26731
Battlefield Heroes
-
#6119 "ki kell dobni a többit a ringből. az nyer aki utolsónak marad bent..."
Blasting Strike POWAAAA :D -
#6118 Mikor lehet majmot meg papagájt rakni a heromnak a vállára? -
Cat 02 #6117 Coastal Clash-nak is nekünk kellett nevet kitalálni, valószínű, hogy ezek benne is lesznek... -
#6116 A Royal Rumble-t nem értem, hiszen az a pankrációban egy különleges alakolm, ahol 30ember(1percenként jönnek be) van a ringben, és az a lényeg, hogy ki kell dobni a többit a ringből. az nyer aki utolsónak marad bent. -
#6115 pályák, sőt járművek is lesznek még. Hogy honnan veszem? innen:
http://www.battlefieldheroes.com/forum/showthread.php?tid=9213&highlight=snowy+map
idézem:
"seaside skirmish
village
lake
Bridges
Eagles Nest
Mediterranean Mayhem
river
Royal_Rumble
The Hill
I found this in the files. %bfhRoot%\mods\bfheroes\Settings\EABackend\MapProperties "
"Some guy found this :
aiSettings.setVehicle Tank
aiSettings.setVehicle Plane
aiSettings.setVehicle Infantery
aiSettings.setVehicle Fixed
aiSettings.setVehicle Car
aiSettings.setVehicle Helicopter
aiSettings.setVehicle TransportHelicopter
aiSettings.setVehicle ArmedCar
aiSettings.setVehicle ManDown
aiSettings.setVehicle ParatrooperFixed
aiSettings.setVehicle Mech
aiSettings.setVehicle AirTransport
aiSettings.setVehicle FloatingTank" -
Cat 02 #6114 Pálya biztos lesz még :) -
tomonor #6113 lássuk csak... mondjuk soha? -
#6112 Commando-nál egyik fegyver a legerősebb sniper rifle, maxolt piercing shoot-al nagyon jó...én úgy nyomom, és fejre 70-80at is sebez.
Másik meg a kés(most), de volt már pisztoly is, de az gunner ellen az égvilágon semmit nem ér. -
#6111 Én is kissé telhetetlen vagyok, lehetne legalább annyi jármű mint a 42' ben , illetve ha nem is annyi legalább csapatszállítók, vagy önjáró lövegek. De szerintem lesz itt majd még patchelés. -
#6110 Milyen igaz! Nekem már megint kezdi,ezt a "nem töltök be egy szervert sem" dolgot! -
#6109 Mikorra várható,hogy több pálya legyen a játékban?Mondjuk játékmód se ártana még vagy 2! -
SaphireDraco #6108 Haha :)
KÖszi szépen hogy megcsináltad :P amugy hogy érted el hogy képbe kirakja? :) -
Keszike222 #6107 Sajnos ez az egyik nagy hátránya ennek a játéknak, hogy amikor játszani akarsz akkor nem tudsz bejelentkezni. Ezért is gondolkodok, hogy áttérek valamelyik másik multifps-re játszani, mert eléggé idegesít, hogy amikor játszani akarok nem tudok föl menni egyik szervere sem, ha nagy nehezen föl juttok egyre, akkor meg a lagg miatt nem tudok játszani /: -
#6106 Köszi. :D
Amúgy én semelyikkel sem tudok bejelentkezni. :S -
Cat 02 #6105 http://tanksmash.com/abilities-commando/
számold ki -
#6104 Amúgy a command legerősebb fegyverrel + 5 szinten az a képessége amivel + sebzést ad.
Szóval azzal menyit kéne sebeznie?
mert nekem 45 sebez kb 1 lövesséel. -
#6103 Az egyik karival már nekem is! -
tomonor #6102 igen -
Cat 02 #6101 A nagy sebzésű fegyver távolra jó
A kicsi meg közelre, és az többet is lő. -
#6100 Nektek működik? -
#6099 Sokan nyomják pisztolyal.
Ha meg fegyvert kell választani akkor azt választom aminek a legnagyobb a sebzése.
-
#6098 Hali!
Lenne egy kérdésem.
Mit gondoltok commandoval inkább a kés v vmelyik pisztollyal érdemesebb próbálkozni?
És ha igen akk melyik fajtával. :D
Előre is köszi. =) -
#6097 Na bazzeg sehova sem bír csatlakozni,nektek volt már ilyen? -
#6096 Miért nem enged játszani?Azt írja ki,hogy "You were disconnected" letiltottak,vagy mi van? -
barmi #6095 - Frissítettem - én is az adatokat és a képet egyaránt ...
-
barmi #6094 Személy szerént 48 - 0 volt a legdurvább amiben részt vettem :D (persze a győztes oldalon és a balance is rendben volt ami azért valljuk be sokszor nem valami jó...) -
#6093 Ez a meccskeresés kikészít,hosszú,és nagyrészt kidob,valamilyen hibaüzenettel,ha meg talál egy szervert,ott meg többnyire szagatt.Ritka rendes szervert találni:D Meg kell becsülni:D -
#6092 30 -
#6091 Mennyi a max level? -
#6090 légyszives nézd már meg h nationalos nincs-e? :) -
#6089 na.ebből látszik,hogy kb 3 hónapja nem nyomtam :) -
#6088 Ugy kb 3 honapja kezdodott el a "vegleges beta" es azota mar nem torlik a karikat, megmaradnak "veglegesen". -
#6087 Törölgettem a levleimet és találtam egyet,ami tartalmaz: Royal Heroic Beta Medal Code :D valami extrát kapok érte,csak néztem,hogy hőst kell csinálni,valszeg törölték ,mert elég régen nem játszottam a bfh-val :( -
#6086 "a többit fundáld ki magad ;)"
A válasz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Írj petíciót egy normális szerver keresőhöz -
tomonor #6085 1. ne is számíts rá, valaki bisztoss fel fogja rugni
2. tab+F5, a többit fundáld ki magad ;) -
#6084 Én xfire ben sem látok szervert.
De szerintem az lehet a titok kulcsa. -
#6083 Egy olyat lehetne csinálni, hogy páran(hogy ne pre-game legyen) bemegyünk, és ráadásul a zászló is gyorsabban megy több emberrel, több pontért.
PS: Üresre hogy lehet menni? Egyéb ilyen trükk? -
#6082 volt egyszer hogy pregame alatt összedtem 5000xp-t és még volt 35 kill a kör végéig (ha jól emlékszem kidobobott azért léptem le olyan hamar)
majd jött a pofáraesés hogy nem kaptam meg -
tomonor #6081 he az amúgy se menne, 2 játékos alatt pregame, ami azt jelenti hogy nem szamít ki kit öl meg, meg menny a score, nem számítja bele. -
#6080 Amúgy múltkor eszembe jutott, hogy milyen jó lesz, majd haverral indítunk 1-1 karit és majd huzzuk egymást... (R-N zászló oda vissza foglalással. Hát a nagy szart! Hiába volt egy üres szeró, ha a csatlakozósdi meg ratyi