Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bogdogege
Elsõsorban az irányítás kontrollerrel kicsit gáz ,meg ez a terület foglalósdi nem jó .

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

Zerénd
Nem a repülõket baszták el, hanem a légvédelmet. PoE2-ben szépen esnek le a repülõk, nem csak ijesztgetésre valóak ott a légvédelmi fityfenék.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

uHs Gerzson
Maga a játék vagy mert konzolon volt?

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Bogdogege
Én support-os szoktam lenni mivel az javít meg a medik is, de nekem nem jön be a BC <#szomoru1>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

uHs Gerzson
Én 2 napig nyomtam és alig tankoztam, inkább Support meg Sniper voltam. Ez a 2 kaszt mindig nagyon kedvelt volt számomra és itt most már tényleg hasznosak.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

dronkZero
Béefkettõ videón már láttam... 😛

Nem lenne hülyeség kihagyni az egész repülõsdit a picsába, a BF2-t is lényegében azzal kúrták el... (Aztán rádupláztak az infantry móddal)

Bõven elég lenne a helikopter is. Az is épp elég erõs, azt legalább le lehet lõni a földrõl és nem "csodafegyver", mint a repülõ, a helisek legalább lövik egymást, nem úgy, mint a buzi pilóták, meg amúgy is kicsi a pálya szuperszónikus vadásszal fordulgatni...

Szerintem...

De egyébként a BF2bõl kiindulva kurvára semmi köze az elõzetes anyagnak a kész játékhoz... Emlékszem BF2-es videókra, ahol a repülõ pilótája frankón pilótaöltözetben szállt ki a gépbõl egyszál pisztollyal, meg a repülõ rakétáját a specops irányította a földrõl, volt benne valami Ural-szerû teherautó, ilyesmik... Na, ezekbõl ugye az égvilágon semmi nem került a véglegesbe...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Bogdogege
Az is igaz ,pedig akkora krátert váj ,hogy a tankkal alig birok kivergõdni belõle <#confused><#nemtudom>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

uHs Gerzson
Azért hogy az olyan ember mint te ne anyázzon ha rádküldik <#hehe>

Bogdogege
Azért az elég gáz , hogy a házak tetejét nem lehet szétlõni, multiba még artival sem<#hehe>

Zerénd
Elnézegetem ezeket a képeket. Csak külsõ nézet lesz?

béef hárommal mégszarabb játékot kapunk mint a béef kettõ. Errõl jut eszembe. béef kettõnél a képeken vagy vidijókon látott már valaki használható repülõt?

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Engem sem érdekel NAGYAN ez a játék, így nem is irogatok ide, csak ha összejön közel száz post, akkor benézek ide.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Wreck86
ingyé' van idd mög' 😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

én nagyon tartok attól, hogy elbasszák a bf3-at ilyen ratyiságokkal... de remélem nem lesznek hülyék...

ám ezt meg vonatkoztasd el bármilyen battlefieldtõl, nem is értem miért ez lett a neve, gondolom mert ezt mindenki ismeri. 😊 ám poénkodni tényleg jó lesz, fõleg hogy ingyenes. 1 próbát megér. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Kovács legény
szerintem jópofa lesz, fõleg ts-n a hangulat. Hogy mennyire lesz tartós az már egy másik kérdés

www.czekoart.hu

dronkZero
Jaa, ja, azt vágom. De azért... izé... Nincsenek igazi kasztok, inkább a használható szkillek fogják megkülönböztetni a pléjereket. Csak TPS nézet*, tankgyógyító varázslat... Ez valahogy nem BF már.
Ezzel akarják visszacsábítani a BF2 megjelenésekor WoWozni menekült lámákat, vagy mi? 😛 Kb nekik való... 😄

Ez a leülök, tolok egy kis BF-et azért még a BF2vel is mûxik, nem hiszem, hogy ez olyan rettentõen csábító lenne. Esetleg irodából, meló helyett...
De egyébként a TF2-vel is így jártam. Megvettem, mert jópofának tûnt, na meg szerettem anno a TFC-t. Nem is volt vele gond olyan szempontból, hogy van egy rakat magyar szerver, játékos, stb. Ellenben a komolytalansága miatt nem kötött le vhogy, egy ideje nem játszok vele...
Nem fájna ez egyébként, csak nehogy bármi ebbõl a rendszerbõl megjelenjen a BF3-ban, mert akkor tökönszúrom magam, és elmegyek wowozni... 😛 😄

(* Remélem minden bétateszter legalább naponta kétszer rinyál a fejlesztõknek a first person nézetért!)

Kovács legény
kopogtattak az ajtón ballonkabis emberkék😄

www.czekoart.hu

és lehet azé hallgat mert el tette láb alól az ea?! 😄DD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Snexi
Már Code92 kolega úgy is rakott 2 tucat képet szal most mindegy

joebacsi
zero még vietnami veterán, másrészt meg (nagyon helyesen) gyújtja a flémet, szóval nagyon is van helye itt 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
poénjáték zero, kvázi az eddigi bfek öniróniája, ingyér 😊

a világot nem fogja megváltani, véres klánmeccseket tuti nem tolunk alatta, de arra jó, hogy bf3ig este, meló után a gép elé lerohadva elmarhuljunk vele 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

dronkZero
Nem azt mondom, hogy abszolút nem, hanem hogy nem nagyon. Ingyen van, szal majd megnézem. De mint ilyentõl, nem is várok sokat.

Ellenben nem ti fogjátok meghatározni, hogy mikor, hová, mit írok. Vagy itt alapszabály, hogy bõ nyállal kell szopni a bétateszterek meg a fejlesztõk farkát?

Egyébként egy bétateszt meg pontosan arról szólna, hogy a teszterek halálba kritizálják a játékot, mert ugye az segítene a legtöbbet a fejlesztõknek, nem az egekbe istenítés. Lehet, hogy a negatív hozzáállásommal több dolog szúrná a szemem, ha bejutnék a bétába. Bár erre nem sok esélyem van, mert fel sem iratkoztam kulcsért... 😛

Ha abszolút nem érdekel a játék, többen is örülnének ,hogyha a topik sem érdekelne😊

dronkZero
Olyan kurvára nem érdekel ez a játék, hogy az legyen a legfontosabb dolgom, hogy folyamatosan képben legyek róla.

Egyébként csak a kedvetekért megkerestem, hogy miért hittem ezt:
http://www.sg.hu/cikkek/57604

HülyeSchrank #3-ban mond ilyet, én meg elhittem. De egyébként így fél év távlatából rohadtul nem emlékeztem, hogy kommentben olvastam ezt, azt hittem, hogy a cikkben volt. Én kérek elnézést.

Jeffjohnson
ilyet sohasem olvashattál BF:H val kapcsolatban új szemüveg nem ártana...
vagycsak nem kellene kamuzni no mind1 hiányozni azért nem fogsz <#mf1>

Énvagyokazapád
remélem a napokban én is kapok kulcsot <#wow3>

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Smithwarden
Teged nem tudom ki "informalt", de totalisan masrol szol a BF Heroes mint amit hallottal.

Ez nem egy szokasos, tovabbfejlesztett engine es jobb grafikaval vagy fizikaval rendelkezo jatek a korabbi BF-ekhez kepest, hanem kb egy INGYENES TOMEG-FUN JATEK jatek lesz.
A lenyeg hogy kis gepeken is elmenjen, es mindenki jol tudjon vele szorakozni.

De ezt mar amugy tobb honapja leirtak rengeteg helyen, cikkekben es hiroldalokon. <#hawaii>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

uHs Gerzson
Lényegében abban különbözik hogy jobban van optimalizálva, gyorsabb, stabilabb. Ez mondhatni a BF2 full verziós motorja csak BF2142 alatt.

uHs Gerzson
BF:Bad Companyban tesztelik szerintem a BF3 enginet ami eddig nagyon meg gyõzõ és nagyon jó filingje van a videók alapján meg amikor kipróbáltam <#eljen>

dronkZero
Van olyan, hogy BF2142 motor? Az nem 1az1-ben a BF2, csak más pályák, meg buzi fegyverek? Miben különbözik a kettõ egymástól?

dronkZero
Brutálisan arcade, skillek, TPS... Hát mindenki nem találja meg benne, pl én sem annyira. Remélem nem tetszik meg nekik annyira a gagyisztikusság, hogy elkúrják ilyesmivel a BF-3at...

Az meg, hogy neked nem hiányzik a rombolható terep... Engem ez az egy dolog érdekelt volna komolyabban az egészbõl, de úgy tûnik, hogy félre voltam informálva... Valahol még az elején olvastam olyat, hogy ezzel akarnak kicsit elõre tesztelni a BF3-engine-t... Akkor ezek szerint nem.

Jeffjohnson
NOTICE:
Anyone found posting images on any image hosting sites, will be removed from Beta Testing, all screen shots are to be added by attaching them to your post from your computer only, not only will you be removed from Beta Testing, there may also be legal action, as this is a breach of the NDA that you have signed.

csak óvatosan a screenshotok postolásával <#wow1>

Jeffjohnson
lol gratula <#eljen>

Smithwarden
Na mondom poenbol meg megnezem a mailem alvas elott.

...

Congratulations Soldier!
Welcome to Battlefield Heroes Closed Beta Testing... <#circling>

Jeffjohnson
még soká lesz a webes felületen még nem megy minden nem mindíg indul a játék kicsit még instabil 0.05-ös verziónál járnak

Snexi
Nem a Bad company engine-t használja hanem a 2142-ét és nem lehet rombolni a terepet

Jeffjohnson
Hát ez minden csak nem kaki eszméletlenül feelinges pont olyan amilyennek gondoltam. Mindenki megtalálja benne a számítását mind1 ,hogy Weekend Warrior vagy Mr.Pro. Az épületek nem rombolhatóak de nem is hiányzik. A tankokkal kb. úgy kell célozni mint BF1942 ben elég ívesen lõnek.
A repcsik viszonylag sokat kibírnak (egyszer picit földhözcsaptam de azt is túlélte) viszont bármivel sebezhetõ. Ja a jeepben bohocduda hangot ad a kürt <#hehe>.

dronkZero
Ehh, hát akkorez elég nagy kalap kakinak tûnik... 😛 Sebaj, egy próbát majd megér...

Az kiderült legalább, hogy tényleg a BF3 motorját használja? Volt szó ilyesmirõl... Lehet rombolni a terepet?

pont ezt akartam kérdezni hogy a skilleket látjákE a többiek mert ezzel majd a csítereket is lehet szûrni 😊

wallhack eleve a játékban?! 😄D szép

köszi a beszámolót 😉

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Jeffjohnson
Ha egy skillt elnyomsz egész látványos kis animja van így fel tudod ismerni mit használ éppen az ellenséged.

Jeffjohnson
a skilleket és a fegyvereket összesen 10et te rakod ki a menüdre szal egyszerre mindent nem tudsz magaddalvinni de annyira nincs is rá szükség. Ja egyszerre 9 emote-ot tudsz kiválasztani azt is egy kis menübe lököd. Az öltöztetés nagyon poén sok felszerelés közül választhatsz lesz mit magadra aggatni. 9 fegyver és 2 robbanószer (gránát és dinamit) van. Ha lesz idöm a fegyverekröl is írok mindegyiknek más a tulajdonsága ha ráviszem az egeret ki is írja mennyi löszer van hozzá milyne messzire visz mennyire pontos mekkora sebesülést okoz és milyen gyorsan lö. A löszerre nem lesz gond mert végtelen számú van de a tárban nem szal újratöltés lesz.Vannak missziok is pl: nyírj ki 5 ellenfelet de majd ezekröl késöbb ha kiproxáltam õket írok egyenlöre sajna meló <#szomoru1>

Wreck86
emo social feeling 😄

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Wreck86
<#eljen><#eplus2>

Jeffjohnson
Skillek: (soldier)
-Blasting strike:
hátralök minden ellenfelet és jármüvet 15 sec az újratöltödése
-Wrench:
Javítja a tankod páncélját vezetés közben 2es szinten 24et javít rajta 6sec alatt és 15 sec az ujratöltödése 3ason 30 és 13sec
-Combat medicine:
azonnal healel téged és a körülötted álló csapattársaidat minél többen vannak téged annál jobban 1es szinten 25-öt és a 8m-en belül állókat
20sec az újratöltödése
-Grenade Spam:
egyszerre több gránátot eldob 1esen egyszerre 3at 15sec az újratöltödése
-6th Sense:
látod az összes ellenséget 1es szinten 6sec ig 15sec az újratöltödése
-Bandage:
Életedet tölti vissza de ahogy rádlönek vagy megsebesülsz abbahagyja amúgy 25sec alatt gyógyít 32-t 15sec az újratöltödése 2es szinten 40et tölt vussza
-Burning bullets:
"tüzes" lövedékek amik felgyujtják az ellenséget és egy DOT ot rak rá
tehát az ellen 40et sebzödik 4sec alatt újratöltödése ennek a skillnek is 15sec

Énvagyokazapád
lesz kit lõni 😄

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Wreck86
"emót"?😄 fejtsd ki légyszi😄

Jeffjohnson
Thx! Kicsit idegesített ,hogy ilyen nehezen izzitottam be de mostmár megy
szak kulcs marad <#idiota>
Soldierrel kezdtem.Elsö játék (30perc) alkalmával kapásból lvl 6 lettem kaptam 5 pontot ezért amit elkölthetek gondolom szintlépésenként 1 et kaptam vagy unlockolok egy új képességet (7db van jelenleg) vagy a már meglévök szintjét erösítem a skilleket max 5ös szintig lehet maxolni.Mivel nem lesz annyi pont ,hogy minden skillt kimaxoljak ezért azon gondolkodám ,hogy mivel szeretek tankozni ezért rámegyek a wrench skillre amit ha a tankban ülök és megnyomom javítja a tankot (ki se kell szállni). Az irányítás jármüben kicsit fura mert a kamera a tanktoronnyal együtt fordul de hamar rá lehet érezni szép íveseket lehet vele löni és igazából gyalogosokkal nem volt gondom olyan 3 lövés és fexik repcsik viszont eléggé kemények lelöni nem tudom öket mert a csövet nem lehet addig felemelni.Grafika rohadt jó illik a játékhoz a map nagyon el van találva kis sikátoros utcák szól a zene mindenféle emót hallatszik szal nagyon ottvan.

Énvagyokazapád
sajnos akkor át kell adnod a kulcsot 😞
am grat 😄

Smithwarden
grat a kulcshoz <#eljen>

Jeffjohnson
egyenlöre baromira nem mert el se akar indulni... play now gombra kattintok ellenörzi a verziót aztán semmi 😞

hehe majd összefutunk talán 😊

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"