26731
Battlefield Heroes
  • Szétyer
    Már bocs, hogy ezt mondom, de attól hogy mész mást játszani, az EA vagy a Dice semmit nem veszít, mert:
    1. Naponta jönnek új játékosok
    2. Te nem veszel BattleFounds-ot(gondolom)

Ez a net már kikészít Folyton megszakad, ezért kidob mindig 2percenként, hogy "unable to connect (1002)" Persze apa meg mindig elfelejt bejelenteni..ráadásul csak tesóm gépén tudok játszani, mert az enyémen(máshol mindíg van csak szakadozik) egyáltalán nincs net...Hálókártya jó, mert látja a többi gépet...
  • tomonor
    Fuck EA & DICE.

Most nézegettem körbe a youtube-on, és kiderült: ReportMe és társai (vagy az is ő, scak több accja van) már hetek óta be van jelentve a modoknak. És mit csinálnak? Semmit. A hackerek szabadon élhetnek-e játékban, semmi bant nem kapnak, legfeljebb a PB rúgja ki őket, ám eddig egyik se távozott PB által.

És ráadásul még reklámozzák is magukat.

Ez mindennek a teteje, ha nem tesz az EA hamarosan valamit ezek ellen, én inkább megyek valami mással játszani, mondjuk TF2-vel (végülis annak a játéknak a másolata) de nem fogom támogatni az EA-t, főleg nem pénzzel egy olyan játékkal amelyben szabadon lehet hackelni.

Fuck EA.
    ~Tomonor
  • aki124
    vagy is én hallottam bocsi este van
  • aki124
    ez nagyobb hülyeség még annál is amit én találtam ki xD
    azért kösz a javítást
  • tomonor
    Téves.

Egy nyári olimpiám vesztek össze, amikor a nation nyerte meg a biciklis aranyérmet, és a royalok meggyanúsították őket csalással és rögtön el is foglalták a nation területeit, azóta pedig a nation próbálja visszaszerezni azt.
  • aki124
    valami olyan lehetett volna hogy ellopták a britt királynőt a németeket (vagy amcsikat nem tudom már) vádolták meg azok meg mérgesek lettek hogy hogy vádolhatják meg őket ilyennek a britek kémet küldtek amit a németek (vagy amcsik) észrevettek és egymásra támadtak és azóta ölik egymást
  • aki124
    a britek és a németek összeveszekedtek egy focimeccsen azóta ölik egymást
    valahol olvastam annyi a játék története
  • tomonor
    nemtudom hogy azt meg lehetne-e oldani.

Meg végülis a játékban az tévhitt hogy németek meg angolok harcolnak. Itt Royal és Nation van, tulajdonképpen a VV2-höz való hasonlítás csak a design elemek miatt vannak, amúgy semmi köze a játéknak a való élethez.
  • kakasdaparhant
    "az olyanokat amin nincs!" azt ugy értem amin nincs oldal kocsi!
  • kakasdaparhant
    Nem tom ti hogy vagytok vele de én hiányolom a játékból a motorokat, a tipikus német oldalkocsisat nah meg persze az olyanokat amin nincs!
  • tomonor
    szerintem ne idegesítsd rajta magad, ugyanis általában minden játékban 30-40% ember hackel, vagy kipróbált valamilyen hacket.

A vicces dolog viszont az hogy még reggel reportoltam a csávót és még mindig nem bannolták.
  • barmi
    Kár hogy az ilyeneket nem lehet örökre eltiltani a multiplayer-től...
    Tönkreteszi más "noormális" játékos szórakozását a kocsoglámája...
  • tomonor
    direkt csinálja így, a neve is elmondja: ReportMe és dontcare =vagyis magyarul: Jelents Be és Nem Érdekel.

Ha ilyen a felfogása akkor biztos megváltoztatja az IP-jét és csinál új herot bármikor.
  • barmi
    micsoda ultracsiter noob f@szkalap... legalább úgy csinálná hogy ne
    legyen ennyire egyértelmü ...
  • Smithwarden
    Szinte minden video akkor jo ha csak az erdekes es kulonleges reszek vannak benne, ez a lenyeg nem?
    A legjobb moviek rengeteg atlagos es unalmas felvett alapanyagbol jonnek ossze.
    Sztem csak egy poenos/erdekes uj modszert akart bemutatni, nem komoly kill/death aranyt.
  • DarkHorSe
    kdr a lenyeg, tobbi csak sallang :D
  • kabel15
    És nem hiszem el hogy a hajón lévő 2 sniper nem hallota hogy egy gép tart felé.
    Én ahogy meghallom hogy gép van valahol azzonal sniper piercing shot és szedem is le 2 lövésből!
  • tomonor
    oké. Most képzeld el hogy hány órányi anyagot vett fel ebből, és hány blooper van.

Mindenki úgy csinálja ezeket a 'pro vagyok' videókat hog nem vágja bele a mellékterméket. És általában abból áll az egész.

Ahányszor átült a szárnyakra, annyiszor zuhant le a repülő a talajra, életet vesztve. Elég kicsi az esélye hogy túlélte, főleg ott a csónaknál.

Ráadásul, leugrott a csónakra, megkéselte a két snipert. És? azok 5 másodpercen belül újraspawnolnak és ízekre szedik. Szal jónak lehet hogy jónak tűnik, ám elég vesztes stratégia.
  • Grove4
  • Grove4

Ez a gyerek sem semmi!
  • 0Fritz0
    Csupán arra akartam célozni, hogy így nincs értelme ennek a szónak.
    Ahol van:
    Győzelmünk lesz a vesztetek.
    Min vesztetek össze?

Tehát a "ha vesz(t)etek" helyett:
    "ha vesztettetek", "ha veszítettetek".
  • tomonor
    nem fórumra kell ilyenkor hanem a player profilját, de már megtettem ;)
  • ToCsEk
    Kills, Deaths: 8108, 580
    Ratio: 13.9790
  • ToCsEk
    reportold fórumra azt hello kitty :D
  • tomonor
    Most megmutatom nektek milyen egy igazi hacker (8 halálomba került, de sikerült felvennem)

• Szétyer
    Az a 2 nem is olyan sok, és gondolkozz már, szerintem simán tudni lehet hogy az vesztetek lenne... csak mostanába laptop-ról írok, mert az én gépemen nincs net
  • NanoHun
    MrBenita nevem ha valaki felakar venni barátnak!
  • kabel15
    Én is jelentkeznék!
    Clley néven!
  • Viktor99
    ...azért sem!
  • Blacksheep333
    Csak a te kedvedért.
  • 0Fritz0
    Veszetten jó az élet. :)
  • Smithwarden
    +t ?
  • 0Fritz0
    Már többször is írtad, de mi az a "veszetek"?
  • Szétyer
    nem értem, miért olyan fontos a stat... ha veszetek , hát akkor ez van..
    próbáltad őket legalább hívni, hogy menjetek csapatba, vagy ilyesmi?
  • tomonor
    "Az SG.hu Forum látogatóinak fenntartott group."

Akkor már nem lehetne az a group-ot csoportra átírni? xD
  • tomonor
    én személyszerint szereztem a pontokat, de rontja a Win/Loss ratio-t, ha mindig vesztünk. Nagyon.
  • Szétyer
    Attól, hogy noob-ok közé berak, és veszetek még te szerezhetsz sok-sok pontot.

A commando-val meg mi a baja mindenkinek?? Mindenki válassza ki magának a jó kasztot, a többit meg haggya... Gunnernek ott a shield,Soldiernek a heal Commandonak meg a stealth... mindegyik hasznos...
    Meg amúgy is. Ha valaki jól nyomja, annak a gunner is könnyű pisztollyan commando-ba..

P.S. Én is jelentkeztem SG-s group-ba Szetyi a nevem
  • buklee
    A Blasting Strike a késelő kommandósok ellen jó. Jönnek a kis késükkel Blasting strike, és amíg eldöntik, hogy puskára váltsanak vagy közelebb fussanak addigra már meg is haltak:D
  • tomonor
    nos, az én véleményem szerint: BB és combat medicine maxra, ám combat medicine előbb, majd 6th sense 1-re és a többi grenade spam-ra míg eljutsz lvl 30-ig. A blasting strike jó móka, de tulajdonképpen nincs sok értelme, maxon is nagyot repít az ellenen de csak akkor öli meg ha alacsony a hp-ja.
  • buklee
    Jelentkeztem én is a csoportba refox néven.