26731
Battlefield Heroes
  • aki124
    még azt is meg kell venni hogy ne legyen rajtam semmi XD ez picit viccesen hangzik de ez van
  • Cat 02 #6478
    A 6 töltényes fegyverrel simán ki lehet végezni, sajnos :(
  • tomonor
    meg kell vásárolni a meztelen tested BF-el.
  • tomonor
    sehove, menekülj.

Először is, minnél messzebb van valami/valaki, annál nagyobbat sebez a sniper.

Másodszor, lvl 5-ös piercing shottal is nehezen lehet felrobantani egy kocsit, ha az közel van hozzád ráadásul ha többen ülnek a kocsiban és feléd tartanak akkor annyi. Inkább húzd meg magad valahol, és ha csak egyedül lesz, vagy ha profibb vagy akkor kettőt is leszedsz pár headshottal.

A repülőknek jobban adja a kritikus pontokat, ám ahhoz a oscar's farshot vagy stefan's greatest kell (ami nekem van), szal a amelyik a leghosszabbat lövi.
  • aki124
    azt aki benne ül XD de álltalában elüt XD
    am hogy lehet hogy pucér legyen a kari?(vagy is gatyában) rajtam mindíg van alap cucc:S
  • beteg
    az biztos, tegnap nyelvvizsgáztam németből:S. ha meglesz végre angolt tanulhatok :D

amúgy jó videó, nekem van egy hatos snipásom, de vhogy az a kaszt nem jött be annyira.am. ha jönnek kocsival feléd ezerrel, akkor hova lőjek, hogy a kocsi a leggyorsabban felrobbanjon?
  • tomonor
    aha... hát tippeket. :P

Angol amúgy bizonyos értelemben könnyebb mint a német.
  • kabel15
    Hát jó!
    Csak kíváncsi voltam miket írogatsz
    Sajna én csak németül beszélek.
  • tomonor
    de nem magyaroknak szántam a videót

meg amúgy is angol a világnyelv
  • kabel15
    Megcsinálhatnád magyar felirattal is elvégre magyar vagy!
  • tomonor
    Új videóm: Commando tippek VV-n

• tomonor
    pontosan.
  • kabel15
    Igen de akkor mivan ha te tisztességes játékos vagy és mondjuk lemondasz 1 hónapra a cigiről hogy vehes BF pontokat. (Nem dohányzók szóval nem tudom milyen lehet lemondani róla de biztos nem könnyű)
    Szóval vesz azért a pénzért BF pontot és azt veszi észre hogy benne van a játékban pl 10.000ft ja és a pálya másik feléről lekapják úgy hogy semmit nem tud tenni ez ellen.
    Szerintem ha ez így marad nem lesz ki vegyen BF pontokat és tönkre megy az egész.
    Ja és most az EA azzal takarózik hogy ez BETA de meddig lesz ez így?
    Lehet hogy 2 évig ezt fogják mondogatni hogy JA BOCS EZ CSAK BETA majd ha kész lesz a teljes.
  • Snexi
    inkább azért mert ha valaki csal de fizetett tartalmakért akkor annak ne vesszen el a pénze
  • beteg
    a végén még úgy oldják meg a dolgot, ha fizetsz nem kerülsz össze hackerekkel:(
    az acc bannolást gondolom azért tiltotta meg az ea hogy büszkélkedhessen hogy nekünk már egy milla és nemtommennyi felhasználónk van ilyen rövid idő alatt.
  • tomonor
    nos, először is, a DICE fejleszhtőcsapatot kell ezúttal hibáztatni, ám ők ezt mondják:
    -a játék még béta, ne csodálkozzunk a feltörhetősége miatt.
    -a PB egyenlőre csak a nyílvánvaló hackeket tudja kiszűrni, és azt se mindig. Az új, mostani hackek nem a kliensbe épülnek be, hanem a klienset változtatják meg, ezért nem észleli a PB
    -a fórum modok nem tudnak bannolni, csak a fórumról. Az account bannolást megtiltotta az EA. Ez azt jelenti hogy akit jelentesz azt elvileg szemmel tartják, de egyenlőre nem tudnak ellene csinálni semmit. (és szerintem nem is akarnak)
    -a Fórumba tilos személyellenes, neveket említő topikokat nyitni. Aki megteszi, annak permaban jár a fórumról. (szal ne ott jelentsétek a srácot)

Mindenesetre nekem elegem van ebből a report funkcióból, és úgy döntöttem magánakcióba kezdek: bármely hacker kerüljön az utamba, azt felveszem videóra és feltöltöm a youtube oldalamra. Onnantól kezdve azt csinál vele akárki, amit akar.
  • Tababo
    Én azt nem értem hogy lehet hivatalos hack/cheat oldal?
    Mondjuk van 1-2 ötletem...
  • barmi
    EA-t mondjuk nem értem... Azért mert ingyenes a játék hagyni kell hogy szétqrják a hekkerek? Meg azt sem igazán értem hogy mi a lóf@sznak van ez a nyomorék PUNKBUSTER ha az ilyenek vígan fütyürészve csalnak éjjel- nappal?....

PB ezek szerént csak dísznek van
  • kabel15
    Remélem csinálnak új játékmódot is.
    Vagy legalább megnövelik az elérhető pontokat.
  • Viktor99
    Ez nagyon szemét beszólás volt :D
  • RAZOR27
    legalább passzolni fog a játékosokhoz
  • tomonor
    tudnak róla, hidd el. És csinálják a patch-et, PTE-en már teszteltük, de nemhiszem hogy működni fog.

Mindenesetre VV egy picit sötétebb lesz ;)
  • kabel15
    De ezt az oldalt pl meg lehetne nekik mutatni.
    Tuti csinálnának valamit amivel nem engedik fel a játékosokat játszani amíg ez a program vagy töredéke van még a gépükön.
  • Viktor99
    Am szar, nekem megvan de nem hord fejre... :S
  • tomonor
    Apropó, nemhiába nem bannolják a modok a hackelő hősöket: Nincs hozzá jogosultságuk. Ők csak a fórumokat tarthatják karban.

Kérdés akkor hogy minek a Report funkció, ha senki sem törölheti őket, max csak szemmel tarthatja...
  • Tababo
    Jól nyomja a gyerek.

Én ezt találtam...érdekes belepillantani.
    Hack
  • tomonor
    én eddig ezt találtam az ásznak:
    http://www.battlefieldheroes.com/heroes/205867400

A kölyöknek 10-es szinten minden ability fel van húzva 5-ös szintre.

Ez amolyan scriptelési hack.
  • Tababo
    Én is találkoztam ezzel a jelenséggel.Vannak oldalak ahonnan hackelt klienseket lehet leszedni pénzért.Nem is 1...

Találkoztam már sebezhetetlen Soldierrel (37-0 ezzel a stattal végzett) vagy olyan commandoval ami 1 lövésből őlt le de főleg a radar meg fejcélzó/bemérő a "nagy divat".

Külön van Battlefield Heroes Cheta oldal.
    Persze mint mindenért ezért is fizetni kell.
  • tomonor
    Itt van még egy hacker akit sikerült feltöltenem. Mivel EA szart se csinál az egész hackerek ügyből, ezért inkább személyes akcióba fogok, és minden hackert feltöltök youtube-ra, aki az utamba kerül.
    Ezúttal egy name exploiter/Wallhackes gyereket sikerült lekapnom.

• tomonor
    végülis csak egy nagy térkép lesz, amely jelzi hogy mely terület milyen kézen van.
  • tomonor
    már elmondtam párszor, most még utoljára elmondom, de jegyezzétek fel.

A Theatre of War egy metajáték lesz, amelyet a főoldalon lehetlesz majd követni, a lénege hogy a harcmezőket ott lehetlesz nyomon követni, hogy melyik fél nyer vagy veszít/veszti a területeit.

A vesztésben lévő félnek több adót kellesz fizetni a VP-vel megvásárolható dolgok után, stb. Lesznek itt még jó dolgok, ez csak egy béta végülis.

• Grove4
    "Theatre of War feature",ez mit takar pontosan,bocsi.
  • atomkrumpli
    "Az elköltött Battlefound-ok 76%-át kinézetjavításra költötték"
    ilyen sok női játékos vagy inkább sok a látens 'gay' ? :-))
  • kabel15
    Én is pucéran rohangálok de nem fizettem érte.
    Vagyis nem vettem még semmit.
  • tomonor
    Nos, az EA szeret ülni a babérjain.
  • tomonor
    20-as szintől új ruhák nyílnak meg amit VP-ért lehet venni, ám semmilyen szezonálisan megjelenő ruha nem lesz VP-ért kapható.

A Micheal Jackson ruhákat csak azért adták VP-ért, hogy nehogy megvádolják az EA-t hogy pénzt akarjanak kihúzni MJ halálából.

Új pálya akkor lesz, amikor kész lesz a Theatre of War feature (remélhetőleg), játékmódról nem tudok.

A ruhák amúgy már készen vannak rég óta, a Closed Beta-ban lehetett látni kalózruhákat, ilyet-olyat, stb... A lényeg az hogy ezek még mindig itt vannak, ám szezonálisan lesznek majd megvásárolhatóak BF-ért.

Én szerintem nem a ruha teszi az embert, amikor meg egy sniper egy alsógatyába lelő, mindig jót röhögök azon hogy pénzt dobott ki azért hogy pucér lehessen.
  • kabel15
    Se új pálya se új játékmód.
    Én nagyobb ruha kollekciónak is örülnék amiket VP lehetne venni.
  • tomonor
    30 millió dollár (fütyül) szép kis összeg. Ennek ellenére még mindig nincs bannolva a hackerünk.
  • Madmano
    Köszi szépen a válaszokat.
  • Blacksheep333
    Jöttem vagánykodni a Soldier-emmel! (lvl 10)