Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir, yes Sir! 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

jah
tevel még mindig nem fogod fel hogy nem XP függõ a rank?
Ha sokat lõsz akkor kapsz új rangot illetve ahogy Oli mondta ha Shottyval lõsz úgy többet kapsz fogod az adást?

Katanát kéne megpróbálni megnyerni 😄

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Na végre én is nyertem valamit örökbe. Igaz a barátnõm karijának, de ez nem veszi el a kedvem. 😊

Egyébként az a machete jobb, mint a royal super knife, mert jelenleg azt használja a jány.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

amm ti se tudtok kijelentkezni?
igen a rangot a lövések száma adja meg ezért jó sg-t használni mert ott egyszerre kb.8 lovegéket lõ ki 😊
Commando-nál valahogy máshogy számol, nem 16000XP-ként változik. A lvl30-as mando az még csak kb. Rank VIII. a lvl30-as soldier v. gunner meg kb. XVIII.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

ja tényleg az egy nyomi megöltem egy párszor és "nyomorék" lettem persze 😄 meg noob
am semelyik kasztnál nem XP-tõl függ hanem 16000 lövésenként vagy nem tudom
HunTatyi
deh... dual sr shotival semmire sem mész... az dual lr van tiltva... azaz OP

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Nem a dual SR sotikat tiltják ki?

HunTatyi
no tudom én aztat csak a mivel a legtöbb szerverrõl tiltva vannak, így nem sok lehetõség adódik... mellesleg ahhoz már nemártana vmi makró féleség is, mert gomb nyomogatva nem csak kéz, de agygörcsöt is kapnék tõle

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Nem tudod, hogy kommandónál hány XP pontonként van rank fejlõdés?

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Én egyet ismerek, valami gergo. Neki hat van.
Nem tudom pontosan az acc nevét, mert már törölt a barátai közül, amikor ellenfélként párszor kinyírtam, és ettõl nagyon morci lett (sajnos nem voltam elég alázatos vele).

Dual LR shottival többet értél volna... No mindegy.

HunTatyi
végre jött a várva várt DoTD-om... gunnernek nagyon ütõs szerkezet tud lenni ez az sr shoti 😛... meg is vettem kiegészítve ve az lr shotimat :3

FF with mg?? NO thanks!

Dejó!
Akkor karikor nagyon aktívkodni fogok. 😊

ki
Smithwarden
Egy 3 eves jateknal hogyne lenne. :p

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

van mar olyan magyar akinek 6db 30asa van ???
davis98
Pontosan !

nickname: doki09

Van rá mód, de csak karácsonykor 😄

És ha jól emlékszem, a manó nem supply dropba volt hanem store-ban és a claw-ban.

😞
Ezt szomorúan hallom! Akkor nincs is rá mód, hogy az ember örökre megszerezze?

...kész mák, hogy nem kezdtem el szuplikat venni.

Ez tiszta sor. Nekem a sztori akkor tûnt fel, mikor a 3-as csokor nem robbant fel. És nem elõször.
Na most mire a harmadikat lerakom kettõ már tutira éles.
Nem, a manó az csak karácsonykor volt és lesz.

Gratula!
Én is vadásztam petre, de ami szimpatikus (manó), az nincs store-ban, csak gondolom supplyban. Aztán egyszer le volt értékelve Eddie a sas, így megvettem.

Mindent kitalálsz, hogy ellent mondhass nekem, mi?

Narxis
Most miért ne? Így hogy már másnak is megvan, nem olyan egyedi. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

TT-nek van egy bizonyos aktivációs ideje lerakás után, kb 5-8 másodperc. Ha azt akarod hogy lerakás után rögtön robbanjon, meglövöd.

Valóban?

Mondjuk inkább úgy, hogy tapasztalatból beszélek.

Narxis
Hagyd, Tom csak irigykedik. 😄 Grat hozzá. 😄

Homájoljatok fel. Ismét.
Melyik az az abi, vagy akármilyen trükk, ami lehetõvé teszi a palinak, hogy úgy átbattyogjon az aknáimon, hogy nem robban fel. De nem is szedi össze, mert ott maradnak. Nem túl ritkán mászkálnak át a motyóimon, s én szomorú vok.
Köszi, tudom hogy alig észrevehetõ, de akkor is örülök neki =D

Gratula, megnyerted a lehetõ legkisebb, legészrevehetetlenebb váll-házikedvencet.

Mekkora szerencse =D Speed Claw kidobta nekem 😄 😛

Ismeros jelenseg😊 A legdurvabb volt a 6-os lvl. soldieremre rafogni a too high lvlt, es szinten ezzel a csavokammal a "balance" tipusu kivagassal szembesulni😊
Há mé nem a többi csirát hajigálja ki,hogy túl alacsony???? Vizelje tele a papucsát oszt úgy vegye föl.
Igazán megnyálazhatják a zacsit a T. játék készítõk! Végre nem szarakodott velem a szeró, nem voltam sem létszám feletti, sem too high lvl. Há ja. Én voltam egyedül qa pályán. Sebaj, kivárom. Minden pregaménak vége lesz egyszer. Türelem. Hát vége is lett, bomba nagy játék keveredett, igaz fél óra seggelés után. Erre kidob, hogy too high level. Szarja össze magát.
Azt hiszem elegge "kulfodon" vagyok.😊 Kifejtened kicsit bovebben, hogy ez mit jelent es milyen modon lehet ingyen fundot szerezni?
HunTatyi
Én is így vagyok vele... nagyon tudom szeretni a kis forgómorgót... 1 napos gagyi fegyverekért, ruhadarabokért és emote-okért pedig vígan kárpótolni szokott 50, 100, 500 db-os widget finomságokkal

A Claw most veretett ki nekem 500 darabos bandagét. 😊 😊 😊
Valami aszongya ilyenkor tudom szeretni vadul 😊 😊 😊
a claw egy nagy rakás szar
Ne is gondolkozz ilyesmin. Legalábbis nem MO-n. Menj ki Németbe vagy Hollandba, ott a sponsorpay survey-k rendesen fizetnek.

Te most vicckelõdtél ugye?
hogyan lehet ingyen fundot szerezni ?
ha lehet MO-szágon szoljon vki hogy hogy?
a PTE nem arra van, és nem is lesz soha.

Narxis
Az biztos. 😄

szerintem csak te voltál az a mindenki
Tomonor csak azt kihagytad hogy ott a játékosok ingyen vehetnek cucot örökre és mint tavaly nyáron elég sokáig futott szerver és mindenki jobban érezte magát mind eredeti szerón.
Ugyanolyan mint a retail, csak ezt a "környezetet" tesztelésre használják. Teljesen azonos egyébként.