26731
Battlefield Heroes
  • harduplanfor
    Orulok neki!:)
  • MATYUSA
    [brutálnagy]nekem minden jó mint régen
  • MATYUSA
    JAJA megadod a skyped ?
  • harduplanfor
    Sorry! " this client contain invalid data (6)" Hiaba az ujratelepites, megint visszajott ez a problema. Tenyleg fos ez az egesz.
  • harduplanfor
    Garanciat nem vallalok! Nalam mukodik. Azota uj verzio a:kicked from the server (1) Tobbszor!!!! Ilyenkor nagyon el tudok kenodni.... Az informatikus szakma nalam elasta magat. Nincs egy epkezlab informatikus aki meg tudni mondani nalam mi a problema. A playfor4-n megy a battlefield extra laggolas nelkul, a heros meg laggol.... Tobb embert kerdeztem rola, koztuk az informatikus ismerosom. Ok nem tudnak valaszt adni ra. Felrobbanok, mert a laggok miatt engem loosereznek le.
  • MATYUSA
    [brutálnagy] kössz a tippet akkor ujratelepitem
  • harduplanfor
    Ma ezzel orvendeztetett meg a jatek: " this client contain invalid data (6)" Akkor irta ki, amikor a szerveren mapot csereltek. Szepen kidobalt. Leszedtem a gamet, es ujratelepitettem. Most nem csinalja.
    Viszont mintha meg a szokottnal is jobban laggolnek. Nem ertem ezt a programot. Zabalja az internetet??????? A play4free-n szoktam neha jatszani Battlefieldet, de ott nem tapasztaltam egbekialto laggolasokat.

Egy par napja, a natis, 15-os embereimmel sokszor ugy kell keresgelni szervereket este 22-tol, mert mindehol pre gameba teszi. Mintha elfogytak volna a royalos jatekosok....
  • MATYUSA
    [brutálnagy] bfh nekem nem jóóó
  • tomonor
    ezdefos
  • MATYUSA
    bocs
  • Zero07
    Az ilyen ökörségeket muszáj itt megosztani?
  • MATYUSA
    bejelölsz ?
  • MATYUSA
    matyusa1
  • Narxis
    Nem tom én nem használom, majd bejelöllek skype-on.
  • MATYUSA
    vagy bejelölsz skypen ?
  • MATYUSA
    hogy kell itt a chat-ot használni ?

• Narxis
    CS-zek néha de egyre ritkábban. xD
  • MATYUSA
    ja cs-zel mert én igen csak destroyt kaptam xD
  • Narxis
    Ez jó! :DDD
  • MATYUSA
  • MATYUSA
    SZAR AZ EGÉSZ
  • Narxis
    Nálam működik. :S
  • MATYUSA
    am nekem most az a baj hogy bemegyek bfh ra és betölt a játék de mielött betöltene megál...
  • MATYUSA
    de én már sehova se tudok bemenni
  • MATYUSA
    igen nekem is szarakodik
  • Narxis
    Mizu Matyi?

Am. titeket is kidobál pályáról 1001-es connection error hibával? Néha a barátokhoz se tudok csatlakozni bár kétségtelenül jobb lett mint a frissítés napján amikor a kliens se jött be...
  • MATYUSA
    .
  • tevel
    Nagyon bejön ez a Whisperer VK-22. Lehet vele aratni rendesen.
    Tökéletes a lopakodó, hátulról fejbe sorozó harcmodorhoz. A legnagyobb előnye, hogy a fülest fel lehet hangosítani, minden távoli neszt meg lehet hallani, nem dörren a füledbe, mint az M21 vagy az M95.
    Meg kéne venni...majd egyszer occsón.
  • CAC
    Oflájn a híróz. :(
  • tomonor
    hát ööö... köszi.
  • harduplanfor
    OK!
  • Overburner
    Köszi jófej vagy! Ha van kérdésem felteszem egyenlőre felfedezgetek. :D
  • harduplanfor
    Hi!Ha tudok szivesen segitek. Kb. 8 honapja jatszom, de meg mindig fedezek fel uj dolgokat. Dont worry be happy:)
  • Overburner
    Sziasztok! Új vagyok itt eléggé összevisszakuszaság a játék még számomra :D de belejövök,rem xD majd lehet kérdezek ha bajom van ha nem probléma:D . Ez a tricikli tiszta Jigsaw triciklija a Saw-bol.
  • harduplanfor
    Ez a video nagy funsag!:) Elismeresem!
  • harduplanfor
    Lvl.15-20 kozotti kozelharcokrol beszelunk. E folott ritkan jatszom, mert nagyon belassulok. (neha beesik par high lvl. jatekos) Olyan strategiara lenne szukseg, ami megkonnyitene az olyan gunnerekkel szembeni kozelharcot, akik nagyon pontosan tudjak hasznalni a raketat. Szitu legyen a vv-ben. National bazis mellett a hegy tetejere eloszeretettel "agyazzak" be magukat az ellenseges gunnerek. A soldiernak az ut hegynek felfele vezet. Rogton az ukozet elejen bedobom a granatot, es kapok csereben keget, vagy egy lovest a shotibol, v.piratebol. Rogton a levegobe repulok es addog o jelentos elonybe kerul, es tud sorozni. A bs-t meg nem is tudtam hasznalni. Amugy 15 lvl-nel az egyeb kepessegek hasznalata mellett kb. 2-3 -as erossegu bst tudok bevetni, ami nem mindig tartja elegge tavol a gunnert, hogy osszekapjam magam. Azokkal a gunnerekkel akik kevesbe pontosak a raketeval nincs semmi bajom, mert az esetek zomeben elintezem oket. A fenti eset olyan helyzeteknel jellemzo amikor sok a commando a csapatban, es senkitol nem szamithatok tamogatasra. Valakinek azert csak ki kene fustolni a gunnert a gerincrol......:)
  • tevel
    Gratulálok a #179 VoTW győztes videó készítőinek és szereplőinek. Nagy ötlet volt, nagyon buli. :D

• Smithwarden
    Ja hogy kozelharc...hat abba nem szabad belemenni gunnerek ellen ez egyertelmu. El kell tapsolni oket minel messzebbre. :)
  • harduplanfor
    A jovoben jobban fogok figyelni az oldalazasra.(csak nehogy leoldalazzak a terkeprol:):):) Messzire nincs gond a gunnerekkel, mert altalaban ok szoktak visszavonulni. A kozelharc okoz inkabb problemat. Altalaban ott sem jellemzoen veszes a helyzet, mert megfektetem oket,de van egy par nagyon jol celzo raketas/piratos vagy shotis emberke akikkel nem birok. Neha besegit az is, h mondjuk a csapatomban 1 soldier harcol rajtam kivul+5 mando......Az ellenfelnek meg 3-4 gunnere tizedeli a nepet....
  • Smithwarden
    Tavolsag fuggo. - Jol begyakorolva a raketa ivet, eleg pontosan lehet celozni, de nagyon messzirol azert eleg nehez eltalalni valakit es persze eleg lassu is ez a fegyver. Ugyhogy oldalazz sokat rocket ellen. :D
    Messzire soldierrel gunner ellen csak a pisztoly es esetleg a BB jo tavolsagi gepfegyoval sztem.