26731
Battlefield Heroes
  • Viktor99
    "ki kell dobni a többit a ringből. az nyer aki utolsónak marad bent..."
    Blasting Strike POWAAAA :D
  • davis98
    Mikor lehet majmot meg papagájt rakni a heromnak a vállára?
  • Cat 02 #6117
    Coastal Clash-nak is nekünk kellett nevet kitalálni, valószínű, hogy ezek benne is lesznek...
  • Szétyer
    A Royal Rumble-t nem értem, hiszen az a pankrációban egy különleges alakolm, ahol 30ember(1percenként jönnek be) van a ringben, és az a lényeg, hogy ki kell dobni a többit a ringből. az nyer aki utolsónak marad bent.
  • Szétyer
    pályák, sőt járművek is lesznek még. Hogy honnan veszem? innen:
    http://www.battlefieldheroes.com/forum/showthread.php?tid=9213&highlight=snowy+map

idézem:
    "seaside skirmish
    village
    lake
    Bridges
    Eagles Nest
    Mediterranean Mayhem
    river
    Royal_Rumble
    The Hill

I found this in the files. %bfhRoot%\mods\bfheroes\Settings\EABackend\MapProperties "

"Some guy found this :

aiSettings.setVehicle Tank
    aiSettings.setVehicle Plane
    aiSettings.setVehicle Infantery
    aiSettings.setVehicle Fixed
    aiSettings.setVehicle Car
    aiSettings.setVehicle Helicopter
    aiSettings.setVehicle TransportHelicopter
    aiSettings.setVehicle ArmedCar
    aiSettings.setVehicle ManDown
    aiSettings.setVehicle ParatrooperFixed
    aiSettings.setVehicle Mech
    aiSettings.setVehicle AirTransport
    aiSettings.setVehicle FloatingTank"
  • Cat 02 #6114
    Pálya biztos lesz még :)
  • tomonor
    lássuk csak... mondjuk soha?
  • Szétyer
    Commando-nál egyik fegyver a legerősebb sniper rifle, maxolt piercing shoot-al nagyon jó...én úgy nyomom, és fejre 70-80at is sebez.
    Másik meg a kés(most), de volt már pisztoly is, de az gunner ellen az égvilágon semmit nem ér.
  • ranGer2
    Én is kissé telhetetlen vagyok, lehetne legalább annyi jármű mint a 42' ben , illetve ha nem is annyi legalább csapatszállítók, vagy önjáró lövegek. De szerintem lesz itt majd még patchelés.
  • Grove4
    Milyen igaz! Nekem már megint kezdi,ezt a "nem töltök be egy szervert sem" dolgot!
  • Grove4
    Mikorra várható,hogy több pálya legyen a játékban?Mondjuk játékmód se ártana még vagy 2!
  • SaphireDraco
    Haha :)
    KÖszi szépen hogy megcsináltad :P amugy hogy érted el hogy képbe kirakja? :)
  • Keszike222
    Sajnos ez az egyik nagy hátránya ennek a játéknak, hogy amikor játszani akarsz akkor nem tudsz bejelentkezni. Ezért is gondolkodok, hogy áttérek valamelyik másik multifps-re játszani, mert eléggé idegesít, hogy amikor játszani akarok nem tudok föl menni egyik szervere sem, ha nagy nehezen föl juttok egyre, akkor meg a lagg miatt nem tudok játszani /:
  • aky93
    Köszi. :D
    Amúgy én semelyikkel sem tudok bejelentkezni. :S
  • Cat 02 #6105
    http://tanksmash.com/abilities-commando/

számold ki
  • kabel15
    Amúgy a command legerősebb fegyverrel + 5 szinten az a képessége amivel + sebzést ad.
    Szóval azzal menyit kéne sebeznie?
    mert nekem 45 sebez kb 1 lövesséel.
  • Grove4
    Az egyik karival már nekem is!
  • tomonor
    igen
  • Cat 02 #6101
    A nagy sebzésű fegyver távolra jó
    A kicsi meg közelre, és az többet is lő.
  • Grove4
    Nektek működik?
  • kabel15
    Sokan nyomják pisztolyal.
    Ha meg fegyvert kell választani akkor azt választom aminek a legnagyobb a sebzése.
  • aky93
    Hali!
    Lenne egy kérdésem.
    Mit gondoltok commandoval inkább a kés v vmelyik pisztollyal érdemesebb próbálkozni?
    És ha igen akk melyik fajtával. :D
    Előre is köszi. =)
  • Grove4
    Na bazzeg sehova sem bír csatlakozni,nektek volt már ilyen?
  • Grove4
    Miért nem enged játszani?Azt írja ki,hogy "You were disconnected" letiltottak,vagy mi van?
  • barmi
    - Frissítettem - én is az adatokat és a képet egyaránt ...

• barmi
    Személy szerént 48 - 0 volt a legdurvább amiben részt vettem :D (persze a győztes oldalon és a balance is rendben volt ami azért valljuk be sokszor nem valami jó...)
  • Grove4
    Ez a meccskeresés kikészít,hosszú,és nagyrészt kidob,valamilyen hibaüzenettel,ha meg talál egy szervert,ott meg többnyire szagatt.Ritka rendes szervert találni:D Meg kell becsülni:D
  • DarkHorSe
    30
  • Grove4
    Mennyi a max level?
  • ranGer2
    légyszives nézd már meg h nationalos nincs-e? :)
  • Wreck86
    na.ebből látszik,hogy kb 3 hónapja nem nyomtam :)
  • Smithwarden
    Ugy kb 3 honapja kezdodott el a "vegleges beta" es azota mar nem torlik a karikat, megmaradnak "veglegesen".
  • Wreck86
    Törölgettem a levleimet és találtam egyet,ami tartalmaz: Royal Heroic Beta Medal Code :D valami extrát kapok érte,csak néztem,hogy hőst kell csinálni,valszeg törölték ,mert elég régen nem játszottam a bfh-val :(
  • Viktor99
    "a többit fundáld ki magad ;)"
    A válasz:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Írj petíciót egy normális szerver keresőhöz
  • tomonor
    1. ne is számíts rá, valaki bisztoss fel fogja rugni
    2. tab+F5, a többit fundáld ki magad ;)
  • kabel15
    Én xfire ben sem látok szervert.
    De szerintem az lehet a titok kulcsa.
  • Szétyer
    Egy olyat lehetne csinálni, hogy páran(hogy ne pre-game legyen) bemegyünk, és ráadásul a zászló is gyorsabban megy több emberrel, több pontért.

PS: Üresre hogy lehet menni? Egyéb ilyen trükk?
  • Snexi
    volt egyszer hogy pregame alatt összedtem 5000xp-t és még volt 35 kill a kör végéig (ha jól emlékszem kidobobott azért léptem le olyan hamar)
    majd jött a pofáraesés hogy nem kaptam meg
  • tomonor
    he az amúgy se menne, 2 játékos alatt pregame, ami azt jelenti hogy nem szamít ki kit öl meg, meg menny a score, nem számítja bele.
  • Viktor99
    Amúgy múltkor eszembe jutott, hogy milyen jó lesz, majd haverral indítunk 1-1 karit és majd huzzuk egymást... (R-N zászló oda vissza foglalással. Hát a nagy szart! Hiába volt egy üres szeró, ha a csatlakozósdi meg ratyi