Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Fritz0
Ajándék lónak... túrós a háta.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

mihez képest nem lesz nagy csúszás? volt valami idõpont?

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Jeffjohnson
Azt igérték nyáron jön semmi konkrét dátum nincs szeptember végéig meg még
van durván 3hónap.

tipikus ea megoldas, ingyenes, akkor mar lehet szorakozni a jatekosokkal, mert akarmi lesz, ugyis letoltod...
nem ertem miert nem tudnak kirakni egy hirt, hogy egy het mulva jon, ket het mulva jon, jovore jon, stb.
bar, ha igy kussolnak, csak nem lesz nagy csuszas.
Jeffjohnson
te tényleg elhiszed ezeket a baromságokat?

Jeffjohnson
<#idiota>

Snexi
Kinn lesz az E3-on -> nem jön ki július 17.e elött

Bazz, akkor lehet én se, bár lehet h pont akkor érkezek haza 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Snexi
Na most a fórumon azt írták hogy csak 12.-én jön ki,akkor nem leszek itthon még jópár hétig.Sebaj,úgyis kicsi a gépigénye és elfutt az ottani gépemen...(igazából csak az zavaró hogy 1 éve nem lett ujrarakva az XP rajta és rohadt lassú)

már lehet tölteni de ez még csak ópen béta 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

nesto
wow. pont ma? akkor elkezdem sûrûn nézegetni a honlapot. mondjuk már két hónapja kb minden nap ránézek 😊

Snexi
Ha ma nem jelenik meg (még van pár óra a napból) akkor semmi konkrét

nesto
Heló. Mikor lehet tölteni a játékot, mikor jelenik meg? Valaki tud valamit?

Jeffjohnson
Jelenleg 579mb ait felrak

apátok f..ülét!!

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Snexi
De én nem komolyan csinálom,azokután senki nem fogja bevenni miután 2-en megcsinálták,én csak unatkoztam és legyártottam a sajátom

mostmá jóvicc?<#pardon1>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Snexi
Bibí én már töltöm xD

Kovács legény
csak gyorsba meg painteltem, majd a kövi jobb lesz😊

www.czekoart.hu

Snexi
Legalább középre raktad volna és bmp-be hogy ne ilyen szar minõségû legyen a kép<#idiota>Ha oda tetted volkna bevettem volna <#nyes>

#1080<#nezze>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Kovács legény
nah akkor 1hónap múlva újra😄

www.czekoart.hu

Jeffjohnson
0.05.637-es verziónál jár a béta <#idiota> messze még az 1.0

Jeffjohnson
<#banplz>

Kovács legény

www.czekoart.hu

Jeffjohnson
ezt te honnan olvastad?

#1077<#nemtudom><#lama>

Snexi
nagyon vicces vagy<#lama>

én már rég letöltöttem innen<#whatever>

havercsotány
megjelent én már töltöm coptátok<#hehe>

Snexi
Nem volt alaptalan amit írt csak már eltolták 2008 Q4-re

Jeffjohnson
pedig lesz

Sztem vagy 100% hogy nem ma jelenik meg. AZ csak egy olvasó által beküldött hír volt semmi más sehol máshol nem írták ezt ez egy kamu szöveg volt azt kész😊

Énvagyokazapád
na? O.o

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

joebacsi
open beta-nak ennél a játéknál nincs túl sok értelme 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Snexi
Már az IGN-en is 30.-a

Jeffjohnson
Kamu a hír valaki szórakozik a jónéppel. Egyenlöre még be sincs kapcsolva az a funkció ,hogy ha befoglalod a pontot akkor szép lassan elkezd az ellen pontja fogyni jelenleg csak killekkel tudsz nyerni. Balance még messze nincs kész még mindíg csak 5 pontot tudsz szétosztani képességekre 10el még tesztelve sem volt nemhogy az igért 15el. Pár napja volt karakter wipe meg valamit álítgattak a servereken azóta nem is lehet csatlakozni amiért elnézést kértek dolgoznak rajta. Az oldal félkész funkciók jó ha 5%a müködik. Leghamarabb szeptemberben lesz ebböl játék talán kicsit korábban open.

Wreck86
síma bf42 conquest mod,ott is ez van 😄 halál=pontlevonás,ha nem pörög a zászlók miatt.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Jeffjohnson
eeeeezzzz akkora baromság minthogy egy liftet majd minden hónajban ellenöriznek akkó mi a ráké büzlik baaaazzzeee.....

akkor holnap publik lámulás lesz 😊

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Zerénd
A két csapatnak 100-100 pontja van, hogyha valaki ólommal dúsított álomba merül (gyk: meghal), akkor egy pontot levonnak, a játék gyõztese pedig az a csapat, akinek több pontja marad a kör végén, illetve nem fogy el neki."

Ha jól emlékszem volt valami ilyesmi játék mod a bf1942 alatt, de a dc-ben biztos. Szinte egy szerver sem volt így belõve.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

"Ez egy olvasó által beküldött hír, mely a Gamekapocs "Küldj Híreket" funkciójának segítségével került ki az oldalra. A hír nem tükrözi a stáb munkáját és véleményét." Se hivatalos oldalon se sehol máshol nem írtak ilyet, hiszem ha látom...

<#eljen>

Wreck86
huh,ha ez igaz,akkor még itthon leszek leszedni😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

ToCsEk
"Június 30-án, vagyis most hétfõn fog megjelenni a DICE és az Electronic Arts közremûködésével készülõ ingyenes új Battlefield játék, a Heroes.

A játék cirka 1 GB méretû lesz, és a regisztráció után a hatalmas zöld gombot megnyomva már szedi is le a gép. Az alacsony gépigény ellenére nem lesz rossz a grafika, és bár a környezet nem lesz rombolható, azért panaszra se lesz okunk, a golyók például szép kis lyukakat marnak majd a falba. A game a casual szórakozásra épül: rajzfilmszerû emberek, túlméretezett fegyverek kapják a fõszerepet. Különleges pontozási rendszert is üdvözölhetünk majd az új Battlefieldben - a gép minden frag után pontot ír jóvá a profilban, és ezek száma alapján válogatja össze a következõ meccs játékosait, úgy hogy azok nagyjából azonos skillûek legyenek. A játék elején két pálya lesz csak elérhetõ, amelyen egyetlen egy játékmódon lehet játszani: A két csapatnak 100-100 pontja van, hogyha valaki ólommal dúsított álomba merül (gyk: meghal), akkor egy pontot levonnak, a játék gyõztese pedig az a csapat, akinek több pontja marad a kör végén, illetve nem fogy el neki."

forrás

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Smithwarden
BFH "lift" topic? <#sniffles>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Zerénd
Modernizációnak semmi köze ahhoz, szabványos e.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Jaj te kibic!!!!

Nekem (kibicnek) ez baromira azt jelenti ,hogy nincsennek jó állapotban a liftek és mivel nincs pénz se modernizálni se nagygenerálozni stb. ezé aztán foltozgatják amíg komolyabb baj nem lesz....

Írtam én, hogy marha jó állapotban vannak a liftek? Annyit írtam b3, biztonságosak, tehát üzemeltethetõek. Ez a biztoságos üzem b34 Az üzem biztonság meg azt jelenti, nem ragadsz be minden másnap két emelet közt, mert elavultak az alkatrészek, de baleset nem történhet.
Hiába írja ez a fazon amit ír, akkor saját magának mond ellent. Mert akkor ezeket a lifteket már rég lekelett volna állítani, mint mutkó pl abba a pösti korházban az összesett egy idõben. Egy átlagos felvonót egy évben 381 alkalommal vizsgálnak biztonságilag. Ez úgy néz ki, minden nap az üzemügyeletesnek elvileg meg kell tekintenie, és ha ö úgy gondolja, üzemen kívül helyezheti, mert szerinte nem biztonságos. Üzemügyeletes bárki lehet, akár egy cukrász is, továbbá nem mindenhol adott az üzemügyelete pedig törvény van rá. Továbbá 35 naponként elkel végezni a felvonó karbantartását, amit képzett szakember végez el. Ezen kívül évente két alkalommal van karbantartás felügyelet, ami a karbantartás szakszerûségét ellenõrzi. Majd évente két alkalommal elkel végezni a felvonók teljeskörü felülvizsgálatát, amit nem akárkik végeznek el. Ilyen vizsgálatkor nem csak az nézik, jól és biztonságosan üzemel e a lift, hanem pl a tûzoltó készülékek hitelességét is. Tehát mindent! Az, hogy minden nap rossz szinte, azt csak az üzemeltetõt érdekli mert nem tudják használni, de a lényeg, biztonságos a lift.
Mindig az autókat tudom példának felhozni. Adott egy 20-25 éves autó, mûszaki vizsgán csont nélkül HIVATALOSAN átmegy, de pl minden hónapban valami ok folytán autó szerelõnél van.

Jeffjohnson
"A mûködõ lifteknek mintegy háromnegyed része kiszolgált matuzsálem. Legalább félévszázados berendezések ezek, melyeket már ki kellett volna cserélni. Általában egy húszéves felvonó nagyjavításra szorul, s a mi liftjeinknek csak egyharmada felel meg a szigorú szakmai követelményeknek.......
A szakembertõl megtudtuk, hogy a sok éve üzemelõ liftekkel kapcsolatban nincs érvényben egységes EU szabvány, csak irányelvek vannak. Hogy ezekbõl mi valósul meg, az mindig az anyagi lehetõségeken múlik. Egy lift generáljavítása többmillió forint, akár bérházban, akár közintézményben szállítja az utasokat. Ezt a tanácsi lakásukat kedvezménnyel megvásároló, mára idõs és kispénzû, többnyire nyugdíjas társasház tulajdonosok nem tudják finanszírozni, holott éppen nekik van a legnagyobb szükségük a liftre."

Nekem (kibicnek) ez baromira azt jelenti ,hogy nincsennek jó állapotban a liftek és mivel nincs pénz se modernizálni se nagygenerálozni stb. ezé aztán foltozgatják amíg komolyabb baj nem lesz....

Jeffjohnson
"A Magyar Felvonó Szövetség elnöke szerint a mûködõ 35 ezer lift kétharmada nem felel meg a szigorú szakmai követelményeknek, s az elakadt felvonóból való mentés mai rendszere sem ideális."