26731
Battlefield Heroes
  • CAC
    Nagyon köszi!
  • kekipeti
    köszi! :D
  • 66zio
    Isten vagy :D
  • HunTatyi
    H7SJ-6UL6-ELVE-CTS2

30 nap xp boost
  • Lycancanislupus
    Ezek szerint világ vége után is meg lesz az emote ?:)
  • tevel
    Az klassz. :D
  • CAC
    Végül is aszondják, hogy összeadódik a nyert idő. Így neked duplán végtelen ideig lesz. :)
  • tevel
    Hiba történt a mátrixban, megint nyertem (már másodszor) "loser" emote-ot örökre a claw-ban a mandómra.
    Ezek szerint mégsem a jelenlegi tulajdonságaimat figyelembe véve sorsol, hanem teljesen randomra.
  • Pertovics321
  • Pertovics321
    Szerintetek megéri a mai deal of the day?
    szerintem egy hülye fejetleségért nem éri meg
  • tevel
    Olyan Stills of War-os feeling-em van. :)
    (Eljutunk megint a hacker oldalakig...)
  • Pertovics321
    Ja és lenne sok kérdésem ha nem gond cvsak szép sorjában teszem fel őket:
    az assault shoti az távollövő shotgun?
    a fireworks az csak zöld csillagokat szór vagy sebez is valamit?
    szerintem a super cheeser jobb mint a tier 1 elite m249 igazam van?
    a stylish meg a dapper fegyók azok többet sebeznek mint az uber/super igaz?
  • Pertovics321
    Igen persze csak azt hittem hogy van valamilyen oldal ahonnan szeditek ezeket a kódokat.
    Én ezeket az oldalakat használom:
    Facebook Battlefield Heroes beütve a keresőbe és a hozzászólásokat kell nézni csak ott az utóbbi időben beirogattak bizonyos betűket,számokat és kiírtak hozzájuk szövegeket hogy 50000 funds stb.
    Facebook Battlefield Heroes (Redeem Code) ezt nem biztos hogy megtaláljátok mert csak bizonyos embereknek küldtek ilyen oldalt
    Ha beírjátok hogy Attila Kerekes akkor egy rózsaszín BMX-es képű emberre menjetek rá és tekerjetek lejjebb na őneki küldtek olyan oldalt és lehet hogy ott ritkán van kód de az a kód annyit is ér
    És persze az SG fórum ahol legalább magyarok vannak
  • CAC
    Igen, tekintve, hogy ezek bizony redeem code-ok.
  • Pertovics321
    A facebook oldalán? mint Battlefield Heroes (Redem code)?
  • davis98
    *amikor van valamilyen esemény
  • davis98
    Ez mind a bfh oldalán megtalálható.
  • Pertovics321
    Már régóta halowen óta BFH-zok és nagyon megtetszett az a játék...
    Karácsony után január valahányadikán egy .:LYCAN:. nevű magyar játékos szólt hogy 300 BF ingyen!
    Én szomszédommal Kerekes Attilával játszom akinek a BFH player neve motkany2000 nagyon jó player ajánlom figyelmetekbe hogy nézzétek meg
    nem ez a lényeg hanem hogy ő kopogott az ajtón ( hiszen szomszédok vagyunk)hogy 300 BF-ről talált az SG fórumon kódot amit Tomonor írt ki mondván hogy itt a jézuska csak szerintem kicsit késett megvolt a 300 BF-ünk és még ezelőtt az EA megszánt minket és a revards-ok közé rakott nekünk karácsonyra 100 BF-et így 400 BF-ünk volt.
    sokmindent vettünk csak sajnos hülyeségeket pl. mcs shotgun 1 nap vagy dragon fire
    na mind1 azóta is nézem ezt az oldalt és jópárszor boldoggá tudott tenni kódjaival mondom a legjobbakat : golden fegyók 1 napra fritz formal izé set örökre 5 kulcs.
    a többire nem emlékszem de csak azt szeretném megtudni hogy amiket itt megosztotok közöttünk kódokatt azokat honnan szeditek? hátha én is egyszer boldoggá tehetlek benneteket ahogyan már ti sokszor engem.
  • Pertovics321
    sziasztok
    most jöttem
  • tevel
    Hát én is így voltam...
    Amikor megváltoztatta "valaki" (csak hogy gyuszópapának még rejtélyesebb legyen) :D az accom Email címét, akkor elvileg kaptam az Origintől levelet (mint amilyet legutóbb, amikor visszaállították), csak mivel én sem használtam azt az Emailt, ezért nem tudtam róla.
    Amikor beléptem, hogy megnézzem megkaptam-e a reset password-öt, kaptam egy levelet a freemail-től, hogy mivel 90 napig nem léptem be, nem őrizték a leveleimet, hanem kitörölték, és amíg be nem léptem újra, addig a fiók nem fogadott több levelet.
    A belépésemtől újra indult a 90 nap, tehát megint fogad, újra él az Email cím.
    Ha freemail-es vagy, akkor nem törlődik a fiók, csak 90 nap után hibernálják.
  • Narxis
    Az szívás. :D
  • HunTatyi
    hát én meg igazából olyan helyzetben vagyok, hogy az az email fiók amin én regisztrálva vagyok azt csak a játék miatt hoztam létre és soha nem nyitottam meg/néztem rá... na most ennek a fióknak a szolgáltatója olyan (mint utólag kiderült), hogy ha 2 hónapig folyamatosan nem lépsz be törlődik a fiók... vagyis én olyan emailcímről játszom már kb. 1 éve ami nem is létezik :D
  • CAC
    Azért elég nehéz megoldani, hogy valaki a felhasználó gépéhez kerüljön ennyi időre zavartalanul.

Manapság már az adathalász oldalak mennek.
    Anno én kaptam Dio3 béta meghívót, csak jobban megnézve a linket, amire akartak vinni, kiderült, hogy nem battle.net volt, hanem valami áthallása (tán batle.net). :)

Szóval ez így működik:
    1. Kapsz egy levelet az adott dolog lekoppintott fejlécével.
    2. Teljesen mi a szöveg, de valami figyelemfelkeltő, ami egy linkkel elnavigál az adott dolog teljesen lekoppintott főoldalára.
    3. Ott bejelentkezel, mert azt hiszed, hogy az adott dolog oldalán teszed ezt.
    4. Elmentik a jó loginod. Majd kapsz egy szabványos hibaüzenetet, hogy rossz user/pass, és próbáld újra.
    5. Az újrapróbálást már az igazi oldalra irányítva teszi a user, és itt már el is lesz fogadva a jelszava. Nem tűnik fel neki semmi, mert azt hiszi, hogy elsőre simán elgépelte.

Aztán egyszer csak nem tud belépni, mert már más irányítja a fiókját. :)
  • Narxis
    Szerintem keyloggert telepített a gépedre.
  • tevel
    Szerinted, hogyan lehet ezt kideríteni?
  • Gyuszopapa
    Akkor mégis hogy szerezte meg az accodat mert ez így rejtélyes.
  • tevel
    Nem voltam soha ingyen BF szerző oldalon.

Szerencsém volt, hamar lereagáltam (köszönhetően neked is), ha a player nevemet és a hero neveket is megváltoztatja, akkor már nagy valószínűséggel nem találják meg az eredeti accountomat. 1 nap után lezárták a fiókot, onnantól már nem tudott rá funds-ot sem tölteni, 35 volt rajta, azzal meg nem sokra ment.
    Lehet hogy hekkelni tud, de a BFH-ban igencsak kezdő, nem tudta átállítani a gombkiosztást, nekem hatgombos egérhez van belőve. Nagyon logikátlanul rakta rá az abikat meg a fegyvereket.
    A mandót átállította pisztolyosról késesre, lvl 30-on?
    Ennyire volt ideje, meg talán 1 este játszhatott.
    Gondolkodtam, hogy írok neki Email-t, de aztán rájöttem, hogy felesleges, csak nagykirálynak érezné magát tőle, azt meg nemigen akarom.
  • 66zio
    Én az ilyen ingyenes foundos oldalon eddig mindig megkaptam a pénzem, sőt azon kívül amit a bfh ad ez az egyetlen bevételem. n még sose találkoztam azzal h jelentkezzek be ea fiókomba, de ha kérnék akkor se jelentkeznék, az már túl gyanús lenne.
  • CAC
    Sajnálom, hogy beletrafáltam, de legalább jól végződött az eset.

Egyébként én sejtem, hogy miképp lehet ezeket megtörni. Vannak ezek az ingyen BF szerző oldalak, amiket érdekes mód épp a hivatalos oldal kínál. Na én páran végigmentem már mégsem kaptam egyetlen BF-et sem. Itt valamelyiknél be is kellett jelentkezni a BFH-ban használt EA fiókommal.
    Szerintem ezek az oldalak simán nyúlják a logineket. Én rögtön az eset után pass-t változtattam.
  • Narxis
    vááá ez nagyon durva. Úgy látszik senkinek sincs már biztonságban az EA acca.
  • tevel
    A történetet leírom, nem túl hosszú, ezért Elektro remélem nem moderálja.
    Mindenki tanulhat valamit, én is, ti is ebből az esetből.

Mit tehet az akinek feltörik az account-ját?

Tünetek:

1. Nem tudsz belépni a Battlefield Heroes-ba: hibát jelez, nem megfelelő Email-t vagy jelszót ír. 1000x beírod, akkor sem működik. Vársz egy napot, hátha valami frissítésből adódó programhiba, de megint nem tudsz belépni.
    2. Kérsz egy jelszó emlékeztetőt: a reset password-öt nem tudja elküldeni az Email címedre. (legkézenfekvőbb válasz: nincs már ilyen Email címhez rendelt account)

Teendők:

1. Fórumokon érdeklődsz (pl. itt) van-e másnak is ilyen problémája.
    2. Kivársz 1 napot, közben folyamatosan próbálsz belépni.
    3. Végül segítséget kérsz az EA-tól:

Bejelented a problémádat az EA magyar honlapján: http://help.ea.com/hu

Nem túl bonyolult, de el lehet tévedni:

Leírod a problémád lényegét, megadod a szükséges adatokat:

Kapsz egy generált válaszlevelet amiben van az ügy esetszáma:

Az ügy rendezéséig letiltják az EA fiókot, hogy senki se módosíthasson rajta. (az ügyintéző itt már láthatta, hogy a bejelentés előtt módosítva lett az EA account-hoz tartozó Email cím, már csak azt kellett kiderítse, hogy ki az eredeti tulajdonos)

Bekéri az azonosító adatokat (ezeket jól teszi mindenki, ha időben felírja valahova)

A dátumokra én sem emlékeztem pontosan, kb. hónapra tudtam a bfh vagy bfp4f regisztrációmat. A legfontosabb a születési idő és a kártyaszám utolsó 4 számjegye (annak stimmelnie kell)

Amennyiben bebizonyult, hogy én vagyok az eredeti tulajdonos:

És akkor tudom meg, hogy ki nyúlta le az accomat:

• tevel
    Igazad lett, valaki lenyúlta!

Mégpedig úgy, hogy:

SOHA, SENKINEK NEM ADTAM MEG A BELÉPÉSHEZ SZÜKSÉGES ADATOKAT!

Egyszerűen - minden előzmény nélkül - kívülről meghekkelte valaki az EA fiókomat!

Vajon milyen nemzetiségű? Igen: magyar.

Szerencsére az EA gyorsan és készségesen reagált, így hamar megoldódott az ügy.
  • CAC
    Néha előfordul, hogy dob egy hátast a szerver, de itt másról van szó.
    Láthatóan beléptek helyette.
  • harduplanfor
    Tegnap az egyik karimnal nem engedett be. Gondoltam belepek egy masik accountommal. Azzal sikerult loginolnom, es utana a masikkal is.
  • CAC
    Ez így nem annyira lol. Valaki elvitte a karijaid. :(

• tevel
    Tegnap sem tudtam belépni, viszont mindegyik hero játszott. A Nat soldieremen meg átpakolták a ruhákat, ezeket én így sosem hordtam.
    lol
  • CAC
    Kipróbáltam ebben a pillanatban, és én be tudtam lépni.
    Nézd meg player searchben mikor léptek be utoljára a kariddal. Lehet, hogy valaki lenyúlta.
  • tevel
    Nekem nem tűnik viccesnek, a BFP4F-re sem enged belépni.
    Vagy a mail vagy a password nem stimmel, ha kérek egy új jelszót, ezt írja:
    Error occurred while sending your reset password mail.
  • CAC
    Mondd meg a mélcímed és a passt, és kipróbálom neked.
    Bizz bennem! :D :D :D
  • tevel
    Hmmm...
    Nem tudok belépni, nem fogadja el az Email címemet.