Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BC86-36JJ-52AJ-6QF4
FNJG-GGG2-PUL5-UWXL
Royal Fireworks - 25 uses each
4Q8M-3WFB-Q4RE-FD48
3CST-JZ8F-H6KU-SEAN
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Igen volt 😄
De ezen már ne gondolkodj, vége az EB-nek. 😊
Volt spanyol mezed?
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Probald ki egy masik bongeszovel. Nem tudok mit mondani. Ilyen esetben eltavolitom, majd ujratelepitem a jatekot.
Nem kell válaszolnod, igazam van.
Amugy egy "ronda", sunyi kaszt. Mokas, meg vicces vele jatszani, de valahogy a regi szamuraj "szemtol szemben stilus" jobban fekszik az oszinte egyenisegemnek.
Ismersz olyan szervert ahol nincsenek commandok? Olyan jo lenne ha csak a "tenylegesen lathato" ellensegre kene koncentralni.
nekem is úgy adta ezt meg, h a szintlépés elõtti 3-4 menetet számítva ugyanazt a xp számot mutatta végig és egyszer csak jött az up 😄
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
Erre az egyik játék elsõ percében jött a nagy ováció, hogy lv30 lettem. 😊
Úgy néz ki egyszerre megkaptam az elmaradt 20k xp-t.
Most már csak a commandom kéne lv22-rõl feltornázni, de nem sok lelkierõm van hozzá.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Nem kell válaszolnod, igazam van.

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
zseniális ötlet szerintem 😊
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Egy kollégának van eladó 2.4 ghz-bõl egy pár, de szerintem egyszerûbb helyben beszerezned.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Elobb valakit talalnom kell, aki engedi az antennat kitenni a szemkozti oldalra. Ez lesz a lehetetlen kuldetes.
Kikapcsolodasra hasznalom, de neha elszakad a cerna. Rogton a telenor kepe villan szemeim elott. Azert inditok uj karikat, hogy kikapcsoladas legyen. Azokon a szinteken meg minden lassabb. Neha veszem csak elo az erosebb karikat, es akkor kezdodnek az igazi gondok...
Ismerem a LR pisztoly tulajdonsagait, hogy melyik tartomanyban a legutosebb, viszont nem voltam teljesen kozel az ellenseghez. Olyan 20-30 meterre.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Én csak kikapcsolódásként játszom bfh-t, nem azért, hogy felidegesíten.
2 db LR pisztollyal azért nem tudtad megölni, mert túl közel voltál, az a pityu csak messzirõl kempelésre jó.
A szerverválasztóval nekem pont ellentétes problémám van, ritkán rak be olyan szerverre, amelyen full profik tolják egymás ellen. A noobokat csipával lelövöldözgetni egy idõ után rohadt unalmas, bénák, figyelmetlenek, azt se tudják hol vannak, laggolnak 😊)
Amióta pályát lehet választani a menüben, azóta csak kizárólag pálya szerint rak be, nem számít az average lvl, vagy hogy üres a szerver.
itt van, h miket is rejtettek ezekbe a kulcsos dobozkákba
Szokas kerdese kinek melyik fekszik jobban. Az SVD-t jobban szerettem.
A mai termes😊 Nyeresben vagyok😊
Ez az összehasonlítás szerint a Stefan's Stylish Sharpshooter tulajdonságai megegyeznek az SVD-vel, viszont az utóbbinak több lõszere van a tárban, és nem rúg akkorát elsütéskor. A legfontosabb különbség viszont az, hogy az SVD már 30 m távolságról 38-40-et sebez, míg a Stylish csat 50 m-felett.

<#wink>#wink>