Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

National Fireworks - 25 uses each
BC86-36JJ-52AJ-6QF4
FNJG-GGG2-PUL5-UWXL

Royal Fireworks - 25 uses each
4Q8M-3WFB-Q4RE-FD48
3CST-JZ8F-H6KU-SEAN

Mikor adják már meg végre a fegyvereket? Nem tudja valaki véletlenül? 😄

*Royal 😄

Rolyam commandonak nyertem (már nem tudom mi a neve 😄)

Gratulálok! Melyiket nyerted?

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Köszönöm! 😄
Igen volt 😄

Én nyertem 😄 De még nem kaptam meg.

Mindig ez a sovargas az arany utan😊 Sajnos nem nyertem, bar az egyik soldier karim egy gunneral valo combosabb kuzdelem utan panaszkodott, hogy elojott az aranyere😊
Erdekes dolgokat muvel a game ugy egy par napja. Az egesz azzal kezdodott, hogy a kuldeteseknel a teljesitett pontokat elfelejti hozzadni az elerendo pontszamokhoz. Ma viszont olyan palyat generalt, hogy a killeket nem szamolta a score tablan....
bali24
Valaki nyert arany fegyvert?<#smile>

Ha egy arany fegyvert akarsz, akkor egy hõsön kelle lennie.
De ezen már ne gondolkodj, vége az EB-nek. 😊
Volt spanyol mezed?

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Lehet hogy rosszul értelmeztem valamit. Ahhoz, hogy kapjak arany fegyvert, 1 karakteremnél (van 2 hõs), mindkettõnél ott kell lennie a meznek?

Nalam a flash player frissites okozta a galibat a chromeban. Nem tudom lehet e koze nalad a jatekhoz az esetlegesen frissult flash verzionak.
Probald ki egy masik bongeszovel. Nem tudok mit mondani. Ilyen esetben eltavolitom, majd ujratelepitem a jatekot.
a nettel szerintem semmi baj nincs és a géppel se volt eddig...játszottam vagy 1-2 hónapig aztán még a holdas pályán tudtam játszani,és az a frissítés még jó volt de az utána lévõ ami csak egy frissítés volt és semmi új pálya,annál megakadt...?

Nem kell válaszolnod, igazam van.

Grat! A commandosom 24-es, de nekem sincs tul sok kedvem vele foglalkozni.
Amugy egy "ronda", sunyi kaszt. Mokas, meg vicces vele jatszani, de valahogy a regi szamuraj "szemtol szemben stilus" jobban fekszik az oszinte egyenisegemnek.

Ismersz olyan szervert ahol nincsenek commandok? Olyan jo lenne ha csak a "tenylegesen lathato" ellensegre kene koncentralni.
HunTatyi
szokta úgy... utolsó 3 szinten mindig be-be bug-ol a számláló, de attól a pontokat még megkapod és hirtelenjében jön a lvl up meglepetés...
nekem is úgy adta ezt meg, h a szintlépés elõtti 3-4 menetet számítva ugyanazt a xp számot mutatta végig és egyszer csak jött az up 😄

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Képzeld nekem úgy volt tegnap meg az lv 30, hogy egyszercsak észrevettem, hogy még mindog 262k-n vagyok, pedig kb 3 játékkal ezelõtt is ott tartottam. No mondom lehet, hogy unranked szerver lett idõközben amin játszottam, így átmentem máshova. Ott sem kaptam xp-t.
Erre az egyik játék elsõ percében jött a nagy ováció, hogy lv30 lettem. 😊
Úgy néz ki egyszerre megkaptam az elmaradt 20k xp-t.

Most már csak a commandom kéne lv22-rõl feltornázni, de nem sok lelkierõm van hozzá.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Komolyan nem tudom mi tortenhet a gepeden. Flash, video driver ok? Ha biztosra akarok menni, ugy szedem le a progikat, h a vegen a regeditbol torlom a bejegyzeseket. (ha maradnak) Utana elvileg semmi akadalya az ujratelepitesnek. Megakadt? Milyen netet hasznalsz? Probald ujra! Mennie kell! Szerintem itt a forumon akadnak nalam jobban kepzett szamtech guruk.
Mindig csak felfele a rangletran😊 A gunnerem 28.5 lvl.-nel leragadt😊 Egyutt pihennek a 30-as soldierrel😊
szerintem most nem is írt ki semmit,csak az a baj hogy nem akarom megint letölteni,mert az elõbb is amikor letöltöttem és megakadt,akkor nem töltött le semmit,de a helyet elfoglalta a C-rõl mikor nem is oda mentettem...

Nem kell válaszolnod, igazam van.

HunTatyi
Közeledek 2. 30as hõsöm felé 😄

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Narxis
neeeeeeeeeem 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Vaxi
mert oda lehet írni, hogy csak 400 darab van, és a sok birkaállat azonnal megveszi.
zseniális ötlet szerintem 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Bazd ez mi ez? brontoszaurus sisak 80000 funds mit akarnak ezek? annyiba veszek 8 szettet meg 5fajta fegyvert.
Morva eletbe...nekem is kell ilyen pet😊 Grat!
Igen egyszerubb. Meg a gari miatt sem art kozelbol venni.
bali24
<#wink>

😊
Egy kollégának van eladó 2.4 ghz-bõl egy pár, de szerintem egyszerûbb helyben beszerezned.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Narxis
jaja, kösz 😄

Nagy feeling😊 Jo tekerest😊
" tõlem vehetsz 5GHz-st," Ok, akkor toled veszem.. 49K-ert az enyem lehet?😊😊
Elobb valakit talalnom kell, aki engedi az antennat kitenni a szemkozti oldalra. Ez lesz a lehetetlen kuldetes.
Magyarazd ezt egy bhf fuggonek😊 A farmvilla stilusa tavol all tolem😊
Kikapcsolodasra hasznalom, de neha elszakad a cerna. Rogton a telenor kepe villan szemeim elott. Azert inditok uj karikat, hogy kikapcsoladas legyen. Azokon a szinteken meg minden lassabb. Neha veszem csak elo az erosebb karikat, es akkor kezdodnek az igazi gondok...
Ismerem a LR pisztoly tulajdonsagait, hogy melyik tartomanyban a legutosebb, viszont nem voltam teljesen kozel az ellenseghez. Olyan 20-30 meterre.
Narxis
Ezt a biciklis cuccot pont utolsó BF adagomból végre én is megkaptam. 😄 yeee

Az a 4-5 wifi nem sok. De tõlem vehetsz 5GHz-st, csak ekkor már 50k körül kell majd számolnod párját.

Ha nekem állandó net problémám lenne, biztosan nem játszanék ezzel a játékkal, próbálkoznék inkább a farmvill-el. 😊
Én csak kikapcsolódásként játszom bfh-t, nem azért, hogy felidegesíten.
2 db LR pisztollyal azért nem tudtad megölni, mert túl közel voltál, az a pityu csak messzirõl kempelésre jó.
A szerverválasztóval nekem pont ellentétes problémám van, ritkán rak be olyan szerverre, amelyen full profik tolják egymás ellen. A noobokat csipával lelövöldözgetni egy idõ után rohadt unalmas, bénák, figyelmetlenek, azt se tudják hol vannak, laggolnak 😊)
Amióta pályát lehet választani a menüben, azóta csak kizárólag pálya szerint rak be, nem számít az average lvl, vagy hogy üres a szerver.

A telepunkon kapasbol 4-5 mukodik amit befogok. A masik oldalon a fas resz mogott, a dombon, szepen sorakoznak a hazak. Szeritnem egy rakas wifi lehet ott. Nem hinnem, h a vezetekekkel vacakolnanak a helyi lakosok.
Nem, tobb emberem jatszik es cserelgetem oket.Nem koltok reg ota. Mint emlitettem, magasabb szinteken semmi sanszom sincs a tulelesre. Nem tudom mi a fenet csinaljak a karektereim gyors lvl. novekedesevel. Probakeppen eloszedtem a regi 24-es mandom. Persze rogton a surube kerult a xxx-esek tarsasagaba. Ket LR pisztollyal nyomtam fansagbol ,de nem ez az erdekes. Egy ellenseges foszer alatt tul forro lett a talaj es a csapdamba setalt. A hata moge kerulve nem birtam leszedni. 2 pisztoly teljes taraval. Sebzesnek 2 pontokat vett le.... Megint valami amerikai szerverre pakolhatta az automata. Tudnam hogyan lehet kiszedni a beallitasoknal az amerikai, ausztral szervereket es csak az europait meghagyni. Az oke, h Europa all az elso helyen a rangsorban, de a rendszer sokszor nagy ivben tesz ra. Ma egybekent egy tort nyertem last forever. Kell a fenenek. 😊 az uber knife jobb😊..bar hasznalni nem nagyon tudom, csak irigykedve nezem azokat akik ket nyisszantasra tudnak skalpolni. Gondolom szanalmas probalkozasaim az ellenfel monitoran ugy johetnek at, hogy a levegot hentelem😊😊😊
Csak akkor kell az 5GHz, ha sok wifi van az adott területen, mert akkor összezavarják egymást. Erre írtam, hogy a nyílt víztükrön ennek kicsi lesz az esélye. 😊

Köszi! 😄

HunTatyi
http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=356289

itt van, h miket is rejtettek ezekbe a kulcsos dobozkákba

Honnan szedsz ennyi kulcsot? Tippelek: veszed.

Koszi! Az apro dolgoknak orulni kell tudni az eletben😊
Ibuki
Hát ez nem semmi! Grat!😄

Spirito Juve!

Ilyen nincs es megis van. Alig irtam le elozo soraim es erre mivel kedveskedett az EA??? Nem hiszem el!!! Yippee! Ez mar dofi😊😊😊😊 THX EA!

Sharpshooterrel olyan problemam adodott, hogy akkorat rug, mint egy lo😊
Szokas kerdese kinek melyik fekszik jobban. Az SVD-t jobban szerettem.

A mai termes😊 Nyeresben vagyok😊

Nem tudom miért, nekem a Stilysh jobban bejön 😄 Még ha az SVD jobbnak is tûnik.

Az elõzõ post kekipeti-nek ment #24232. 😊

Ez egy régebbi összehasonlítás (még Bf van funds helyett), de asszem a csipák tulajdonságai nem változtak. Ha mégis akkor bocs.

Ez az összehasonlítás szerint a Stefan's Stylish Sharpshooter tulajdonságai megegyeznek az SVD-vel, viszont az utóbbinak több lõszere van a tárban, és nem rúg akkorát elsütéskor. A legfontosabb különbség viszont az, hogy az SVD már 30 m távolságról 38-40-et sebez, míg a Stylish csat 50 m-felett.

Hali 😄 Ti hány ládakulcsot kaptatok alapból?? Nekem kettõ volt xD
Simán Piercing Shot nélkül fejre lövök, akkor az emberke kap 45-50 körüli sebzést.