26731
Battlefield Heroes
-
Cat 02 #6519 Én 600. commando voltam, csak mikor open beta lett, akkor 5 oldalas lett a toplista, azt hagytam inkább :S -
SaphireDraco #6518 Sziasztok!
Én is megnéztem a statisztikűmat és azt szeretném megkérdezni hogy az Elo az mit jelent?
a gunneremnél 752 ír a commandomnal 768 at -
tomonor #6517 na ez már jó hír. Legalább tudjuk hogy csalás nélkül vagy dev-ség nélkül is be lehet oda jutni. Igaz, gunnerből van a legkevesebb, de jó egy magyart is látni ott.
Én speciel a kommandómmal próbálok bejutni oda KD Ratio téren, ám eddig nehezen megy, minimum 1 halált mindig beszerzek >.<
http://www.battlefieldheroes.com/heroes/202627750
A K/D toplista 4.-es KD-vel kezdődik, és ráadásul az is a probléma hogy a legtöbb pro gyerek amikor kitappasztalja a játékot, csinál egy kommandót, és azzal elkezd nyomulni úgy hogy már 300 killt csinált ,de még csak egyszer halt meg.
Példa:
http://www.battlefieldheroes.com/heroes/202224485
// -
beteg #6516 27 nap alatt 70 órát játszottál vele?az nem semmi:D
nekem ő a család büszkesége xD -
#6515 19-es -_- 10 simle nélkül -
aki124 #6514 grat
lvl hanyas vagy?
(csak 10 smilet enged ) -
#6513 Community - leaderboards és ott kiválasztod ami kell -
beteg #6512 grat:P
hol tudod megnézni a toplistát? -
Tababo #6511 Benne vagyok a legjobb 1000 Gunner közt...jeeeejejejeeeejejeje...
988.Hely
Tudom csak nekem nagy szám de azért örülök hogy csalás nélkül rajta vagyok a listán. -
tomonor #6510 inkább denge a gépje :D -
#6509 BUG? -
tomonor #6508 LoL, na szerinted miért? :D -
#6507 ja ahham -
#6506 igen de nekem csak a super low quality.n müködik normálisan a többin akadozik! -
#6505 nemá xD télleg nemtod hogy kell?? ottvan a:
Super low quality
Low quality
Medium quality
High quality
minél magasabb annál szebb, de lassabb az effektek miatt -
#6504 HAHO valaki tudna segíteni a grafikán ?? OPTIONS....setings... és ot?? -
#6503 Már nem annak, hogy nincs új map, hanem annak, amiket most fognak csinálni xD -
#6502 Üdv Hősök!
A következő néhány napban lesz egy update. Ez az update rendberak néhány fő problémát:
-Tudjuk, hogy a "Join a friend"(csatlakozz a barátodhoz) a Heroes-ban nagyon trükkös.Dolgozunk egy új
lehetőségen,hogy segítsünk ezt kiszűrni.
-Mi is útáljuk a csalókat és a hackerekt, mint ti.Ezzel az updattel berakunk néhány dolgot amivel SOKKAL nehezebb
lesz az életük.
-Sokótoknak van gondja a "Error 15"-tel(Disconnected izé). (ezt nemtom, de a lényege az hogy kiküszöbölik ezt a problémát)
Dolgotunk ezen az updaten, nagyon keményen dolgozunk az új (nemtudom mit jelent a content) updaten.
Itt az update teljes listája:
*Exploit Fix: (A lényege, hogy kevesebb hacker lesz[remélhetőleg{Ezt én raktam bele xD}])
*Bug fix: Mostmár nem lesz több Error 15 a legtöbb szerveren
*Új funkció: (a barát, kedvenc szerverekhez való csatlakozást könnyíti meg)
*Bug fix: (Ezt nemtudom mit jelent sry)
*Bug fix: A kedvenc szerverek állapotát mutatni fogják(Online/offline)
*Bug fix: A VIP-s bug-ot rakja rendbe(nemtudom milyen volt az)
*Bug fix: A szerver összeomlásokat hozza rendbe
*Bug fix: (eztsem tudom)
Bár nincs se új map, se új járgány, én ennek örülök -
tomonor #6501 te inkább meg se szólalj :D -
tomonor #6500 valamit félreértettél... a sorbaállás azt jelenti hogy ha csatlakozni akarsz, akkor nagyobb eséllyel fogsz bejutni. -
tomonor #6499 na, ezt teszteltük PTE-ben 3 napja. Én csak annyit vettem észre hogy sötétebb lett a VV map, amúgy semmi különös. -
#6498 Tényleg az mekkora jó lenne.
A győztes csapat katonáit megmutatná a végén. -
#6497 micsoda fejlesztesek, olol -
#6496 Az optionsban a settingsnél a vido-nál ?? -
Cat 02 #6495 Sima fix-ek. + lesz sorbaállás barátra illetve eltárolt szerverre való csatlakozáskor. -
#6494 Ez most van fent a hivatalos oldalon. -
#6493 Hello Heroes!
In the next few days we will be deploying a new technical update. This update brings fixes for some of the most common problems:
- We know joining a friend's game in Heroes can be somewhat tricky. We’ve been working on a new feature to help improve this for you. Now, when you attempt to join a friend who’s game is full, you will be added to a queue to join automatically when a space comes up.
- We hate cheaters and hackers as much as you do. With this update we’ve implemented some new things to make their life MUCH harder.
- Quite a few of you have been experiencing “Error 15”. For the vast majority of the unlucky this should have now gone away.
While we’ve been working on this technical update, we’ve also been hard at work on a whole new content update. More on what you will find in that very soon!
Here’s the update list in full:
* Exploit Fix: Fixed an issue that permitted a number of exploits and cheats being used by players.
* Bug Fix: Fixed an issue that was causing error 15 in a large number of servers
* Feature: Added support for queuing when trying to join a friend or a bookmarked server
* Bug Fix: The game will update/patch properly now, even if you have updated your version of PunkBuster manually
* Bug Fix: Fixed an issue with banner ads not appearing correctly
* Bug Fix: Bookmarked Servers should now correctly display online/offline status
* Bug Fix: Fixed a number of bugs related to VIP system
* Bug Fix: Fixed a number of server side crashes
* Bug Fix: Added text strings that were missing
Ez mit jelent ? Köszönöm ! -
#6492 aS:dasd.A:SdA:sdA:Sd
40-en? :D akkor nálad a 40 az negyv-et jelent? :D -
#6491 40?jóhülye vagy
szavazás volt hogy milyen pályák legyenek és köztük volt bp is -
Rony94 #6490 Állítólag ez még egy béta verzió és ezért ilyen kevés a pálya. Állítólag 40-en pályás lett volna és abba benne lett volna Budapest is. -
Rony94 #6489 Mivel vetted fel a ezt a videót? -
tomonor #6488 videó beállítások -
#6487 AHAMM csak nem találom hol kell az optionsba?? -
#6486 AHHAM értem köszi! -
tomonor #6485 majd novemberben, ha minden igaz. -
tomonor #6484 vedd vel a level of detail-t maxra. -
#6483 Egyébként ha lövitek a falat akkor meglátszik a golyó nyom?? mert nálam nem és sok olyan video van ahol igen !
-
#6482 már elég régóta nem játszom,lassan 3 hónapja nem jött semmi új dolog pár ruhán kívűl
remélem hamarosan jön egy új map új járművekkel (bár jármű szerintem csak késöbb lesz) -
tomonor #6481 csak a nevüket tüntetem fel, illetve hogy hogyan hackelnek, és természetesen a bizonyítékot arról hogy hackelnek. Ha a feltöltött neveket látjátok majd a közeljövőben, akkor ne habozzatok, lépjetek le a szerverről, ugyanis nem lesz esélyetek. -
aki124 #6480 am Tomonor nem akarom elvenni a kedved a hacker vadászatból de hirdetik magukat xD nem kell azokat youtubera tenni megteszik ők maguk
bár van aki nem úgy hogy végül is hasznos