26731
Battlefield Heroes
-
#6639 Neked ugye nem indul a játék? mert úgy, hogy nem is (tudsz) játszol/játszani, ne gyanusíts valakit meg azzal hogy hackel. Az első ahol ...-ot ír, az csak serverlag, mindennapos, ma is volt ez nállam sokszor, a második, ahol "1 lövésből kinyirja", egyértelműen látszik hogy megvan vágva, a harmadik csak egy bug, de nem is értem miért baj, mert semennyi HP-t nem vett le, ráadásul a villanás se a cső végénél van, hanem a falon(ami amúgy kerítés xD ) belül van, szóval csak modelezési hiba -
tomonor #6638 nincs ott semmiféle hack. Először is, amikor átment a kocsival a royalistán, az nem hack, hanem a szerver hibája. Ugyanis ez a videó még a Closed Bétában készült, és ilyen laggok/bugok még gyakran előfordultak, velem is nemegyszer, legfőbbképpen akkor amikor repülővel próbálok wingclippelni.
A 2. hack amit említesz sem hack, ha jobban odafigyelsz, látod hogy nem hal meg, csak az deathcamot mutatja, ami = kivággot véletlenül egy kis részletet a videóból.
A 3. az egy bug, mindennapos.
Ha igazi hackereket akarsz látni, akkor az én videóimat nézd. -
aki124 #6637 és lehet az 5. perc elején is ahol egy puska áttmegy a falon de lehet ez csak játék hiba -
aki124 #6636 sőtt szerintem a 4. és 5 dik perc közt is itt a hacker mert gunner és egy lövésből leszedi őt -
aki124 #6635 tudom hogy nem szeretitek a a beszűrt vidiket meg a hackereket de ez véletlen videózott le egy hackert:D (2. és 3. perc között valahol majd látni fogjátok ezt írja majd: ...)
-
SaphireDraco #6634 küszi szépen
-
#6633 bfh valor pontos ruhak kulonbozo szinteken -
SaphireDraco #6632 Szaisztok!
Nem tudtokv alami weboldalt ahol meg lehet nézni meik lvl ön mien cuccokat kapunk? bf esekre is gondolok -
#6631 Same. Repüni könnyű ha ráérzel, és csak jönnek a wingclipek, főleg BB-n.
Aki: Mostanába annyi faviccet mondtam, hogy a barátaim baltával támadnak. -
tomonor #6630 a repcsit nem érdemes kamikázére használni, mert összesen kettő van belőle egy csapatnak, és mások akik tudnak repülni, azok anyázhatnak érte.
Inkább tanulj meg repülni, és wingclippek ezerrel :D Egy-két alkalommal az egész meccset a repcsimben töltöttem, és 9 killt csak wingclippekből szereztem. -
#6629 reccs -
beteg #6628 bb pályán engem egyszer feltapsolt a tankommal együtt egy soldier, a híd és házak között menő úton a hegy tetejére:D. onnan alig bírtak kilőni, én meg el tudtam onnan lőni a házakig,hajóig,meg a national első zászlójáig:D -
beteg #6627 kösz a tippet ;) -
aki124 #6626 írjatok már sűrűbben
valami vicceset:D -
aki124 #6625 fogol egy repcsit és kamikáze
am ténleg tankot ellopni a másik csapatból és elvinni a picsába XD -
tomonor #6624 találd fel magad. -
beteg #6623 de am. a bb mapnál még elégszar, mikor a hajónál spawnol mindig le és elvitték a kocsit. próbálnál a hajó orrán lévő repedéstől eljutni a lépcsőig, ami felvezet a házakhoz,de egyszerűen mindig kilő egy kemper mire eljutnál oda. a mi kommandósaink meg persze épp tankot próbálnak lopni, vagy kóborolnak a világban és b@sznak segíteni:D. -
beteg #6622 engem csak a kemper kommandósok idegesítenek, de általában megkérek egy csapattárs kommandóst hogy szedje már le a kis gecit:D.
Ha késsel jönnek felém, akkor pedig hátrálok és lövök ezerrel és próbálom belevezetni egy kiálló pixelbe, amitől nem tudja átugrani a homoksáncokat:D
egyedül akkor van gáz, ha hátulról jön és nem veszem észre:S -
aki124 #6621 lol -
#6620 Na ez értelmes volt "Én engem" -
#6619 Én engem az idegesít hogy mindenki szídja itt a kommandost.
Tegnap nyomtam egy szerveren és gyerek végig sírta a pályát hogy hülye kommandósok mindig leszedik. Ez nem is lett volna gáz ha egész végig nem a hajó elejében kempel és onnan ló mindenkit.
Naná hogy leszedik tiszta célpont. BB map volt aki nem tudta még esetleg beazonosítani. -
tomonor #6618 egészpontosan, a kommandós felé kell menni jobbra-balra oldalazva, ha van Leg it vagy Elixir akkor azt is nyomd be közbe. -
tomonor #6617 hidd el, az ugrálás nem segít. Legalábbis ellenem nem. -
#6616 :DD -
aki124 #6615 am a commandót csalogassam? ha késsel jön azt nem kell csalogatni soldierrel széttkapom mint a szart -
aki124 #6614 arra szoktam figyelni hogy pontosan célozzak meg ugráljak össze vissza
de majd megpróbálom x)
-
Cat 02 #6613 Legjobb csalogatni. Ellen azt hiszi h ő üldöz téged ,közben te vezeted őket a TT-kre. -
tomonor #6612 itt küzdeni kell a killekért. Apropó, ha azt akarod hogy más kommandó ne lőjjön le téged, csalogasd őt be egy sarokba. Aki csalogat azt én általában hagyom. Mondjuk nem szoktam mindig késsel menni, mert nincs pontom a poisoned blade-en. -
aki124 #6611 ez se jóXD na lehet xp baja van majd újra lesz rakva
am még a commandókhoz annyit hogy én csak azt utálom amikor elkezdek valakivel 1 az 1ben lövöldözni mindjárt meghal nekem van egy csomó hpm még akkor jön egy másik el tudnám mind a 2-t rendezni és lelő egy commandó , az csak egy dolog hogy lelő de megfoszt attól a jó sok kis scoretől amit szerezni tudtam volna
ha meg az én csapatom commandója üti le az ellenfolet az se valami élvezetes mert elveszi tőlem az embereket és ő szart se harcolt érte -
tomonor #6610 nyugi, csak master szerver lag. Pár óra múlva fixálódik. -
#6609 O.o
-
tomonor #6608 igen. Ám a PTE-n nem az lesz a lényeg hogy nyomuljatok. Ott inkább partizni szoktunk a DEVekkel, néha ha összejön egy jó csapat akkor nyomolunk is, de a lényeg hogy itt nincs vesztes/nyertes. Szal ha gameplay-t akartok, akkor ne a PTE-től várjátok azt el. -
aki124 #6607 haha
lehet leszedem pte-t az lehet menni fog a gépen x) bár ugyan az a játék
oda másik acc-al kell regelni? -
#6606 nem, felrakja újra a Heroes-t, de egy PTE mappába, szóval mind2vel tudsz játszani...Csak PTE-n nagyon kevés az ember -
#6605 és vissza is lehet menni simára?
Vagy akkor már maradni kell? -
#6604 pte.battlefieldheroes.com -
Attiska #6603 PTE-re hogy lehet bekerülni? -
#6602 Na hogy örüljetek: Valószínűleg eggyel kevesebb lesz a commando xD Ma a PTE-n csináltam egy soldier-t, és nagyon ráéreztem. :D szóval alapon is csinálok 1 új acc-t(régi tele van és nincs benne national soldier, csak royal)és megyek erősíteni a nationalt -
Tababo #6601 Nincs gondom ha 1 vagy 2 van de amikor már 4-5 na az elég szánalom.Aki124 jól írta tuti hogy többsége amiatt játszik vele mert őt is már párszor leszedték és felidegelte magát és ennyi.
Csak annyi hogy mostanában lehet csak véletlen de rengeteg commandoval találkoztam.(Igazából ebből jött fel a vita de lényegtelen.(
A saját csapatomnak is a több mint a fele commando...már 2 napja.
Ja a legszebb hogy rohanok a (saját csapatom) geep után és látom tele van commandoval...no comment...azonnal lépek is ki.
-
#6600 Én commandos vagyok mondjuk még csak 13-as de szerintem a commandost a leg könyebb leszedni vele.
kevés hp nekem PS nélkül is 2 lövés.
A másik meg tudni kell hogy hol lehetnek. meg néha meg kell álni 1-2secre és végig nézni gyórsan.
Tuti lesz olyan stealth ben lévő játékos aki éppen akkor gyógyítja magát.
Azokba bele lősz 1-et és végük. vagy éppen mikor benyomják a PS-t
Könnyű ez.