26731
Battlefield Heroes
  • tomonor
    nem, csak ez a long range változata. Nekem nem jött be.
  • barmi
    Pisztollyal...

Annak idején próbáltam a pisztolyt de valami förtelmesen gyenge volt... lehet hogy azóta feltekerték kicsit az erejét?
  • Viktor99
    És?
  • kabel15
    Csak én érzem úgy hogy egyre több a GUNNER?
    Ahol most voltam szerintem 70% gunner volt.
    Volt hogy találkoztam egy JEEP el kiszáltak belőle és mind a 3 rakétákat lőtt felém
  • ToCsEk
    az jó nekem is kell
  • tomonor
    a csalás az tilos
  • Viktor99
    Na! Na! Barááátom! :D Tudod milyen jóba vagyunk mink' ! :P
  • tomonor
    ilyen nekem is volt. Stealthbe voltam, és a camper kommandó a hegyen téves lövés nélkül lőtt le, Village melletti AA-nál, SS-ben.
  • tomonor
    nem, a soldier nem látja a stealth-es commandót 6th sense-el. Csak a mark target jöhet szóba.
  • barmi
    Én azt mondtam mindenkitől el kéne venni... tőlem is
  • ranGer2
    Legjobb lenne ha nem is lenne ability a játékban nem?? :D
    Csak a te karaktered tudna mindent... na akkor aztán nem lenne sunyiskodás!
  • barmi
    Én is ezt mondom! Vegyünk el mindenkitől mindent aztán kész :D Akkor kiderül hogy ki mekkora király valójában >(
  • kabel15
    Stealth képesség csak akkor jó ha magas szinten van.
    Ha gyógyítod magad akkor látszódni fogsz ha benyomják azt a dögcédulát akkor előjössz tőle. Ha a solider benyomja azt a látó képességét akkor is meglát.
    Szóval nem fenékig tejfel a commando.
    Annyi erővel miért nem vesszük el a solider tüzeslövedékét.
    És a gunnar pajzsát?
  • barmi
    Én tegnap kb 2 órát játszottam 1huzamban.

ToCsEk: A stealth képességet elvenném a kommandotol az biztos...ne sunyiskodjon nekem senkise. nem fer sunyiskodás nélkül is le tud jlőni távcsövessel 1000 kilométerről... a gunnertől pedig a pajzsot venném el, a soldiertől pedig azt az elütéses baromságot... ezeken kívül minden rendben a játékkal szeréntem.
  • Master Rick
    Hi all! Kb 1 napja próbálok ezzel a játékkal játszani, de mindig ha belépek egy játékba, akkor kb. 3 perc után a Punkbuster ledob... Nem csalok, nem csinálok semmi olyat amire ez okot adna neki... És mégis... 2 karakterrel próbáltam, és mind2vel ugyanezt csinálta... Lehet ez ellen valamit tenni? Jah és utána meg nem enged fel egy szerverre sem...
  • ToCsEk
    te nem érted. én lenni commando sunyulok stealthban az meg 6kmről elkezd lőne bb-vel úgy hogy esélye sincs hogy meglásson.
  • Cat 02 #6183
    Jóvan,csak irigy vagy, mert stealth elleni cuccod nincs -.-'
  • ToCsEk
    hát ilyet sem bmég....
    felmegyek szerverre nem elég hogy 2v10van de hogy stealthba köcsög solider kinyír az már nemsemmi, köcsög csíter..
  • Cat 02 #6181
    Naa, mond már meg, legalább reportoljuk :d
  • ToCsEk
    köszi
  • Smithwarden
    options / controls / equipment bar slot 1/2/stb
  • ToCsEk
    áá azok titkosak :D
  • ToCsEk
    hogy lehet equipment baron számokról pl altra vagy shiftre állítani ?
  • Viktor99
    Tocsek jöhetne nekem is pár cheat! :DDD
  • Szétyer
    Én a jeep-et is simán szétrobbantom sniper rifle-vel LoL

Esetleg ha csak a karioldalt nézted, lehet nem volt frissítve.
  • 536134
    LoL Kumar most válaszoltál önmagadnak :D!
    Mert ez ugy van hogy pölö van 16 hely a játékosoknak + a 3 VIP (csak példa xd) és mivel az a 16 hely már tele csak a VIP helyre tudnak berakni ahol a 3-ból már 2 foglalva van VIP-s csávokkal... Na és mivel az csak egy VIP hely és te nem vagy VIP akkor ha bármikor jön egy VIP átadják nekik a helyet! (te jó isten mennyi VIP-t irtam már :_D)

Na akko most én kérdenék vmit....mi a l****z?!
    Értitek voltam 12-es szintü... Kb 1 hónapig nem játszottam a bh-val...
    Azt megértem hogy elveszik a cuccaimat de az azért már durva ha leviszik a szintem 8-ra...+ elvesztem a képességeket és a megcsinált feladatokat (igen csinálhatom ujra...)...
    Szóval sztem ez egy kicsit durva most instalállom ujra a játékot és a bh oldalán olvasgatom az adataimat mire észrevettem ezt...
    Na most kiváncsi vagyok hogy ez most tényleg így van vagy....vagy értitek... xd

Ja meg szerintem a repülő életét feljebb lehetne vinni vagy a commando ellen nagyobb védelmet adni mert az azért durva hogy 3 lövéssel leszednek folyton :( De persze attol még mindig a repcsivel nyomulok! :D
  • Kumar
    Hi
    halljatok lenne egy érdekes problémám már játszok 1-2 hónapja de mostanába mikor belépek kiirja hogy VIP helyre kerültem és ha belép vki más aki VIP akkor kidob és állandoan kidob ez miér van vki plsssssssssssss help
  • kabel15
    Mondjuk ha tényleg csalnak akkor bannolják is.
    Utálom a csalókat
  • Cat 02 #6171
    Tocseket se dobálja ^^
  • tomonor
    nincs valami hekkelt dolgod vagy vmi hülyeség ami miatt a pb kidobálna?
  • belick
    Hali nekem is ez volt 1 hónapig nem is engedett vissza 2 karimat is ugyanezzel az hibaüzenettel még a bétában most már működik mindkettő
  • kabel15
    Amúgy van mikor engem is kidob és nem enged vissza.
    Nálam pl az megoldja ha átváltok egy másik karakteremre és azzal fellépek.
    Vagy azzal játszok vagy kilépek vissza váltok az előzőre és mehet is a játék
  • Zwiebel
    Köszi mindenkinek, de akkor én teljesen bannolva lettem sztem az egész játékból, mert ahányszor rámegyek a play now! gombra mindig ez fogad.

Ja és tudok angolul , de azt hittem, hogy lehet neki valami más oka is. De akkor sajnos nem igazán.

Köszi, azért majd még próbálkozom! :D
  • Cat 02 #6166
    Aham
  • kabel15
    LVL20 után is járnak HP-k?
  • tomonor
    vagy VIP slotos a szeró, és éppen ő volt a szerencsétlen, akit lerúgtak hogy legyen hely klán membörnek. (:
  • Szétyer
    tanulj meg angolul... Azt jelenti, hogy kirúgtak a szerverről.Vagy csítelni akarsz, és a PB kidob, vagy túl pro/low vagy, és kikickel-nek...
  • Viktor99
    Az istenért írja más valaki ki a bannerba hogy kick esetén ne írjanak mert másoknak is van ilyen vagy valami... Minden 2. hsz erről szól! (ahelyett hogy visszaolvasnának...)
  • Zwiebel
    Sziasztok!

Egy olyan problémám lenne, hogy kb. két hete még simán játszottam a játékkal, és egyik napról a másikra egyszer csak nem tudtam belépni.
    You we're kicked from the server hibaüzenettel kilép a játék mikor betölti a szervert

Ha valaki tudna segíteni , azt megköszönném!

Előre is köszi!
  • tomonor
    pontosan ez történt.