Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Nem lenne hülyeség kihagyni az egész repülõsdit a picsába, a BF2-t is lényegében azzal kúrták el... (Aztán rádupláztak az infantry móddal)
Bõven elég lenne a helikopter is. Az is épp elég erõs, azt legalább le lehet lõni a földrõl és nem "csodafegyver", mint a repülõ, a helisek legalább lövik egymást, nem úgy, mint a buzi pilóták, meg amúgy is kicsi a pálya szuperszónikus vadásszal fordulgatni...
Szerintem...
De egyébként a BF2bõl kiindulva kurvára semmi köze az elõzetes anyagnak a kész játékhoz... Emlékszem BF2-es videókra, ahol a repülõ pilótája frankón pilótaöltözetben szállt ki a gépbõl egyszál pisztollyal, meg a repülõ rakétáját a specops irányította a földrõl, volt benne valami Ural-szerû teherautó, ilyesmik... Na, ezekbõl ugye az égvilágon semmi nem került a véglegesbe...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
béef hárommal mégszarabb játékot kapunk mint a béef kettõ. Errõl jut eszembe. béef kettõnél a képeken vagy vidijókon látott már valaki használható repülõt?
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
ám ezt meg vonatkoztasd el bármilyen battlefieldtõl, nem is értem miért ez lett a neve, gondolom mert ezt mindenki ismeri. 😊 ám poénkodni tényleg jó lesz, fõleg hogy ingyenes. 1 próbát megér. 😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
www.czekoart.hu
Ezzel akarják visszacsábítani a BF2 megjelenésekor WoWozni menekült lámákat, vagy mi? 😛 Kb nekik való... 😄
Ez a leülök, tolok egy kis BF-et azért még a BF2vel is mûxik, nem hiszem, hogy ez olyan rettentõen csábító lenne. Esetleg irodából, meló helyett...
De egyébként a TF2-vel is így jártam. Megvettem, mert jópofának tûnt, na meg szerettem anno a TFC-t. Nem is volt vele gond olyan szempontból, hogy van egy rakat magyar szerver, játékos, stb. Ellenben a komolytalansága miatt nem kötött le vhogy, egy ideje nem játszok vele...
Nem fájna ez egyébként, csak nehogy bármi ebbõl a rendszerbõl megjelenjen a BF3-ban, mert akkor tökönszúrom magam, és elmegyek wowozni... 😛 😄
(* Remélem minden bétateszter legalább naponta kétszer rinyál a fejlesztõknek a first person nézetért!)
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
a világot nem fogja megváltani, véres klánmeccseket tuti nem tolunk alatta, de arra jó, hogy bf3ig este, meló után a gép elé lerohadva elmarhuljunk vele 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ellenben nem ti fogjátok meghatározni, hogy mikor, hová, mit írok. Vagy itt alapszabály, hogy bõ nyállal kell szopni a bétateszterek meg a fejlesztõk farkát?
Egyébként egy bétateszt meg pontosan arról szólna, hogy a teszterek halálba kritizálják a játékot, mert ugye az segítene a legtöbbet a fejlesztõknek, nem az egekbe istenítés. Lehet, hogy a negatív hozzáállásommal több dolog szúrná a szemem, ha bejutnék a bétába. Bár erre nem sok esélyem van, mert fel sem iratkoztam kulcsért... 😛
Egyébként csak a kedvetekért megkerestem, hogy miért hittem ezt:
http://www.sg.hu/cikkek/57604
HülyeSchrank #3-ban mond ilyet, én meg elhittem. De egyébként így fél év távlatából rohadtul nem emlékeztem, hogy kommentben olvastam ezt, azt hittem, hogy a cikkben volt. Én kérek elnézést.
vagycsak nem kellene kamuzni no mind1 hiányozni azért nem fogsz <#mf1>#mf1>
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Ez nem egy szokasos, tovabbfejlesztett engine es jobb grafikaval vagy fizikaval rendelkezo jatek a korabbi BF-ekhez kepest, hanem kb egy INGYENES TOMEG-FUN JATEK jatek lesz.
A lenyeg hogy kis gepeken is elmenjen, es mindenki jol tudjon vele szorakozni.
De ezt mar amugy tobb honapja leirtak rengeteg helyen, cikkekben es hiroldalokon. <#hawaii>#hawaii>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Az meg, hogy neked nem hiányzik a rombolható terep... Engem ez az egy dolog érdekelt volna komolyabban az egészbõl, de úgy tûnik, hogy félre voltam informálva... Valahol még az elején olvastam olyat, hogy ezzel akarnak kicsit elõre tesztelni a BF3-engine-t... Akkor ezek szerint nem.
Anyone found posting images on any image hosting sites, will be removed from Beta Testing, all screen shots are to be added by attaching them to your post from your computer only, not only will you be removed from Beta Testing, there may also be legal action, as this is a breach of the NDA that you have signed.
csak óvatosan a screenshotok postolásával <#wow1>#wow1>
...
Congratulations Soldier!
Welcome to Battlefield Heroes Closed Beta Testing... <#circling>#circling>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
A repcsik viszonylag sokat kibírnak (egyszer picit földhözcsaptam de azt is túlélte) viszont bármivel sebezhetõ. Ja a jeepben bohocduda hangot ad a kürt <#hehe>#hehe>.
Az kiderült legalább, hogy tényleg a BF3 motorját használja? Volt szó ilyesmirõl... Lehet rombolni a terepet?
wallhack eleve a játékban?! 😄D szép
köszi a beszámolót 😉
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
-Blasting strike:
hátralök minden ellenfelet és jármüvet 15 sec az újratöltödése
-Wrench:
Javítja a tankod páncélját vezetés közben 2es szinten 24et javít rajta 6sec alatt és 15 sec az ujratöltödése 3ason 30 és 13sec
-Combat medicine:
azonnal healel téged és a körülötted álló csapattársaidat minél többen vannak téged annál jobban 1es szinten 25-öt és a 8m-en belül állókat
20sec az újratöltödése
-Grenade Spam:
egyszerre több gránátot eldob 1esen egyszerre 3at 15sec az újratöltödése
-6th Sense:
látod az összes ellenséget 1es szinten 6sec ig 15sec az újratöltödése
-Bandage:
Életedet tölti vissza de ahogy rádlönek vagy megsebesülsz abbahagyja amúgy 25sec alatt gyógyít 32-t 15sec az újratöltödése 2es szinten 40et tölt vussza
-Burning bullets:
"tüzes" lövedékek amik felgyujtják az ellenséget és egy DOT ot rak rá
tehát az ellen 40et sebzödik 4sec alatt újratöltödése ennek a skillnek is 15sec

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
szak kulcs marad <#idiota>#idiota>
Soldierrel kezdtem.Elsö játék (30perc) alkalmával kapásból lvl 6 lettem kaptam 5 pontot ezért amit elkölthetek gondolom szintlépésenként 1 et kaptam vagy unlockolok egy új képességet (7db van jelenleg) vagy a már meglévök szintjét erösítem a skilleket max 5ös szintig lehet maxolni.Mivel nem lesz annyi pont ,hogy minden skillt kimaxoljak ezért azon gondolkodám ,hogy mivel szeretek tankozni ezért rámegyek a wrench skillre amit ha a tankban ülök és megnyomom javítja a tankot (ki se kell szállni). Az irányítás jármüben kicsit fura mert a kamera a tanktoronnyal együtt fordul de hamar rá lehet érezni szép íveseket lehet vele löni és igazából gyalogosokkal nem volt gondom olyan 3 lövés és fexik repcsik viszont eléggé kemények lelöni nem tudom öket mert a csövet nem lehet addig felemelni.Grafika rohadt jó illik a játékhoz a map nagyon el van találva kis sikátoros utcák szól a zene mindenféle emót hallatszik szal nagyon ottvan.
am grat 😄
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"