26731
Battlefield Heroes
  • HunTatyi
    mezei m16-ak74-es soldiernek pedig esélye sincs ez ellen a fegyver ellen közel-moderate távból
  • Narxis
    Nekem se jött be az a fegyó.
  • HunTatyi
    egyet kell h értsek Antival... ez a fegyver mindennnek nevezhető csak szarnak nem! közelről akár már fél tárral is meglehet ölni egy ide-oda cikázó gunnert... a golyónkénti sebzés száma közelről nagyon ritkán van 10-15 alatt a 20-25 a leggyakoribb nekem... csak célozni kell vele tudni... de messzire is 7-8 as sebzésekkel evickél
  • Zero07
    Úgy tűnik az SG Fórum Battlefield Heroes témában kommentelők legalább 75%-a nem tud célozni, és ezért buta megállapításokat tesz.
    Epic noob clap...
  • tevel
    Szerintem is nagy szar, long range-nak kellene lennie, akkor lenne értelme. Közelre az AK74-el sokkal jobban lehet pumpálni. Aki ezzel jól nyomja az szerintem makrót használ, az meg tiltott.
  • CAC
    Én úgy vettem észre, hogy jó eséllyel produkál kritikust. Persze lehet, hogy csak mákom volt.
    Ellenben a hangja vérgáz.
  • Smithwarden
    Egyszer ki tudtam probalni par napra, szerintem nem jo fegyo. Se kozelre, se tavolra, sem akarhogy mashogy. :) :p
    Meg ennyire olcson 90%os akcioval sem. :)
  • CAC
    Hm!

Megvettem a nati soldieremnek, de egyelőre még nem kaptam el a fonalat. Állati fura ez a 3-as rövidsorozat. A cső alatti gránátvető is tök más, mint pl az mgl lövedéke.
    Tán idővel bejön, de egyelőre erősen szokni kell.

Royal oldalon szerintem maradok a super typewritter és az m16 kombónál.
  • HunTatyi
    én gondolkodás nélkül megvettem... amint megy vele a célzás akkor jelenleg a legerősebb fegyver soldier számára
  • tevel
    Gratulálok!
    2 év az jó hosszú idő, nemcsoda, hogy ennek a Csicska gyereknek még az a guriga sajt is megpenészesedett a hátán... :D
  • CAC
    Most akciósak a Battle riflek. Sosem használtam őket. Nem ezek azok, amiken van cső alatti gránátvető?
    Megéri őket megvenni?
  • CAC
    Nice!
    Nekem is már csak a commando van hátra.
  • Ibuki
    Grat :)
  • Narxis
    Grat :p
  • HunTatyi
    azt a képet amit szeretnél megosztani először töltsd fel egy ineternetes képmegosztóra (pl kepgep.hu, imageshack.com, kepfeltoltes.hu stb.) aztán menj a "kép beszúrása" kis kék fülre majd a kép (direkt) URL linkjét másold be oda
  • HunTatyi
    2 év után eljött a 2. lvl 30-as hősöm :P
  • HunTatyi
    o.O
  • Narxis
    Night-os pályákkal, délután meg sunset showdown-al.
  • tevel
    Miért este mivel játszol? :P
  • Narxis
    Ez tök jó, ezzel fogok reggelente játszani. :D
  • Pertovics321
    Sziasztok hogyan lehet képeket berakni ide nagyon jó lenne ha én is tudnék claw-os és egyéb képeket berakni
  • CAC
    Amikor bejön 6 gunner 2 soldierrel, HS-sel, blobban LI-tel mozogva a snipperes mandok el fognak menni másik pályára. :)
  • HunTatyi
    kíváncsi vagyok, h a sniperes mandók fognak e másik pályán játszani ezek után ...
  • kekipeti
    Az az :D
    Amit röviden tudni kell :D
    Team Death Match van rajta 30-30 ponttal. A national tagjai onnan indulnak, ahonnan a royalosok indulnak Midnight Mayhem-en. A royalosok pedig onnan ahonnan a nationalosok Midnight Mayham-en :D Ugyanaz a pálya csak reggel. A rakéta helyén pedig néhány zsák van:

Nagyjából ennyi :D
  • kekipeti
    Egy új régi pálya :D
    Most nézem, már nincs a listában. Reggel még volt Morning Mayhem (Midnight Mayhem reggel, rakéta nélkül).
    Gondolom ez az:
  • Narxis
    Nem. Linket. Főoldalon semmi info nincs új pályáról. :D
  • kekipeti
    Láttátok az új pályát? :D
  • CAC
    A THK-t nem ismerem.
    Egyébként mennyibe kerül havonta egy szerverbérlés?
  • tevel
    Szerintem nincs is magyar szerver.
    A TKH nemrég újraindult, talán az még mükszik.
  • CAC
    :(
    Én is sajnálom.
  • tevel
    Battlefield.hu nem fizette tovább (sajnos).
  • CAC
    Srácok a Phresh szerverrel történt valami?
    Van pár szerver ahol VIP vagyok. Nem tudom, hogy most eltűnt, vagy átneveződött Multiplay Ownage-re, amit kétlek.
  • Vaxi
    értem, köszi :)
  • Narxis
    Long Range(hosszútávú)
  • Vaxi
    Mit jelent az LR? :)
  • CAC
    Az LR pisztoly állati OP. A soldier simán felveszi így a versenyt egy sniperrel távolról.
  • davis98
    Változó, valakinek ez, valakinek pedig az. Próbáld ki mind kettőt. Én személy szerint lr sniper, és lr pisztoly fan vagyok. :)
  • 66zio
    Mandónak mi a jobb kés vagy pisztoly? és ha pisztoly akkor melyik?
  • Ibuki
    Köszi :D
  • Narxis
    Király vagy!