Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
ez a hsz nem jöhetett létre volna ha nincsen Fritz <#puszis>#puszis><#fogmosas>#fogmosas>
ám valamelyikõtök írhatná, hogy az új FF-el nem lehet a bétát mûködtetni.
(Szerk. Utánanéztem és asszem én lettem a "Best National Commando"(?))
Egyet megtartok a biztonság kedvéért (párszor már megszegtem az NDA-t), de a többiért dobjatok privit.
Õsköcsög béjefesek természetesen elõnyben, de pénzt is elfogadok. <#bohoc>#bohoc>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
szinte mindenki Gunnerral tolja seasideon a tankok szinte meg se tudtak mozdulni 😊 3-4 gunner még nyílt terepen is simán szétszed bármit. Az egyik dev. írta ,hogy élvezzük amíg tart (valszeg nerf jön)

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Bug Fix:
Spawn bugot javították (nem tudtál spawnolni újra kellett csatlakozni)
Match Making szísztem:
csökkentették az esélyét ,hogy a matchmaking üres szerverre pakoljon
Repülõ változások:
messzebbre visz a repcsi mg-je és erõsebb 50m belül(régi 30m volt)
Fegyverek viselkedésén is változtattak a mozgási sebesség nem befojásolja õket (SMG,MG,Pistol,Shotgun)
Shotgun változások:
Minél meszebbre lõsz annál kisebbet sebez ha minden igaz(Reduced range damage for all shotguns) .A nagy tüzgyorsaságúaknak az effektive lõtávja 8m lett.
Kés:
kb. olyan mint régen
SMG:
Nagyobb tár
Gunner MG:
Nagyobb pontosság és a lassan tüzelö MG-k kicsivel nagyobbat sebeznek.
Heroes Shield
Ha megosztod másokkal akkor pontot kapsz érte (melletted állók is megkapják mikor felnyomod makadra a skillt pl:ilyen a combat medicin is)
Spawn camp:
ha valakit 3secen belül megölnek a spawn ponton akkor legközelebb a "levegõben spawnol" ez eddig is benne volt kb. úgy mülödött ha le spawn campeltek az alap bázison akkor a város felett dobott ki ejtõernyõt neked kell kinyitni sztem jó 5let. Gondolom mostmár minden spawn pontra érvényes nem csak az alap bázisra.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
mondjuk K/D alapján sokkal igazságosabb lenne.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ