26731
Battlefield Heroes
-
-
#6438 "* Átlagban a játékosok 50,4 %-a a német oldalt erősíti, és 49,6% -uk az angol haderőt"
Szóval mégis csak angol és német -
#6437 "Az IGN -nek köszönhetően pár érdekes adatot került nyilvánosságra a napokban az egyik legnépszerűbb ingyenes játékról, a Battlefield Heroes -ról. A legérdekesebb adat talán az, hogy összesen 30 millió dollár bevételt jelentett eddig ajáték a kiadónak, melyeket úgynevezett mikro tranzakciókból szedtek össze (20 dollár/tranzakció). De lássunk pár érdekes statisztikát amelyre még fény derült.
* A „Play now" gombot összesen 40 milliószor nyomták meg Február óta.
* A játékosok 40% -ka a commando klasszt választotta, 37% kuk a soldier-t és mindössze 23% -kuk a gunnert.
* Átlagban a játékosok 50,4 %-a a német oldalt erősíti, és 49,6% -uk az angol haderőt
* 1,5 millió regisztrált játékos 133 különböző országból
* A játékosok 75%-a a következő országokból játszik: Amerika, Németország, Anglia, Hollandia, Franciaország, Svédország, Oroszország, Kanada, Lengyelország és Barazilia
* Az átlagos játékosok a járműves pályákat szeretik jobban, míg a profibbak a gyalogos pályákért rajonganak jobban
* Átlagban minden játékos $20 dollárt költ cuccokra
* Az elköltött Battlefound-ok 76%-át kinézetjavításra költötték
* A top 5 vásárolt felszerelés: Kommendant's Coat, the Special Forces Officer Cap, Maverik's Sunglasses, the Elite Camo Trousers és a Marksman's Honor
* A legkelendőbb fejlsztő cuccok: 30 napos XP növelő, 1 napos XP növelő, 30 napos VP növelő
* A Battlefound-ok 5% -át jelzésekre költik
* 30 millió dollárt költöttek eddig összesen a játékosok"
-
tomonor #6436 kipróbálhatod mindegyiket, van egy Ability reset gomb, azt ha megnyomod akkor reseteli az egészet. -
#6435 Mindenkinek mas taktika / jatekstilus / ability-k johetnek be.
Probalgasd vegig mindet, lehet osszevissza kombinalni, ingyen ujra lehet rakni oket akarmikor.
Nekem az jott be amugy hogy Leg It (sprint) fullosan 5/5 (ez a csapatnak is nagyon jo mert nekik is atadod), es utana hordodobas (nem "rugas" ) es ezek utan pajzs a maradek. -
Madmano #6434 Szasztok.Nemrég kezdtem a játékot.Csináltam egy-egy karaktert mind3 kasztból.talán a gunner jön be.A kérdésem:maxolgatom a pajzsát.De emellett mire érdemes rakni még?A hordórugdosásra? -
#6433 Baromi jol meg van csinálva állat ez a videó!!! :D -
#6432 eeeeeeeeez kééész XD
kacsatánc xD meg a championon beszartam xD úúristen xD a titanic is kegyetlen xD
10/10 es vid :D -
Attiska #6431 Különösen a Little house on the Seaside. Az valami kegyetlenül durva. ;) -
Attiska #6430 Ez nagyon beteg. :) -
#6429 Kicsi ON is legyen... A roadkill, a titanic mind zseniális! :D (Érdemes nyomni egy Subscribe-t :P)
-
tomonor #6428 lol, a lakókocsik után általában adót kell fizetni, szal nemigen lakna ott egy homeless... De szép elgondolás xD -
#6427 rácsmögött külföldön, Brainiac, miami ink kimaradt xD
a Vigyázz, ha kész lő télleg jó xD
namost mér baj az ha felrobbantják a lakókocsikat? Piknikezel, ottlenne a szép tó, madarakkal meg nemtommivel, de eltakarja a nagy randa koszos lakóautó...és mit teszel? hívod a Szuper-Eszementet! -
#6426 Nekem annál mindig egy hülye érzésem volt.
Más a földön alszik ezek meg lakókocsikat robbantanak fel poénból.
Meg hasonló.
Mondjuk voltak jó dolgok is benne. -
tomonor #6425 én a Brainiac-et komáltam régen. -
#6424 Én is imádom.
Bár a hogyan készülttől már kiráz a hideg.
Meg ami régen ment a roncstelepi harc azt imádtam még nagyin.
De van most ez az új mikor 2 cspat csinál autókat amivel aztán egymást lövik szét.
Ennek még csak 1 része volt az közepes élményt nyújtott nálam remélem a következő még jobb lesz.
Ja és a BEST OF: MIAMI INK -
#6423 legjobbat kihagytad :D
rácsmögött külföldön ;)
-
#6422 köhhöm:
Hogyan készült
amerikai favágók
amerika kapuja
állítólag
küzdősportok világa
piszkos munkák
végzetes másodpercek
megrázó történetek
ésatöbbi ésatöbbi...
kocsis/motoros: ujjáépítők,amcsi motorok, csúcs motorok... alig van -
#6421 Én meg már rühellem mint a sz... Na szóval unom hogy mindig csak kocsit meg motortot építenek... -
#6420 Énis imádom a discovery-t!! Az állitolagot szoktam nézni legtöbbször de az amcsi motorokat is imádom!! -
#6419 Én szoktam nézni a scarred-et, az dúrva volt mikor olyat esett asszem bmx-el vagy nemtommivel a gyerek, hogy a csont else tört, hanem kiszakadt az egész xD
Én valahogy elvagyok, utánna 2kor kezdődik az amcsi motorok a discovery-n, aztis megszoktam nézni(3ig tart)
meg még a küzdősportok világa is király.az asszem 1kor szokott lenni.
mit kiály? a discovery-n minden király -
barmi #6418 -
tomonor #6417 nem, de fölösleges minden nap ide linkelni ezeket a hülyeségeket, a főoldalon úgyis mindenki látni fogja. -
barmi #6416 Volt már??::
Secret Agent Man Finale
-
aki124 #6415 a hackerek meg -
aki124 #6414 Szétyer: nekem mindíg este van (ha érted) am 24-1 között szoktam lefeküdni
Kabel: én is szoktam valamikor nézni bár a legtöbb részét annak is láttam általában vagy a scarred vagy a human giant rekláma közt szoktam lefeküdni x) -
tomonor #6413 a hülye kódok meg a battlefield játékokban ugyanazok, csak a heroes ki is írja őket, hogy lehessen jelenteni a bug fórumba a kódot, és így ők tudni fogják hogy miről van szó. -
tomonor #6412 klánoknak lehet, úgynevezett VIP slotok vannak a szerveren.
Illetve lesznek több funkciók is később. Ez még nem a teljes változata a játéknak tudniillik, csak egy open beta. -
barmi #6411 Mondjuk azt fel nem foghatom hogy miért nem tudják a készítők úgy megoldani az egymáshoz csatlakozást hogy ne csak a meccs kezdeténél lehessen kapcsolódni hanem bármikor a meccs ideje alatt. (kivéve persze ha tele a szerver viszont akkor írja ki hogy mi a helyzet és ne ilyen hülye kódokkal bosszantson.) -
barmi #6410 Lehet xfire alatt egymáshoz csatlakozni? Vagy az sem működik? -
#6409 Most is lehetne csinálni jó kis klánokat.
Meg TS-en vagy XFIRE dumálni és úgy ölni a népet. -
tomonor #6408 jah, az én klánommal mi is így csináltuk annó, ám az új patch tönkretette a friends rendszert, így... többé már nem. -
#6407 De itt is ismerik egymást.
Látszik hogy freinds ben vannak.
A másik hogy nagy büszkeség lőni a kezdőt. -
barmi #6406 Good royal teamwork :
-
tomonor #6405 azt csak hiszed. 2/7-es meccs volt, ezt már a végén kaptam le, mert mindenki ragequit-olt mérgükbe, hogy 2 commando leszedte az egész csapatot.
Na nem mintha el hinnéd, sajna nem készítettem korábbi képet. -
#6404 Jó de nálad összesen 3 an vadásztatok 3 emberre.
Ergó mindenkire jut 16.6 ember
Nálunk mindenkire jut 7.1 ember.
Na mind1 szóval a tied is szép -
tomonor #6403 szép stat? :O hmmm...
-
#6402 Én 1óra körűl mert 0:20 scarred megy az MTV-n
Nézi még valaki rajtam kívül -
#6401 Teljes mértékben egyet értek veled.
Én is rühellem mikor megveszek valami jó játékot a boltban egy jó kis multi reményében és 1 hét után semmit nem tudok kezdeni mert mindenki WH val meg egyéb csalással nyomja.
Emlékszem mikor még a COD-WAW beta volt már akkor kész volt a WH hozzá és akkor még ki sem adták a teljes játékot.
Szerencsére ezért nem adtam pénzt de tényleg nem örűlnék ha ez is ilyen lenne.
Más:
Sikerült össze hoznom egy szép STATOT :D
-
#6400 aki124, ellopták a királynőt? aztmeghogymán? xD nem inkább elrabolták?
21:17 még nem olyan későn van.
P.S.: ki mikor fekszik? én 1-2-3 között, attól függ meddig játszok, vagy hogy mi van a TV-be