Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként a Fortress Frenzy már debütált, játszott már rajta valaki?
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
davis98:
Klafa! 😊
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Képzeljétek, hogy jártam. Volt ugyebár ez a 3 napos xp boost kód. Na mondom, felhúzom a gunnerem 28-ról 30-ra, mert a 150% xp nélkül sosem csinálom meg. El is jutottam 28.5-ig. Erre ma dobott a Claw egy 30 napos boostot. XD
Báááz! Ha ezt tudom inkább a commandomnak adom, aki ott rostokol lv 22-ön. :S
Ha legközelebb is hasonló jó tipped van, ne tartsd magadba 😊
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Nekik a billing témában való kapcsolatfelvételt tanácsolták az oldalon keresztül.
A Boku sms mûködik egyébként.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
nickname: doki09
A Play4Free oldalán viszont nem találok ilyet.
Lassan kezdek kíváncsi lenni, hogy EA-ék irányába a bejelentés mûködik-e. Mivel eddig egyetlen bejelentésemet sem vizsgálták, pedig nem lenne hátrány.
Most kellett abba hagynom a játékot, mert csak azok csaltak, akik a való életben tudnak biciklizni, és akik nem!!!!!!
Reá sasoltam az eddigi bejelentéseimre, és láss sodát!!!! A kutya el nem olvasta õket!!!!
Soha nem felejtem el Kodiak nyilatkozatat, hogy mar o sem a regi...a reflexei az ido mulasaval csokkenek. Nalam par x mar behuzva az eletvonalon😊
Mertem a packet losst, es mostanaban nulla az erteke, a jatek viszont nem lett gyorsabb. Sot, amiota beindult a flashplayer mizeria a gepemen lassabban muzsikal a bfh.
Kohmmm! -" ha ésszel játszol és elfelejted a durr bele hadmûveletet, " ez nekem nehezen megy...kerulom az ongyilkos rambo akciokat, de campingezni nem szeretek. Egyebkent pont ezert hanyagolom a 30-as soldieremet, mert azon a szintem mar nem lehet csak ugy "szabadon, lazan" maszkalni. Rengeteg a haver, haverjanak a haverja, akik arra varnak, hogy falkaban gyartsanak szitat a munderbol. Minden ember kicsit mas. Azt szertem amikor 10-30 kozott mozog a killek szama. 30-as szintnel ezt nagyon nehez hozni olyan gepen, amelyiken a bs pl. 1 sec. kesessel aktivalodik....vagy eppen "kimarad" nehany golyo. Szepen celzom az embert, lovok...es varom a mannat...😊 4-6 esetleg 10 killekert szenvedni a sok xxx-es csapatokban, szardinia modjara egy mini helyre tomorulni, nem az en vilagom. Nekem ter kell...gazella vagyok...a sok robbanastol nem latni semmit, a rengeteg bs elrepit a fenebe, ugy h a 10.utan mar elszedul az ember. Szeretem a csapatjatekot, de nem ezen a profi szinten. A bf.hun ritkan jatszom, mert idaig szinte mindig kikaptam a jo eros teameket.
Azert elmondom a palyakrol a velemenyem, hatha erdekel es az EA soraibol olvassa valaki a forumot.😊
Bar attol tartok ezen nevu palyak nem lesznek a magyar szerveren😊
Favorit:
Midnight Majdnem - Imadom, mert mindenkit "hamar meg lehet talalni", nem kell orakig gyalogolni, es kevesbe lassul a gepemen.
Victory Millage
Szeretem:
Perilous Bort
Riverside Basher
Coastal Cash
Seaside.sk
Sunset Shutdown
Mindegy:
Buccaneer Bela
Wicked Wok
Nem szeretem:
Alpine Asuha
Utalom:
Lunar Bandit - leg..leg leg elcseszettebb palya
Nem tudom mi a fenenek piszkaltak meg a gunnereket. Ugy volt jo, ahogy megterveztek.
Az a mondas jarja: Ajandek lonak ne nezd a protkojat! Kosznom EA! De miert scoped AK 74 a nyeremeny?????????? WAAAAA!
BB (ctf)
VV (ctf) ritkán
Amin csak fizetség ellenére jelenek meg:
CC
Amit még nem próbáltam:
LL
KEG-nek csökkent a hatótávolsága, és kisebb az esélye a lassításra. Ezek az én tapasztalataim, nem tudom, hogy számszerûleg pontosan mit és mennyit változott.
Mint írtam ez utóbbira érdemes egy pontot rakni...jelenleg jobban, mint az IEG-re szvsz.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Tehát pl a HS +1-rõl felmegy +2-re és ez többet ér annál, hogy inkább maradt volna 1-en de legalább van KEG, esetleg IEG?
Így elbaltázni egy kasztot?!
2 ability is annyira le lett nerfelve, hogy még egyetlenegy pontot sem éri meg rárakni!
Ez nem semmi.
Mondjuk ezt az egyetsem-et nem igazán értem.
Hogy a Leg it minél elõbb legyen maxon az ok.
Aztán legyen legalább 1-1 pont az FF HS-en ez is ok.
De hogy utána az újabb pontokat jobban megéri az FF-re vagy a HS-re rakni ahelyett, hogy néha bedobhassak egy hordót a tömegbe vagy hogy a tankban/dzsipben benyomhassak egy IEG-et (csak 1-1 pont) azt már kevésbé értem.
Ennyire semmit sem ér a hordó sebzés + lassítás + röptetés 😊 ?
Vagy az IEG nem véd semmit pl jármûben az anyósülésen vagy a tank tornyában sem?
Source8:
Én mindig is azt hangoztattam, hogy elõször lv1 mindenbõl, de most, hogy a KEG és IEG kiesett, egyszerû dolga lesz a gunnernek. Lv 1 a maradék 3-ból, majd Leg It max, utána felváltva mehet a HS és FF maxig. Szvsz.
A Leg it-en kívûl akkor ti általában az FF + HS-re rakjátok a pontokat?
Átolvastam a JiiJii's gunner guide leírást, de úgy néz ki ott sem javasolja (legalábbis fejlõdésre nem) a KEG-re és az IEG-re a pontokat csak max 1-et, hogy legyen.
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
Ezt kérdeztem én is lentebb. Az IEG-et ki is vettem az abik közül, mert így használhatatlan. Egy TT-t nem lehet vele megenni, mert annak nagyobb a hatástávolsága.
- Buccaneer Bay (Conquest, Capture the Flag)
- Coastal clash (Conquest, Capture the Flag)
- Seaside Skirmish (Conquest, Capture the Flag)
- Victory Village (Conquest, Capture the Flag)
UnFavorits:
- Midnight Mayhem (all)
- Lunar Landing (all)
- Nincs harmadik
Tömegbe lõni vele megfizethetetlen... 😊
Messzire pontos célzással brutál erõs.
Testközelbõl viszont már problémás.
Én imádok tankokkal kergetõzni, de ezzel a sárkányok tüzével ez elég problémás.
Próbálok a tank hasa alá lõni hátha onnan nem pattan ki, de elég necces ...
írjátok le a 4 kedvenc pályátokat (azt is h milyen játékmódban) és 3 olyan pályát, ami nem igazán szívetek csücske.
Az összesített eredményt lehet majd észre lehet venni a map rotációban.
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mennyivel másabb így a Gunner! Nagyon köszi!
Egy dologban nem hallgattam rátok, mert az utolsó pillanatban lebeszélt a gyerek.
Már majdnem megvettem a super RPG-t, mikor addig terrorizált a gyerek hogy a Dragon fire mennyivel jobb, mert kettõt lõ és õ látta hogy az sokkal jobb.
Megnéztem a propertyt és tényleg csak ennél írja hogy "Very High Damage".
Gondolkoztam hogy vajon akkor mi lehet az apró betûs rész?
Lehet hogy 1 lövés csak 3/4-erejû a simához képest és a 2 lövés együtt esetleg 1.5-szeres de ha csak ennyi az nem is olyan nagy baj, osztani lehet az erõt.
Végül beadtam a derekam.
Megvettem (Unlimited), beléptem, tényleg kettõt lõ.
DE..... ez basszus lepattan.
Gyerek már menekült de elkaptam.
Hát õ azt nem figyelte hogy ez pattan.
Ráadásul elfelejthetem azt is hogy fellövöm magam valami háztetõre.
Tegnap azt tanulgattam végig, hogy ha már megvettem, mire tudnám használni. 😊
Gyalogság terrorizálására kiváló, jármû ellen viszont nagyon kell tudni használni. Mindegy, gyereket azért életben hagytam, de többet nem hagyom magam csõbe húzni. 😊
Emlekszem az elso koreimre a vv-ben. A royalos bazist rohamoztuk, es a hegy tetjerol zudultak le a granatok. A mandok tevekenysege szinten jelentos karokat tud okozni. Foleg ha 3-4 van egyszerre, es ugyesen tartjak kontrol alatt a hosszu utcakat. Ok, neha gyogyit egy-egy medic, de sajna ez nem mindig eleg.Egy jobb nettel es jobb szemmel persze kevesebb fogy belole.😊
😛
Claw elõtt meg nem foglalkoztam vele. Össze is gyûlt huszonpárezer VP. Pedig eddig super fegyom sem igen volt, így simán elment napi 1k VP rájuk.
Az uj karakterek nalam sajnos kb. 2-3 ora alatt felszaladnak 10-es levelre, es onnantol lassabban gyulnek az extra pontok. Mar nagyon unom a x. uj account gyartasat.
Scoped fegyokat keruljetek!
The Stolen Super Cheesert hasznaltam ,es Tier LR MG-t.(nati)
Nehanyszor jatszottam Tier PKM SR-el, es talan egy leheletnyit jobb mint a Super Cheeser.
Furcsan hangzik, de a uber Rpg-vel nekem nehezebb egy picit celozni, mint a simaval. Tevel otlete nyero. Mas karikkal pontokat szerezni, amibol tud vasarolni. Sok sikert!
A költségeknél maradva, csak az egyszeri beruházási költséggel számolsz, viszont gunnernál jelenkezik a legtöbb állandó "üzemi" költség. Minden egyes harc után el kell használj egy bandage-t - mondjuk egy húzósabb körben akár 10-et is -, hogy a gunnered fitt legyen a következõ összecsapásban. 10 bandage 100 V-be kerül. Amennyiben csak a VP-re támaszkodsz, a napi küldiért kapott, meg a körök utáni jutalom, nem lesz elég a napi fogyasztásod kielégítésére.
Több karaktert kell egyszerre használj (3-at), lehetõleg kis szintûeket akik gyorsan ugranak rankot (100VP-t kapsz rank-onként).
Ha van 18-as soldiered, akkor ezeket tudod, viszont a gunner más téma.
Csak egy gunner használatával, elõbb utóbb funds-ért fogsz bandage-t venni.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Az ingyenes rész a demó, de egy idõ után az ember úgy érzi, hogy vagy költ a játékra vagy nem túl sok öröme lesz benne.
Kb 3/4 - 1 éve hagyta abba a gyerek pont ezért.
Akkor azt mondtam neki, hogy nem adok pénzt rá, mert sosem lesz vége! Csak akkor költök, ha beéri 1 táp karakterrel és nem az összes lehetséges kell neki: National + Royal összes kaszt.
Most megbeszéltem vele hogy legyen akkor csak a Royal és csak a Gunner.
Ha azt látom hogy nem 2 hétig tart a dolog, akkor késõbb (1-2 hónap múlva) megint feltápolok neki egy másik kasztot.
Ez is pusztán annak köszönhetõ, hogy én is szeretek vele játszani, különben még erre sem tudott volna rávenni. 😊
Bár ha magamnak csinálom, akkor egy National Solidert tápolnék.
Valamelyik régi accomon van is egy 18-as, azt vittem volna tovább.
A Bernie's Super Bone Chewe esetében ez 8%, míg a sima csak 3%.
Tehát több mint dupla a crit esély!
Hosszú távon ki lehet számolni ez mennyi plusz sebzés.
Az elõítéletek nem mindig jönnek be!
Az hogy a játékokra általában sajnálom a pénzt nem sokat jelent.
Fõleg hogy a gyerek 1-2 hét alatt képes megunni valamit, így akár 1-2 hetente más más játékra költhetnék ha mindent rá hagynék. 😊
Csak a BFH esetében ráadásul ha valaki mindent ki akar próbálni az még egy kaszton belül sem kicsi összeg. Hát ha még az összes karakterét fel akarná tápolni. Inkább megkérdezem a tapasztaltabbakat, mert akár sokszor 2540Ft-ot spórolnak (személyesen nekem és nem a gyereknek) ha megóvnak a tök felesleges költekezésektõl.
Ezért külön köszönöm a tippeket!
Az lvl22 feletti játékélményt a te esetedben a számítógéped (laptopod) teljesítménye fogja legjobban lerontani (az most sem lehet túl jó, következtetek abból, hogy 2540Ft-on hezitálsz), ergo valszeg nem lesz laggmentes játékra alkalmas. Vagyis további beruházásokra kényszerülsz...(új számítógép, internet, gamer egér, stb.)
Ezt gondold át mielõtt belekezdesz. 😊
az én általam használt: 5ff, 5 legit, 3 keg, 1 ieg, 1 pajzs (28 as szinten)
de amikor sr és lr shoti kombóval játszom akkor: 5 legit, 5 keg, 4 ieg, 1 pajzs
de elterjedt opció még (30 as szinten): 5 ff, 4 pajzs, 5 legit, 1 keg, 1 ieg
Igen szintén gunner volt, de mintha 9 élete lenne mint a macskáknak.
Szerencsére azért nem ez a jellemzõ!
Viszont átállítom akkor a talentezést.
Mit is írtál?
5 FF, 4 Shiled? 😊
Se gyorsítás, se bomba zabálás?
Ezt mindenképp ki kell próbáljam! 😊
A hétvégén én is visszatértem 2 napra és néha olyan pro csapatokkal hozott össze a rossz karmám, hogy el nem tudom képzelni hogy csinálják?
Egyszer volt köztük egy bénább tag, akivel volt egy párharc (közelharc).
Medic sem neki sem nekem sehol a közelben.
Õ alig tudott eltalálni én meg majd egy fél óráig soroztam azzal a lézeres isten ostorával, de egyszerûen képtelen volt megmurdelni.
Egy tonna sebzést bevittem neki és lazán bírta.
A set ami rajta volt, annak van valamilyen bónusza vagy csak múmiává kötözgette magát az elsõsegélycsomagjából?