Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lényeg, hogy stealth-re mit sem bagózva, pisztollyal(!!!), ami ugye nem sorozatlövõ, hogy csak úgy véletlenül eltaláljon szedegetett ki a csóka.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
Többek között azért gondolom, mert senki sem vitt be zászlót.
Amúgy szerintem gunnernek az 5 K/D feletti már igencsak gyanús.
#CAC: Lapozz vissza, itt linkelt csítert valaki az ingyenes fraps-al, akkor írta, hogy ha olyat linkelünk, ahol egyszer megöl a delikvens, az akár lehetett véletlen mázli is. (én most nem keresem...)
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Emlekszem erre a tagra. Nagyon "ugyesen" jatszik😊
Vajon hacker? 😄
Vele voltam egy csapatban. A kép egy CTF-es Perilous Port után készült.
Vélemény? 😄
Biztosan helyreallitjak rovid idon belul.
(Remeljuk van biztonsagi mentesuk ilyen esetekre, mert ha nincs akkor sokan nagyon morcosak lesznek...) <#rolleyes>#rolleyes>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Vágatlanul.
Így talán nem fogják elbírálni - ha bejelented. Pedig megérdemelne egy bann-t.
Én például nem tudok teljes menetet felvenni, mert laggol a fraps miatt, és egyszerûen játszhatatlan lesz. Nekem, nincs más választásom ilyen esetben: morogni és kilépni.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Ma eppen a M16-os nyeremenyfegyomat teszteltem egy royalos karimnal. Talan a lassu feltoltesem teszi, de nalam az AK74 a nagy szorasa ellenere is jobban muzsikalt. 3-4-5 masodpercig muszaj loni vele egy mandot kozelrol amire vegul megadja magat. Rettenet milyen szerverekre tett ma a jatek. A BS a billentyu lenyomasa utan 2.5-3 masodperc mulva birt aktivalodni, amikor mar nem volt ra szukseg....
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mint mondtam, a mandos kaszt tavol all tolem. Ennek dacara egy regi accountomon volt nemi fund,es tegnap vettem egy panceltoro fegyvert. Kisse csalodott vagyok. Tobbet vartam a cucctol, viszont szorakozasnak jo poen.Tankon 25-56-ig, emberen 82-ot sebez😊/mar ha eltalalja,mert van amikor atmegy a hatan a golyo es nem szamol semmit😊/
Hatha sikerul egy kellemes alkudozas utan beszerezni egy franko vga-t.
argep.hu,depo hasonlo arakat dobnak ki. Egy juniusi lejart hirdetesben 29k-ert kinaltak a hardverapron 1 honapos 7770-es ati karit. Tobb ev gari jart meg hozza. expressz.hu neha jo tud lenni.
El tudom kepzelni milyen lehet lowon jatszani. A regi notimmal probaltam, es valami rettenet a kepe ugy. Most egy egyszeru 6850-es ketyeg a gepemben, de eddig semmi gondom nem akadt vele.(csak a sit net) Csak talalsz valamilyen megoldast.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Ettõl függetlenül örülök neki nagyon, mert eddig nem volt a commandomnak semmi super cumója, csak a kés.
Az arany bulibol ugyan kimaradtam, de panaszra nincs okom. A ladak szepen toltak kifele a gratisz last foreveres cuccokat. 2 db AK74, 1 db M16, tobb dino,sarkany, bicaj...😊 a majom kimaradt😞
CAC! "commandomnak már nem kell megvennie az m95-öt. 😊" ez jo hir😊 Az m95-ert fel eve 3k koruli fundot csengettem, most meg nyertem melle last forever egy SVD-t😊😊😊😊 Tiszta kanoan, en mondom😊
Bence! Sokat nem ertek a gepekhez. Sztem. a videot kene cserelni elsonek a tapegyseg teherbirasanak figyelembevetelevel+memot.Bar elvileg el kell futnia rajta.
1,5giga ram 3,20GHz és sajnos 128megás vidi kari meg 4megás net.
Hála neked a commandomnak már nem kell megvennie az m95-öt. 😊
Fireproof, 130 bandage, 1 nap tricikli, 2x20 nap vállsüsü. 😞
6CLX-YDC9-XWF7-PGPP