26731
Battlefield Heroes
  • kekipeti

:D
  • tevel
    Akkor jól tippeltem.
    Milyen a makró felépítése Tom? Ott is úgy van, hogy egy gombra több funkciót állítasz, nem?
  • HunTatyi
    az m2 nálam a görgővel végezendő funkciókat jelöli...
    görgőt benyomva (m2) bandage
    görgőt fölfelé tekerve scope sinpánál (+m2)
    görgőt lefelé görgetve pedig rpg-re vált (-m2)
    csak játékban ezt nem jelzi, csupán azt, h az m2-es gombbal vagyis a görgővel végzem el ezeket
  • tomonor
    Az "M2"-es az egér "M2"-es gombját jelöli. A makrók felépítése más.
  • tomonor
    Sok értelme nincs az interneten.
  • tevel
    Asszem nekem is az van, van rajta pár gomb itt-ott. :P

Sok mindent lehet állítani a gombokra, de egy gombra nem állítottam még két funkciót. Ezért kérdezem, hogy mire jó?
    Talán makrót használ, azzal automatikusan vált az egyik funkcióról a másikra, miközben egy gombot nyom?
  • Narxis
  • Vaxi
    Jó modorról hallottál már?
  • tomonor
    Gaming egerekről hallottál már?
  • tevel
    Az m2-re hogy van 2 lehetőséged? Az az előre hátra görgetés?
  • CAC
    Én most leszek lv27 commandoval. Sajna nem lesz elég az xp boost a 28-hoz szerintem. Addig nem is játszok vele, amíg claw nem dob ilyet ismét. De meglesz hamarosan a 3. lv30-am (minden kasztból egy).
  • HunTatyi
    lehet nemsokára lesz egy 30-as royal gunám is?!

jövőre esetleg :D
  • CAC
    Nem emlékeztek, MGL DotD van?
  • CAC
    Hát én már nem emlékszem, hogy mi volt a pontos neve a küldinek. Szerintem simán Rifle IV, és 15 kill kellett egy körben, és sajnos nem számolta a PS-es lövést.

Most jobban belegondolva SRifle I, II követte (tehát bejött az S előtag), így mégsem kezdődött újra, csak valami tökhasonló követi.

Egyébként van valaki, aki ezt a 40.000 sebzésdarabkás mission-t megcsinálta már? Az a baj, hogy nincs már értelme nekimenni, mert a lényeg (a sok xp) már nem számít lv30 felett.
  • tevel
    Én mindig piercing shot-al lövök, a sniper IV-et is azzal csináltam.
    A csipa küldetések nem kezdődnek újból, a folytatás a rifle mastery, ott más feladatok vannak, a rifle mastery IV-nél egy kör alatt kell 500-at sebezned sodier, gunner és mandó ellen. Na az már nehéz...kevés olyan kör van, ahol mandó ellen 500-at sebezhetsz, mivel mindenhonnan ki vannak tiltva. Persze a statpaddernek ez ugyanolyan egyszerű mint a többi.
  • CAC
    Megcsináltam a sniper IV küldetést. Némileg bugos. Csak akkor számolja a kill-t, ha piercing shot nélkül öltél, ami némileg nehézzé teszi az egy forduló alatti 15 kill-t.

Nem is tudtam, hogy ha megcsinálja az ember valamelyik fegyvernemből mind a 4 szintet, akkor újrakezdődik az egész.
  • Zero07
    *a TKH is sokat warozik.
    Kínos, hogy csak most vettem észre. :D
  • Zero07
    Inkább idén indult be a warozgatás magyar színekben. a TKH is sokat warozok, és most nyár óta már mi is heti rendszerességgel.
  • tevel
    Az M249-et még ma érdemes megvenni, a Tier 1 Elite M249-el együtt kapod féláron a Deal of the Day-ben.
  • harduplanfor
    Azt nem ismerem. SVD, M95 -os ment nalam. A kis sebzesu, de gyors puskakat nem szeretem. Mostansag neha tolom mandoval, mert gyakran problemas jatszani veluk a szervereken, es amugy egy undorito sunyi kaszt.
  • Daffchy
    Köszönöm szépen!

Még annyit, hogy van egy az M95-össel megegyező sebzésű fegyver, Badboy vagy valami ilyesmi...:) De annak 1 töltény a tárazása azt hiszem. Szóval az rosszabb jóval?
  • harduplanfor
    Az M95-os jo fegyver, es az M249 szinten. Erdemes megvenni szerintem.
  • Daffchy
    Még annyit, hogy a Sniper-nek az M95-öst néztem ki!
    Vélemény?

Köszi még egyszer!:)
  • Daffchy
    Sziasztok!

Új vagyok itt.
    Pár éve már regeltem BFH-ra, de nem igazán olvastam utána semminek, kis unaloműzőként toltam a fősulis időkben hétvégén.
    Egy jó pár hete azonban rákaptam az ízére és morfondírozok Found-s vásárlásán.
    A SNIPER-emnek mindenképp szeretnék egy fegyvert, kérdésem lenne, hogy melyik az egy lövésre legnagyobb sebzésű sniper rifle royal-nál?!
    Magyarul melyik a legjobb sniper rifle...:)

És a gunner-nek is kellene egy gyors és erős fegyver!:)
    Ha minden igaz, a "sorsoláson" ezt a típust kaptam egyszer vagy egy napra: Tier 1 Elite M249 és nagyon pöpec volt, sokkalta eredményesebben lehetett vele játszani...

Segítségeteket előre is Köszönöm!
  • tevel
    De mostanában már ti sem nagyon warozgattok, nem? Mármint komolyabban, nem funolva. Valahogy leült ez az egész, NC sem volt már idén...talán kezd régi lenni a játék.
  • harduplanfor
    Abbol mar kinottem igy 40 fele:):):) Folyt a szesz, fustolt a gyarkemeny ifju titan koromban, de mostanra sokat valtoztam.
  • harduplanfor
    A lablogatas belassithatott:) Es a nezetet, hogyan lehet valtoztatni?
  • Zero07
    Nem lehet, hogy inkább te téptél? :DD
  • tomonor
    Eh? Semmit sem gyorsult a játék, inkább te vagy nagyon belassulva.
  • harduplanfor
    Visszaterve egy hosszu nyaralasbol erdekes valtozasok fogadtak a gameban. Mitol gyorsult fel igy a jatek? Az elobb mentem egy tankkal es ugy tepett, mintha turbot kapott volna. Ki lehet valahol kapcsolni, hogy ne lassam a karakterem jatek kozben???
  • Zero07
    A war az tök más, ezt meg mondja doki is, tatyi is, bárki, aki már volt páron. De tervezem, hogy kipróbálom a dual pisztolyt. :D
  • tevel
    Ja, az igaz.
    De azért nálatok war-on valaki csak közel megy az ellenséghez és harcol néha, vagy csak lövöldöztök a homokzsákok mögül? ;-)
  • Zero07
    Bizonyos helyzetekben. Ezzel is.
  • CAC
    Persze, hogy az, de tevel pont, hogy azt mondja, hogy van olyan fegyverzet, amivel nem kell fosnod, bizonyos esetekben kijöhetsz győztesen.
  • Zero07
    Két pisztollyal talán logikus, ha nem játszol Rambo 4-et. :D Szerintem.
  • tevel
    Elnézést a csata közbeni 1v1-re gondoltam.
    Ha az első sorban harcolok soldierrel (márpedig ugye általában ott harcol az emberfia a társait segítve), a házak közt bizony sokszor előfordul, hogy egy gunner arra sétafikál kifogyott leg it-el, talán kicsit bicegve, ilyenkor nincsenek távolságok, de azért egy jól irányzott blasttal, gránáttal és AK-val el tudom intézni, nem simán, de azért meg szoktam oldani.
    Ilyen helyzetben két pisztollyal...ESC + click a halálfejre...vagy mit csinálsz?
  • CAC
    Mondjuk ez múlik a távon is. Tapasztalataim szerint a gunnerek tipikusan közelharcra vannak berendezkedve. A soldiereknél ellenben szokott mostanában lenni LR pisztoly.
    Ettől függetlenül én is csak messziről, gerillaharcolva mennék neki egy azonos szintű gunnernek.
  • CAC
    Felháborodtál?
    Inkább örülj neki, hogy kapsz valamit ingyen. Szerintem az EA a BFH esetén egyáltalán nem marasztalható el a promós cumók tekintetében.
  • Zero07
    Publikon 8v8-ban, waron 5v5 vagy 6v6-ban szokás játszani. Az meg elég egyértelmű, hogy gunner elen egyedül egy soldier esélytelen, hacsak nem tud elfutni.
    Van tűzállógatyája, IEG, Keg, amivel belassít, Leg it, amitől ő lesz gyorsabb :D, Frenzy Fire, amivel healeli magát, és RPG, ami olyan mint egy blast :P Ja, és 40HP előny. Szamárság szemtől-szembe 1v1-ezni soldierrel gunner ellen.
  • tevel
    Megnézném ilyen felszereléssel a taktikádat, mondjuk lvl30 gunner ellen 1v1-ben.