26731
Battlefield Heroes
-
CAC #24451 Állati szar lett a mai patch.
Az új font kisebb lett nagyobb fekete körvonallal. Olvashatatlanul egybefolyik.
A pályanevek sok esetben kisbetűvel, egybe vannak írva töltéskor.
Ez halálkor felugró 'vegyél fegyvert' dolog meg halálian idegesítő.
Egyedüli pozitívum, hogy bekerült a morning mayhem. -
#24450 hmm... érdekes
http://www.youtube.com/watch?v=i9UdrSgPNt0&feature=g-all-c
ezt a linket ágyaztam volna be... erre betesz egy zenét... WTF? -
#24449 más is lesz még
-
tevel #24448 Hátha valakinek új:
Navaja Roja's Set (7 nap): 8YV5-P2V5-KERA-8NKZ
El Hermoso's Set(7 nap): HQBF-RLHW-ACKY-6JRP
Royal Brazil Facepaint(7 nap): FKRM-DDXT-N8HY-FJSX
National Brazil Facepaint(7 nap): CFD4-BHAF-SN9K-FFBY
-
#24447 :DDDD
akkor inkább nem veszem meg xD -
#24446 úúristen ez a royalos olimpiai ruha, irgalmatlan buzis lett :DDD -
tevel #24445 Ha éppen aktív, akkor elvileg itt megtalálod:
BFH servers -
Olirotor #24444 tud kuldeni vki egy linket a Hunranked szerverrol ??
elore is koszi
-
tevel #24443 Egyszerűen VIP jogot kell vásárolnod. -
#24442 kicsit kaksi ebben a fórumban hogy ha elcseszek egy posztot azt nem lehet törléssel korrigálni :/... vagy csak én nem jöttem még rá h kel?! -
#24441 ez akarna az lenni ... (-.-")
-
#24440 Talán még idén meg lesz a 3. 30-as hősöm is ?!
-
66zio #24439 Valamikor biztos, de a közeljövőben szerintem ne várd mert nemrég így is sok mindent kaptunk -
Pertovics321 #24438 Sziasztok!
Szerintetek jönnek majd funds kódok? -
CAC #24437 Köszi az infót!
Itt lehet bookmarkolni: http://www.ggc-stream.com/index.php/server/82029
Az ip/port mögötti 3 ikon közül kell az elsőre kattintani. -
tevel #24436 Felhívták a figyelmemet, hogy van magyar szerver a Battlefield Heroes-ban:
Multiplay immortals(HUN) Gameserver
Admin: mario9856 és athos
Elmentettem, de bookmarkot sajnos nem tudok. -
CAC #24435 Így van. LR pisztollyal campelő soldier fail! -
tevel #24434 Camper soldier limit 4ever -
#24433 +1 -
#24432 mandolimit 4ever -
CAC #24431 Nem is ez a probléma. Leginkább a commando vég nélküli szopatása. Vagy lv limit, vagy commando limit van, vagy a ping rossz (mert azt sem nézi a rendszet)...aztán a végén berak egy tök üres szobába. :)
Az az igazság, hogy triviális dolog lenne egy lekérdezést végrehajtani ilyenkor. Egy hatalmas 0 ez a része a játéknak. -
#24430 Jah, ma reggel is lecsítereztek pedig csak alacsonyabb szintűek voltak. -
tevel #24429 Megint eljutottunk az új match making legnagyobb hibájára: kivették azt az opciót amikor lehetett random infantry és vehicle mapra is csatlakozni. Akkor azt szidtuk, de az újdonság annál is roszabb lett.
Akkor tényleg szint szerint rakta össze a játékosokat, most meg pálya szerint mindenkit egybe. -
CAC #24428 Ez némileg igaz, bár én pályákhoz szoktam csatlakozni, és ott bármilyen lv van már, nem csak low. -
#24427 az accuracy-t lehetőleg ne low lvl-n nézzük mikor az egy helyben álló célkereszteket kell lőni... hanem majd 25-ös szint fele ;) -
CAC #24426 Mi is vele a baj? Az overall acc-ról volt szó, semmi többről.
...de látom még mindig nem érted miről van szó.
Ez nem a kinek nagyobb az xy statja műsor, hanem inkább, hogy ide jössz nagy melénnyel, hogy az itt lévők nagy része fosul céloz, miközben a fő karaktereddel teljesen átlagos ez az értéked. Sőt még egy köztudottan olyan örömjátékostól, mint én is, elmarad azonos fegyvereknél nézve. -
#24425 Felsőbbrendű barátom ez tényleg nagyon komoly statisztika.
http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/212003352 -
CAC #24424 http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/212003352
A nat soldieremnél, amiről szó volt értelmezésre képtelen barátom. -
#24423 Ajánlom neked a Bilobil Fortét bogaram. :)
30-as gunnerrel tényleg pozitív a K/D: 1.07. Mmmhh..fincsi. Az meg már a te gyengeséged, ha nem tudsz csapatban játszani, én meg tudom, hogy mikor kell leválni a csapatról. :) -
#24422 Ha mar Zero kezdett el nyilatkozni olyanrol amirol nem gyozodott meg, akkor visszafele en is siman megtehetem. -
#24421 http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/211801170
Hol van itt neked 0.3 accuracyd? -
CAC #24420 Önérzetes a kis lator. :)
Én nem verem magam semmire. Te osztottad le az itteniek 75%-át bogaram.
Az igazsághoz meg hozzátartozik, hogy végig a minimum 6 fős blob közepéről lődöztél ki, miközben én kb egyedül mentem nektek, ennek ellenére pozitív KD-vel jöttem ki a buliból. Az hogy épp te voltál, aki az utolsó lövést bevitte, kb semmit nem számított. -
#24419 ne nyilatkozz olyanról, amiről Te magad még nem győződsz meg! A fegyverek pontosságának mutatója pedig több rétű... lr pisztollyal is hiába találsz be mindig... ha közelre is használod (ahol már smg lenne ajánlatosabb) nem fog 3 egésznél jobb lenni -
CAC #24418 Azt nem tudom, hogy mennyi tudása van, nem is kritizáltam ezt. Akár még jó játékos is lehet. Csak azt láttam, hogy az overall accuracy-ja 0.25 nat soldierrel. Nekem 0.3 feletti, pedig teljesen átlagos játékos vagyok. Sőt! Inkább csak műkedvelő. :) -
#24417 Nem is tudom te mire vered magad, mikor Perilous Porton egy kör alatt vagy 6-szor belőttem a majd 30-as gunneredet.
Ne a kommandantot nézd, amivel 2 évvel ezelőtt játszottam.
De mindegy. :D Low kommenthuszároktól ezt elfogadom, verjétek magatok.
Ajánlom nézd meg sub~zero-t is, ha ennyire accuracy buzi vagy. -
#24416 Sejtettem hogy Zero-nal csak az arc es a szaj a nagy, a tudas csak annak toredeke. :D -
CAC #24415 Nem tudom a többiek milyen arányokkal céloznak, de a te 0.2641-es Kommandant-od nem olyan kimagasló. -
#24414 Talán azért játszik vele kevés ember, mert nehéz használni, de nem annyira OP, mint anno a Drake's Fire, hogy két lövésből meghaltál. :P
Ha meg tömeggel szemben csak lősz hátha eltalál valakit, akkor csak azt tudom mondani, hogy te se tudod még, hogy kell lelőni valakit. Egyszerre lősz öt embert biztos nem hal meg egyik se, se az AK-74-től, se a Battlerifletől, kivéve ha pirosban van. Ésszel kell játszani. ;) -
tevel #24413 Ha ekkora OP fegyver lenne akkor minden szerverről kitiltanák, de nem ezt látjuk, sőt nagyon ritkán használja egyáltalán valaki.
Amikor megjelent kipróbáltam én is: 0,37-es pontossággal tüzeltem, míg az AK74-essel 0,3 körül, tehát tényleg pontos. Viszont amíg célozgattam, feltűnően sokan ki is nyírtak.
Főleg amikor tömegben jönnek velem szemben, sokkal hatásosabb a sima AK, olyankor úgyis csak lövök a füstbe, meg a villanásba, hátha valakit eltalálok, közben ugrálok össze vissza, gránátot dobálok, blastolk, nemigazán van időm célozgatásra.
1v1-ben használható igazán ahogy írtad, az meg azért ritka dolog magasabb szinteken.
-
kekipeti #24412 Hát, nekem megy rendesen a célzás :D Nem használok semmilyen különleges cuccot hozzá :D Szerintem egész jó kis fegyver.