Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Komolyan mondom, az idõkorlát nélküli pályákon tömegével vannak a csalók. Nem hiszem el, hogy ekkora menyiség láttán nem képes vmit tenni az EA. Az a gond, hogy a kedvenceim pont ezek a mapok, és játékosként kezelhetetlen. Ezekben a pillanatokban egyszerûen ki kellett lépnem, mert 4 tuti csaló egyszerre keserítette az életemet.
Komolyan mondom, febr 11-óta nem vagyok hajlandó egyetlen kanyit sem költeni, mert így semmi értelme. Lassan úgy vagyok vele, hogy várok még egy hónapot, s ha továbbra is semmi lövök magamnak én is egy okos szettet a netrõl (már megtaláltam) oszt gyerünk. Legfeljebb kitiltanak, ami addigra pont nem fog érdekelni.
Tomonor ezzel az agymenéssel leginkább a te figyelmedet szerettem volna ismét felhívni a problémára.
Ibuki
Ok, köszi

Spirito Juve!

Narxis
yeeee máris jelentkezem

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Zero07
TGF On!
http://www.battlefieldheroes.com/en/groups/109949

Pano
2012. április 27-én, 23 óra 59 perckor lejár

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

valszeg nincs már több szabad hely a gépeden ahova rakhatná a heroest
csinálj helyet és utána telepítsd újra
Ez mi már nem tudok jácani? Azt írja a telepítõ hogy: An error occurred : Failed to write data to file.
Pano
Nem tudom, de nem egy nagy dolog, 1 napos ûrruha.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Ibuki
Köszi 😄 Azt esetleg tudod, hogy meddig lehet beváltani?

Spirito Juve!

Pano
Királyi asztronauta készlet
F2NZ-VV64-Q6UT-L5PS
Nemzeti kozmonauta készlet
E88A-U2J9-VG2E-43F8

s9ns
Tõle, azért van jobb is!
http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/355557545
kdr: 110.297
percenként 4,26 ellent öl.
pl: Golden SVD
Time Used:1m
Kills:23
Accuracy: 0.9583
Majdnem fele annyi fejest oszt mint én, és szintén fele annyi láthatatlant is mákol be...
De érem én! 😊

jah, a robot smg alternatív tûzmódja nagyot üt a hold pályán. Ha jól eltalálod az ellent, 25 hp-t levesz tõle, kiugrasztja a kempelési pozíciójából, és össze is zavarja, mert nem tudha, hogy honnan találta el az ellen.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Azért mi fizetõs játékosok se veszünk meg mindent. Általában legalábbis nem.

Ezek az új xp boostok azért jók, mert használhatóak a többi xp boostal egyszerre, így egy 300% hatásfokú xp boostot kraftolva.

Azért a fizetõs játékosok elõnye - minden frissítéssel - egyre nagyobb:

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Ez egy szuper jump, jump palya! Mar csak a Criss Cross hianyzik rola, no meg a jo oreg E.T., aki valamelyik domb mogul sasol minket 😊
Szerintem ez az új map az eddigi legjobb bár féltem h eljön ez a pillanat, amikor már jövõbeli fegyverek lesznek. (Van rossz része is a pályának ez egy kisebb bug h van olyan hely ahol csak állok magárol visz elõre. Néha idegesítõ mandóval)

Ibuki
Ez szuper 😄

Spirito Juve!

HunTatyi
mért, ez a player sem rossz 😛

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Narxis
OMG ez kurva jó! 😄D

jugen
Érdekes új játszótér 😊

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

phiton

Egymillióan a magyar esportért!

s9ns
ugye ezzel nem azt akarod mondani, hogy szerinted csal.
Mert csak ennek a konklúziójaként van értelme annak amit írtál "kiszurik oket meg low level idejen." 😄
Kiszûrik õket? Ha csak aimbotot használ wallhack nélkül akkor "hihetõ" ez a stat komoly lebukás nélkül. "ott volt, rálõttem.

Megérkeztünk a holdra...

Pedig tobbszor hanzott el, hogy a high level jatekosok kozott nincsenek "olyanok", mert hamar kiszurik oket meg low level idejen.
s9ns
Igen, ezért is kérdeztem. Tegnap összefutottam vele, és hogy enyhén fogalmazzak, érdekesen játszott. Aztán megnéztem a statját és kicsit érdekesnek találtam, hogy olyan találati pontossága van pkm-el mint sniper fegyverekkel. 71 és fél órát játszott és már lvl30.
Ugyanakkor, más karaktereinél, mint pl.: 1-EURO-MOM semmi extra nincs.
Megtanult játszani. Na de ennyire.
Csipesz elõ..... 😉

Biztos megtalalta a legjobb eger beallitast 😊 😊 😊
Nem, de nagyon ügyes nat gunnere van: 16,426 K/D o.O

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

s9ns
ezt a gyereket ismeri valaki?
http://www.battlefieldheroes.com/en/player/2325130231

Feltettem a Logitech drivert.
"OS native drivers for pointer speed and acceleration" ezt ugye kapcsoljam ki igaz?
A Multiplay szerverek csinálnak ilyent sokszor, ez nem szokatlan. Senki sem szórakozik, én is tapasztaltam már. De errõl Tom-ot kérdezd.

A tévedés lehetõségét persze fenntartom (vicceltem, mert nem), de mással nem naon magyarázhetó, hogy VIP-ként játszol, kilépsz, másnap újra lépnél be, és jelzi a VIPtelenséget.
Pár nap múlva esmét VIP, belépsz, lövöd az ellent, ki, másnap VIPtelen.

Mások anyuját cikornyásan nem szokásom emlegetni. Emoim között a teás megoldáson kívül nincs több, tehát feltûnõen sokat lúzerezni sem szoktam/tudok. Szal nekem csak a seggbelövõsdi célszemély általi lányos átélése marad mint megoldás 😊
Az ujjaim ugyan zogngoristasan hooszuak😊, de ez inkabb hatrany ennel az egernel. A ket baloldali progis gomb kozul a kozelebbi total rossz helyen van.Egy kicsit elorebb kene vinni mindkettot. A dpi allitashoz nagyon be kell gorbitenem az ujjam.A G9X-en megy a gombok programozasa driver nelkul,es a dpi-t is tudom allitani barmikor. Mas kerdes, hogy meg nem talaltam meg a jo billenytukombinaciot. Neha tul sok az elxirt,stealtet,csapdat,piercing shootot kezelni+fegyvereket valtogatni.
Tudod a magamfajta emberek nehezen birkoznak meg a mai technikai kihivasokkal. Kb. olyan ez amikor a fogatlan, boton tamaszkodo nagyinak elkezded ecsetelni az uj ipone szolgaltatasait, egyszeru kezeleset...
Ennyire azert nem durva a helyzet nalam😊, de altalaban minden ujtol felek egy kicsit.
Ezert nem probaltam meg ki a driver telepitest. Szamtalanszor jartam mar, ugy, h feltelepitettem valamit, es rosszabb lett mint elotte volt.
Narxis
Mondjuk annyival kiegészíteném, hogy a tranzakció folytatása után lehet küldeni kell újra sms-t, a lényeg, hogy legyen annyi pénz amibõl az 508Ft-ot le tudja vonni. Ha nem vonja le magától akkor el kell küldeni a 2. sms-t és annyit fog levonni. Valamiért nem tud egyszerre levonni 2500Ft-ot. Haverom telenoros én vodás vagyok, te T-s. Szóval ez nem szolgáltató függõ. 😊

Az egér windows "csillapítás" nálam is ki van kapcsolva. De a mouse driver nélkül még a gombokat sem tudom programozni, nemhogy dpi-t állítani.
Van a cikkben jó dolog, annak idején én is olvastam, de azt is leírja, hogy mindenki a saját igényeinek megfelelõ beállításokat használja. Akinek pl. zongorista ujjai vannak, és egyszerre 30 gombot kezel a billentyûzeten, annak felesleges még az egérgombokra is funkciót állítani...ergo nem kell a driver sem.

Akkor volt egy jócselekedetem az életben! Felírom, mert nagy dolog. 😊

Smithwarden
Ez a cikk eleg regi mar, azota ujultak a driverek.
Masreszt tenyleg bekavarhat a driver neha, de ha amugy sem tul jo most neked, akkor sokat nem veszithetsz.
Ezenkivul hogyan tudnad meg, hogy nalad melyik jobb, ha a ki sem probalod mindket verziot.
Es ugye altalaban minden a sajat meghajtoprogramjaval mukodik rendesen, ez is teny.

(Kurzor gyorsitast mindnekeppen kapcsold ki, ritka nagy hulyeseg az az opcio.)

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Lyoni szerver tobbszor merve 53-54 ms.
Az egerbuhera cikk szerint jartam el, es itt nem tanacsoljak a driverek feltelepiteset. "Késõbb azt fogod kívánni, bárcsak ne telepítetted volna fel az egérmeghajtót."

Ok a kurzor gyorsitas kikapcsolasat javasoljak.
Nalad ki van kapcsolva???

http://www.counter-strike.hu/content/2010/05/26/Eger_buhera_-_Altalanos_optimalizalas

Lehet, hogy baromsag ez a cikk??????? Velemeny?
s9ns
nem a sávszélesség számít, mert a game nem tölt le nagy adatmennyiséget le/fel a játék közben. Ezért, csak a ping számít, ezt ellenõrizheted a pingtest.net/ oldalán.
A tesztekéshez válassz egy franciaországi szervert.
Ha 100 felett van a teszt végeredménye akkor az lesz a hiba.
(Ez mutatja meg, hogy mennyi idõ alatt érkezik az adott géprõl válasz, ami jelen esetben a szerver)
Ha esetleg még csomagvesztés is van akkor meg pláne.

Narxis
Hehe, ezt bemásoltam haveromnak, kipróbálta és mûködött. lol

😄
Ezt még nem tapasztaltam, de akkor majd elkezdem vadászni a cúúnagonosz Staffot. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Lehet, hogy elmulasztottad a szükséges driver telepítését, ezért "sima, mezei" egérként mûködik.
Annak a menüjében lehet állítani, hogy melyik ledet milyen "érzékenységgel" párosítsa.

Egyenlore nem vettem eszre jelentos kulonbseget a G9X-es egeremmel a sima ,mezei 4000 Ft-os Logitechez kepest.
Legyszi szolj oda az ea-nak a piros telefonon, h dobjanak egy -90%-os jo kis gunner long range fegyvert😊 Olyanom meg nincs,csak egy wolfgangs amadeus wonderfullal sorozom az ellent, ami nem tul meggyozo.
Azt hiszem ki fogom probalni milyen 0.1-en kergetni az eger farkincajat. Csak meg azt nem tudom, h ilyenkor a Logitech G9X-en az elso led lampa (erzekenyseg kijelzes)hany dpi-t jelent, illetve a kovetkezo 4 pontosan hogyan allitja a dpi ertekeket fokozatonkent.
Narxis
omg

Pedig sokat segít egy jobb egér. Legalábbis többet, mint egy új billentyû 30 000-ért.

1920*1080 ban nyomom minden fullon nemrég vettem az új gépezetet de az egér meg billentyûzet maradt a régi (hülyeségnek tartok 10 ezer ft ért egeret venni)

Hát ja 😊
Akkor elmondom hogyan is mûködik 😊 Megkapod a VIP-et, s mikor valamelyik nyalókájukat seggbe lövöd el is veszik 😊 Csudajóóóó 😊