Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok.csináltam karakter de bármilyen nevet beírok nem tudja elfogadni(please try a different name).ez mitõl lehet?

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

ToCsEk
Zsír ez a béta. Jelenleg 5ös gunner vagyok. Eddigi rekordom
3 kill streak road kill

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Énvagyokazapád
tudtam, hogyha neked lesz egy cd kulcsod, elhalmozol minket a láma kérdéseiddel -.-

gondolom amikor sorsolta a cd kulcsokat, te akkor is az ereidet vágdostad hogy legyél benne az 5be.

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Snexi
valahol megtudom változtatni a karim nevét?

joebacsi
ment privi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Snexi
amikro elkezdtem leszedni a heroes-t automatikusan a 2.0-át is leszedte,de azért megpróbálom a 3.5-el 😊

0Fritz0
Töltsd le a Microsoft .NET Framework 3.5-öt, ingyenes.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

ToCsEk
még1x köszi a kulcsot 😊 Majd dobok képeket ha kellenek.

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Snexi
rá megyek hogy plya now,idáig betölt de utána nem történik semmi 😞
kép

Snexi
fönn van már 😊 karakter készítésnél hol lehet ruhát változatni?Mert én csak az arcot tudom

GeneralsHungary
regeljétek be egy EA accounthoz alá a kulcsot, ha bejentkeztek akkor lesz egy active-x bõvítmény amit telepítsetek fel. A "play now" gomb megnyomásakor bejön a kliens, ami majd letölti és telepíti nektek a játékot. De elõször weben kersztük majd kreáljatok egy hõst, amit a játékban testre lehet szabni.

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

Snexi
bocs a láma kérdésrt de hol lehet letölteni?

ezer kösz

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

Snexi
örök hála neked 😊

GeneralsHungary
Nos, eddig vártam az érkezõ üzeneteket, összeszedtem egy listába a neveket és sorsoltam. (http://www.random.org/lists)

Az elsõ öt szerencsés, akinek elküldtem a kulcsot:

krys002
martin1992
hitch
Snexi
ToCsEk

Jó játékot, találkozunk a harcmezõn.

Csak még annyit, hogy sosem írtam, hogy a leggyorsabb kapja, nem is érdekelt. Volt olyan is aki mmo-s accot vagy cuccot kínált érte, az sem érdekelt. Akinek szerencséje volt, az kapta.

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

jaja én is osztom ezt a véleményt.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Snexi
szerintem is igy lenne igazságos,anno más is nyert 5 kulcsot és ugyanugy az elsõk között osztotta ki

Nem lehetne az elsõk között kiosztani ? 😛 <érzihogyhamarszólt>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Solid Snake
Nagyon <#pias>
GeneralsHungary
Huhh.. szval elárasztottak az üzenetek. Nagyon sokan szeretnétek bétázni. Nem akarok igazságtalan lenni, így még várok pár napot, hogy aki akar még jelentkezhet.... és a végén kisorsolom a kulcsokat.

Más téma, szerintetek mennyire van igény egy magyar közösségi weboldalra?

Solid Snake
Te má nem kaposz, me nekem adta mindet <#eplus2><#banplz>
Beers
Nekem is jöhet, ha van még 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Wreck86
..."adjad bazze!"... XDXD

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Snexi
gyorsan irtam pm-et ugy hogy bocsi hogy elég rövid és bunkóan lényegre törõ lett<#idiota>

GeneralsHungary
Egy hónapja tesztelem már a játékot. Kaptam még öt bétakulcsot. Aki ki akarja próbálni az írjon.

Snexi
Most meg épp ilyen kulcs nyerési akció de az egész oldal összeomlott és azok is amiken elvannak "rejtve" a megfejtések.Gratulálok...

0Fritz0
Nálam megy.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Gerbill
Nekem mindig a try Againes ablakot adja ki a játék. Neked megy a játék vagy ezt csak azért írtad, mert van szerver, csak nem mûködik jelenleg?

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

0Fritz0
Van szerver.

Gerbill
Még mindig nincsen szerver?

Snexi
"Project not accepting signups"

Banner -.-'

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Pethy23
Valaki eltudja küldeni a béta bejelentkezési oldalát csak mert format után eltûnt:S
Snexi
Már nem lehet jelentkezni

Sziasztok nem tudjátok honnét hogy tudnék beta cd key-t szerezni?
pIIrash
Felvetõdött bennem némi Soldierrel történõ játék után, hogy az Képességek (Abilities) újratöltési ideje nem megfelelõ. Van már errõl fent topic?
Mert szintenként kellene szerintem növelni az újratöltõdési idõt. Granada Spam 5* szinten 10 mp alatt újratöltõdik. Sztem elég Power ahhoz, hogy 20 mp alatt visszajöjjön. De lehet ezt csak én látom így.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

itt lehet letölteni :http://www.radiusdesign.fr/download.php?view.2
A neten találtam egy BFH X-FIRE skint feltegyem valahova?
jah sry, hülyevagyok nem olvastam vissza <#idiota>

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Gerbill
Most akkor nem megy online? Mert egy másik gépen akrom kipróbálni, de akkor neki se fogok letölteni.

Mr Manson
64bites probléma megolva

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Snexi
Le is írtam már az elöbb ,még anno én raktam GS fórumra a képeidet,onnan vette 😊

Gamestar kirakta hírbe a képemet lol <#idiota>

#680 / kép5

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Mr Manson
mert nem szabad

Mr Manson ha úgyse megy mé nem adod oda valakinek a kulcsot?(mondjuk nekem)
Mr Manson
64 bites Vistan sikerült valakinek elindítani és játszani?
Nekem állandóan lefagy és csak a tutorial megy!

SNEXI ugy megkérdezted Code92-t a copyright jogokról linkelés elõtt??
Snexi
Code92,híres lett a képed<#idiota>Anno mégén linkeltem be GS fórumra

bocs a nagybetûk miatt XD
NE ÉLD BELE MAGAD ÉN BENNE VOLTAM AZ ELSÕ 20 BAN MÉGSE KAPTAM PEDIG VAGY 1 HETE ÍRTAM BE MAGAM AZ ELSÕ 20 BA