26731
Battlefield Heroes
  • Blacksheep333
    Esetleg csinálhatnánk egy SG-s group-ot. Van benne ranglista, lehetne versengeni, ki hogy áll. :)
  • Blacksheep333
    Sziasztok!
    Elkezdtem én is játszani. Blacksheep.hu néven gyarapítom a nácikat! :D
    Ha gondoljátok vegyetek fel Friends listába. Játszatunk együtt! ;)
  • tomonor
    hát nekem tökéletesen műkszik, és az openbéta első napján reggeltem.

Szal cosi :D
  • barmi
    mennyé....
  • barmi
    Lehet hogy azért mert nekünk már ősregünk van? (még azidőtájt regeltem amikor heteket kellett várni a bétakulcsra [vagy hónapokat...])
  • Szétyer
    Engem a "Unable to connect (1001 vagy 1002)"-vel szokott kidobni, de valószínűleg a net az oka, mert most valami baj van vele mert tesóm mikor msn-ezik mindíg kidobja, letöltések újraindulnak, stb...Valszeg csak meg-meg fagy a net 1-1 pillanatra, és nem az hogy kiírja a játékban hogy rossz a kapcsolat, mint mondjuk JA-ba, hanem ledob
  • Keszike222
    Na, én pont az ilyenek miatt térek vissza inkább TF2-zni
  • DarkHorSe
    nekem meg melohelyrol 1002 hibakod, vicc ez a jatek :DDD

• DeerHunter01
    csináltam új profilt ,igy már müködik de most meg a pb kúr ki 5 percenként xd
  • tomonor
    nekem is így van.
  • DeerHunter01
    nem igaz.
    sehogysem csatlakozik.

rámegyek hogy Play Now és semmi.
    tölt de semmit nem csinál.
    valamikor meg kezdene bejönni a játék (fekete képernyő) és aztán kidob valami disconnected (15) hülyeséggel
  • barmi
    Az én national karakteremmel mindíg tudok csatlakozni vagy ha esetleg 100-ból egyszer mégse akkor az options-ban átállítom infantry-ra és már mehetek is victory village-re hentelni...
  • tomonor
    igen, az mindennapos ,de nem 10 percig töltve...
  • DeerHunter01
    nekem az van hogy leszedtem és egyszerüen nem akar csatlakozni.
    valamikor csinálja 10 percen át és semmi valamikor meg bejön egy fekete kép mintha már kezdené behozni a játékot és kilép azzal hogy disconnect...
  • tomonor
    ha mindig ugyanúgy olyan hosszú a matchmaking akkor valami bibi van, de a gépével/netjével.
  • kabel15
    Az mitől van hogy egyik haveromnak 5-6 percig megy a betöltés?
    Az a match making?
    Soha nem fog tudni játszani vagy csak azért mert tele vannak a szerverek?
    Amúgy engem közbe 3x szerverre is beengedett.
  • Smithwarden
    Ha nem frissek a karakter adatai akkor probald meg siman frissiteni, urjatolteni az oldalt parszor es elvileg par percen belul ujrakeri az infot az accodrol a kozponti szerverrol es kis ido utan helyesen fogja mutatni. (napi/par oras adatokkal kb)
  • tomonor
    kiírja a cache lifetime alatt, a kis óránál hogy mikor lesz frissítve. Amelyik hero után nagy az érdeklődés (értsd, sokan nézik a profilját) annak gyakrabban frissítik.
  • barmi
    Azért ezen a képen jól látszik hogy volt itt kempelés rendesen legalábbis sok zászlófoglalást nem hajtott végre egyik csapat sem. Egyetlen játékos ment 1000 pont fölé... 1500 alatti körök soldier-nél szeréntem kimondottan rossz körnek számítanak.[1800 körüliek már jónak számítanak](tudom, tudom, te nem soldier vagy hanem commando...)

A honlap kérdésedre pedig nem tudok mit mondani sajnos.
    Az én karim frissül rendesen. Nemrég léptem szintet és frankón frissült a karim.
  • kabel15
    A honlapon az adatokat mikor frissítik?
    Mert 7 szintü karinak nézi a mindjárt 13 asomat.
    És a küldik fele sincs még kipipálva.
  • Tababo
    Teljesen 1et értek veled.Előbb veszítettünk folyamatosan mert 3-4 commando volt a másik csapatban.Nálunk 1sem.Semerre nem tudtam/tudtunk mozdulni de nem lett volna vele gondom csak amikor már írták hogy noobnoobnoobnoob meg lame meg idiot...hát nem tudom...
  • kabel15
    A command nem csapatjátékos, legalábbis nem annyira mint a többi kaszt.
    Én pl most találtam egy iszonyat jó kombinációt command ra és 10/0 10/1 köröket csinálok.

És nem kempelek a háztetőkön.
  • tomonor
    olyankor kell kilépni
  • SaphireDraco
    Ebben teljesen igazad van!
    Amikor tesómmal játszunk ő 13 mas soldier én 12 es gunner akkor már ha 2 en együtmegyünk mindig akkor is nagy előnye van annak a csapatnak amiben van vagyunk de általába ha belépsz egy serora csak ugy ott minden köcsög megy 1 edül amerre lát és majd ugygondolja ő megváltja a világot, televan a játék olyan köcsögökkel hogy a vv en elviszi az 1etlen autót a sniper egyedül és az egész csapat ottmarad ráadásul átlaába a sniperek mennek az autóval 100m ert utána kiszálnak mert megérkeztek a camp helyre a és a játék végéig ottmarad az autó.

Amugy alaphelyzetbe nem a sniper cast al van a problémám, minden lövöldöős játékban szokott lenni ezenkívül nekem is van egy 10 es em és szoktam néha ide feltenni 1-1 jó kis statot 18-1 15-0 ilyesmik de akkro is kéne valami cast limit mert ha 5 van egy seron és nincsenek ott kialakult csapatok akik együttmennek akkor tönkrevágják a játékélményt teljesen
  • aki124
    szomszéd 15/3-as statot csinált x) (soldierrel)
  • barmi
    Annyit mondok: esélyük nincs....

(...vagy ha esetleg mégis akkoris meghal legalább kettő közülük is...)
  • tomonor
    van vmi crackelt EA játékod vagy egész véletlenül valami hacked vagy vírusod ami miatt kilökhet? Vagy próbáltad már frissíteni a PB-t?
  • Zeller01
    hali!
    a 3. percben ezt írja ki nekem, hogy:
    "you were kicked by punkbuster"
    értem mit jelent, de nem tudom miért írja ki?!
  • tomonor
    nem ha van 3 megbúvó commando az ellenséges körben
  • barmi
    A 6288-as hozzászólásomat alátámasztja a ToCsEk által beszúrt videó is a 6285-ös hozzászólásában! GWG! (gúdwörkgájz! :D )
  • barmi
    qrva jó, csak sajnálok rá 5 pontot... nálam még lakat van rajta :] :DD XD
  • barmi
    Ha 3 soldier összefog akkor jöhet akárki, mindenkit kifordítanak a bőrükből. Még az egyetlen zászlójukat is el tudják foglalni hárman pedig ott születik meg az összes ellen a zászló mögötti háznál... csapatban az erő!Szoros alakzatban közlekedve nincs ellenfél. 3 soldier és jöhet pármilyen csipásszemű snipa...
  • kabel15

Asszem ezt nekem is ki kéne maxolnom :D
    Amúgy szerver válogatja.
    Volt olyan időszak mikor 4 gunnerel találkoztam egyszerre.
    Ha vissza olvasol be is linkeltem egy képet!
  • SaphireDraco
    Sziasztok!
    Nem tudom nektek feltünt e vagy csak én vagyok szerencsétlen de mostanába bemegyek egy serverre ott tuti 8/5 mesterlövész. és egyszerüen meg sem lehet mozdulni olyankor mert ha kimész szabad térre vagy tuladjonképpen bárhová pár pill alatt lehentelek és szerintem ez elég rendesen lerontja a játék élvezhetőségét. be akartam illeszteni ide 3 képet csak most nem találom őket de az egyiken 3 golyó keresztezi egymást tőlem 1 méterre és az azok voltak ami nem talált el mert 1 meg is ölt :) ezenkívül van pár ahol a cc azthittem hogy bedöglött a monitroom mertmindenhol csíkok voltak a rohadt mesterlövészek miatt.
    Nem tudom miért nem lehet valami class limitet beépíteni a serverekre:S
  • ToCsEk
    lolololol xD
    epic
  • Viktor99
  • tomonor
    wtb english dictionary?
  • Viktor99
    "wtf=ezt ha nem tudod az szégyen"
    Nem mindenki lehet PRO kocka nyelvből mint te...
  • buklee
    Ez amúgy elég érdekes. Nekem van egy "ősregem", amivel szerintem már első béta óta játszom, most testvérem csinált magának egyet és egyszerűen képtelen fellépni játszani, viszont ha átváltok az én profilomra egyből elindul bármelyik karakterrel.
  • tomonor
    \o/
    O
    /\