26731
Battlefield Heroes
  • Cat 02 #6239
    Hát, arról hogy te tehetségtelen vagy és nem tudod megölni, nem a fejlesztők tehetnek. 80 hp-t minden sarki low le tud szedni.
  • Tuvok #6238
    szerintem a sniper egy bújkáló gyáva sunyi banda, akik nem mernek szemtől szembe harcolni ! :) a láthatatlanság eleve mekkora ostobaság
    semmi hasznuk, csak tönkreteszik a játékélményt
    helyettük haszonsabb kasztot lehetett volna a játékba tenni
  • Cat 02 #6237
    Én lesolozok mindenkit ^^
    Soldierrel meg tolom a csíter lámával, ismertebb nevén tocsekkel :D
  • barmi
    Sajnos ez alapvetően probléma szokott lenni mert ahol működik a csapatmunka azok nyerik a meccset az esetek 85 százalékában... Egyedül lézengés nem sok eredményre vezet (kivéve commando). Csapatmunka, csapatmunka, csapatmunka !!!
  • kabel15
    Jó de honnan szedjek össze még 2 embert?
    Ráadásul tuti az lenne hogy megyünk hárman és ahogy elérünk egy kereszteződéshez mindenki megy amerre lát.
  • ToCsEk
    3ból csak az utcsó van sajnos
  • barmi
    Csak akkor tudnak kaszálni ha legalább ketten vannak szoros alakzatban (de három soldier a leghatásosabb) és felváltva nyomják az élet visszatöltést + tözesgolyó hadműveletet... akkor aztán jöhet bármilyen gunner vagy csipa.... csak így lehet valamit elérni soldierrel...
  • Cat 02 #6232
    aim+wh+p.shot os maradjon csöndben -.-
  • ToCsEk
    bárki bármit mond sniper a legerősebb :)
    mindenki hal 2 lövésből, egyedül gunnernek kell max 3 :)
  • kabel15
    Neki ott van az élet vissza töltése + a tüzes lövedéke.
    Az se gyenge.
  • barmi
    Engem is ez a két kaszt szokott kellőképp felbosszantani :D Commando a szellemeskedésével, a gunner pedig a 150-es életéhez még benyomja azt a pajzsos sz@rságot aztán birkózzon vele akinek 2 anyja van... néha nagyon dühítő ...

Lassan be kell látnom hogy soldier a leggyengébb karakter a játékban ...
  • Snexi
    régen kb 1 se volt :D alig lehetett gunnert látni
  • Tuvok #6227
    Na jó, ez a szerver nem az én karim szintjének való, itt már gépfegyverrel is 1 lövéssel ölnek
  • Tuvok #6226
    Németek vagytok gondolom
  • DarkHorSe
    Most megyunk jatszani bencsivel :D

is10 az accnevem, vegyel fel
  • Tuvok #6224
    A sniper-ek száma tud időnként igazán bosszantó lenni ..
  • kabel15
    Nincs sok gunner a játékban

Én csak 4 el találkoztam egyszerre
  • Cat 02 #6222
    Vagy megnézni a hivatalos oldalon, hogy támogatja-e a szerver keresést. Legalább 1 perc.
  • kabel15
    1 le kéne szednem
    2 telepítenem kéne
    3 regisztrálnom kéne
    Így egyszerűbb.
  • Snexi
    mennyivel gyorsabb lenne megpróbálni mint itt megkérdezni?
  • kabel15
    Xfire en keresztül lehet csatlakozni játékhoz?
  • Cat 02 #6218
    Bookmarked. Keresnek 1 üreset. Vagy esetleg béreltek
  • kabel15
    Hogy lehet ilyen szeróra menni?
    Itt csak ők voltak szerintem.
  • Grove4
  • Fodek
    értem kösz rendes vagy
  • Cat 02 #6214
    Annyi az egész hogy folyamatosan nyomja neked a Play Now/Join Friendet. Külső progi.
  • Fodek
    szóval 1 csávó új friend szolgáltatást említett és ezt a linket rakta utánna. katt ide
  • Szétyer
    Én már megvettem az új PCGuru-t, most a King's Bounty volt a teljes játék, sok sok új játékról írtak, például BFHeroes, starcraft2...
  • Szétyer
    linkeld be azt ahol olvastad
  • Fodek
    hivatalos bfh fórumon olvastam, hogy van 1 program, ami kiküszöböli az elmetett szerveres és a friend-hez csatlakozási kudarcokat. ti is olvastátok? ha igen segítsetek, mert nagyon nem értem amit írnak.
  • Viktor99
    FAIL! ^^
  • barmi
    Omg... sry!

Rocketjump Tutorial :

• barmi
    Rocketjump Tutorial :

[flsah]http://www.youtube.com/v/YqhbMKrfgrU&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999[/flash]

• ToCsEk
    mondom hogy sunuyltam b+ sehol sem volt ps
  • tomonor
    lehet hogy a legjobb frame rate-re gondoltak
  • Cat 02 #6204
    tocsek-nak mondtam, gondoltam elixirrel ő is rájött...

Ám heal és Leg It is látszódik.
  • Snexi
    http://www.pcguru.hu/pcguru/img/galery/GURU-Extra-PC-GURU-Cimlapok-PC-GURU-2009_2.jpg

lol,ennyire nem lehetnek szarok,legalább utánanéznének és nem fps-nek írnák ki hanem tps-nek
  • tomonor
    ilyen alapon bárhogyan meglátszol. Amikor aktiválod a stealthot, akkor ott a Puff-felhő egy ideig. Amikor Mark target akkor hangot adsz, és a cél úgyis tudni fogja hogy a közelben vagy; vagy legalábbis látótávolságon belül. A piercing shotot általában könnyen meg lehet hallani, de ha meghallod vagy látod, akkor általában már késő. Az elixir világos pajzsot ad neked, ám egy nagy porfelhőt kavar hogy szem elől tévesszenek.

Apropó, titeket nem szokott zavarni a piercing shot ikonja, amikor szűk helen belóg a scope-ba? >_<
  • Cat 02 #6201
    btw ha piercing shotot benyomod, ott van az a szar a fejeden :)
  • barmi
    Az lehet mert nekem a közeli volt meg és az hármasával engedte ki magából a golyókat