralni az mg hasznalataval.
"van rajta dpi-switch" Ajandekba kaptam egy Logitech G9x Laser Mouse-et. Ez egy ujabb problemat generalt nalam, mert az istennek sem tudom beallitani rendesen. A bemasolt link szerint probaltam eljarni:
http://www.counter-strike.hu/content/2010/05/26/Eger_buhera_-_Altalanos_optimalizalas
Nincs feltelepitve a logitech mouse driver, es kb 500Hz sebessegen ketyeg az eger. Az 1000Hz-t ugy tudnam elerni, ha feltennem a drivereket. Elvileg az eger 5700 dpi-re kepes. Amikor a Bfh-ben az alap 1-es erzekenysegre hagytam, akkor szinte nem tudtam vele jatszani, mert olyan gyorsan ugralt a celkereszt. Most 0.5 -os erteken hagytam a beallitast, es az 5 elrheto dpi allitasbol a masodikat szoktam hasznalni mandonal.A gunnernel a harmadikat. A cikk szerint ez nem jo, mert a legnagyobb erzekenysegen kene az egernek menni, es olvastam valahol, h dpi-t nem tancsoljak cserelgetni jatek kozben.
" Nem számít, milyen érzékenységen játszol, a legmagasabb DPI beállításon kell használnod az egered. Ez nyújtja a legfinomabb pontosságot, és érezhetõen simábbá teszi az egér mozgását."
Szoval te azt tancsolod, hogy jatek kozben a szituhoz merten valtogassam a dpi-t? Ez egy plusz dolog lesz amire figyelnem kell majd.
Szerinted kb. hany dpi-re allitsam amikor mesterloveszkedem kozep/hosszu tavra?
Es pisztolyozasnal????
Golden fegyók 1 napra:
M249: BVUZ-9XJ6-QADR-WXMP
AK74: 2RVE-2B78-7FKX-YJQ8
SVD: 2VAN-2W6B-JXNG-TKJM
PKM: 62JX-C9EW-PU9Q-5EPE
M95: 5XE8-7XYC-886X-2YNJ
M16: 3GPG-5E3P-4QNZ-HXYS
A netem viszont ugy gondolta feladja egy napra. Eltunt az adsl, es nyoma veszett a mobil netnek ma 14.ig. Hajra kulfoldi telenor!!! Eljen a nyugat!
A jatekot valoban elvezem, de mar kevesbe mint az 1-10-es szintig valo fejlodeskor. Ettol fuggetlenul azert siman elszorakozgatok vele. Az xboxos Bf3-ak es tarsaik ott pihennek a polcon, mert nem igazan kotnek le.(mar)
Eleg uncsi ez a rakat terroristas/zombis szarakodas, amiket a "meghatarozo" vezetok/iranyitok probalnak lenyomni a jatekosok torkan. Amolyan divat az egesz...most ez a meno fiu...gamelj ezzel es kesz!
A valtas megtortent. 30-as soldier, 24-es gunner+23 mando.
Ebbol adodik nemi problema billentyuzet hasznalat soran. A kulonbozo kepessegek, mas kiosztast igenyelnek. Parszor megy a kapkodas a taszton, mert hoppa hirtelen nics meg az a gomb ami az elozo karinal mukodott😊
"Ha van ritmusérzéked akkor nincs veszve a téma." Hmmm, jelenleg ezzel meg gondok lesznek. Doboskent nem jatszottam zenekarban, de talan idovel lesz belolem valaki.
A celzasban szamomra a legnehezebb, hogy mennyivel kell ele loni,es
amikor begyorsitanak, nagyon nehez eltalalni a ritmust (gyors jobbra -balra),hogy mikor futnak ujra vissza a kb. bemert pontomra.
Koszi, elolvastam a Rambo cikkeket. Egy-ket dolgot tanultam belole.
Nem, nem tudod megvenni. Ha lesz a nat karakterekhez kód akkor megtudod azt is itt mint ahogy ez is onnét van.