Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Koszi😊
Megnézni, hogy milyen.

davis98
Hát ez az !

nickname: doki09

minek akarsz odamenni?

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Ibuki
Grat! 😊

Spirito Juve!

nagy Grat!!! 😄DD

Kedves forumozok! Annyit beszeltunk rola, hogy megtortent a csoda!!!
AK 74 last forever😊😊😊😊😊 Juhheee! Szep nap ez a mai😊

Nem tudjátok,mikor nyit újra PTE, mert megint nem lehet belépni :/

HunTatyi
celszeru speedclaw-ot hasznalni...ua-t adja mintha vegignezned milyen szepen forog. maga a skinje is csak marketing mutatja magat mennyi sok orok josag rejtozik benne ezzel is osztonozva arra a vamulojat h nem csak naponta nyissa ki az ingyen josagot de esetlegesen vasaroljon is belole

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Igen, de ezt meg kene uzenni a claw-nak, hogy ok is vegyek mar a lapot😊

A claw eloszeretettel igyekszik "kikerulni" ha pl. sok csillagos fegyver jelenik meg, es inkabb a buta emokat, nyuszifuleket dobalja.
Ma mellem szegodott a szerencse. Az egyik figuram 500-as anti bb nacit nyert😊,a masik valamilyen stukkert 7 napra.😊
HunTatyi
Csinicsizmi <#szeret> rögtön megkellett vennem <#pias><#beka2>

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Meg bírom kaparni az arcomat, mikor a claw sorozatban hajítja az M21-es fegyót, miközben M1, M95 van az arzenálomban. Volt, hogy két hónapig nem járt le, mert mindíg újra dobta. Tonicból meg semmim nem volt.
Ebbõl most dobott egy 100-as csomagot. Hálás is vok nem kicsit 😊
Szerintem azért nem, mert pl egy xp boost, vagy egy m16 jóval értékesebb, mint pl egy nyuszifül. Ezért gondolom a szarabb cumókból több van, hogy nagyobb eséllyel jöjjenek ki.
Mondjuk, amit Tom ír, az magyarázat mindenre. Titkon féltem ettõl. Persze gondolom így is van esélyem jó+örök cumóra, csak igen kevés.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Elméletileg igen. Gyakorlatilag nem.

A claw úgy mûködik, mint egy normál suppy drop - minden hõsre elõre be van programozva az a sablon amit követni fog a claw, így lényegében mindegy hol állítod meg (ezért is van a speed claw opció).

Továbbá minnél több cucc van egy hõsödön, annál kevesebb esélyed lesz rá, hogy valamit örökbe dob.

De akkor nem lenne elég mindegyikbõl egy is?

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Smithwarden
A "moderate", kozepes tavra valo fegyerek sztem mindenbol eleg gatyak.
Vagy a kozeliek vagy a nagy tavolsagra valok a jok, a harctol fuggoen.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

A 6 accountom hasznalata utan annyit tennek hozza, hogy orokbe ritkan ad valamit. Pl. hasznos fegyvert. Altalaban naponta porgetem oket ki 6x😊
Igy valamelyik karim jo esellyel palyazik 1-30 napig hasznalhato cuccra.
Sajnos sokszor dob be scoped sof ak74-et,amit special nem kedvelek, mert szerintem gyatra a sebzese. Masnak lehet tobb a szerencseje😊
Akkor úgy lesz, ahogy én gondoltam. Tehát csak a tárgy van a sorokban, s miután kihúzásra került, random kap egy használati idõt.

És akkor ezek mellé meg bejön az, amit Peti mond, nevezetesen, hogy a csillagos stuff tuti, hogy örök.

Már mindent értek. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Az egyik M16 lehet 7 napos is, de lehet 2 db 1 napos, vagy 3 db 30 napos...vagy ezek kombinációja 😊

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Aminek a sarkában csillag van, az tutira örök. A többi véletlenszerû.

Ezek szerint már konkrét itemek vannak a clawban? Tehát pl 3db m16 közül az egyik 1 napos, a másik 30 napos, az utolsó meg örök felhasználású?
Én eddig azt hittem, hogy elõször kihúz a gép egy terméket, majd random kiderül, hogy hány napig/felhasználásig lesz az enyém.

Az azt jelenti, hogy örökbe kapod a cuccot 😄
Srácok lehet, hogy már kérdeztem, de nem emlékszem, hogy jött volna rá válasz...a clawban pár tárgy bal felsõ sarkában van egy kis csillag. Az mi?

Azért kérdezem, mert elég jó lenne kapni valamelyiket 😄

Múltkor elég volt, ha a nyerõ csapat facepaint-jét birtokoltad a hõsön, amilyen osztály volt, olyan fegyót kaptál.

nem kell játszanod az olaszok szarok a spanyolok jók a németek és a holandok
Ibuki
Forza Italia! 😉

Spirito Juve!

Ezzel a foci fiesztával kapcsolatban lenne néhány kérdésem 😄
1. Elég ha megveszem a festést v játszanom is kell?
2. Szerintetek melyik csapat esélyesebb, mert szerintem a Spanyolok megint nyernek 😄

Miért nem állítod a commando limit-et 0-ra?
Megtehetnéd, nem?
Eh-eh

Szia, nekem se jön be. :/

hello csak nekem nem indul el a bfh pte mer betok jelentkezni de ujra inditottam game de igyse jó.
Köszi, már azt hittem valaki megint kreált valami okosat.
Ez egy ritka bug nekem is volt már 😄 ne törõdj vele

Tatyi osztom a véleményedet
Pedig mar kezdem megszokni a cheater brigadokat, es a csodas kill/death aranyt😊😊
HunTatyi
esküszöm pucéran futnám örömömbe körbe a Margit szigetet ha végre megszüntetnék ezt a nyamvadt mandó kasztot ebben a játékban <#pias><#pias>

Én például határozottan emlékszem arra, mikor legutóbb becsukott. Akkor pont nem volt nyitva. De akkor legalább tudtuk, hogy vagy kinyit, vagy nem.
Akkor legalább nem volt ez a bizonytalanság.
Értem :/

Ha engem kérdezel kb pár nap vagy talán még ma de lehet hogy csak jövöre vagy többet soha.
És nem tudod mikor nyit újra? 😄

Minden kedves játékosnak felhívom a figyelmét pte bezárta a kapuit.
Ennyi SMS-el a VV5 döntõ szavazását is átírhatta volna. 😛

de

Narxis
Ne vagánykodj! 😛

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Azt még hozzá teszem, hogy az emberünk elõtte "i need a medic" tartásban rohangált a pályán, és bármit is csinált (lõtt, futott, ugrált) a karaktere nem változott.
Na most én 1919-ben szegeden voltam darutollas vöröskatona, és ilyet még akkoriban sem láttam. Pedig ott mentem Horthy lova mögött, és magam nyerítettem.
Há mosfosom össze magam. Megyek a futok, és keresem vadul az ellent. Az egyik mandonak kiszúrtam a kedvenc helyét, hát tolok egy markot. Figyu! Ez lehet csak nekem új... A mando neve megjelenik a mutogató piros nyíllal, ámde a karakter láthatatlan marad!!! Elbújik a szikla mögé, és nem is látni tovább sem a nevét, sem a nyilacskámat!!! Döbb. Picit várok, még egy Mark... nini, itt fut a pali velem szemben és név megjelenik, pali nem. Oda sétálok leszúrom. De centikrõl sem látom!!! Csak a neve jelent meg, így találomra szúrkáltam a neve alá!!! Õt így kinyírtam, de döbbenetemben jöttem is írkálni nektek. Ez mi????
Pano
Írták facebookon -ahol kiközölték a kódot-, hogy limitált és gyors beváltásra ösztönöztek, mert nem lehet mindenki szerencsés.

Nekem szerencsére sikerült beváltanom, pont fenn voltam fészen.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Ha lúd, legyen kövér.

Ertem. Latom felkerult az egesz gardrob😊😊😊
Cucc ápdéjt 😄

BFH és BFH PTE nem ugyanaz. Ott így se - úgy se mûködött volna ez a kód.