Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tudom b34... de ha már bétateszterek vagytok, írhatnátok errõl az apróságról. nem akarom azért váltogatni a böngészõt. teccikérteni?

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Jeffjohnson
korábban már lett írva ,hogy Firefox 2 vagy IE7 az ami alatt megy plusz kell neki dotnet 3.5

Beers
Kis is az a NAGY ZOLLY 😄 ?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

schrank
õõõõõõõõ... nem átakart ...szni hanem meg <#vigyor5><#mf1><#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

ezzel... azt akarod mondani... hogy átvert?<#rinya>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

schrank
te nem kulcsot kaptál ... igaz nem is a kulcslyukba próbálta ...<#mf1>

Fritz bétakulcsa seholnamvanik. én magától a NAGY ZOLLY-tól kaptam a kulcsot...<#duhos2><#action>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

schrank
nyomtam vele pár kört ... olyan mint a crash bandit pésztésönön aki ismeri annak ennyi is elég a többiek meg kapják be <#mf2>
ez a hsz nem jöhetett létre volna ha nincsen Fritz <#puszis><#fogmosas>

én a ratyi firefox miatt nem tudom letölteni, így megvárom a véglegest😄
ám valamelyikõtök írhatná, hogy az új FF-el nem lehet a bétát mûködtetni.

Jeffjohnson
Én mondtam nem jön szeptember elõtt <#vigyor2>év végére mondjuk nem gondoltam de igazuk van viszon akkor még sokminden lesz belepakolva a játékba.

Jeffjohnson
Gratula!

0Fritz0
Nekem ma dobtak 5 béta kulcsot, pedig tudtommal nem is tournament-eztem. 😊
(Szerk. Utánanéztem és asszem én lettem a "Best National Commando"(?))
Egyet megtartok a biztonság kedvéért (párszor már megszegtem az NDA-t), de a többiért dobjatok privit.
Õsköcsög béjefesek természetesen elõnyben, de pénzt is elfogadok. <#bohoc>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

schrank
holnap még a mai vacsora se fog kijönni nem még az a másik szar amirõl ez a topik szól <#mf2>

Énvagyokazapád
én már a bfh3-at várom naon, holnap ki fog jönni elvileg <#mf1>

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Running
Milyen bf3 megjelenésrõl beszélsz, hivatalosan még be sem jelentették h egyáltalán készül.

schrank
ha ez a szar késik akkor bf3 meg se jelenik ...sszák meg <#boxer>

Snexi
Leírják benne hogy nem jön a nyáron csak vmikor idén.. .😞

Wreck86

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Jeffjohnson
hát a Gunner erõsítése olyan jól sikerült ,hogy legyözhetetlen lett.....
szinte mindenki Gunnerral tolja seasideon a tankok szinte meg se tudtak mozdulni 😊 3-4 gunner még nyílt terepen is simán szétszed bármit. Az egyik dev. írta ,hogy élvezzük amíg tart (valszeg nerf jön)

Snexi
Annyira már nem új<#idiota>

Énvagyokazapád

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Snexi
Á lemaradtak a smileyk<#idiota><#banplz>

Snexi
Eddig 0.07682volt,nagy elõreugrás

Jeffjohnson
0.07.686.

Snexi
Most már mi a verzószáma?Egyébként bitosan nemjön már a GC elött mert kinn lesz 😞

Jeffjohnson
kis update volt ma:

Bug Fix:
Spawn bugot javították (nem tudtál spawnolni újra kellett csatlakozni)

Match Making szísztem:
csökkentették az esélyét ,hogy a matchmaking üres szerverre pakoljon

Repülõ változások:
messzebbre visz a repcsi mg-je és erõsebb 50m belül(régi 30m volt)
Fegyverek viselkedésén is változtattak a mozgási sebesség nem befojásolja õket (SMG,MG,Pistol,Shotgun)

Shotgun változások:
Minél meszebbre lõsz annál kisebbet sebez ha minden igaz(Reduced range damage for all shotguns) .A nagy tüzgyorsaságúaknak az effektive lõtávja 8m lett.

Kés:
kb. olyan mint régen

SMG:
Nagyobb tár

Gunner MG:
Nagyobb pontosság és a lassan tüzelö MG-k kicsivel nagyobbat sebeznek.

Heroes Shield
Ha megosztod másokkal akkor pontot kapsz érte (melletted állók is megkapják mikor felnyomod makadra a skillt pl:ilyen a combat medicin is)

Spawn camp:
ha valakit 3secen belül megölnek a spawn ponton akkor legközelebb a "levegõben spawnol" ez eddig is benne volt kb. úgy mülödött ha le spawn campeltek az alap bázison akkor a város felett dobott ki ejtõernyõt neked kell kinyitni sztem jó 5let. Gondolom mostmár minden spawn pontra érvényes nem csak az alap bázisra.

ChuckyHUN
Sanandreasos volt...

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Kovács legény
"ez a topik tele van csicskákkal akik állandóan baromságokat kérdeznek"

www.czekoart.hu

Snexi
Részvétem<#banplz><#idiota>

ChuckyHUN
Amíg nem adják ki addik WárRokkozok😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

<#hehe>

Jeffjohnson
<#eljen> ott a pont <#nyes>

Snexi
Biztosan az igazit adtam meg a jelentkezésnél...<#idiota>

ChuckyHUN
<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

Énvagyokazapád
14 alatt se 5000 bétakulcsot, se egy jó csajt nem fogsz találni 😞

Snexi
Én is letölteném hogy belenézzek a könyvtárába hátha találok valami érdkeset 😄

Szólj lakatosnak az majd feltöri 😊

Jeffjohnson
nem mind1 ha nincs hozzá kulcsod?

ChuckyHUN
De a játék már tölthetõ csak kulcs kell neki?

Váá, csináljunk egy SG-s kulcsot 😄 Tök fun lenne xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Jeffjohnson
Most hétvégén meg jövõ hétvégén volt/lesz egy kis tournament ahol a gyöztesek kapnak 5db bétakulcsot Best National Commando Gunner Soldier és ugyanez a másik oldalon is. Egyenlõre a hétvége alatt szerzett pontok alapján (zászlófarmerek elönyben) de lehet már jövö hétvégén másként lesz
mondjuk K/D alapján sokkal igazságosabb lenne.

Snexi
Ennek nem is az a lényege hogy verjea Crysis-t,pont az alacsony gépigénymiatt néz így ki (és sztem jobban is áll neki)

kakaoskalacs
Rettentö jol néz ki 😄

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

0Fritz0
Nyú képek:

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

ehh akkor tévedtem, bocsi.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

az IGAZI bétetesztör CSAK játtszik, de mi (JeffJohnson, timantes és jómagam) lámák vagyunk mert mi néha elmegyünk enni, inni én még a levegõre is kimegyek néha és esténként alszom is. <#idiota> amúgy még lehet regelni ha jól tudom.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Nem lehet.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy lehet e még bfheroes bétára jelentkezni és ha igen akkor mit kell tenni egy béta teszternek azzon kivül hogy játszik?

Snexi
A beta gameplay-t kilehetne veni a bannerbõl mert ellett távolítva a youtube-ról

0Fritz0
#1344, #1285