26731
Battlefield Heroes
-
harduplanfor #24651 Szerintetek van olyan gunner amelyik mindig 100%-ban pontosan eltalal egy soldiert raketaval? Ma talalkoztam egy ilyen fickoval. Probaltam ugralni minden iranyban, fedezekbe huzodni, de akkor utanam vagta a keget. A granatjaimba siman belement, de mindig legyozott. Pirat pistolt hasznalt masodlagosnak. Kivancsi lennek mit tenne egy profi soldier ebben a szituban. Nyilt terepre sajnos nem birtam kicsalni a vv-ben. -
harduplanfor #24650 Valoban hianyzik valamilyen piac feleseg a jatekbol. El lehetne passzolni a sok felesleges kutyut. -
#24649 *bankkártyával -
#24648 Napokban vásárolt valaki fundsot bakkártyával ? -
CAC #24647 Ilyet biztos nem fognak csinálni. Ellenben, hogy egy profilon belül a különböző karakterek között lehessen pakolgatni szabadon, azt megoldhatnák.
No meg én továbbra is a pet emote-ra vagyok rápörögve. -
#24646 Pedig jó lenne egy ilyen 'adok-veszek' opció :) -
tomonor #24645 Ha nem tetszik, nem kell viselni. Nekem is rengeteg feles cuccom van, amire lényegében nincs is szükségem. Sajnos item ajándékozás nem, és nem is lesz lehetséges. -
harduplanfor #24644 Most nyertem egy elcseszett, zold csokornyakkedot. Gyakori kerdesek: Mit csinaljak vele? Oda kossem a himbilimbimre?:) Nem passzol a national polohoz. Ha Aigner Szilard lennek, tuti abban loknem a sodert a tornadokrol az idjarasjelentesben, de igy....AAA -
harduplanfor #24643 Baratsagert barkinek segitek feltolteni, csak kisse rogos lesz az ut odaig. :)Magyar szamlara utalas a napi Nok kozeparfolyam vetelin. Majd egy jelszo az akutalis accounthoz:) Nalunk mindig azonnal mukodik a feltoltes 100%-ban. A net sebessege mar nem ennyire rozsas.... -
#24642 elnézést -
#24641 lol -
#24640 barátokat
-
harduplanfor #24639 Szopopropeller:( Mit vasarol /vasarolna egy profi a 8000 Funds-bol?:) -
tomonor #24638 hát ööö, 8000 Funds-ot egyszer már belebuktam, többet nem nagyon akarok kockáztatni. -
#24637 Sztem nyugodtan vehetsz, úgyis protekciós vagy ha nem sikerül gyorsan visszaadják gondolom. -
tomonor #24636 Sokak panaszkodnak a fórumon hogy megint nem műkszik, de eddig csak törökök meg indiaiak. Én meg mostanában akarok venni (véletlenül 7000 forint került a kártyámra) -
#24635 Én múlt hét elején vettem. Mé? -
tomonor #24634 Valaki vett mostanában Funds-ot SMS-el? -
harduplanfor #24633 Kiprobaltam az uj fegyvert, de nekem nem jott be. Szomoruan vettem tudomasul, hogy a gyors kabelnetet csak "hivatalok" igenyelhetik a kornyekunkon.:( Igy marad a lassu net. Mertem jatek kozben az fps-t. 98 es 104 kozott valtakozik. Gondolkodom, h ujrahuzom a win7-et, hatha javulas varhato tole. Az utobbi idoben a lassabnal is lassabb lett a netem. Amikor kozel jon az ellenseg vagy hordok, tankcsapdak mellett probalok elhaladni,(probalnek..mert a karim sokszor beakad es nem megy tovabb, vagy lassitott felvetelszeruen araszol) extrem laggok zavarjak a jatekot. Egyszeruen nem ertem miert lassulok ennyire, hiszen a 100 koruli fps, nem rossz. -
#24632 én csak azt mondom róla h próbáljátok ki de semmiképpen se vegyétek meg!
Annyit amennyit kérnek érte, annyiért nagyon nem éri meg
-
CAC #24631 Én még nem próbáltam ki. Azt hittem valami pisztolyszerűség.
Akkor ezek szerint AT fegyver... -
tevel #24630 Engem kinyirtak Lil Boomer-el, miközben tankkal harcoltam.
Nem lehet látni, hogy mikor használják olyan pici, meg nem húz csíkot a lövedék (a bazooka jól látszik messziről), így nem tudtam kiugrani az utolsó pillanatban. :(
-
#24629 Hát ez az új Gunner fegyver nem nagy szám,de köszi a kódokat. -
CAC #24628 Az RL pisztolyos soldier, mando erősebb, mint egy sniper. Az egyik legOPabb fegyvercsoport jelenleg.
Sniperrel csak úgy nyerhetsz ellenük, hogy stealth-ból PS-sel leadsz 2 gyors lövést lehetőleg fejre. Utána elixirrel spuri, mert ha túlélte, biztos visszalő az LR pisztollyal, és innét kezdve szopóágon vagy. -
CAC #24627 Kipróbálhatók az új energia pisztolyok:
Lil Boomer (Royals)DDAW-3WWS-Z736-HDBZ
Micro Blaster (Nationals) 9B79-QA5N-TQZA-BSXD -
tomonor #24626 Továbbá ha te nem láttad távcsövön keresztül, akkor több mint valószínű, hogy ő sem látott téged, csak a névtagodat. Az alapján könnyű bemérni a honléted. -
tomonor #24625 Minden fegyvernek megvan a távolsági variánsa. A pisztolyok hosszú távon jól teljesítenek, de semmikép sem győzik le a mesterlövész puskákat, legalábbis azonos jártassági szinten nem - nem két golyóval. -
Stub #24624 Olyan éleszerű ez a játék.. :) A pálya másik végéből super hand cannon meg hasonló pisztolyokkal simán kiszed.. mikor én távcsővel alig látok el odáig.. :D Vicces játék.. :D -
kekipeti #24623 Köszi! :D -
tevel #24622 Az enyémen is van macro manager:
De nem vettem a fáradtságot, hogy behatóbban tanulmányozzam. Azt tudom, hogy még BFH dual lr sg macrót is le lehet hozzá tölteni a netről, és még az alap egérinstallációban is van 12 féle CS macro. -
tomonor #24621 Működni működik, de inkább csak tutorialban próbáld ki. Meg lehet különböztatni a játékban a makró használóit. -
#24620 egyszer magamhoz állítottam egy profilt, azóta azt használom. Olyanokkal nem is próbálkoztam ,h egy gombon több dolog legyen. Játék közben így is kihasználom az m2 -m2 m3 m4 gombokat. Viszont bfh-ban a duálozás miatt lehet ,h majd megnézem ,h hogyan kell. -
tomonor #24619 Hasznos + kényelmes!
Noha őszintén, a régi egerem egy picit kényelmesebb volt, de kevésbé hasznos. Valamit valamiért. -
#24618 hasznos ha jó ;) -
tomonor #24617 Hát ööö... Ez egér. Ilyenekre általában nem szoktuk mondani hogy jó-e vagy rossz... Sokkal inkább azt, hogy 'hasznos'. -
#24616 jó mi? -
tomonor #24615 Nem, tönkrement a régim és ez volt akciós :D -
#24614 Megirigyelted az egeremet teeee? :D -
tomonor #24613 Programm/egérfüggő. Az enyém ilyen:
Az egér:
Lényegében egy beállított gombot benyomsz az egeren (amely teljesen független a játéktól/windows-tól), és az egér elkezdi lejátszani a rögzített scriptet automatikusan (az egérbe van memória és egy alaplap-szerű chip beépítve), így olyasmit is véghez lehet vinni észrevétlenül, mint a dual lr shotgun exploit, automatikus lövés... Lényegében bármit be lehet állítani.
Nos, ez annyit jelent, hogy meg van a lehetőséged a macro használatra. De ez nem azt jelenti, hogy ettől még használhatod a macrót legálisan, főleg nem BFH-ban. Éppen ezért nekem a makróra csak egy spambot van állítva, ami annyit csinál, hogy entert nyom, beírja hogy "Desu", és megint nyom két entert. -
#24612 vááááááááááá grat :D