26731
Battlefield Heroes
-
aki124 #6599 ez a baj mindenki megunja hogy a commandók széttlövik a seggét mérgébe megy commandót csinálni de ezzel nem a többi commandót szopatja meg hanem a gunnereket és a soldiereket XD (mondjuk amikor én párszot játszottam néha lelőttek a commandók de nem olyan vészes és felbaszni se tudtam miatta az agyam)
bár én szerintem nem tudnék egy helyben ülni és nézelődni hol vannak az emberek , mondjuk a láthatatlansággal odamenni késsel vicces lehet (bár a soldier-t nehéz még úgy is megölni) -
Tababo #6598 Igen amúgy ez igaz.Megyek,kapom az első lövést puff 80...megfordulok felnyomom a pajzsot de közben kapom a következőt...lövök de messze van kapom a harmadikat és halott vagyok.
Ja és tankkal játszok...szerintem ez kicsit durva.
Pro Commando ellen senkinek semmi esélye...ennyi.
Köszi a választ Tomonor. -
tomonor #6597 xfire, ám sajna vistám van így nem tudom szerkeszteni a videókat (vista nem kompatibilis a Sony Vegasommal)
@ kovácswarden:
csak az a jó kommandós amelyik tapasztalt, a többiek jó ha épp szereznek 500 xp-t egy menet alatt, és 3 killt. -
#6596 Tisztaban vagyok a karakterekkel, mindegyikbol van 20as feletti.
Es nem igazan szoktak "folyton leloni", gunnernek/soldiernek 2.5os feletti a szorzoja, commandonak majdnem 4es, es ezeket nem gorcsolve hoztam ossze, hanem normalisan jatszva kozben hulye kuldiket is megcsinalva, afkban oltek sokszor, de nem szoktam gorcsolni a szorzo miatt, nekem fontosabb a jatek mint a k/d.
A kommandost mondhatom fo karimnak, de akarki akarmit mond egy jo kommandos ellen ha eleg ugyes, egyszeruen nincs eselye a masik ket kasztnak, legfeljebb ha egymas seggeben mennek es toljak a healt folyamatosan, de akkor meg a sniper megvarja a megfelelo pillanatot es harc kozben lovi ki oket.
A lathatatlansag miatt mindig ove a kezdo loves es ez hatalmas elony a tobbi amugy is eros dolga mellett. -
Tababo #6595 Na igen én meg Gunnerhez szoktam de nagyon és National oldalon persze.Valahogy nagyon bejön a Gunner.Ha csak Soldier meg Gunnerer van a pályán akkor én is csinálok 14-3 meg 22-6 K/D-t.
Ismerem a kasztot tudom mit hogy mikor időzítsek...ennyi.
Félreértés ne essék...az nem zavar ha van a ez ellenséges csapatba 1 vagy MAX 2 Commando.Akkor nagyon jól elvagyok.
Valahogy mostanában rengeteg Commandoval találkozok.Lehet csinálok egy Gunner videót kedv csinálónak.
Tomonor mivel csinálsz videókat?
xfire?
Bocsánat nem vágom ezt a dolgot. -
tomonor #6594 áá nekem nem kell kés, csak a végső esetben :D Pisztolyt szerintem meg csak a láma kommandók használnak. Vagy azok a kommandók akik a unique térre gyúrnak (vesznek egy long és egy low range pistolt, és azokkal nyomulnak) -
tomonor #6593 csak irigykednek, mert a commando a leglustább játékmód ha campelsz.
Ám ha folyamatosan mozgásban vagy, akkor nem csak több killt szerezhetsz, de tapasztaltabb is leszel (pl: menedéktéren) -
#6592 pontosan, nekünk csak 80HP-nk van, és nincs Heal-se, csak a tapasz... az meg drága, és semmit se ér ha belédlőnek 1et akkor abbahaggya...
Szerintemis VV-n könnyű commandoval, mert: nem kell oda Srifle, fogod a stealtodat, meg a késed... ennyi... -
tomonor #6591 ja, hát aki commandoként kiismeri a helyes taktikát (nem campelésről beszélek), az minding 10/1, 12/3-as K/D-vel fog távozni a szerókról.
Aki nem hal meg egyszer se az általában vagy campel, vagy sok a 'noob' royal, de inkább campel.
Ám igazán sok pontot és killt soldierként szereztem, most éppen 22-es szinte ki szeretném tolni a commandomat (lvl 5 piercing shotra kíváncsi vagyok) és annyi hiányzik.
Ám azt meg kell mondjam hogy gunnerként nagyon rosszul játszom, talán azért mert teljesen más taktikát követel az egész, vagy csak egyszerüen low lvl, sok halál.
Ám van egy royal commandóm is, és eszméletlen mennyire nehéznek találtam úgy a játékmenetet. Egyszerüen a nationhoz vagyok hozzászokva. -
#6590 Nemtom mért van mindenki felakadva a commando-val...
Szerintem mindegyik ugyan olyan erős...Commando erős PS-tal,Gunner Shield-el, a Soldier-nek meg ott a heal...ennyi erővel én is nyavajoghatnék:"Dehát a gunnernek van 150HP-ja, akkor minek neki még pajzs is?? he??" Módon... -.- -
tomonor #6589 Először is: nem fognak könnyíteni rajtuk. Nekem soldierként nem okoztak gondot, sniperként meg főleg nem okoznak gondot.
Másodszor: én VV-ben tudok a legjobban fraggolni sniperként, mert kiismertem hogyan reagálnak a royalok a dolgokra. :D
Harmadszor: ha nem tetszik hogy folyton lelőnek, legyél te is commando. Meglátod mennyire nehéz nekik a játék a 80hp-ükkel. -
Tababo #6588 Tényleg ha már itt vagy.Megtudhatom milyen néven játszol?Ha nem gond...
Amúgy meg pont most jöttem vv-ről és iszonyat...5-6 commando.Semmit nem tudtam csinálni...80-90eneket lőttek belém ha meg közel megyek gyorsaság meg füst és ennyi már azt sem tudom hol van.
Akárki akármit mond egy profi Sniper ellen senki nem tud semmit tenni....brutális.
Igaz Tomonor?
Te is nagyon durván játszol commandoval már láttam.
Na mind1... -
#6587 Nincs lehetoseg.
Szerintem is valoztathatnanak a commandon, gyengithetnek valamennyire.
Talan Victory Village-n nem olyan erosek a sniperek, mert surun vannak a hazak es nem tudnak olyan messzirol lovoldozni mint mas mapokon, kevesebb a nyilt terep.
Es vannak csak VV-s szerverek, talan azokra erdemes menni soldierrel vagy gunnerrel. -
Tababo #6586 Sziasztok.Nincs lehetőség arra hogy csak Soldierekkel meg Gunnerekkel játszhassak.
Már nagyon unom 2 napja hogy tele van a játék Commandoval.Lassan már csak az lesz!?Biztos nagyon izgalmas játékok lennének ha csak Sniperek lennének...pffffff
Jó lenne olyan szerver ahol nem lehetne Commandoval játszani.Szerintem csak ott játszanék
-
#6585 Public Test Environment. -
#6584 Mi az a PTE? -
#6583 Oké Köszönöm ! -
tomonor #6582 PTE-n már játszható, ám még a normál játékba nem rakták be. -
SaphireDraco #6581 http://kephost.com/view-365_BFHeroes_2009_08_07_13_52_52_9.jpg
az adminnak elege lett a vérontásból xD -
#6580 Az EA már megcsinálta az új patch-et ? -
tomonor #6579 mostantól örökké meg lehet venni a fegyókat BF-el. -
#6578 Nem kell okoskodni, siman mukodik win7en. -
Madmano #6577 Ajaj.Asszem,nem germózok vele.Majd csak csinál vmit a Punkbuster-t gyártó cég Win7-re.Addig marad az XP-n.Köszi a válaszokat. -
Cat 02 #6576 Csak ne a W7 saját virtualizációs cuccával ;) -
#6575 "Operating system: Windows XP or Windows Vista" Elvileg csak XP-n vagy vista-n futna, de ha Win7en nem is megy, csinálsz egy virtuális gépet ahova XP-t raksz(mert vista-n nagyobb a rendszerkövetelmény) és oda felrakod a heroes-t -
#6574 persze, nekem siman fut -
Madmano #6573 Hali.Van már olyan Punkbuster,ami megy Win7-en?Magyarán:megy a BF Heroes Win7-en? -
tomonor #6572 Blokkolnád... -
beteg #6571 most estére megjavult akármi baja is volt:D -
#6570 Én kb 2 hónap alatt találkoztam 1 aimbot csíterrel... Engem nemzavar a WH, vagy akármi más, csak ne aimbot-oljanak.
És attól h megtiltotta a EA a DICE-nak, hogy ne bannoljanak, attól m ég blokkolni lehetne az accountokat. -
tomonor #6569 pont ezt akartam mondeni. Itt már csak egy dolog segíthet.
-
aki124 #6568 sok hülye _l_-t -
aki124 #6567 ja meg nagyon nagy _l_-okat -
#6566 Ha bemegyünk a parlamentbe, csupa ilyet találunk... -
#6565 Lehet hogy az EA megtiltotta a BANT de lehetne valami fegyelmezés PL ha csalsz akkor kapsz 2 órás tiltást.
2 óra után vissza mehetsz.
ha megint csalsz megint 2 óra.
És ez addig megy amíg csalsz. Ha meguntad hogy folyton kidobnak akkor letörlöd a progit és mész szépen játszani. -
aki124 #6564 hát ha ilyen az életben is akkor tuti jól keres x)
Kicsit lopsz megbüntetnek nagyot lopsz kitüntetnek. (vagy valahogy így van x)) -
Tababo #6563 Hát basszus ezen beröhögtem de tényleg...
Igazat adok neked...mondjuk én betartom az internet szabályait és nem szeretek káromkodni...mondom/írom ezt úgy hogy szerintem idősebb vagyok itt mindenkinél.
Már kb 5-6 éve nyomom az mmo/online játékokat és rengeteg cheater-el találkoztam már.Én valahogy hozzászoktam a sok idióta csalóhoz.Hidd el ezeket legjobb bealázni meg szétszedni.
Megtudhatnám a játékbeli nevedet mert felvennélek a barátlistára...ha nem gond.
Ne idegeld magad a ezeken a csaló valamiken.Az "életben" se lehetnek különbek.
-
#6562 Aki viszont normálisabb gyerek az utánanéz! Ha meg olyan béna hogy nem találja meg magára vessen... -
tomonor #6561 az új patchel akarják msot kivonni őket a forgalomból, sajna az EA megtiltotta a DICE-tól az account bannolási lehetőséget, de régebben volt példa rá. -
tomonor #6560 bárki használná ha akarná. Ám szerencsére a többség nem akar, kivéve a kisebb, fraggelni nem tudó 12-14 éves gyerekek, aki meglátja a kommentedet, és minimum 3 pm-el bombáznak hogy küld el nekik is a hacked.
Ám remélem akkor nem is fogsz játszani többé.