26731
Battlefield Heroes
  • kekipeti
    Ez nem olyan volt, Már voltam én is olyanon, de itt ment az idő lefelé.
  • CAC
    Én ezért készítettem 2 videót is, de csinálhattam volna akár 10-et is.
    A lényeg, hogy stealth-re mit sem bagózva, pisztollyal(!!!), ami ugye nem sorozatlövő, hogy csak úgy véletlenül eltaláljon szedegetett ki a csóka.
  • HunTatyi
    ez a kapkodás... sikerült rossz képet beillesztenem. Ez lenne a helyes :D

• HunTatyi
    így van... a bug-os CTF-en még a score számlálót is kilehet akasztani ahonnan már nem számol tovább :D

• tevel
    Lehetett egy végtelenített CTF is, te meg pont akkor érkeztél amikor pályát váltott, ezért nem tűnt fel. Olyanon már én is voltam 100 felett.
    Többek között azért gondolom, mert senki sem vitt be zászlót.
    Amúgy szerintem gunnernek az 5 K/D feletti már igencsak gyanús.

#CAC: Lapozz vissza, itt linkelt csítert valaki az ingyenes fraps-al, akkor írta, hogy ha olyat linkelünk, ahol egyszer megöl a delikvens, az akár lehetett véletlen mázli is. (én most nem keresem...)
  • CAC
    Majdnem 20-as aránnyal gunnerként? Sanszos.
  • harduplanfor
    Miert nem talalkoztunk mi akkor? Ott virit a HUN jelzes az emberem neve mellett. Ennyire elkerultuk egymast???
    Emlekszem erre a tagra. Nagyon "ugyesen" jatszik:)
  • Narxis
    lol
  • kekipeti
    xEp!cProx-ot nézzétek
    Vajon hacker? :D
    Vele voltam egy csapatban. A kép egy CTF-es Perilous Port után készült.
    Vélemény? :D
  • CAC
    Én sehol nem láttam, hogy lett volna ilyen kitétel. A fraps ingyenes verziója 30mp-t enged felvenni. Ennyiből tökéletesen kiderül a dolog szvsz.
  • Smithwarden
    Nyugi, nalam is tobb accrol eltuntek az elobb, valoszinu valamilyen kozponti szerver problema lehet.
    Biztosan helyreallitjak rovid idon belul.
    (Remeljuk van biztonsagi mentesuk ilyen esetekre, mert ha nincs akkor sokan nagyon morcosak lesznek...)
  • torokmano
    ÁÁÁÁÁÁÁ FCK ELTŰNT AZ ÖSSZES KARIM ERRŐL A SZAR ACCRÓL -.-'' HOGY LEHET EZ?????
  • tevel
    Nem azt írta Tomonor, hogy a teljes menetet fel kell venni?
    Vágatlanul.
    Így talán nem fogják elbírálni - ha bejelented. Pedig megérdemelne egy bann-t.

Én például nem tudok teljes menetet felvenni, mert laggol a fraps miatt, és egyszerűen játszhatatlan lesz. Nekem, nincs más választásom ilyen esetben: morogni és kilépni.
  • harduplanfor
    A fene vigye ezeket a cheatereket!
  • harduplanfor
    ja:) amugy vp boost ellenere rohadt lassan gyulnek a pontok.
  • CAC
    Újabb csíter: gate7aris

videó 1
    videó 2
  • s9ns
    bocs! kevertem hirtelen a Garreth Dapper Custom-el
  • s9ns
    vedd meg 10000 vp-ért! Szerintem!
  • harduplanfor
    Emlekszik valaki a Gerharts Uber Greatest pisztoly eddigi legalacsonyabb arara? Olyan 1000 fund koruli osszeg ugrik be hirtelen. Az AK74 melle muszaj lesz vennem vmit. az egyik karimnak.
  • bali24
    Ez talán egy kicsit segít http://www.battlefieldheroes.com/en/recruit-a-friend
  • Narxis
    Kösz, neked is! :)
  • harduplanfor
    Rikan sikerul vele tankot szetloni. A tobbi mando elobb kilo minthogy kinyirjak vele egy harckocsit. Felrehuzodik az emberem az ellenseges mando lovesei elol, majd utana a fedezek mogott osszeesik:) (tipikus story)
    Ma eppen a M16-os nyeremenyfegyomat teszteltem egy royalos karimnal. Talan a lassu feltoltesem teszi, de nalam az AK74 a nagy szorasa ellenere is jobban muzsikalt. 3-4-5 masodpercig muszaj loni vele egy mandot kozelrol amire vegul megadja magat. Rettenet milyen szerverekre tett ma a jatek. A BS a billentyu lenyomasa utan 2.5-3 masodperc mulva birt aktivalodni, amikor mar nem volt ra szukseg....
  • harduplanfor
    Sok szerencset!:)
  • Narxis
    Kösz, akkor nyitogatom a ládákat. :D
  • tevel
  • Narxis
    Meg lehet kapni azt a sárkányt örökbe?
  • CAC
    Az AP rifle szerintem nagyon durva mandonak. Rohadt messziről betalál, és állati idegesítő amikor azt sem látod, hogy gerillaharcban honnét csipegeti le apránként a tank hp-ját.
  • harduplanfor
    Minel tobb dolgot probal ki az ember, annal elvezetesebb a jatek:)
    Mint mondtam, a mandos kaszt tavol all tolem. Ennek dacara egy regi accountomon volt nemi fund,es tegnap vettem egy panceltoro fegyvert. Kisse csalodott vagyok. Tobbet vartam a cucctol, viszont szorakozasnak jo poen.Tankon 25-56-ig, emberen 82-ot sebez:)/mar ha eltalalja,mert van amikor atmegy a hatan a golyo es nem szamol semmit:)/
  • harduplanfor
    Hi! Nezz korul itt! http://hardverapro.hu/aprok/hardver/videokartyak/listaz.php
    Hatha sikerul egy kellemes alkudozas utan beszerezni egy franko vga-t.
    argep.hu,depo hasonlo arakat dobnak ki. Egy juniusi lejart hirdetesben 29k-ert kinaltak a hardverapron 1 honapos 7770-es ati karit. Tobb ev gari jart meg hozza. expressz.hu neha jo tud lenni.
    El tudom kepzelni milyen lehet lowon jatszani. A regi notimmal probaltam, es valami rettenet a kepe ugy. Most egy egyszeru 6850-es ketyeg a gepemben, de eddig semmi gondom nem akadt vele.(csak a sit net) Csak talalsz valamilyen megoldast.
  • tomonor
    Hirtelen sehogy. Kb 1 hónapnyi spórolással össze lehet szedni annyit viszont.
  • CAC
    Mondjuk az én stílusomhoz szerintem jobban illene valami nagyobb tűzgyorsaságú puska, de alapvetően úgyis késes + mgl vagyok, csak a camper csipák miatt viszek magammal alibiből távolra ható fegyót.

Ettől függetlenül örülök neki nagyon, mert eddig nem volt a commandomnak semmi super cumója, csak a kés.
  • CAC
    VP boost + sok játék + minden nap déjli misön.
  • davis98
    Játssz!
  • Bence777
    De honnan lehet szedni hirtelen 10000ezer vp?
  • tomonor
    de pölö eXtremous-nak 450000 körül van.
  • tomonor
    Hát ööö, nekem most így hirtelen 104061 VP-m van.
  • Bence777
    Hali harduplanfor elfut rajta csak annyi hogy lowon és elég csúnya játék mer fegyverek rohadt gagyik.
  • harduplanfor
    Elismeresem a nyerteseknek!

Az arany bulibol ugyan kimaradtam, de panaszra nincs okom. A ladak szepen toltak kifele a gratisz last foreveres cuccokat. 2 db AK74, 1 db M16, tobb dino,sarkany, bicaj...:) a majom kimaradt:(

CAC! "commandomnak már nem kell megvennie az m95-öt. :)" ez jo hir:) Az m95-ert fel eve 3k koruli fundot csengettem, most meg nyertem melle last forever egy SVD-t:):):):) Tiszta kanoan, en mondom:)

Bence! Sokat nem ertek a gepekhez. Sztem. a videot kene cserelni elsonek a tapegyseg teherbirasanak figyelembevetelevel+memot.Bar elvileg el kell futnia rajta.
  • CAC
    25k. Sokáig nem vettem semmit. Aztán volt, hogy elment napi 1k.
  • davis98
    Pl nekem, van 15k :D