Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valoszinu nincs frissitve nalad a JAVA vagy valami hasonlo problema lehet.
pingtest.net/help.php - 6. Why was I unable to run the packet loss test?
Itt valoszinu talalsz valaszt, hogy miert nem tudja nalad merni.
A jatekra jo net valami hasonlo:
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Es mi a tokomert tesz be oda, ahol II-IV-es ranguak szaladgalnak???? Utana meg kivagnak too high szoveggel.
A kovetkezo uzenet naponta sokszor fordul elo jatek kozben:
"There is a problem with your connection" Az aktualis match indulasakor jon elo, es amikor a vegen kiirja melyik oldal nyert.
De azért így másképp látja az emberfia a történelmet is. Sokmindent megmagyaráz ez, talán hajdan az ifjú Sztahanovnak is valamiféle boost-tal sikerült elérnie az 1500%-os szénkitermelési rekordot. XD
Legalább 154,5 kört kell teljesítenem, úgy megcsinálom 25,74 óra alatt.
Tehát meg tudta csinálni a gyerek 1 nap alatt, csak az üzemóra számlálója közben elromlott. 😊
Akkor számolok én is:
Score: 782 962 X 3 = 2 348 886 XP = lvl 30
Ha az eredeti 2009-es ponttáblázatot nézem, akkor a 300%-os XP boost 395%-ot jelent valójában?
Vagy ez már nem érvényes:
This guide tells you how much xp is needed to gain to that level. Enjoy!
Lvl1-X
Lvl2-600
lvl3- 1200
lvl4- 2200
lvl5- 3600
lvl6- 5500
lvl7- 8100
lvl8- 11500
lvl9- 15900
lvl10- 22800
lvl11- 31300
lvl12- 41300
lvl13- 52800
lvl14- 65100
lvl15- 77900
lvl16- 90600
lvl17- 102900
lvl18- 114200
lvl19- 123600
lvl20- 134000
lvl21- 149800
lvl22- 165400
lvl23- 180900
lvl24- 196000
lvl25- 211100
lvl26- 226200
lvl27- 241100
lvl28- 256100
lvl29- 271200
lvl30- 286400
Which is a grand total of 3,089,300xp
Bár nekem kissé gyanús, hogy kb 1000pont/perc átlagot csinált.
Ez az a bizonyos..
amm mi van a bfh-val frissitik vagy mi???!!!
én is ilyen xxx-es rangu vagyok 😄D
komoly 2 hét?
Es a te karid neve???
Most leugrom a boltba tejert, kb. 2 het mulva jovok vissza😊
hardu mi a másik karid neve?
Egyebkent neha elofordul, hogy nincs eleg ideje gyogyitani a soldiernek,mert amire ujra feltoltodne, addigra te mar halott leszel.
Regebben olyan gunnerekkel taliztam, akik mindig jottek ha szukseguk volt ram, de azzal a lendulettel el is huztak, es ott harcoltam tovabb egyedul. Mostansag neha ki lehet fogni "atmeneti" gunner tarsat,de nem tul surun. Tegnap pont egy rakas commandot gyogyitottam az AA palyan.
Egymillióan a magyar esportért!
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
Ami ennel bosszantobb, hogy egyes xv-xx-as rangu jatekosok meg mindig nem tanultak meg, h a gunnert gyogyitani kell. Annyira idegel amikor latjak a csatarozasom egy masik taggal, es utana ott allnak mellettem mintha semmirol sem tudnanak. A masik kedvencem a 3-as csoport. Valaki megsorozza az ellen gunneret, o meghal de nekem sikerul kinyirnom. A semmibol erkezik a soldier. Eppen elkezdenek vele rendesebben foglalkozni, amikor a soldier mogott befut a mesterlovesz haver. Hoppa! A hatam mogott senki. Mondjuk egy soldier hulla a csapatbol kb. 30 meterre mogottem, 1-2 gunner tavol a masik oldalon, es az elmaradhatatlan loveszek. Csak tudnam mire lonek ilyenkor, mert a harom celpontbol egyre sem voltak vevok. Ez igy ismetlodik naprol-napra. Vagom, hogy egyedul nehez harcolni, de neha sokkk!
pl ez is: http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/211223722
Ez magyar gyerek, ma találkoztam vele.
Furcsa, hogy nem használ 6th sense-t és long range fegyvert, de távolra is rohadt pontosan céloz.
Nem tûnt csíternek, nem tudta hol vagyok. Egy két gránátba belefutott. 1v1-ben 30%-ban azért sikerült legyõznöm, bár megizzadtam rendesen.
Aztán megnéztem a fegyverei pontosságát, na azon elcsodálkoztam ...
Ismeri valaki?
Egyszer mar feltettem ezt a kerdest, de leirom meg1x hatha valaki hozzaszol.
Mi a velemenyetek az uj lezerfegyverekrol es a destroyer dronesrol???
Vigyazz, mert jon a Breivik!!😊 Lehet hogy a csavokam a bfh-n tanult meg killerkedni??
Nem tudtad, hogy a felelemkeltes az emberekben egy kulon iparag?😊
Emlekeszem amikor a delszlav haboru idejen az utolso nagy csatak megindultakor mindeki nagyon be volt parazva Horvatorszagtol, mint uticeltol. Ugy nem indultok az Adriara? -hangzott a kerdes... nana hogy mentunk😊 Kozben kiederult a Karlovaci autoutat lezartak belovesek miatt...Szlovenia fele kellett kerulnunk. Kulonben az Istrian az egvilagon semmi nem tortent, csak az arak voltak a beka feneke alatt ami nekunk nagyon nyeronek bizonyult, es abszolut tomegturizmusmentesse valt az ovezet, aminek szinten kulon orultunk😊😊😊