Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen de mint már írtam csak egyszeri támogatást kap tõlem.
Ha meg már csak egyszeri, akkor legyen az olyan, ami majd lvl 22 felett is örömet szerez neki!
Így is a többi karaktere marad a default felszereltségi szinten.
Ha tud velük így is játszani akkor talán megy majd azokkal is.

Régebben nagyon sokat játszott a BFH-al, de aztán úgy majd 1 éve abbahagyta, mert túl sok olyan meccse volt, ahol rajta kívül mindenki top cuccokban volt és így esélye sem maradt.
Mostanában újra elõszedte de megígértette velem, hogy mivel hamarosan jön a szülinapja, legalább az egyiket tápoljam egy kicsit.

Mondtam neki hogy akkor legyen a gunner, mert azzal a legkönnyebb játszani. A Medic / Commando esetében hiába van top cuccban, ha hiányzik a skill, akkor az még inkább meglátszik, mint a gunnernél.
Azért láthatóan igyekszik a gyerek, egyre többször top 1-el végzi a köröket, szóval remélem nem lesz nagyon felesleges pénzkidobás a dolog! 😊
HunTatyi
valóban nem olcsóságok...ha ezeknek a sima verzióját veszed, akkor viszont sokkal olcsóbbak... mint mondtam csak a kritikus lövések sûrûségében van eltérés...kisebb szinten ez még teljesen elhanyagolható... lvl 24-tõl már kicsivel nagyobb lesz a jelentõségük
The Cheeser 579f
Bernie's Bonchewer 579f
a sima rpg pedig 700 körül lehet...

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

HunTatyi
spanyolra vagy németre fogadnék... Hajrá csehek 😛

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

HunTatyi
nincsen semmilyen szintkorlát... azt már korábban törölték

Royal és lvl 15.
Nem tudom van valami szint korlát a fegyvereknél?

Ha ez így igaz, akkor amit írtál: ...
Royal: sr mg-The super Cheeser 2249f
lr mg-Bernie's super Bonchewer 2249f
Super RPG 3359f
... az több mint amire számítottam. 😊
Köszi
HunTatyi
8500 bõven kifut mind3 kategóriában uber/super fegyvereket
(csak mert nem tudom melyik oldalról van szó)
Nat: Uber sr mg - The uber Backscratcher 2249 funds
Uber lr mg - Wolfgangs uber wonderful 2249 funds
Uber RPG - Faust's uber Panzerfist 3359 funds

Royal: sr mg-The super Cheeser 2249f
lr mg-Bernie's super Bonchewer 2249f
Super RPG 3359f

643 funds lesz a maradék... (ha jól tudom annyiért már semmi nem jár)
Ha esetleg szeretne ruhát, v emote-t akkor az lr mg-n ill. az RPG-n érdemesebb spórolni... azoknak az olcsóbb verziója( amelyik nem uber/super) csak 579 funds (sima rpg-t nem tudom mennyit kóstál) ... így marad esetleg némi kiegészítõra is... bár mondhatni azok feleslegesek, elsõ a jó fegyverarzenál aztán majd késõbb jöhetnek a kiegészítõk

Javaslom még, h 20-án valszeg érkezik funds prómoció (ingyen kap mindenki bizonyos mennyiségû játékpénzt)... azt érdemes megvárni, kibõvítve vele a 8500 rászánt funds-ot és úgy kalkulálni az árakkal 😊

Szóval a lézeres helyett egy uber/super SR MG jobb választás?

Most nem tudok az accommal belépni, mert otthon játszik vele a gyerek.
Viszont este megnézem a short range-es csodákat.
A long range-re meg majd össze farmol magának valami jobbat, de arra akkor megfelel addig is az alap shotgun.

Mivel Boku SMS-ben megy majd a dolog, olyan 8500 BF-bõl fog gazdálkodni.
Abból kijön legalább egy unlimited jobb fajta SR MG és esetleg még valami. (Talán egy super RPG).
Ha jól emlékszem olyan 4000 - 4800 BF körül van egy jobb unlimited.

A lézeresrõl pedig lehet lebeszélem akkor, ahhoz nagyon precíz kéz kell.
A távcsövesrõl pedig akkor pláne lebeszélem.

Köszi a tanácsokat! 😊
HunTatyi
az általad említett lézeres cumót pedig azzal tudnám jellemezni, h sebzései nem érik el a többi fegyverét, viszont cserében extra pontos és tényleg oda lövi a muníciót ahová célzol.

HunTatyi
medium range-es fegyvert a leglesõ perctõl kezdve felejtsétek el... az se közelre se távolra nem tökéletes... (egyedül ez a lézeres az ami valóban ér is vmit)... a távcsöves (scoped artic) megegyezik a réten legelõ tehén végén kijövõ, szagaromával dúsított barna motyóval. Gunnernel az uber(super és a sima fegyók közötti töltényszámban nincs különbség, egyedül annyi szól az uber mellett h töbször ad le kritikus sebzést és ennyi. Túl sok differencia nincs közöttük. Kezdõk és haladó szintû gunnerkasztos játékosok számára a legajánlatosabb egy short range-es MG egy long range-es másodlagos mg-vel (de nagyon jó tud lenni másodlagosnak egy long range-es shotgun is). Az RPG pedig kötelezõ gunner számára... anélkül nem ér semmit az a kaszt... Drake's Fire pedig egyenlõ a már fentebb említett scoped fegyverrel, felejtsétek el. A legalapabb RPG-is már tökéletes társ a bajban, de ha megengedhetõ anyagilag akkor csakis az uber/super verziót ajánlanám. Sokan mondják h felesleges, én tapasztalatból mondom, hogy igen is RPG-nél jobban észrevehetõ a drágább "plussz teljesítménye", jobban mint az mg-nél.

én az alábbiakat ajánlanám:
költséghatékony: sima (150vp-ért is megkapható) sr mg + lr mg + RPG
drágább: Uber/super (450 vp-ért megkapható) sr-mg + sima lr mg + sima RPG
legdrágább: mindenbõl super/uber
(+ tetézheti az összeget, h skin mennyit számít. Tudni kell, h Tier és egyébb fegyverek ugyan azt nyújtják mint az uber/super elnevezésûek csak modern fegyver külsejük van... ezért drágábbak)

késõbbiekben pedig ajánlanám egy long range shotgun kipróbálását az sr mg mellé betéve.

Ja és még valami.
Ki tudta próbálni 1 napra a "super" tankelhárítót is.
A Dragons fire szeretné persze, de ahogy én láttam meccs közben, aki ilyet használt le lett noobozva alaposan. 😊
Nagyon köszi.

A gyerek valami lézeres very high rate of fire cuccra esküszik, amit meg is kapott 1 napra (nem volt olcsó 1 napra sem), még én is kipróbáltam. Ez is medium range és persze az alaphoz képest nagyon meggyõzõ volt.

A másik amiért rágja a fülem az is egy medium range valami, amin van egy távcsõ és zoomolni is lehet.
Ennek sem ugrik be a neve. Ezt viszont már nem kapja meg 1 napra sem, mert ennyi erõvel a fél garzenált ki kéne próbáltassam vele.

E kettõ közül akarná az egyiket és lehet meg is kapja hacsak ti meg nem gyõztök arról hogy mást jobban érdemes. 😊

Ez a Super Cheeser most nem ugrik be melyik lehet.
Keresek valami online adatbázist hogy megnézhessem.
Srácok az IEG-et, KEG-et nerfelték?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Szia!

A lényeg, hogy 'Super' legyen a fegyver. Ezeknél több lõszer fér el a tárban, és nagyobb a kritikus esélyük. Én a közelharcot erõltetem a gunnerral, így a Super Cheesert használom elsõdlegesen. Másodlagos fegyvernek pedig, ami épp kijött a Claw-ból (most épp egy Tier 1 Elite M249-et).

Gunnernek fontos továbbá a tankelhárítás, szóval kelleni fog egy Tank buster is. Szerintem ebbõl tán elég a sima is, de ha marad bf, akkor persze célszerû a Super.

Tulajdonképpen ez a két legfontosabb dolog a gunner életében. A másodlagos fegyver leginkább ízlés és játékstílus kérdése...ha a fenti kettõ megvan, nagyon nem nyúlhatsz már mellé. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Sziasztok!

Egy kis segítség kellene.
Nem vagyok valami nagy fun, de a fiam nagyon szeretné ha egy kis anyagi ráfordítással élvezhetõbbé tenném a lvl 15-ös gunner-ét (Royal).
Mivel eddig sem kapott semmi anyagi támogatást és ezután sem fog, ezért gondolom nem mindegy mire megy el a pénz.
Csak annyit tudok, hogy nem 2 hétre, nem 1 hónapra, hanem örökbe kapja.
Azt viszont nem tudom hogy mit érdemes hogy esélye is legyen és még talán élvezze is.
Nem értek BFH-hez sem a gunnerhez, bár a múlt hétvégén kipróbáltam én is egy kicsit.

Olvasgattam valamit az angol nyelvû fórumokon, de csak annyit tudtam kihámozni, hogy inkább a medium ill. short range az elsõdleges.
Tudnátok abban segíteni, hogy ne valami baromságot vegyek neki, mert sem õ sem én nem értünk hozzá?
Mit érdemes? Unlimited-be ti melyiket vennétek?

Elõre is köszi a helpet!
Narxis
Amelyik tetszik.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bali24
Szerintetek melyik focis mezt vegyem meg?<#confused>

Nincs mit! 😄

Természetesen akkor váltottam be. Meg is kaptam a stuffot. Tegnap beváltottam a warhammer online-ost...akkor is volt xp boost és társai.
Ma mindjárt beváltom a bfh-t. A probléma, hogy az elõzõ kettõnél missed van, ha belépek a bfp4f oldalon.

De sebaj, a kód mûködött ez a lényeg! 😊

Figyeljetek huszadikát mindenki figyelje mer ingyen bfh funds lesz az van oda írva nem csak ruhát kapunk ezek szerint remélem igaz.
Koszi! Most hogy van ez a remek lehetoseg nem kell az embereimet turkaloba kuldenem rucikert😊, es legalabb nyarra izzadhadhatnak uj gunyaikban.
A BFP4F kódot 14-én (aznap) kellett beváltani.Akkor nem volt probléma.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Ibuki
Köszi 😉

Spirito Juve!

Nincs mit! 😄

Narxis
Kösz, nagyon fasza!

Mondjuk ez fura. Eddig beváltottam mind a 3 napi kódot, a play4free oldalán mégis you missed this felirat van a tegnapi, tegnap elõtti ajándékoknál.

Itt a 2 mai kód:

Royal: AGES-HW6Q-326Q-AJUY
Donald's Dress-White Set (örök), 3 nap xp boost, 25 tonic, 25 bandage

National: BEJT-BUZQ-VXNR-CDL3
Fritz's Formal Set (örök), 3 nap xp boost, 25 tonic, 25 bandage

Ez szép mai ajándék 1 örök szett.
Igen, ott tronol Xbox onagysaga a sarokban. A szamomra hasznalhatatlan jatekvezerlo miatt kerult szegeny oda. No meg a Bhf az Bhf😊
Narxis
Am. tényleg, nem nagyon játszok mostanság ezzel viszont az ajándékokat bezsebelném. 😄 Play4Free-ben beváltottam, hasznos cuccokat adott. 😊

😄

Narxis
Figyeljük de majd szólj holnap is!

No...örülök, hogy mûködik. Azt, amit keresel, Xboxnak hívják egyébként. 😊

Van most egy akció a bfh oldalon. Minden nap más EA játékban lehet jó kis kódokat beváltani. A BFH 16-án jön. Figyeljétek majd!

CAC! Te vagy a kiraly!!!! Orok halam😊))) A fene sem gondolta volna, h egy harmadik bongeszo mukodhet. Siman mennek a videok a foxon😊😊😊 Valoszinuleg a chrome/bfh frissitesekor elbaltazodott a rendszer. Igazabol igyekszem elkerulni a felesleges telepiteseket, mert a win7 onmagaban tul lett bonyolitva az elodeivel egyutt es erosen hajlik a belassulasra. Miert nem csinalnak csak jatekra valo rendszereket minimalis sallangokkal,ezernyi rank tukmalt szolgaltatas nelkul???
Esetleg tégy egy próbát Firefox-szal is.

Azt kéne megpróbálnod, ha a fenti nem jön össze, hogy letöltod a böngészõkbe az automatikus frissítést, kézzel uninstallálod a flash player plugint, és felraksz egy régebbit.
Ezen az oldalon fent van (jobbra lent) egy rakat verzió.

Chrome-ot csak tesztelésre szoktam használni, így nem tudom megoldható-e a fenti, de MF alatt biztosan tudom, hogy igen.

Koszi! Probaltam masikat feltenni. A chrome azt irja ki, h mindent automatikusan updatel, es meg letolteni sem enged masikat.
Chrome 11.3.300.257 verzio lett telepitve.
"Your Google Chrome browser already includes AdobeŸ FlashŸ Player built-in. Google Chrome will automatically update when new versions of Flash Player are available."
Lehet, hogy a flash player lesz nálad a ludas. Próbálj meg egy korábbit feltenni, ha a legújabbal nem megy.

Help Please! Reg nem jatszottam a gameval, es betoltes elott frisitette magat. Nem tudom, h a problemam keletkezesenek oka kapcsolodik e a mai updatehoz, vagy semmi koze hozza. A lenyeg, hogy a youtube-os, videas stb. videokat nem jatssza le a chrome csak hang nelkul, es gyorsitva! Nem tudom sehol levenni a sebesseget. Probaltam Internet explorerrel, de az eredmeny ua. Mit lehetne tenni?

Amiota nem jatszottam, allitottak valamit a match makingon? Tobbszor ausztral szerverekre akart pakolaszni. A vehicle/infantry gomb eltunt?
HunTatyi
a gunner IEG-jével mi a faszt csináltak??... szánalmas -.- :@

Tavaly a BB HoTH mód is hamar eltünt. Annak sem sok értelme volt... Egy próbát megért, biztos.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

A BB pályán ctf-nél kipakolták a zászlókat az út közepére.
Ez eddig remek. Már csak azt nem értem miért nem rakták mindjárt egymás mellé a kettõt?
Azért az apja-anyja nem lehet büszke az ételmi szerzõre. Tuti.
A lentihez kapcsolódva...mûködik most az sms payment itthonról?

Ne is mondd! Ünnep lett volna, ha lett volna 4k BF-em. Nem sok hiányzott, de sajna több, mint 1. 😊

Az vigasztal, hogy úgy vettem észre, hogy rotálódnak a DotD-ek. Feltehetõen lesz majd még, addig meg begyûjtöm a zsét.

Az meg más kérdés, hogy kinek vegyem meg. A gunneremnek szerettem volna, de nem bírtam tovább, és megvettem neki Eddie-t a sast. A soldieremmel lv30 óta nem játszom már, így feltehetõen marad a commando, de vele meg nem biztos, hogy jól fog mutatni a VC hunter set-tel.
Bár még ez utóbbi sincs meg. 😊

bali24
bali24
Én se látom a fõoldalon sehol...<#nemtudom>

Ez "AZ" a manó, amire CaC annyira vágyik.
Neki ünnep a mai. 😊

Narxis
Valami manó meg sapka.

Mi a napi DOTD? Mert én nem látom.<#guluszem1>

Nice! 😊

Alien69
Ez pénz kérdése! Lásd, nem is oly régen felmerült a "gyanú" a Magyar-Olasz meccsre, ahol is MI nyertünk. Maga a FIFA rendszere észlelte a gyanút, ami szerintem TUTI.
Ja, meg hogy a rákba lett nem is oly régen a Görög "válogatott" EB gyõztes??? Ergo, kamu az egész. <#zavart1>

bali24
<#smile>