Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen nos, az EA picit benézte a számot, úgy történt, hogy a limitet meghaladta az aktiváció. Nem lesz új kód.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

THX! Legyen aranyba foglalva a neved😊6 kulonfele accountom van...az osszesen 6000 piz😊😊😊 a pte szerverre mar nem tudtam kerni az 1 lepedot,mert nem fogadta el, de igy is boldog vagyok😊
bali24
Nem lehet aktiválni.

Code already consumed. :S:S:

s9ns
1000 free funds:
7KBE-HF4S-3SF8-WVFA

7KBE-HF4S-3SF8-WVFA : 1000 Funds!

Ezen lehet rendesen játszani? Mert én regisztráltam rá, de amikor elindítanék egy játékot, akkor keres-keres aztán nem talál helyet és kiírja: Try Again, Create Hero, Cancel.

Koszonom, idokozben szembesultem vele😊😊😊
bali24
Egy a baj a pte-vel, rengeteg a cheater.

Sebtiben gyartottam egy uj karit a pte micsodara, de nem tudok vele jatszani, mert nem enged be. Te mikor jatszottal?
A Lemaradtam! Stipi-stopi-reserved-for me😊
Am legyen...Peti Telivagta Esztert😊😊 vs Piti Troll Eszeget😊keszeget? No ennyit a magasropturol😊
Hali pte szerón játszok és ugye minden szinte ingyen van de hogyan tudok ilyen csontváz meg ilyen ruhákat adni magamnak?
bali24
http://pte.battlefieldheroes.com/en/

s9ns
PTE (Public Test Environment)

Nem is igaz. Én maradtam le, mert assetom mi az a PTE.
Egy ötlet: Pirit Televágták Este. Hmmm??
Humm..kicsit lemaradtam. Miben mas a PTE-n jatszani?
Pra
Én játszottam is most PTE-n . Vannak emberek ,meg olcsóság 😄 Vettem is ezt azt ,hátha visszahozzák megint .

Nem, mert értelmetlenül lett visszarakva. Valószínûleg csak egy hiba miatt felejtették PTE módban, RTE helyett.

Helló szerintetek jó hogy szolok hogy ujra fut a bfh pte?
ezek a összes cucc a heroesban ami volt ami van s ami lesz 😄
Helló Naberiuss ennek az oldalnak mi a lényege amit linkeltél ez a ikonybfh?
phiton

Egymillióan a magyar esportért!

Hermoso's Hexshot (Royal) - FGS5-AT25-L5F4-8HMC
Navaja's Number 6 (National) - 4L9T-D7RB-GXKU-K4BM

davis98
Golden super fegyok ? Mindig is azokra vágytam 😄 Azt hiszem befogom gyûjteni mind 😄

nickname: doki09

Naberiuss
Pár érdekes cucc ami volt s ami lesz 😄
http://www.ikonybfh.cba.pl/

Értem. Köszi!
Tehát akkor amolyan limited time only a vásárlás.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Minden itemet/szettet amit kiadnak a vault-ból jön, is vissza is rakhatják. Amíg a vault-ban vannak, addig nem vásárolhatóak meg.

Könnyû marketing fogás.

bali24
Császtok!
A Boku SMS már mûködik rendesen?

Srácok ez a Vault téma micsoda egész pontosan?
Azt látom, hogy a VV kapuátjárójába odaraktak egy páncélterem kaput, és bizonyos idõközönként meg vannak hirdetve bizonyos cumók, de mit/hogyan kell csinálni?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

A mai nap B minositest kaptam. A veszteseg 1%. Egyik ismerosom az orszag kozepen lakik egy kis telepulesen. 6 hetbe telt amire bekotottek nala a netet, es minosegben sem tul nyero.
Ugy latszik nalatok jobb a "vonal".😊 Az osloi szerveren valamivel jobb a helyzet, de a csomagvesztes jelen van. A bfh szerverek mind minimum 1000 km-re talalhatoak. Szoval ez a mervado.
Ez kábelnet volt és stabil,sose volt laggom pedig akkoriban Bf42-Bf2-õztem 64 fõs szervereken,mellé a pingem se volt rossz.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Nekem volt ilyesmi netem. 3G-s volt, és lefedettségre hivatkozott a pannon még annó. Ám lényegében nem ez a helyzet, 3G-s netet játékra egyszerûen nem lehet használni.

Ember,mikor még(0,5 Mb/s)512-es letöltésû és 128-as feltöltésû netem volt akkor sem voltak gondjaim az internetes játékokkal.Ott nállad keményen csomagvesztések vannak és az nem sávszél függõ.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Nekem is 8/0,5 Mb/s adatátvitelem van, és a Pingtest "A" minõsítést ad a Budapesti szerveren mérve.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Ok,szet lesz hasogatva az asztaluk.😊 A szomoru az egeszben, hogy az ilyen cegek (a bankok, gyogyszeripar,energia stb.) nagyobb hatalommal rendelkeznek az adott orszag kormanyanal, rendorsegenel.
Smithwarden
Ez full kamu.
A feltoltesi sav es a csomagvesztes ket teljesen kulonbozo dolog. Kis savnal is stabilnak es folyamatosnak kell lennie a netnek, fuggetlenul a feltoltestol. Egyszeruen szar a kapcsolatuk.
Sztem csapj az asztalra naluk, ha kell siman fogyasztoi vedelem es hasonlo dolgokkal gyere elo.
Sokszor csak ez hat az ilyen gusztustalan cegekre.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Sok elhalalozas aran 3x sikerult likvidalni a high leveles emberkeket😊
Hivtam ma a telenoros ugyfelszolgalatot. Elsoroltam nekik mik a gondjaim, es rogton azzal kezdtek, hogy alacsony a feltoltesem. Kabeles kapcsolattal nem rendelkeznek a kozvetlen szomszedsagban, szoval nem tudnak jobb netet adni.😞 Most mar tudom miert nem stabilak a voip hivasaim. Ma 3% adatvesztest mertem es C minositest kaptam.....Ilyen alapon Afganisztanbol rendelhetnek netet, mert ok sem tudnak jobbat ajanlani,de legalabb az fillerekbol meglenne😊
Smithwarden
Tuti a netszolgaltatod miatt rakosgat ossze-vissza. A halozatukkal nem stimmel valami, ezert iranyit masfele a vilagban.
A pingtest.net kepeidnel is neztem, hogy nem egy helyrol merte az eredmenyeket (Oslo, Lyon), pedig a legkozelebbi stabil szervert keresi auton.

A match-making rendszer meg ha mukodik is, nem tud mit csinalni azzal, ha magas rangu ellenfel csatlakozik a kis szintu haverjahoz. :p 😊
Viszont tok jo feeling kis gagyi karakterrel kinyiffantani egy magas szintut/rangut (+bemutatni neki egyet). 😄

Ezt a match makinget rohadtul elcsesztek. Csinaltam egy par uj karit, mert ezzel a csoves nettel nem tul jo eredmenyeket lehet elerni magasabb szinten. Nagyon durva, h a rang nelkuli 7-es szintu katonammal szemben masirozik egy xviii-as gunner. De a legszebb a vv-ben talalkozni egy xv-os es egy L-es versenyzovel lvl 5-os karival😊😊😊 A hangulat viszont fergeteges😊 Arra egyenlore nem sikerult rajonnom, vajon miert pakolgat neha Ausztral szerverre????
Widget Bundle
G7DM-7J9N-UCT5-R85M

Royal BoomBox
EPNG-EA52-6PWL-5N9H

National BoomBox
4Z55-SC9U-VF2F-ZAX3
phiton

Egymillióan a magyar esportért!

THX!
Nehany napig csinalok par merest, majd elkuldom a kepeket mellekletkent csatolva a telenornak.
Widget Bundle
G7DM-7J9N-UCT5-R85M

Royal BoomBox
EPNG-EA52-6PWL-5N9H

National BoomBox
4Z55-SC9U-VF2F-ZAX3

Smithwarden
At kellene olvasni a szerzodest pontosan, de sztem siman lehet reklamalni a szolgaltatonak es ha nem tudjak megoldani, szerzodest is lehet bontani.
A minimalis savszelesseg egy dolog hogy megvan, de a kapcsolatod nem stabil, csomagvesztesek vannak, igy nem tudod hasznalni azert amiert fizetsz: online jatekok, online beszelgetesek, stbstb, amihez nem nagy savszel kell, csak normalis es folyamatos net.

Osszetort battlefieldes szivem gyogyitasakent megneztem ezt a regi Jim Carrey fele poenos videot, es rogton elfogott a nevetes. Biztos ismeritek, de azert nagyot szol meg ma is.
http://www.youtube.com/watch?v=W-xeuGRDzn0
1 evre szerzodtem veluk kb. 3 honapja 😞😞😞 Egy probat meger, bar szerintem arra fognak majd hivatkozni, hogy a le/feltoltesi ertekek megvannak amit vallaltak. Tulajdonkeppen pozitiv hirnek kell ezt felfognom. Kiderult, hogy nem vagyok ezek szerint annyira bena a jatekban😊 Mashol bujkal a hunyo...

Telenor? Hmmm.

Mindenesetre beszélj az ISP-del, ha nem tudják megjavítani egy-két hét alatt, válts.

Koszonom sracok a turelmet es a tamogatast! Frissitettem a problemas programokat. Az uj eredmenyek onmagukert beszelnek. Reszemrol feladtam!!!! Ennyit Norvegiarol!!!!! A halliszt izu kajak melle kaptunk egy gagyi netet, evi 200000 Ft-ert!!!! Talan halszalkabol keszult a netes vezetekuk??? Tajtekzom a duhtol!!!! A jo k.... a... az osszes gyoker multicegnek.