26731
Battlefield Heroes
-
tomonor #24531 Lassú vagy. -
#24530 "Hi Folks,
Just chiming in to say that several e-mails have been sent out from both BFH and NFSW. Yes, some of them contain 3 Day trial codes and yes some of them contain Permanent codes, who got these is based on certain criteria (I am saying no more about this).
It's not a mistake and we have no reason to think anyone has gotten the wrong codes. " - Vitalbullet -
tomonor #24529 nem te vagy az neo, de nincs a kiválasztott közöttünk se. -
#24528 Hát beteljesült a prófécia? A kiválasztott itt van közöttünk, és nem én vagyok az?! -
tomonor #24527 Nem, kétféle levél van: egy amelyik az NFSW csapattól jött és egy amely a BFH csapattól. A bfh csapatos emailben vannak az örök kódok, de úgy néz ki, hogy csak néhány kiválasztott játékosnak küldték ki. -
#24526 Nem lehet, hogy NFS:World-ös hírlevélben kapták? -
#24525 Sajna nem :( -
66zio #24524 nekem nem jött -
tomonor #24523 Van akinek jött itt email-ben NFS:W-s ruci örökbe? -
Pertovics321 #24522 SV-98 vagy SVD nem ugyanaz -
Pertovics321 #24521 Attól függ milyen rifle -
CAC #24520 Knivernek knife mellé inkább LR pisztoly szerintem. Úgy érzem a sniper rifle/LR pisztoly közül inkább az utóbbival lehet aprítani alapban. Elixirrel cikázva állati gyilkos tud lenni.
Mindössze a PS miatt van értelme rifle-t használni. -
#24519 Nincs mit -
#24518 err... egyáltalán nem olyan ritka... pb-t nem nagyon szoktak használni inkább, de a rifle + knife az nem ritka -
CAC #24517 Elég ritka a rifle+knife. Vagy az előbbire megy rá a mando, és akkor gyúr a PS-re, vagy az utóbbira, és akkor PB.
Mellettül LR pisztoly és MGL szokott lenni. -
Pertovics321 #24516 Szerintem a nat. soldiernek ugyanolyan jó az AK-74 mint az M16 lenne!
Vagy én még a Rudolf's Uber Rescue-t javasolnám! távol lövőnek pedig szerintem soldier-nek a Gerhart's Uber Greatest tökéletes.
A commandonak viszont az SVD kiváló választás!Mellé pedig én Konrad's Uber Knife-et javaslom!
Minden jót!
-
Stub #24515 Arra gondoltam, hogy nat. soldiernek egy M16-osat vennék, a commandonak pedig egy SVD-t. Szerintetek? :) -
Stub #24514 Paypalon valóban összejött, köszi a segítséget! :)
Petrovics, megfontolom a tanácsodat, kösz! :) -
CAC #24513 Ez nagy butaság!
Az M21 is longban sebzi a legnagyobbat. Olvasd már el mi van a fegyverhez irva, mielőtt valótlanságot irsz!
A Stylish/Dapper fegyók nem sebeznek többet. -
Pertovics321 #24512 Nekem is lenne egy kérdésem!
Én úgy vettem észre hogy a Stiylish/Dapper fegyverek jobban sebeznek(vagyis jobbak) mint az Uber/Super fegyverek.Igazam van? -
Pertovics321 #24511 Szerintem az M21 és az SV-98 csak közel (persze nem olyan közel) és esetleg "közepes" távolságra jók távolra nem igazán távolra sokkal jobb az M95,SVD,stefan uber sharpshooter vagy ennek ellentétei.
Ez abból is látszik hogy az összes távollövő fegyver mind lassabban lő mint ami közelre való:roderick's rifle,the groundbekar.
De ma a a deal of the day-ban vettem egy winter camo SV-98-at.
Mindig is ilyet akartam nyerni de sosem sikerült és nagyon vártam egy ehhez hasonló ajánlatot.
Visszatérve a kérdés,vélemény-hez SZERINTEM a winter camo m21 az jobbnak bizonyul mert azt viszonylag messzire is könnyedén lehet használni mivel nem ugrik el lövésnél a távcső. -
Stub #24510 Ahh, kösz a segítséget, megpróbálom majd azzal. :) -
#24509 Ha van Paypalod, akkor azzal biztosan tudsz venni, múlt hónapban pont ugyan ilyen problémám volt nekem is, és néhány haveromnak is. A Paypal, az biztosan jó. ;) -
Stub #24508 Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem! A problémám az lenne, hogy mikor funds-ot szeretnék vásárolni (bankkártyával) a visszaigazoláshoz elérve az alábbi hibaüzenetet kapom: "A kérés feldolgozása közben hiba lépett fel. Ha megszakítottál egy tranzakciót egy külső fizetési szolgáltató által működtetett oldalon, ez a hibajelenség elkerülhetetlen. Kód: NU2001"
Ezzel kapcsolatban van valami ötletek-e, hogy mi lehet a gond? Megpróbáltam már Explorer, Mozilla, Chrome böngészőkkel is, mindegyik esetben ugyan ez a hiba lépett fel. Pénz természetesen van elég a kártyámon.
A fenti problémám fennt áll azóta amióta játszom ez kb. 20 napja.
Ha meg esetleg összejönne a vásárlás, akkor milyen fegyvereket ajánlotok Nat. soldiernek és commandonak? :)
Válaszokat előre is köszönöm! :) -
CAC #24507 Na most látom, hogy rosszul van a BF wikin. A Winter Camo is 8 lőszerrel bír. Ez esetben a Tier 1 Elite M21 a jobb...már ha a többi statisztika helyes.
Most már tényleg kíváncsi vagyok a valós tapasztalatokon alapuló véleményekre. :) -
CAC #24506 No kicsit utánanéztem:
pro: a Tier 1 Elite közeltávra 1-gyel többet sebez (5-8 vs 4-7)
kontra: a Winter Camo-ban több skuló van (9 vs 8)
Mivel közelre nem fogom őket használni, ezért szvsz a +1 skuló előnnyel a Winter Camo M21 a jobb választás.
Ettől függetlenül várom a ti véleményetek is! -
CAC #24505 Szerintetek melyik a jobb a Winter Camo M21 vagy a Tier 1 Elite M21?
Vagy csak reskin? -
CAC #24504 Van néha ilyen. Próbálgatni kell időnként. -
#24503 Miért nem működik a Boku? -
CAC #24502 Nekem nem begyere ez a western style...mondjuk az olimpiás sem.
-
#24501 A mai DotD elég jó,a National-os eléggé megéri sztem -
Pertovics321 #24500 az az új pistol meg ugyan olyan jó mint a harry super hand cannon csak majdnem a fele árába kerül és sokkal jobban néz ki -
Pertovics321 #24499 nem csak ti ajánlottátok fel és tudtommal a stolen suer cheeser és az ak-74 meg az uber knife nem is akármilyen jó fegyó -
#24498 Nem rég még vigyázzba kellett állnunk a tőkéd előtt most meg már a tanácsunk kell? Hmm.. -
Pertovics321 #24497 amúgy tudja valaki hogy idén hallowen-kor mit kapunk???? -
Pertovics321 #24496 Na jó nekem még nem késő megkérdezni annak ellenére hogy hallowen óta játszom és eléggé ismerem a fegyvereket milyen fegyót érdemes venni nat. soldiernek,nat. gunnernek,és nat. commandonak? -
#24495 Van egy-két ilyen hulladék fegyverem, amit a claw adott mégse "szarok be az örömtől". Szerinted miért csak warfegyvereket érdemes venni? Először is, mert akik waroznak azoknak a túlnyomó többsége tapasztalt és profi, másodszor mert az OP (overpowered=túl erős) fegyverek kivannak tiltva. Semmi tudás nem kell hozzá, ráadásul előbb vagy utóbb úgyis legyengítik. A szimplán csak gyenge fegyverekkel pedig senki sem játszik, csak az olyan, aki marhára nem tudja, hogy mi a tényleg erős, és mi nem, mint Te. De minek is irkálok mikor, akinek fund generatorok a szülei azok úgyis elolvassák ezt a címzett helyett.
De, hogy mindenki örüljön: :D -
#24494 Nem tudom, hogy ki játszott többet a játékkal..te vagy mi...mert mi már több mint 3, vagy 2 éve, hogy játszunk vele. Ezért előbb talán megkérdezhettél volna minket, arról, h melyik fegyvereket érdemes megvenni. Abban pedig Tatyinak igaza van, hogy ORBITÁLIS NAGY ívben tojunk rá, mennyi pénze van a szüleidnek. -
#24493 elég kamu vagy mert tudtommal funds generátor már jó ideje nem használható... a másik meg h milyen gazdag vagy sztem mindenki leszarja... lehet csak mély a szüleid torka... és rosszul hiszed mert a pénzed valóban elcsezsed szarabbnál szarabb fegyverekre ;) -
Pertovics321 #24492 minden nap teszek funds-ot csak a kódok miatt regisztráltam ide
mert az supreme XP boost 6 hónapra drága és a 3000 funds jóé jött