26731
Battlefield Heroes
-
barmi #6559 Az ultracsítereket sem bannolják sajnos... tehát nem valószínű
hogy ez történt. -
#6558 Köszi a válaszokat,bár szerintem a készítők jobban is megoldhaták volna a vezérlést,lásd GTA SA! -
#6557 nem volt itt semmi büszkeség... -
#6556 Csiterekkel szemben IGEN baz.
Vagy neked ez teljesen termeszetes hogy te csitelsz multi jatekban es ezutan meg buszken mondogatod a tobbieknek?
-
beteg #6555 egyik karimmal nem tudok belépni már egy napja egy pályára se, mikor betölti a pályát, kilép és kiírja: you where kicked from the server.(1)
ugye nem bannoltak?o_o
a többi karival nincs gond. -
#6554 Én általába a tankokat zuhanó repülésben szoktam támadni.. csak az a baj hogy van mikor nemek a tamknakk azt BUMMMMM . -
#6553 Amúgy te meg tanyán nevelkedtél? -
#6552 Akkor Tocsek légyszí küld már el! -
#6551 cheat a nyomorekoknak valo -
#6550 kár hogy nem játszottam a játékkal már vagy 2 hete -
#6549 Oh de jo neked.
Legyszi linkeld be hogy mind hasznalhassuk es olyan jokat vihorasszunk rajta mint te...es jol szetbasszuk masok jatekat.
"hehehe"
Csak fimonam probalom ahogy csak lehet:
A jo edes kurva anyad te budos csiter! -
#6548 hehehe :D
megy mind2 még mindig ;)
amúgy bárki használni tudja ha akarja :) -
#6547 Lehet kipróbálom ezt a nyilakkal való irányítást.
Kicsit zavaró mikor a vezérsíkokat vissza rakja alap helyzetbe. -
#6546 Én egérrel irányítom, kicsit feljebb vettem az érzékenységet, elég jó vagyok már xD ha béna vagy repcsivel, de megakarsz tanulni, irány a gyakorlópálya, és a bábukat clipelgesd :D -
#6545 Én is egérrel nyomom az alap érzékenységgel.
És bele lehet jönni. Repülők ellen egész jó vagyok már :D
Csak a tankok ellen kéne valami módszer.
Mert sosem sikerűl őket elsőre robbantani. -
tomonor #6544 én egérrel tolom, egy picit feljebb húztam az érzékenységet, de a repülő vezetése amúgy nehéz. Mindenki azt hiszi hogy könnyű, mert annak látszik. -
Cat 02 #6543 Nekem nyilakra át van rakva az irányítás és alt a lövés. -
#6542 Nektek van valami speciális beállításotok a repcsi vezérlésére,vagy az az alap egeres rendszer,mert nekem az,de nagyon bénán tudom csak irányítani.Ha van vmi jó beállításotok osszátok már meg léci! -
#6541 Na akkor akar valaki este bandázni?
Küldjön egy Pü és megbeszéljük.
NATIONAL jelentkezését várom. -
tomonor #6540 Aha. Mindenesetre az EA valamiféle áttörést ígér a hackekkel szemben az új patch eljövetelével. -
Cat 02 #6539 Tudom :)
Együtt toltuk, ő meg mondta az info h ki hol van, mert talált wh-t meg ability hack-et. De sztem most már nem megy neki. -
tomonor #6538 miből gondolod hogy csal? Csak mert már ezt hallgatom mióta csatlakoztam az itteni topikhoz :D -
Cat 02 #6537 De te csalsz -.-
Ám direkt halt meg. 0-val még mindig nem lehet osztani -
tomonor #6536 már két összedolgozó ember elég ám hogy egy csapat ellen győzedelmeskedjünk. (kivétel ha az ellenségnek is van egy csapata) -
#6535 csinálj egy solidert vagy gunner-t mondjuk nekem is van mind a 3.
De nem kell olyan magas szintre.
ha ezt össze hozzuk meg fogunk erősödni rendesen. -
#6534 Jó lenne csapatba nyomulni, bár én commando-val nyomom.. felülhetnék egy hegyre vagy valahova és figyelmeztetnélek titeket meg fedeznék -
tomonor #6533 áá, nem stat padding, csak kb játszot 3 szerveren és rohadtul vigyázott hogy ne haljon meg (mégis sikerült neki egyszer) 113 killt meg nem nehéz összeszedni, ha én egy szerveren minimum 7 killt szerzek, átlagba 13-at, ha extrémek a körülmények akkor 22-t. -
#6532 commandoval nem nehéz kdr-t csinálni.
nekem pl:
Kills, Deaths: 558, 124
Ratio: 4.5000
de az a 113:1 az valószínű stat padding vagy ilyesmi :D -
#6531 Kéne csinálni egy klánt vagy csapatot 3-4 en TS-en vagy valami hasonlón keresztűl lehetne dumálni és úgy játszani.
Szerintem piszok eredményesek lennénk.
National vagyok ha valakit érdekel írjon egy levelet -
tomonor #6530 http://www.battlefieldheroes.com/player/2287946747
Ám most a commandómat húzom. -
#6529 Tomonor neked mi a neved a játékban? -
#6528 -
#6527 A magyarok mindenhol ott vannak! Még az ELO is Élő Árpádról lett elnevezve -
tomonor #6526 majd meglátjuk :P -
Cat 02 #6525 Az alapján rak be játékosok közé. -
#6524 Amúgy megnéztem a listát és egy idiótaság az egész! Mivel oda csak 6 alattiak vannak, mivel azok nem tolták még annyit. Ha 20. szinten is a top10-ben lesznek meghajolok előttük... -
Tababo #6523 Hát a K/D nem olyan jó nekem de néha vért izzadok ugyanis volt itt már róla szó hogy mostanában a Nationals gyenge lett.Hihetetlen hogy néha milyen a csapatom.
Biancoval is sokat szoktam játszani.Na az nagyon jó.Itt talán Grove4 a neve.Ő Soldier én meg Gunner.Nagyon jó páros szerintem de Tomonor hozzád is beszoktam lépni.
Hát meg még annyi hogy egy nagyon jó Commando ellen nincs sok esélyem de azért nem adom fel a Gunneremmel. -
#6522 egy mondatba osszefoglalva? ^^ -
#6521 Aztaszégyen! 113-1?! Na jó elmegy ez a jó büdös... -
Cat 02 #6520 http://en.wikipedia.org/wiki/Elo_rating_system