Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Am legyen...Peti Telivagta Esztert😊😊 vs Piti Troll Eszeget😊keszeget? No ennyit a magasropturol😊
Egy ötlet: Pirit Televágták Este. Hmmm??
Egymillióan a magyar esportért!
Navaja's Number 6 (National) - 4L9T-D7RB-GXKU-K4BM
nickname: doki09
Tehát akkor amolyan limited time only a vásárlás.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Könnyû marketing fogás.
Azt látom, hogy a VV kapuátjárójába odaraktak egy páncélterem kaput, és bizonyos idõközönként meg vannak hirdetve bizonyos cumók, de mit/hogyan kell csinálni?
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
A feltoltesi sav es a csomagvesztes ket teljesen kulonbozo dolog. Kis savnal is stabilnak es folyamatosnak kell lennie a netnek, fuggetlenul a feltoltestol. Egyszeruen szar a kapcsolatuk.
Sztem csapj az asztalra naluk, ha kell siman fogyasztoi vedelem es hasonlo dolgokkal gyere elo.
Sokszor csak ez hat az ilyen gusztustalan cegekre.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Hivtam ma a telenoros ugyfelszolgalatot. Elsoroltam nekik mik a gondjaim, es rogton azzal kezdtek, hogy alacsony a feltoltesem. Kabeles kapcsolattal nem rendelkeznek a kozvetlen szomszedsagban, szoval nem tudnak jobb netet adni.😞 Most mar tudom miert nem stabilak a voip hivasaim. Ma 3% adatvesztest mertem es C minositest kaptam.....Ilyen alapon Afganisztanbol rendelhetnek netet, mert ok sem tudnak jobbat ajanlani,de legalabb az fillerekbol meglenne😊
A pingtest.net kepeidnel is neztem, hogy nem egy helyrol merte az eredmenyeket (Oslo, Lyon), pedig a legkozelebbi stabil szervert keresi auton.
A match-making rendszer meg ha mukodik is, nem tud mit csinalni azzal, ha magas rangu ellenfel csatlakozik a kis szintu haverjahoz. :p 😊
Viszont tok jo feeling kis gagyi karakterrel kinyiffantani egy magas szintut/rangut (+bemutatni neki egyet). 😄
G7DM-7J9N-UCT5-R85M
Royal BoomBox
EPNG-EA52-6PWL-5N9H
National BoomBox
4Z55-SC9U-VF2F-ZAX3
Egymillióan a magyar esportért!
G7DM-7J9N-UCT5-R85M
Royal BoomBox
EPNG-EA52-6PWL-5N9H
National BoomBox
4Z55-SC9U-VF2F-ZAX3
A minimalis savszelesseg egy dolog hogy megvan, de a kapcsolatod nem stabil, csomagvesztesek vannak, igy nem tudod hasznalni azert amiert fizetsz: online jatekok, online beszelgetesek, stbstb, amihez nem nagy savszel kell, csak normalis es folyamatos net.
http://www.youtube.com/watch?v=W-xeuGRDzn0
Mindenesetre beszélj az ISP-del, ha nem tudják megjavítani egy-két hét alatt, válts.