26731
Battlefield Heroes
  • tomonor
    l2p=learn to play
    ftw=for the win
    ftl=for the lose
    l2rb=learn to drive to roadblock
    ffs=for fuck sake
    wtf=ezt ha nem tudod az szégyen
    gtfo=get the fuck out
    stfu=shut the fuck up
    etc=stb
  • Szétyer
    Mi most szombat-vasárnap apámnak régi barátjánál voltunk, és a fiainak fentvolt a BFH, és ott teljesen jól működött, semmi DC(15), vagy más error, lagg se volt... 17-1 -es K/D-t csináltam, ha feljön MSN-re egyikük, akkor majd átküldi a sceenshot-ot.

Ez még open beta, majd akkor lesz kész, ha már nem fejlesztik tovább a DICE-osok...

GG=Good Game;GF=Good Fight;BG=Bad Game;BB=ByeBye;THX=Thanks/Thank you;SRY=Sorry; stb. stb.

Én Commando-val nyomulok, és nem vagyok low láma csíter. Ismét elmondom: Ha megveszed a legerősebb puskát(Long range), kimax-olod a Piercing Shot-ot, és fejre lősz(nem is olyan nehéz, mint gondolnád...) akkor 70-80DMG is összejön, szóval gunner is 3lövés...
  • tomonor
    glhf
  • ToCsEk
    olyankor bg-t meg n1-t kell írni xD
  • 0Fritz0
    Gyakorlatilag meg akkor is írják, amikor 50-0-ra lealázzák az egyik csapatot.
    (A poén az, hogy gyakran a vesztes csapatból)
  • Viktor99
    GG = good game, vagyis jó játék volt... Ezt szokták irogatni a játékokban például duelekben vagy különösebb harcoknál. a GF = az a good fight, aminek kb ugyan az a jelentése.
  • aki124
    good game jó játék pontosan magyarul lefordítva
  • kakasdaparhant
    Kérdeznék valamit:
    amikor vége a játéknak ( tehát nyert az egyik fél ) mit jelent amit irnak hogy idézem : gg ??
  • Cat 02 #6271
    Open Beta lényege, h bárki játszhasson.
    De én egy olyan játékot ahol csoda kell h csatlakozz egy szerverre, nem mernék "kész" nek nevezni.
  • tomonor
    hivatalosan még open beta, gyakorlatilag már mindenki játsza.
  • barmi
    Ha én hajtom vágre az utolsó killt a körben akkor azt valóban nem számolja nálam sem... az utolsó 1-2 másodpercben bevitt killeket nem adja hozzá az össz pontodhoz ettől eltekintve f@sza játék szeréntem!
  • aki124
    feltételezem ez a játék még csak úgy lett kiadva hogy nézzétek meg jó e érdemes e több pénz időt és munkát belefektetni ha,úgy adták volna ki hogy már jól megcsinálják az nekik se és nektek se lett volna jó mert ti később játszhatnátok vele, próbálhatnátok ki(és nézhetnétek a jó kis BFheroeses vidiket:D) , a készítők részéről meg azért mert ha nem jön be senkinek nem lett volna érdemes megcsinálni tehát rizikósabb lett volna (meg a betan is van fizetős rész úgyhogy onnan is jön be egy kis pénz a játék fejlesztése érdekében)
    szóval ha így neked nem jó mennyél máriózni majd szólnak ha jó(bb) lesz a játék
  • DarkHorSe
    mitol lenne ez meg open beta ?
  • tomonor
    a bookmark eddig nekem működik rendesen, csak akkor nem tudok felmenni egy szerverre ha tele van. A friend system ugyancsak akkor nem enged fel ha tele van, laggot csak az amerikai illetve az egyik francia szerveren kapok, autó feje tetején áll? o.O a játék meg még open beta végülis, a jó dolgok még csak most jönnek ha minden igaz (theatre of war, női karakterek, kaszt updatek és ruhák), szal nyugi.

Az utolsó killt nekem eddig mindig számolta.
  • Cat 02 #6265
    Lehetetlen hogy még nem vetted észre, hogy az egész tiszta bug.
    Bookmark, friend, sima join. Autó fejjel lefele áll mi van, lagos szar (igen, nem feltétlen a szerver rossz, hanem a netkód). De akár mondhatnám, a meccsek végét. Mindenki meghal és levon egyet a halálból... ezért nem számolja az utolsó halált és killt
  • tomonor
    hmm?
  • Cat 02 #6263
    És sikerült már elérni a lvl2-t ?
  • tomonor
    "egy bugos szar" -ahhoz képest rengetegen játszák, és tetszik is nekik.

Az egyetlen bug amit eddig észrevettem az a problémás szerver keresés. De amúgy semmi baja a játéknak IMHO.
  • DarkHorSe
    mert ez a jatek egy bugos szar, azert
  • Madmano
    Az mitől van,hogy mikor ki akarok lépni a szerverről,nyomok egy Escape-t,megjelenik a kis ablak,rányomok a jobbra nyílra és lefagy a bazár?
  • V43 1105
    Nem sirni kell.. inkább begyakorolni hogy melyik kaszt hogy a legerősebb. ennyi ..
  • kabel15
    Szerintem ez a kő papír olló esete.
    Command veri a gunner-t gunner veri a solider-t solider veri a command-ot.
    De ez szinte minden hol így van.
    Persze ha az egyik bénázik akkor borul a dolog.
    Elértem a level12-őt
  • Cat 02 #6257
    Hja, max társak menthetik meg ^^ 6 töltény, ha közben heal van akkor nem öli meg és a reload az gázos ^^

Bár én pl jobban csípem a szűk helyeket, mert TT fan vok.
  • Smithwarden
    Nyilt terepet nem lehet kikerulni, zaszlotol zaszloig at kell menni olyan helyeken ahol messzirol lohetnek.
    Talan VV csak ahol eleg surun vannak a hazak es eleg gyorsan talal fedezeket a gunner, a tobbi map gazos.
    A torony eleg kulonleges hely mondjuk, mert ott jol tud bujkalni a gunner tehat lentebbrol sem annyira konnyu kiszedni.
    De a lenyeget nezve mind1, sztem kozeptavon tul akarmit csinalhat a gunner, tok8 a terepviszony, commando abszolut a nyero ha nem benazik sokat.
  • tomonor
    same
  • Cat 02 #6254
    Hát figyu, ha valaki nyílt terepen mászkál, akkor az megérdemli... ld national soldier/gunner elkezd roadblocktól a főúton futni chuch square felé... 90 % h lesz ott egy commando, pont a szikláknál, még commandoval is épphogy eltalálom helyen...

Ám nekem ilyen rakétavetős pont VV-n volt, ahol a gunner a harangtorony bújkált, mi meg a kezdő dombon szerencsétlenkedtünk :)
  • Smithwarden
    De most ezt te se gondolod komolyan hogy sziklarol messzirol sniper celozgat es en mint batman osszevissza felugrok mindenre es a laba ala lovok egybol tok pontosan a lassu raketavetommel es addig a sniper nem szed ki kb 10szer engem.
    Ritka balfasz sniper lehet az olyan.
    Neha osszejon a raketavetovel de legtobb esetben total eselytelen.

A jatekban most a commando-gunner harc a legeselytelenebb nagyobb tavolsagbol es a tank-soldier ha a tank tartja a tnt tavolsagot.
  • tomonor
    azért nincs semmi hír róla, mert mindenkinek ezt csinálja. Egyszerűen túl sok a játékos és túl kevés a szerver.
  • Ancrew
    Hello all!

Ma találtam rá a játékra,nagyon megtetszett a képes és videók alapján,le is töltöttem meg minden,megcsináltam a traininget stb.Gondoltam végre elérkezett a pillanat,és kipróbálhatom élesben,de csalódnom kellett...rámegyek hogy play now,elkezdi keresni a servert vagy mit,fekete képernyő aztán visszaugrik az elejére megint connectol valamihez stb (mint a legeléjn) azt kiirja hogy connetction failed (15) -.-

Nézegettem vagy fél órán keresztül a hivatalos forumot de semmire nem jutottam...Valaki találkozott már ezzel a problémával?Ha igen és tudja a megoldást ne késlekedjen a megosztásával legyenszives:) köszönöm:)
  • Cat 02 #6250
    Rocketjump 1 háztetőre ? Torony ? Másik hegytető ? Ne legyél már ötlettelen =\
  • kabel15
    A stealth sunyiság?
    Nem majd 80HP val fogok egy sniperel rohangálni a pálya közepén hogy itt vagyok ide lőjetek.
  • ToCsEk
    cat halandzsázik itt, azt se tudja mit beszél
    mondom hogy nincs aim, max fizetősről tudok de az meg kaki :D
  • Smithwarden
    De lentrol felfele hogyan lo "ala"?
  • Viktor99
    Nekem a wh megvan, csak az aim nem teszi a dolgát!
  • Cat 02 #6245
    Alá lő egy rakétát az meg leesik. Annyi az egész h nem a nyílt terepen kell rohangálni.
  • Smithwarden
    Na azt megneznem hogyan nyirod ki a messze levo (de akar kozepes tavbol is) hegytetos commandosokat gunnerral...
  • buklee
    gunnerrel simán kilehet nyírni a hegytetőn álló commandőkat, de még soldierel is(burning bulletsal)
  • buklee
    Kb annyira köcsögség a láthatalanság, mint a 150+pajzs élet a gunnernél, vagy a falon átlátás a soldiernél. A láthatatlanság meg nem végtelen, amikor lő egyet, vagy szúr, akkor már látod és egy támadással nem igazán tud leteríteni min 2 lövés vagy késszúrás, ezért teljesen fair szerintem.
  • Tuvok #6241
    Hát láthatatlanul, vagy hegytetőről szikla mögül 1-2 lövésből valóban
  • SaphireDraco
    http://kephost.hu/share-647A_4A7D91D9.html

15-0 után most ez a kör a csúcstartó :)