26731
Battlefield Heroes
-
MATYUSA #24771 felvettél ?
-
MATYUSA #24770 Captainmate -
#24769 Ne szivassátok már Matyusat. :D
Matyusa nem tudlak skype-ra felvenni mert nem működik nálam, de Heroes-ban felveszlek ha megadod a játékneved. :D -
MATYUSA #24768 nem látom idáig kerestem
-
MATYUSA #24767 de hova ???nem találom -
#24766 monitorra... ha figyelmesen végig olvasod az egészet amiket oda irkál akkor mindent meglelsz és nem futsz itt felesleges köröket -
MATYUSA #24765 de hova ??? -
#24764 minden oda van írva -
#24763 kinek mi fekszik jobban... én pl a fast sniperrel képtelen vagyok célozni... pont ez miatt h nem kel rajta akkorát rántani.. meg pont h a sebzése h nem feltétlenül elég 2 lövés hanem még esetenként szükségvan 3.-ra 4.-re, ami slow sniper esetén igen elenyésző h így legyen
SVD-vel is lehet közelről ostorozni, ez nem csak fast-nak a tulajdonsága
azon múlik az egész h ki melyikre érez rá... én SVD és társai párti vagyok... másikkal nem megy -
MATYUSA #24762 tevel és mi a telefonszám ?
-
harduplanfor #24761 Thx! Igy mar vilagos minden. -
#24760 Én fast sniper rifle párti vagyok, tevel-nek igaza van.
Pár lépés távolságból osztom a fejeseket a gunnereknek, iszonyat hatékony ilyen puskával játszani. Kisebb a sebzése , de iszonyat gyors, nem leng ki métereket. Amióta Winter Camo M-21 -et használom nagyon jó vagyok, szinte minden körben az első perctől-végig a ranglista elején vagyok. 10gyilkolásból 7 headshot! Úgy megyek a sűrűjében mintha nem is kommandó lennék, szemtől szembe simán darálok, persze ha jó a csapat is. gyors fegyverrel az oldalirányú mozgás szépen lekövethető. Én most kezdtem élvezni igazán a régi mandó karimat, csak vele játszom már. -
tomonor #24759 A backend adatbázis egy adatbázis, mely nem közvetlenül érhető el a felhasználói által.
Magyarán, ha te a BFH-ban pontot szerzel, azt a kliensedbe szerzed, de a pontokat nem a gépeden tárolod, hanem a kliens küldi ki az infót egy másik, általad nem manipulálható szerverre. -
harduplanfor #24758 Koszonom, olvastam valaszod. A "back-end" szerver definiciojat leforditanad mandarin nyelvjarasrol, konnyen ertheto szovegre? :) Ha nem lehet reinstallal eredmenyt elerni akkor mit kezdjek a hibaval? Mar letoltott azota egy uj frissitest es semmi nem valtozott.
Az erdeklodesem a play4free fele fordult, mert ilyen gyakori hibakod dobalas mellett a jetekkal tobb a mereg, mint az elvezet. Azt szeretnem kerdezni toletek, h az online battlefielden nektek nincs gondotok a celzassal? A bfh-en megszoktam az 1-3. helyezest a score tablan.:) Itt az utso helyekre valtottam jegyet. Szamomra valami elkepesztoen furcsa celzas rendszert programoztak a jetekba. Az fps 90-100 kozott valtozik a game kozben.
Milyen BFH-hoz hasonlo jatekot ismertek, amelynek a celzasi rendszere hasonloan mukodik? -
tomonor #24757 Már megválaszoltam egyszer, hogy mi okozza. -
tomonor #24756 Csinálja. Nem egy csettintés alatt van kész a foltozás, akár hónapokig is faraghatják. -
tevel #24755 Van ott egy telefonszám, amin lehet reklamálni. De azért előtte írd össze, hogy pontosan mit csináltál, mert meg fogják kérdezni. -
MATYUSA #24754 ez a battlefield heroes mostanában nagyon rossz és nagyon zavaró hogy nem csinálnak semmit az EASY csapata (bár szinte minden héten csinálnak rajta valamit de nem jó)
-
harduplanfor #24753 Ez a problema meg nalam is bejatszik:( -
MATYUSA #24752 + van egy olyan probrémám is mert nem tudok játszani mert ezt írja ki the client contains invaild data. (6) ezzel mit csináljak ? előre is köszönöm
-
MATYUSA #24751 köszönöm csak az a baj hogy csak azt a 8500-at töltötte fel pedig 5000-ft töltöttem telefönra azt felköltem sms-t a 2750 ft-t és kiírta hogy 500 ft maradt egyelegénnvagy valami ilyesmit ... -
tevel #24750 Újra ugyanúgy jelöld ki a 2540 Ft-os feltöltést, megint kijön a telefonszámkérő ablak, utána kéri az OK-t egy adott 90-es számra. Ha elolvasod (mert talán elolvasod végre!),hogy mit ír akkor rájössz majd, hogy az első SMS-el nem vonta le a teljes összeget, hanem kevesebbet, a maradékot akkor vonja le,ha egy másik számra szintén küldesz egy OK-t.
Tehát két SMS-t kell küldeni, két számra egymás után.
Az elsőt elküldted, most csak a maradékot utaljad a 2. SMS-el.
Megkapod a funds-ot utána. -
MATYUSA #24749 megtudnátok mondani mit csináljak mert már -
MATYUSA #24748 már elég türelmetlen vagyok szerintem ne fizessetek sms -el
-
MATYUSA #24747 nekem nem müködik feltöltöttem a legtöbbet amit lehet a 2540 ft-t de nem jó mert megál a végénél a töltés
kb 1-2 centi nél akadt el
-
MATYUSA #24746 köszi
-
#24745 *1. -
#24744 Grat 1 normális hozzászólásod ebben a fórumban ! Amúgy a kérdésedre a válasz, igen ! -
MATYUSA #24743 meg szeretném kérdezni hogy biztonságos-e SMS-el fizetni ? -
tevel #24742 ...valamit sejtesz.
Aki nem vérbeli mandó, annak nem érdeke, hogy még egy csúcs mandó kitanuljon fast rifle-re. :)
Biztos nem véletlenül van kitiltva több szeróról, mint OP fegyver.
A "halhatatlan" high lvl gunnerek és a camper lr pistol soldierek legjobb ellenszere, de persze csak ha jól tudod használni, ha nem, akkor tényleg "gagyi".
-
#24741 én Tomonorral értek 1et... sztem gagyi a super fast rifle -
#24740 :O
Vagy szándékosan félre akart vezetni... -
tevel #24739 Super Fast Rifle + LR Pistol + MGL
Tom már biztos rég mandózott... :P -
#24738 Kösz, kipróbálom. -
tomonor #24737 Super Slow Rifle + LR Pistol + MGL.
Ez a kombó a legolcsóbb és még mindig a leghatékonyabb. A machete nem mindig adja be a sebzést. A pilfered/promóciós puskák csak reskinek. A bad boy tankokat is sebez, hogy megéri-e invesztálni bele neked, az rajtad múlik. -
#24736 Indítottam egy royal commando karit. Mik a legjobb fegyók neki? Távolról szeretném levadászni az ellent szóval gondolom egy jó puska kell. Pilfered SVD vagy Whisperer VK-22? Sokan írták az Mk1 Bad Boy-t de abban 1 töltény van szal szerintem felejtős.
Kés helyére pedig Madman's Machete? Ez a Stellar Strike milyen? -
harduplanfor #24735 Ugy tunik vegre lecuppantak a nagyon magas rangu jatekosok az invasion maprol, igy egy kezdo karakterrel is elvezetes a jatek. Az erosebb laggolast meg lehet szokni, csereben a palya altal megtapasztalhato elmenyekert. Majdnem tokeletes a map:) Remelem egyszer terveznek egy havas hegyi palyat, ahol autok helyett siliftekkel, motoros szanokkal lehet kozlekedni es egy ket kilato, barlang, alagut hasznalata teszi szinesebbe a jatekot. Na jo, nem leszek telhetetlen:) -
#24734 Mondtam, hogy bannt neki. :) -
tevel #24733 A kérdésedre a válasz már elhangzott:
Légyszíves tényleg ne írkálj Caps Lock-al, a nagybetűs írás a fórumokon elfogadottan(ezen is) "ordítást" jelent, ami nagyon zavaró és agresszív.
A figyelemfelkeltésnek vannak más normális módjai, pl. makrók használata (dőlt betű, vastag betű, színes betű, effektek, stb.) vagy smile-k használata.
Tudod mit? Inkább olvass utána:
Netetikett -
#24732 Koszonom nem kellenek a privat Caps Lockos uzeneteid, sem a minuszaid.
A valaszt a kerdesedre megkapod itt is barkitol.