26731
Battlefield Heroes
-
tomonor #6079 meg ezt
-
tomonor #6078 jah
amúgy most szánom-bánom, de ezt muszály beillesztenem xD -
#6077 igen -
#6076 Láttatok már 45-0 győzelmet?
-
tomonor #6075 számít az? úgy igazán -
#6074 Észrevettétek, hogy a Hero adatlapokon fel van cserélve a BB logója? :P
(Royalnak - National fegyver || Nationalnak - Royal fegyver) Viszont minden más jó... :) -
-
SaphireDraco #6072 Sajnos ez sem sikerült jól :S nem tudtok valami képfeltöltő helyet? :)
Bocsi 3x post ért :P -
SaphireDraco #6071 o a fene ez valamiért nem jól sikerült :S
http://kep.ivpicture.hu/157866.jpg
http://kep.ivpicture.hu/157867.jpg
http://kep.ivpicture.hu/157868.jpg
Remélem ez jobb lesz :)
Egyik eddigi legjobb statom azért akarom publikálni:) mondjuk egyszer volt 16-0 gunner el :) -
SaphireDraco #6070
:) Hát a gunner után a commandoval is elég jó vagyok szerintem :) -
#6069 ha Xfire nyomod akkor is kapsz pontokat? -
#6068 Az első már megvan régóta :P Kösz -
#6067 csak szőrszálaz hasogatok szokás szerint, szal... am meg kedvet kaptam kicsit a játékhoz, lehet most tolom kicsit, x-fire-en láttok úgyis... -
#6066 persze 2ezer Ft-ot akartam írni, de szerkeszteni meg nemlehet -
#6065 srácok... miért jön elő mindig ez a "miértkellfizetni, delámák vagytok hogy fizettek" téma?
Én pl. nem dohányzom (+30K havonta kb.), ellenben vettem már 2 Ftért BFet, amiért vettem 3 ruhadarabot, bőven kielégítve a vágyaimat az individualitásra... :)
Ha lejárnak, majd veszek még 2ezerért... ennyit havonta simán kibirok, ha majd meg nem, majd nem veszek. -
#6064 Regelsz a Total Gaming community-k valamelyikére, és beállítod a profilodban. -
#6063 Nem tudom hogy lehet . -
#6062 Hogy lehet erre feliratkozni? -
#6061 Itt van pár magyar battlefield heroes játékos -
#6060 Ha valakinek maradt volna még Nationalos Beta játékért jelvénye, szívesen fogadnám privátban a kulcsot.
Kösz. -
#6059 Köszi, én is bírlak ^^ <3 -
#6058 te se voltál egy észkombájn, megnyugodhatsz... -
#6057 Valahogy lehet szervert csinálni, de csak azért kell érte "fizetni" mert a Szerver Gépnek folyamatosan mennie kell... -
tomonor #6056 nem minden esetben, de itt sajna igen. -
oregon1987 #6055 :D Mindenért fizetni kell szopás! Ez van manapság! :D -
#6054 EZ AZ EMBER BASSZUS!!! :DDD
Elmondjam?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!SEHOGY!!! Fizessé! -
#6053 AZt tudja valaki hogy lehet szervert csinálni?? -
Tababo #6052 Előbb Seaside-on játszottam,3 embert elkaszáltam 1szerre repcsivel.Olyan röhögő görcs fogott el hogy lezuhantam.XDXDXDXDXDXD
Muszáj volt leírnom. -
tomonor #6051 590 BF-be kerül asszem
Ennél akkor értelmesebb új karakter slotot venni 160 BF-ért. -
#6050 Igen, azt is BF-ert (penzert). -
#6049 HAHÓ lenne egy kérdésem a karakterem nevét megtom változtattni?? -
#6048 ácsi
nem tudok játszani...nem jön be soha -
oregon1987 #6047 Az én soldieremnek most a Michael Jackson-os ruha van tök poén! :D
Amúgy sunyinak kell lenni körbe kell menni a pályán és hátulról adni nekik! Volt amikor 3-4 embert is megöltem így egymás után!
Most elég jól kentem:
-
#6046 Akkor örülhetsz ha csak kétszer csinálja! Nekem volt amikor négyszer-ötször irta ki. Aztán beengedett! Sajna mostanában ez van :S -
#6045 Még valaki aki Winfos-t mond :D Firerock: ha az nem volt jó amit már mondtam, akkor lehet a nettel van gondod... Nekem 8megás netem van, speedtest mégis 4-5mb/s-et mutat -
#6044 letöltöttem
végigkültem a tutorialt most játszanék rámegyek hoyg play now bejö na fullscreen madj visszalép és kiirja hogy disconnect
miért?
amikor másodjára próbálom akkor a Match making tölt és nem csinál semmit -
Dessice #6043 winfos alap tűzfal van, netem nincs megosztva, pingem mindenem oké. -
#6042 Nincs véletlenűl routered ami befolyásolná a szerver köszti összeköttetést?
vagy tűzfal vagy bármi más? -
Dessice #6041 Meg volt, szal nem tom mi lehet a gond... -
#6040 VGA driver frissítés?