Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
AK 74 last forever😊😊😊😊😊 Juhheee! Szep nap ez a mai😊
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
A claw eloszeretettel igyekszik "kikerulni" ha pl. sok csillagos fegyver jelenik meg, es inkabb a buta emokat, nyuszifuleket dobalja.
Ma mellem szegodott a szerencse. Az egyik figuram 500-as anti bb nacit nyert😊,a masik valamilyen stukkert 7 napra.😊

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
Ebbõl most dobott egy 100-as csomagot. Hálás is vok nem kicsit 😊
Mondjuk, amit Tom ír, az magyarázat mindenre. Titkon féltem ettõl. Persze gondolom így is van esélyem jó+örök cumóra, csak igen kevés.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
A claw úgy mûködik, mint egy normál suppy drop - minden hõsre elõre be van programozva az a sablon amit követni fog a claw, így lényegében mindegy hol állítod meg (ezért is van a speed claw opció).
Továbbá minnél több cucc van egy hõsödön, annál kevesebb esélyed lesz rá, hogy valamit örökbe dob.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Vagy a kozeliek vagy a nagy tavolsagra valok a jok, a harctol fuggoen.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Igy valamelyik karim jo esellyel palyazik 1-30 napig hasznalhato cuccra.
Sajnos sokszor dob be scoped sof ak74-et,amit special nem kedvelek, mert szerintem gyatra a sebzese. Masnak lehet tobb a szerencseje😊
És akkor ezek mellé meg bejön az, amit Peti mond, nevezetesen, hogy a csillagos stuff tuti, hogy örök.
Már mindent értek. 😊
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Én eddig azt hittem, hogy elõször kihúz a gép egy terméket, majd random kiderül, hogy hány napig/felhasználásig lesz az enyém.
1. Elég ha megveszem a festést v játszanom is kell?
2. Szerintetek melyik csapat esélyesebb, mert szerintem a Spanyolok megint nyernek 😄
Megtehetnéd, nem?
Eh-eh
Tatyi osztom a véleményedet
Akkor legalább nem volt ez a bizonytalanság.
Na most én 1919-ben szegeden voltam darutollas vöröskatona, és ilyet még akkoriban sem láttam. Pedig ott mentem Horthy lova mögött, és magam nyerítettem.
Nekem szerencsére sikerült beváltanom, pont fenn voltam fészen.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit