Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#rinya><#rinya>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Jeffjohnson
Ha rajtam múlna csinálnék de NDA miatt rövid úton kibannolnának + beperelnének amit nem akarok de youtubeon biztos találsz.

tudol csinálni videjót?? 😄 jóvolna nyálcsorgatni 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Jeffjohnson
Volt egy kis update ma. Némi bug meg crash fix nomeg müködik a tutorial.

Jeffjohnson
na a qaboss.com nem múkodik még felszólításra sem úgyhogy valszeg megkezdõdött a delete

Énvagyokazapád
kk <#hawaii>

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

<#kocsog>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Énvagyokazapád
ték! :]

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Énvagyokazapád
itta :o

Énvagyokazapád
amugy meg

Énvagyokazapád
remélem nem olyan lesz...

Én most team fortress 2 zöm kipróbálom ezt az ingyenes hétvégét 😄 Ha ilyesmi lesz bf heroes akkor elleszünk vele 😊 legalábbis én igen

Jeffjohnson
letörlik az összes karit valszeg azért ,hogy eltünjenek a régi fileok mivel sztem újakat raknak be de ez csak találgatás viszont általában ez szokott az oka lenni ,hogy ne keveredjen a régi az újjal.

Wreck86
ezt ne mértem😞 új karakter választási cuccc lesz?

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Jeffjohnson
17.-ei hír ugyan de lesz egy kis karakter wipe majd az elkövetkezedõ napokban remélem lesz patch vagy valami újdonság azért akarják kiüríteni a karakter adatbázist.

áh alapból rohanok elõre, fal, sarok mögött szoktak várni ^^ ott viszont én is benyomom a strikeot 😊 repölnek is^^

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Nekem mind 1 lényeg hogy sokan tudjunk játszani majd legalábbis remélem lesz 32 vs 32 az szerintem hatalmas élmény lenne😊

Jeffjohnson
annyira nem kell aggódni csak lighots mennyiségben tartalmaz mmorpg elemeket viszont kiváncsi leszek milyen taktikákat meg buildeket találnak majd ki a klánok warozásra

Énvagyokazapád
😄

#986<#nezze>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Énvagyokazapád
jaaj :c
ez már nagyon úgy tûnt mintha egy mmorpg-s topikba lettünk volna 😞

majd megidéz maga mellé 2 másik random, illidan pengés rugót is 30 sec-re 😊
mondjuk a rugó cuccokról még semmit se tudni.
kiváncsi leszek, hogy mit kapnak majd 51-es pontos talent-nek (shadowstep mögé, ami már önmagában is elég imba, vajon mi fog még kerülni? shadow block? 😄)
esetleg egy mass mutilate? (két tõr bökés mellé még tökön is rúg)
vagy esetleg improved combat ingyombingyom? (dodge tábla már úgy sincs ott, leveszik a miss, parry, block táblákat is majd)

tényleg kezd már kicsit röhejes lenni. ha igy megy tovább, szép lassan ki is vehetik a cc-ket, mert úgyis mindenki immun lesz mindegyikre...

<#rolleyes>

Jeffjohnson
Tapasztaltam 😊 én ált ha meglátok 1et egyböl blasting strike aztán burning bullets.

Snexi
Cod4-be csak 1 vágás xD

dronkZero
2-3 vágás!? Ne már, a kést is...? 😞

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

DE ha pl jól kiedzed a gunner-nél a pontosság javító skillt akkor jó lesz nem?

commmando közelharcra is talán az egyik legjobb, láthatatlanság és a kés miatt. késsel 2-3 vágás és full hp-s ellent leszadi.

Commando eddig nagyon bejön 😄

Jeffjohnson
Egyenlöre nekem a Soldier tünik a legerösebbnek instant heal meg a burning bullets miatt de aki szeret sniperezni (meg tud is mert én baromira nem)
az a Commandoval is elég jól tud majd hentelni. A gunner igazán csak közelharcban veszélyes a pontatlan fegyverei miatt. Ja jut eszembe minden kasztnak más-más a hpja
-Gunner 150hp
-Soldier 110hp
-Commando 80hp

2db map van az egyik egy vuiszonylag nagy tankos a másik pedig egy városi gyalogos map

Jeffjohnson
Commando skillek:

-Elixir
Futósebességet növel és shiledet rak rád 1es szinten 5secig és 28as a shield

-Mark Target
Megjelöli a célpontot amiért pontot is kap (az ellen feje felett lesz egy nagy piros nyíl) 8sec ig 1esen

-Stealth
láthatatlanná válás minél nagyobb a skill annál nehezebben vesznek észre ha közelmész az ellenhez de ahogy használod a fegyvered láthatóvá válsz

-Poisoned Blade
Ha kést használsz megmérgezi vele az ellent ez egy DOT ami 15 damaget okoz 5sec alatt 1es szinten

-Troop Trap
robbanó csapda ha az ellen a közelébe jön akkor felrobban vagy ha kilövik 40dmg alapból

-Piercing Shot
növeli a sniper fegyvered erejét 1esen 13dmgel többet sebzel 5secig tart a skill

Ha fejre célzol akkor nagyobb a sebzés és ha így ölöd meg az ellent akkor kiírja ,hogy headshot. 3 sniperfegyver és ugyanennyi kispisztoly közül választhatsz meg van 1 kés is.Robbanószer csak dinamit van

Jeffjohnson
Minden kari két fegyvert vihet magával ill 1 robbanószert gunnernél rakétavetõt

Jeffjohnson
Gunner skillek:

-I eats grenades
az ellenség által ráddobott gránátokat tudod "megenni" vele magyarán hatástalanítod õket minden hatástalanított gránát után 1es szinten 5hp-t kapsz 8m a hatóköre 5sec ig tart. Ez egy aoe skill valójában nem kell odamenni a gránátokhoz csak legyenek a 8mes közeledben mikor elnyomod ezt a skillt.

-Heroes Shield
olyan mint a Priest bubija wowban magyarán sebzést nyel el attól függöen
hanya szintü a skill pl: 4es szinten 50et

-Wrench ez ill a Bandage skill minden karinak megvan a Wrench jármüvet javít a Bandage egy HOT-ot rak rád (healing over time=HOT)ami bármilyen bekapott sebzésre megszakad

-Explosive keg
egy robbanószerrel teli hordot gurítasz el amit ha kilösz felrobban 1es szinten a robbanás 8m-es körzetben sebez

-Leg it
futósebességedet növeli meg 1es szinten 4sec ig

-Frnezi Fire
MG-d pontosságát növeli

A gunner alapból 3 shotgun és 3Mg közül választhat ill van még rakétavetö is amit berakhat mint robbanószer

Jeffjohnson
nem hinném ,hogy az illetékes elvtársak majd pont sg-zni fognak 😊

Kovács legény
jaja, meg vot valamelyik wintercupos mapcsomagban is egyjó

www.czekoart.hu

joebacsi
fh42-ben van egy bismarck vs. hood pálya...na az ütik 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Kovács legény
nemrossz, nekem a bf42 kidolgozottsága is bõven megfelel csak csatahajókat anyahajókat tengeralattjárókat akarok😊

www.czekoart.hu

Ott ugy volt pályától függõen vagy egy adott bázisról vagy egy adott létszámú sereggel mehettél és lehetett menni repülõvel,hajókkal,és tengeralattjáróval, amin beállíthattad a mélységet meg mindent és pl egy adott mélység alatt nem lõhettél a játék fejlesztõi magyarok már csak azért is kiprobáltam demot is meg teljest is multiba egész jó móka😊

joebacsi
az milyen?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Az nekem is nagyon hiányzott belölle tenger alatt járózni über király lenne😄 battlestation midway-es megoldás az egész jó lett volna😊

Kovács legény
repcsi kell, csak használható AA-kell mellé, és valóban nagyobb mapok.
És ami kurvára hiányzott a bf2-bõl az a vizi hadszintér, a jó kis 42es tengeri és tengeralatti csaták

www.czekoart.hu

Snexi
Hol van az még

😊 mert annyira érdekel... kiraknak-kiraknak, legalább láttatok valami-t a játékból, és akkor már megérte.

uHs Gerzson
BF2-höz is kellett 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Gondolom majd ahoz sem árt egy atom pc 😄😄

Beers
A bf2-re is ezt mondtuk 😞!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Bogdogege
Ahogy mondod <#vigyor5>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

uHs Gerzson
Na majd a BF3, reméljük 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Bogdogege
Úgy volt ,hogy megveszem de nem adok érte annyit ,inkább nyomom a GTA4-et az a király <#hawaii>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

uHs Gerzson
Igen nekem is zavaró volt hogy nincs a megszokott egér, de ez a goldrush nekem bejött legalább állandó akció van és késöbb jön a conquest is hozzá.