Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeffjohnson
Én nem arra gondoltam ,hogy nem üzembiztosak hanem ,hogy a mai szabványoknak baromira nem felenek meg rengeteg elavult lift van amik baromira nincsennek modernizálva.

Hja, bár Chewbacca-t hiányolom 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

sziasztok lenne egy kérdésem mikor jön ki a bf heroes játszató (publik) verzioja.

Wreck86
bazeg😄 milyen figurákat kreáltak már XD

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Zerénd
Egy origi autóban elébb fogsz megdegleni mint egy szaros régi liftben.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ilyen jelentéktelen tékekkel nem foglalkozunk<#schmoll2>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

20 ? Még 62 kell a tékhez 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

most jöhet a kövi 20 off hsz. 😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Énvagyokazapád
nagyon várom már <#gonosz1>

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

joebacsi
majd ha meghalok egy ilyenbe, majd jól feljelentelek 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

írjá valamit a bfh-ról vaze...

Énvagyokazapád
nagyon jó a téma a liftekrõl így bfh topikba.

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Zerénd
Ja, mert te csak tudod mi kibic???
Amelyik lift ma Magyarországon megy, az mind biztonságilag jó, még a régi bérházas liftek is. Tudod kibickém, más a biztonságos üzem, és más az üzem biztonság.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Jeffjohnson
no igen ám de ez csak az új liftekre igaz megnézném én régi bérházas liftek közül melyik menne át

Zerénd
Szerinted érdekel b3???
Nagyon sok liftnek nincs fülke ajtaja, nem kötelezõ ha jól tom 0,6 m/s alatti menetsebességü lifteken, pár teherliften, de többnyire akkor is védik fénysorompóval vagy fényfüggönnyel b34 És ha olyan hangot ad ki mintha láncot húz maga után akkor mivan? Lehet b3 láncos nem köteles, vagy láncot használtak kiegyenlítõhöz b34
Ruszki vagy nem ruszki egyre megy, ami a Magyar szabványban nem gyó, az akkor akár lehet marsi is, akkor sem engedélyezik itt. Magyar felvonós szabvány ha hiszed ha nem, szigorúbb az eus szabványnál.
De hidd el, esztet a faszt se érdekli a betlöfild heroes tyopikba, ne offold tele! 😄DDD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Kovács legény
gondoltam elmondod a tipusát, ruszki cucc ennyit még segítek😊

www.czekoart.hu

humanista fórumba való vagy 😄DDD a topiknyitó szeretni fog 😄DD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

lõjük õket 😊

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

a cigánykérdéssel nem viccelõdünk<#schmoll2><#ejnye1>

<#hehe>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Zerénd
És? Kinem szarja le? 😄DD

Zerénd
Vicbû irtam te igen pont pont pont! 😄

Kovács legény
az a páternoszter te kis butus😊

www.czekoart.hu

én vótam ojjan liftben aminek ajtaja senemvót meg még megse állt az emeleten 😄

Kovács legény
figyeljémá olyan liftben voltam hogy beszartam, belsõ ajtaja nem volt, és olyan hangokat adott mintha láncot húzna magaután

www.czekoart.hu

Kovács legény
nem a termés ellopásáról volt szó

www.czekoart.hu

"persze a búzamezõkben nem árt ha van egy commando" erre írtam 😊

Zerénd
Mé? Cigok is benne vannak a játékban? 😄DDD

mert a termést valakineg be kell takarítania 😄D

hát seasideon ja 😊 am tankkal meg dzsipóval érdemes menni és foglalgatni a légvédelmiket onnantól már egyszerû ha eggyütt van a csapat. persze a búzamezõkben nem árt ha van egy commando 😊

Beers
Az elsõ valamirevaló bfh-s taktika 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Wreck86
Mekkora taktikák lesznek😄 Elképzelem: figy te azzal a láthatatlanos cuccal elbújsz a búzamezõ közepébe és sakkban tartod x-y részt,te a rakétával fellövöd magad oda,ahonnan nem tudnak kiszedni,te meg kiülsz a repcsi szárnyára ,ugrasz és fehérítesz és végül te meg a wallhackes taggal csak küldöd az infot 😄😄

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Jeffjohnson
Miért ne alakulhatnának ki? Friendlist ott van csak még nem müxik az alapján sztem tudsz majd haverral klántárssal játszani.

hát ez waron lehetne idegesítõ de direkt olyanra csinálták a game-t h. ne nagyon alakuljanak ki klánok,stb...

Open Betaaaaat, tudtam h a previous beta testing experienceshez nem doesn't exist at all-t kellett volna írni 😞

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Jeffjohnson
mondjuk poénnak poén de sztem senki nem fog tapsolni amikor két soldier egy háztetöröl fog védeni 1 pontot...

Smithwarden
A gunnerral siman fel lehet jutni magasabb haztetokre es helyekre ha magad ala losz raketavetovel. (rocket jump power)

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Jeffjohnson
Ja jut eszembe ma olvastam ,hogy az egyik gyerek bugként mondta ,hogy a toronyból át tudott ugrani a házak tetejére és onnan lövöldözött mire mondta neki az egyik fejlesztö ,hogy ez volt a cél nem lesz ez korlátozva. Gyorsan tettem is egy próbát mivel magadat még a saját dinamitoddal sem tudod sebezni csak feldob ezért én is fel tudtam jutni egy háztetöre ja a dinamitot rá lehet tapasztani a tankokra meg a falra másik játékosra sajna nem 😊

Zerénd
Zolly 😛 😄DD

Énvagyokazapád
KURVA >.<

Jeffjohnson
Kis infomorzsákat leltem a béta forumon jelenleg a szétosztható pontok (amikböl képességeket tudod fejleszteni ,unlockolni) 5 pont amit a héten 10 re emelnek és a maximum 15 lesz.Persze ez még változhat.

Zerénd
Ja, így már jó lesz!😄DDD

Jeffjohnson
Zerénd

Jeffjohnson
http://www.youtube.com/watch?v=uuXnm1hVuGI
eztet találta jútúbon 10 perces talán még nem láttátok

Énvagyokazapád
jahupsz, a tiednél nem, mert énvagyokazapád <#vigyor5>

Zerénd
Tudd akkorát pukizni mint én? 😄DDD

Énvagyokazapád
nagyon vigyázz, az én apukám úgy is erõsebb!

Zerénd
De egen, mert beköpném. <#ravasz1>

Énvagyokazapád
és ha data.hu -ra töltenéd fel? ha ide linkelnéd senki se látná meg O.o