Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Komolyan mondom, febr 11-óta nem vagyok hajlandó egyetlen kanyit sem költeni, mert így semmi értelme. Lassan úgy vagyok vele, hogy várok még egy hónapot, s ha továbbra is semmi lövök magamnak én is egy okos szettet a netrõl (már megtaláltam) oszt gyerünk. Legfeljebb kitiltanak, ami addigra pont nem fog érdekelni.
Tomonor ezzel az agymenéssel leginkább a te figyelmedet szerettem volna ismét felhívni a problémára.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
csinálj helyet és utána telepítsd újra
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
F2NZ-VV64-Q6UT-L5PS
Nemzeti kozmonauta készlet
E88A-U2J9-VG2E-43F8
http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/355557545
kdr: 110.297
percenként 4,26 ellent öl.
pl: Golden SVD
Time Used:1m
Kills:23
Accuracy: 0.9583
Majdnem fele annyi fejest oszt mint én, és szintén fele annyi láthatatlant is mákol be...
De érem én! 😊
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Ezek az új xp boostok azért jók, mert használhatóak a többi xp boostal egyszerre, így egy 300% hatásfokú xp boostot kraftolva.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Egymillióan a magyar esportért!
Mert csak ennek a konklúziójaként van értelme annak amit írtál "kiszurik oket meg low level idejen." 😄
Kiszûrik õket? Ha csak aimbotot használ wallhack nélkül akkor "hihetõ" ez a stat komoly lebukás nélkül. "ott volt, rálõttem.
Ugyanakkor, más karaktereinél, mint pl.: 1-EURO-MOM semmi extra nincs.
Megtanult játszani. Na de ennyire.
Csipesz elõ..... 😉
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
"OS native drivers for pointer speed and acceleration" ezt ugye kapcsoljam ki igaz?
Pár nap múlva esmét VIP, belépsz, lövöd az ellent, ki, másnap VIPtelen.
Mások anyuját cikornyásan nem szokásom emlegetni. Emoim között a teás megoldáson kívül nincs több, tehát feltûnõen sokat lúzerezni sem szoktam/tudok. Szal nekem csak a seggbelövõsdi célszemély általi lányos átélése marad mint megoldás 😊
Ennyire azert nem durva a helyzet nalam😊, de altalaban minden ujtol felek egy kicsit.
Ezert nem probaltam meg ki a driver telepitest. Szamtalanszor jartam mar, ugy, h feltelepitettem valamit, es rosszabb lett mint elotte volt.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Van a cikkben jó dolog, annak idején én is olvastam, de azt is leírja, hogy mindenki a saját igényeinek megfelelõ beállításokat használja. Akinek pl. zongorista ujjai vannak, és egyszerre 30 gombot kezel a billentyûzeten, annak felesleges még az egérgombokra is funkciót állítani...ergo nem kell a driver sem.
Masreszt tenyleg bekavarhat a driver neha, de ha amugy sem tul jo most neked, akkor sokat nem veszithetsz.
Ezenkivul hogyan tudnad meg, hogy nalad melyik jobb, ha a ki sem probalod mindket verziot.
Es ugye altalaban minden a sajat meghajtoprogramjaval mukodik rendesen, ez is teny.
(Kurzor gyorsitast mindnekeppen kapcsold ki, ritka nagy hulyeseg az az opcio.)
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Ok a kurzor gyorsitas kikapcsolasat javasoljak.
Nalad ki van kapcsolva???
http://www.counter-strike.hu/content/2010/05/26/Eger_buhera_-_Altalanos_optimalizalas
Lehet, hogy baromsag ez a cikk??????? Velemeny?
A tesztekéshez válassz egy franciaországi szervert.
Ha 100 felett van a teszt végeredménye akkor az lesz a hiba.
(Ez mutatja meg, hogy mennyi idõ alatt érkezik az adott géprõl válasz, ami jelen esetben a szerver)
Ha esetleg még csomagvesztés is van akkor meg pláne.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ezt még nem tapasztaltam, de akkor majd elkezdem vadászni a cúúnagonosz Staffot. 😊
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Annak a menüjében lehet állítani, hogy melyik ledet milyen "érzékenységgel" párosítsa.
Akkor elmondom hogyan is mûködik 😊 Megkapod a VIP-et, s mikor valamelyik nyalókájukat seggbe lövöd el is veszik 😊 Csudajóóóó 😊