26731
Battlefield Heroes
  • Zero07
    Gerhart's Über Greatest. Én most amúgy így játszok, és feletébb erősnek bizonyult: Gerhart's Über Greatest, Stolen Super Harry's Handcannon, Steelhandgrenade. LVL 5 Grenade spam, LVL 5 Combat Medicine, LVL 5 Blasting Strike, LVL1 Sixth Sense.
    Dual pisztollyal meglepően jól lehet játszani.
  • Bence777
    Hali már egy ideje neki álltam soldier kasztnak mikor volt az ingyen kulcs és ládik akkor kaptam 1 ak74 örökre. És mit vegyek hozzá? Ebbe kéne segítség. Ja és amin én is felháborodtam az a 3napos kód kaptam volna 1 sapit vagy 1 kis pisztoly tartó vagy csak 1 kitüntetést örökre többre mentem volna vele.
  • davis98
    Tudtommal fel is van tüntetve. De csak neked -> "New Weapons - Sports Sniper Rifles"
  • Pertovics321
    Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy az új fegyver az sniper rifle?
  • tomonor
    Hát öö, Smithwarden, meg Lupous.
  • bali24
    Innen egyébként összesen 3 ember kapott emailt kódokkal?
  • tomonor
    hát öö, valóban nem értem, hogy mit vártak, őszintén.
  • Zero07
    Együtt érzek veled. :/
  • PapiHun
    Tudom, egy próbálkozást megért :)
  • Zero07
    Valószínű. :D Ez Magyarország, ne várj sok kódot! ;)
  • PapiHun
    Aki esetleg nem használta még fel a free royal szettjét, elküldi nekem? :) Örök hálám!!
  • Zero07
    There has been many speculations regarding this and to be honest – this was a test that we did together with NFSW. We don’t have a loyalty program in BFH but wanted to see if choosing certain criteria and then rewarding those players (that matched the criteria) with unlimited items, and at the same time rewarding all other players with trial items, would be appreciated by the community. Basically “freebies for all” but some got them unlimited while others get trials. Usually we give out trials to all players, but we wanted to see what would happen if we made some alterations to that. I can honestly say that I had hoped/thought this would be seen as a good thing – that the community would all get something and that the general feeling would be that “all free stuff is good stuff”. I/we have now learned that it wasn’t the case and will take this into consideration for the future. Undecided

I hope this answers most of your questions and believe me when I say that it was not our intention to stir up emotions or make anyone feel included or excluded. We just wanted to do something nice for our players and reward you guys as we think you are great! Heart

A végén kiakadtam. Megajándékoznak minket?! Kiszúrják a szemünket egy 3 napos kóddal, amit szintén csak nagy nehezen tettek közé, és még van pofájuk azt mondani, hogy bíztak benne, hogy mindenki örül majd az ingyenes cuccnak? Szánalmasak. Mert ha még csak egy kitűzőt adtak volna örökbe, akkor még szerintem meg is úszták volna ezt, de így jól pofára estek. Még, hogy örüljünk annak, hogy lemaradtunk egy egész szettről, amit majd valószínűleg később jó borsos áron meglehet venni.
  • 66zio
    Nekem még nem volt olyan dolog ami nem ment volna 64 biten, ha mégis akkor jobbklikk futtatás rendszergazdaként és működik, de ha így se akkor át lehet állítani a komplabilitást XP re is szóval szinte minden elmegy rajta
  • Zero07
    Érdekes, mert én is fel vagyok iratkozva Battlefield Heroes hírlevélre, de csesznek küldeni. Ahogy tegnap az az EA-s ribanc, Anna írta: lehet, hogy egyes országokban technikai okok miatt nem kapják meg a hírlevélt ez a rendszerük hibája, nem tudnak mit kezdeni vele. Akkor mi a halál f***áért ímélben küldik? O.o
  • kowavega
    SUV kód jöhetne nekem is üzenetbe (ne bérlős), tegnap amúgy elkezdtem a BF Heroest, és meglepően tetszik.. aki tudna segíteni 1-2 dologban az jelöljön be, köszi :) (kowavega néven futok)
  • CAC
    Nincs mit!
    Innét kezdve szimpátia kérdése a dolog. Én párszor már nekimentem a 64 bites rendszernek, de mindig volt valami, amiből nem volt megfelelő szoftver.

Szerintem már kiforrott a 64 bit, de számodra tökéletes a 32 is.
  • HunTatyi
    köszönöm a segítséget...
    4Gb méretű a ram és semmi olyan extra programot nem használok tudtaommal h így utána kéne járnia... csupán mezei géphasználó vagyok (net/játék/chat)
    akkor valszeg a 64bit mellett teszem le a voksom
  • Smithwarden
    BFH/EA hirlevelen vagyok, NFSW-n nem. Mult evben valamikor akcioban vettem utoljara fundsot, speedboostot soha. Kodokat azokat aktivaltam amiket kb mindenki mas is, amikor ingyen kaptunk valamilyen alkalombol.
    Egyszer nyertem fileplaneten egy szettet, kb ennyi. Sztem semmi extra nincs az accomon, szoval passzolok mi alapjan kuldtek orok kodokat.
  • bali24
    Találtam még két 3napos NFS kódot,így már 6 napra lehet beváltani:
    Royal:AL7V-3TVW-TTA4-NWHN
    National:5GDD-XL6A-ZGCU-J5CJ
  • bali24
    Nagyszerű,akkor én a harmadik csoportba tartozok mondjuk a 3 napos kódot megtaláltam fórumon,de sokat nem érek vele.
  • Lupous
    hahh akk kivétel vagyok? :O zsíros :D
  • tomonor
    Egy maroknyi játékos örök kódokat kapott, míg a többiek 3 naposat vagy semmilyet.
  • CAC
    Egyrészt ahogy 66zio is mondta a 4+ ramot csak a 64 bites oprendszer tudja kihasználni. Másrészt, ha van valami extra szoftver, amit használsz, ellenőrizd le, hogy van-e 64 bites megfelelője. Ha igen, bátran választhatod azt.
  • Lupous
    De örökbe van.
  • Smithwarden
    Olvass vissza a forumon, errol mentek az infok ma. [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1200931680&no=24527]#24527[/URL] [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1200931680&no=24530]#24530[/URL]
    "Yes, some of them contain 3 Day trial codes and yes some of them contain Permanent codes."
    (En nem a 3 naposat kaptam.)
  • 66zio
    Attól függ mennyi ramod lesz, ha 4 vagy több akkor 64bit
  • bali24
    Az NFS ruha nem örökbe van,csak 3 napra.
  • HunTatyi
    ma nappal lett egy új eszközöm op-rendszer nélkül...
    a következőben kérném a segítséget hozzáértőktől:
    Windows7 Ultimate -ben gondolkodom és azon belül is jelenleg melyiket érdemesebb telepíteni? a 32bit-est v a 64-est?
  • Lupous
    Hali csak egy üzi erejéig:

KAptatok ti is BFH-s levelet? volt benne 2 ruha sett kód(driveres) +egy NFS worldös SUV kód.
    Nemtoom mindenkinek ugyan az e vagy különböző ha valakinek nem kell a SUV kód pmbe kérem szépen küldje el nekem itt :)

SUV kódom :8N2S-EYN4-ARGV-8JH9 (Értelemszerűen oylan küldjön pmet akinek ettől eltérő kód van ott :) és nem használta fel.) ezer köszi :)

Nat gönc:84KB-QG93-XPXS-GLZV
    Royal gönc:86PZ-766P-3JTS-MNY8 (Ezt nem váltottam be ha kell valakinek viheti ha még aktív illetve csak egyszer használatos, bár nemtom)
  • Zero07
    Milyen hírlevelekre vagy feliratkozva? Aktiváltál valami ajándékot, kódot a múltban? Vettél fundsot vagy speedboostot?
  • Smithwarden
    Kaptam orok kodokat.
    Egesz turhetoen nez ki ez a szett, foleg a national.
    Mondjuk kicsit felek belegondolni milyen "kriteriukoknak" feleltem meg amit nem arulnak el.
  • Narxis
    Szerintem meg szarul néz ki ez az NFS szett, hála az égnek, hogy csak ilyeneket osztogatnak.
  • Zero07
    De legalább fundsért megvásárolható lenne. Olyan jól néz ki. :/ (Az NFS szett)
  • Vaxi
    valóban
  • tomonor
    Irigy.
  • Zero07
    Hol lehet NFS:World hírlevélre feliratkozni?
  • Narxis
    :D
  • Vaxi
    legyél mindenkit lenéző a fórumon, és akkor te is kiválasztott leszel!
  • Zero07
    Kíváncsi lennék erre a kritériumra. :D
  • Naberiuss
    Nationals: 6SEL-M3BK-DGFQ-SJSS
    Royals: EFDZ-8STL-K2YH-99AW
    Nationak + 3 day 5GDD-XL6A-ZGCU-J5CJ
    Nationak + 3 day 5GDD-XL6A-ZGCU-J5CJ

Legyetek kiválasztottak pár napra