26731
Battlefield Heroes
  • kabel15

• kabel15
    "* Átlagban a játékosok 50,4 %-a a német oldalt erősíti, és 49,6% -uk az angol haderőt"

Szóval mégis csak angol és német
  • ToCsEk
    "Az IGN -nek köszönhetően pár érdekes adatot került nyilvánosságra a napokban az egyik legnépszerűbb ingyenes játékról, a Battlefield Heroes -ról. A legérdekesebb adat talán az, hogy összesen 30 millió dollár bevételt jelentett eddig ajáték a kiadónak, melyeket úgynevezett mikro tranzakciókból szedtek össze (20 dollár/tranzakció). De lássunk pár érdekes statisztikát amelyre még fény derült.

* A „Play now" gombot összesen 40 milliószor nyomták meg Február óta.
    * A játékosok 40% -ka a commando klasszt választotta, 37% kuk a soldier-t és mindössze 23% -kuk a gunnert.
    * Átlagban a játékosok 50,4 %-a a német oldalt erősíti, és 49,6% -uk az angol haderőt
    * 1,5 millió regisztrált játékos 133 különböző országból
    * A játékosok 75%-a a következő országokból játszik: Amerika, Németország, Anglia, Hollandia, Franciaország, Svédország, Oroszország, Kanada, Lengyelország és Barazilia
    * Az átlagos játékosok a járműves pályákat szeretik jobban, míg a profibbak a gyalogos pályákért rajonganak jobban
    * Átlagban minden játékos $20 dollárt költ cuccokra
    * Az elköltött Battlefound-ok 76%-át kinézetjavításra költötték
    * A top 5 vásárolt felszerelés: Kommendant's Coat, the Special Forces Officer Cap, Maverik's Sunglasses, the Elite Camo Trousers és a Marksman's Honor
    * A legkelendőbb fejlsztő cuccok: 30 napos XP növelő, 1 napos XP növelő, 30 napos VP növelő
    * A Battlefound-ok 5% -át jelzésekre költik
    * 30 millió dollárt költöttek eddig összesen a játékosok"

• tomonor
    kipróbálhatod mindegyiket, van egy Ability reset gomb, azt ha megnyomod akkor reseteli az egészet.
  • Smithwarden
    Mindenkinek mas taktika / jatekstilus / ability-k johetnek be.
    Probalgasd vegig mindet, lehet osszevissza kombinalni, ingyen ujra lehet rakni oket akarmikor.
    Nekem az jott be amugy hogy Leg It (sprint) fullosan 5/5 (ez a csapatnak is nagyon jo mert nekik is atadod), es utana hordodobas (nem "rugas" ) es ezek utan pajzs a maradek.
  • Madmano
    Szasztok.Nemrég kezdtem a játékot.Csináltam egy-egy karaktert mind3 kasztból.talán a gunner jön be.A kérdésem:maxolgatom a pajzsát.De emellett mire érdemes rakni még?A hordórugdosásra?
  • kakasdaparhant
    Baromi jol meg van csinálva állat ez a videó!!! :D
  • ToCsEk
    eeeeeeeeez kééész XD
    kacsatánc xD meg a championon beszartam xD úúristen xD a titanic is kegyetlen xD
    10/10 es vid :D
  • Attiska
    Különösen a Little house on the Seaside. Az valami kegyetlenül durva. ;)
  • Attiska
    Ez nagyon beteg. :)
  • Viktor99
    Kicsi ON is legyen... A roadkill, a titanic mind zseniális! :D (Érdemes nyomni egy Subscribe-t :P)
  • tomonor
    lol, a lakókocsik után általában adót kell fizetni, szal nemigen lakna ott egy homeless... De szép elgondolás xD
  • Szétyer
    rácsmögött külföldön, Brainiac, miami ink kimaradt xD
    a Vigyázz, ha kész lő télleg jó xD
    namost mér baj az ha felrobbantják a lakókocsikat? Piknikezel, ottlenne a szép tó, madarakkal meg nemtommivel, de eltakarja a nagy randa koszos lakóautó...és mit teszel? hívod a Szuper-Eszementet!
  • kabel15
    Nekem annál mindig egy hülye érzésem volt.
    Más a földön alszik ezek meg lakókocsikat robbantanak fel poénból.
    Meg hasonló.
    Mondjuk voltak jó dolgok is benne.
  • tomonor
    én a Brainiac-et komáltam régen.
  • kabel15
    Én is imádom.
    Bár a hogyan készülttől már kiráz a hideg.
    Meg ami régen ment a roncstelepi harc azt imádtam még nagyin.
    De van most ez az új mikor 2 cspat csinál autókat amivel aztán egymást lövik szét.
    Ennek még csak 1 része volt az közepes élményt nyújtott nálam remélem a következő még jobb lesz.
    Ja és a BEST OF: MIAMI INK
  • ToCsEk
    legjobbat kihagytad :D
    rácsmögött külföldön ;)
  • Szétyer
    köhhöm:
    Hogyan készült
    amerikai favágók
    amerika kapuja
    állítólag
    küzdősportok világa
    piszkos munkák
    végzetes másodpercek
    megrázó történetek
    ésatöbbi ésatöbbi...
    kocsis/motoros: ujjáépítők,amcsi motorok, csúcs motorok... alig van
  • Viktor99
    Én meg már rühellem mint a sz... Na szóval unom hogy mindig csak kocsit meg motortot építenek...
  • kakasdaparhant
    Énis imádom a discovery-t!! Az állitolagot szoktam nézni legtöbbször de az amcsi motorokat is imádom!!
  • Szétyer
    Én szoktam nézni a scarred-et, az dúrva volt mikor olyat esett asszem bmx-el vagy nemtommivel a gyerek, hogy a csont else tört, hanem kiszakadt az egész xD
    Én valahogy elvagyok, utánna 2kor kezdődik az amcsi motorok a discovery-n, aztis megszoktam nézni(3ig tart)
    meg még a küzdősportok világa is király.az asszem 1kor szokott lenni.
    mit kiály? a discovery-n minden király
  • barmi
  • tomonor
    nem, de fölösleges minden nap ide linkelni ezeket a hülyeségeket, a főoldalon úgyis mindenki látni fogja.
  • barmi
    Volt már??::
    Secret Agent Man Finale
  • aki124
    a hackerek meg
  • aki124
    Szétyer: nekem mindíg este van (ha érted) am 24-1 között szoktam lefeküdni
    Kabel: én is szoktam valamikor nézni bár a legtöbb részét annak is láttam általában vagy a scarred vagy a human giant rekláma közt szoktam lefeküdni x)
  • tomonor
    a hülye kódok meg a battlefield játékokban ugyanazok, csak a heroes ki is írja őket, hogy lehessen jelenteni a bug fórumba a kódot, és így ők tudni fogják hogy miről van szó.
  • tomonor
    klánoknak lehet, úgynevezett VIP slotok vannak a szerveren.

Illetve lesznek több funkciók is később. Ez még nem a teljes változata a játéknak tudniillik, csak egy open beta.
  • barmi
    Mondjuk azt fel nem foghatom hogy miért nem tudják a készítők úgy megoldani az egymáshoz csatlakozást hogy ne csak a meccs kezdeténél lehessen kapcsolódni hanem bármikor a meccs ideje alatt. (kivéve persze ha tele a szerver viszont akkor írja ki hogy mi a helyzet és ne ilyen hülye kódokkal bosszantson.)
  • barmi
    Lehet xfire alatt egymáshoz csatlakozni? Vagy az sem működik?
  • kabel15
    Most is lehetne csinálni jó kis klánokat.
    Meg TS-en vagy XFIRE dumálni és úgy ölni a népet.
  • tomonor
    jah, az én klánommal mi is így csináltuk annó, ám az új patch tönkretette a friends rendszert, így... többé már nem.
  • kabel15
    De itt is ismerik egymást.
    Látszik hogy freinds ben vannak.
    A másik hogy nagy büszkeség lőni a kezdőt.
  • barmi
    Good royal teamwork :

• tomonor
    azt csak hiszed. 2/7-es meccs volt, ezt már a végén kaptam le, mert mindenki ragequit-olt mérgükbe, hogy 2 commando leszedte az egész csapatot.

Na nem mintha el hinnéd, sajna nem készítettem korábbi képet.
  • kabel15
    Jó de nálad összesen 3 an vadásztatok 3 emberre.
    Ergó mindenkire jut 16.6 ember
    Nálunk mindenkire jut 7.1 ember.
    Na mind1 szóval a tied is szép
  • tomonor
    szép stat? :O hmmm...

• kabel15
    Én 1óra körűl mert 0:20 scarred megy az MTV-n
    Nézi még valaki rajtam kívül
  • kabel15
    Teljes mértékben egyet értek veled.
    Én is rühellem mikor megveszek valami jó játékot a boltban egy jó kis multi reményében és 1 hét után semmit nem tudok kezdeni mert mindenki WH val meg egyéb csalással nyomja.
    Emlékszem mikor még a COD-WAW beta volt már akkor kész volt a WH hozzá és akkor még ki sem adták a teljes játékot.
    Szerencsére ezért nem adtam pénzt de tényleg nem örűlnék ha ez is ilyen lenne.

Más:
    Sikerült össze hoznom egy szép STATOT :D
  • Szétyer
    aki124, ellopták a királynőt? aztmeghogymán? xD nem inkább elrabolták?
    21:17 még nem olyan későn van.

P.S.: ki mikor fekszik? én 1-2-3 között, attól függ meddig játszok, vagy hogy mi van a TV-be