26731
Battlefield Heroes
-
Pertovics321 #24491 te mondod ha neked lennének ilyen fegyóid akk beszarnál az örömtől és nem szórom el a pénzem
1: gazdagok vagyunk és vettünk NET-en funds generatort -
CAC #24490 A DC konkrétan felesküdött ellenem. Amikor XP boost kellett volna cask bandage-t kaptam. Most már 3 XP boost adódott össze, viszont nincs semmi gyógyító stuffom commandoval.
-
#24489 Most mé bántjátok Pertovicsot? :D -
#24488 na én ezért szeretem ezt a daly claw-t... végtelen ingyen bandage :D
-
#24487 Nem csak, hogy trágya fegyverekre ...szod el a pénzed, most már ráadásul noob is vagy! Bravó! Sok sikert szerverkereséshez ahonnan nem rúgnak ki, mint macskát ...ni. -
CAC #24486 Igazi noob fegyó. Gratulálok hozzá! -
Pertovics321 #24485 www.battlefieldheroes.com/en/launchgame#
http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/518867861
http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/497257427 -
Pertovics321 #24484 Most vettem Drake Fire-t
Nagyon király
-
Pertovics321 #24483 A Plasma Forty-Five úgy szar ahogy van
De a destroyer drone kommandant az viszont király de ez a nayg árkülönbségen is látszik
-
#24482 csak 1 bizonyos távból nagyon jók... azon kell kívül ill. belül maradni mert utána már nincs esélye -
#24481 A gunnernél tényleg jó, múltkor el is csodálkoztam rajta, hogy én super cheeserel voltam, ő meg azzal a lézeres fegyverrel, és simán ledarált vele o.O Néztem is egy nagyot. Szerintem csak a gunnernél találták el jól. -
#24480 A lézeres fegyók elég jók. -
#24479 Kb.. :D -
#24478 nem értem mivel lesz nekem jobb, ha meg is nézem, nem csak elolvasom...
a 2 shotit pedig összehasonlítani nem lehet mivel az előbbi long range a másik short r. ... azokat a Dylan Duplex demolisher vackokat a lézeres micsodáddal együtt pedig nyugodtan kidobhatod az eszköztáradból :D -
Pertovics321 #24477 Az van eltájolva aki ezeket nem tudta -
#24476 Hát elég rendesen ! -
#24475 Elég rendesen el vagy tájolva.
-
Pertovics321 #24474 Nem tudom nekem némely része bejött mert vettem pár fegyvert de az assault shotty meg az mcs nem a legjobb mert tudtom szerint távolra jó de mondjuk a Friedrich's Uber Fly Swatter az jobb.
De vegyük azt hogy olcsó mint a The Backscratcher 200 valamennyi funds-ért egyáltalán nem drága sőt hogy még MG akció van
De vannak ritka ajánlatok mint a Dylan Destructive Duplex vagy az Eraser Ray.
A commando és soldier-ét nem tudom mert csak szinte a gunner-emmel játszottam stolen the super cheeser last's forever meg a destroyer drone demolisher last's forever és még egy csomó jó cucc örökre.
Azt mondom nektek hogy nézzétek meg! Player: Kellermen21 nat. soldier,commando,gunner -
aki124 #24473 nekem teljesen olvashatatlan... annyit látszik h hány szóból áll az írás de mást nem :@
azt én is észre vettem nem valami nagy dolog de mindenképpen pozitív :D -
kekipeti #24472 Azzal a kis gombbal nem lehet kikapcsolni?
-
#24471 nem tudom... nekem az olvashatósággal semmi bajom... változott a stílus de nekem olvasható maradt minden... lehet a monitortól is függ a dolog bár annyira nem értek hozzá (enyém 1920*1080)
azok az ingame reklámok pedig valóban az ember agyára tudnak menni... nem elég h megölik már dobja is fel az ablakot h még költsél rá még akkor -.-
egy pozitívat fedeztem fel! az ingame eszköztárban már nem csak azt jelzi h royal vagy nat fegyvered van hanem konkrétan kiteszi az éppen használt fegyvered normális képét... ez az 1 van ami jónak mondható :D -
#24470 iszonyatosan zavaró -
#24469 Ezt a halál után felugró ablakot ha nem teszik kikapcsolhatóvá esküszöm lincselés lesz. -
CAC #24468 Sajna nem.
A designerük ilyen fos ízléssel van megáldva. Remélhetőleg többeknek nem jön majd be, és a panasz eljut a megfelelő fülbe. -
aki124 #24467 Hello
amikor betölti a játék a pályát a neve és a Tip of day olvashatatlan...itt még nem is annyira zavarna de a kőr végén nem látom a pontjaimat ami elég zavaró
lentebb olvastam hogy másnak is van ilyen gondja nem tudom az övé ugyan az mint nekem de valószínű igen mert nekem is az új pach óta ilyen
ez ellen lehet valamit tenni?:S -
#24466 Ezt csak ők tudhatják... -
CAC #24465 Igen, ezen én is vidultam egy jót. Legközelebb a három alap emote-ot fogják csak BF-ért árulni. :) -
kekipeti #24464 Az I need a ride-ot miért lehet megvenni? :D -
CAC #24463 Hát amikor volt a nagy IEG nerf, akkor a TT sem fogta meg (nagyobb volt a TT hatótávja, mint az IEG-é), innét kezdve kikerült az abik közül.
Nem lennék meglepve, ha azóta alkítottak volna rajta. Ki is próbálom izibe.
Ma kidobtak sniperrel egy szeróról, mert egy totális luzer gyerek lecsíterezett. Még csak PS-sem volt, és nem használtam LR pisztolyt sem. Állati skilles lehetett, ha még ez is sok volt neki. -
#24462 nem tudom... én mostanában elég szokatlanul játszom
1ieg 1ff 5keg 5legit 4pajzs... sztem azért jó az az ieg 1-esen, hamásnem a feléd dobott keget beszüntetni :D -
CAC #24461 Hm. Lehet, hogy így nem is olyan retek az IEG. Nekem mindig lv1-en volt, és furcsának tartottam, hogy a hatótávja ugyanannyi az összes szinten. Na most megcsinálták úgy, ahogy akartam. A baj csak az, hogy így lv1-en nemigen éri meg használni. Nem tudom régen mi volt a hatótáv, de szerintem onnét kezdve van értelme a dolognak. -
#24460 Nem én, hanem az egyik haverom :D De ez a mondatja nagyon tetszett Antal úr ! :D -
HUN B3RCS3NYI #24459 Sziasztok elado egy level 13 mas National soldier fundsos karakter nemsokára készitek videot rola érdeklödni itt lehet :) -
#24458 http://i815.photobucket.com/albums/zz79/Rosineren/IEGv3.png -
#24457 jelenleg ezt tudja az ieg
-
#24456 Waron ettől az a baj, hogy még mindig ugyanolyan hasztalan. Rosszabb a grenade spam, mint valami légitámadás. Az IEG meg persze csak azt szívja el, ami telibe találná. -
#24455 Mire akarja szórni értékes magyar forintjait a Doktor úr? :D -
CAC #24454 Új fegyók:
Franz's Fielding Firearm 9FXR-UZ6A-V7WG-HLTA
Steven's Sporting Shotgun 2D2V-24S8-NLQD-Q4W2 -
#24453 úgy tudom azt már orvosolták és műkszik... csak mert akkor sms sem volt jó de már az is jó...
am az új patch-ben megint változtattak az ieg-en... lecsökkentették a refresh time-okat -
#24452 Ti vettetek ebben a hónapban bankkártyával fundsot ? Csak azért mert múlt hónapban nem volt jó.