26731
Battlefield Heroes
  • CAC
    Free sityakok:
    Brown Infantry Helmet: 8SFZ-S4YY-2LGU-PWSJ
    Soldier's Steel Helmet: 2T9X-NQJH-MRZ6-5SN9
  • tomonor
    Arról, hogy a jelen pillanatban észlelt hibák csak akkor fognak megszűnni teljesen, ha frissítik a backend adatbázist ismételten.
  • MATYUSA
    hát igen én nagy fizetős vagyok és hát ... de nekem már kezd megszünni:D a másik meg ugye a royálosok kapnak egy pisztolt örökre ha összegyüjtesz 3000vp-t abbol ma összegyüjtöttem 542
  • harduplanfor
    Megeltem pozotiv dolgokat az Ea-val, de amit mostansag muvelnek ezzel a jatekkal az turhetetlen. Reinstall utan az invalid data 6 melle bejott a fekete kepernyo halal a bhf-en. Mit szolnak a fizetos ugyfelek az ilyen szintu nemtorodom hozzaallashoz??? Kb. olyan ez, amikor penzt kertek a markaszervizben a ceges Audi A8-on elvegzett olajcsereert, es kozben semmi sem tortent a muhelyben.:(
  • harduplanfor
    Tovabbra is megerositem az invalid data 6 hiba jelenletet. Ugy alakult, hogy vegul nem usztam meg a win 7 ujratelepiteset. Megmondom oszinten, csalodassal vettem tudomasul, amikor a szuz gep ellenere a jatek semmit sem gyorsult. A invasion palya sokszor jatszhatatlanul laggol. Tobbet vartam az installtol, bar orulok annak, ami egyaltalan sikerult. Most csinaltam eloszor, es valami UEFI, EFI+GPT, MBR roviditeseket emlegetett a Win 7 telepitoje. Valamint kiirta, hogy egyik particiora sem engedi telepiteni a win7-et. Milyen rendes egy telepito.:)Nemi panikolas utan a neten talaltam par infot, de ettol meg nem ertem az egeszet. A biosban sikerult kiiktatni az UEFI bootolast, es csak siman, DVD bootolassal felkuszott a rendszer. Mit kellett volna jobban csinalnom azt nem tudom, mert a fo rendszer es az adat particio mellett volt masik ketto, amirol gozom sincs mi az. PQ Service 15GB, ebbol 2.6Gb foglalt, es System Reserved 100MB, amibol 61MB foglalt. Ezeket torolni kellett volna??? Jogtiszta Win7-et orokoltem, de lemezt, garit nem adott az elozo tulaj, mert ezek az "itteni" ficsurok mindent elszornak es nagy ivben tesznek a dolgokra.
  • MATYUSA
  • Zero07
    Bocs, de ezt nem lehetett kihagyni! :D
  • MATYUSA
    akkor nem
  • davis98
    Troll :DD
  • Zero07
    ÉN IGEN , de nem ma...
  • MATYUSA
    csinálok egy [brutálnagy] videót ki akar benne lenni ?
  • MATYUSA
    a royalosoknak mondom hogy ha bementek a storeba akkor a pisztolyoknál a garreth custom nevü fegyver meg lehet venni örökre 3000 vp-ért már gyüjtöm a vp-t meg nekem a clav-ból pont a vp bost-ot adta :D
  • MATYUSA
    csak szerintem nem játszanak a 30-cas szintű emberek ? amúghy meg nekem megszüntek a hibák nagyjából :D
  • MATYUSA
    ?miről beszélsz tomonor ?
  • tomonor
    Nem. Nem fognak a következő update-ig.
  • MATYUSA
    ja hát az .. hehe jolvanna de abbahagytam egy két évre szóval am meg 3 éve játszom XD
  • tevel
    Kb. egy éve az ismerősöm vagy, te [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1200931680&no=24778]"kezdő"[/URL]
    Ne szivass már itt mindenkit. :)
  • MATYUSA
    de most csak pisztoly egy idelye majd csinálok videót is ...
  • MATYUSA
    én igazából csak commando vagyok és én úgy szoktam hogy fél vagy 2 hónaponként váltom csak kés meg egy pisztoly vagy kés és m95 én ilyen winterekkel nem tudok játszani szerintem nem jó de ki hogyan kezdte
  • tevel
    Ha kiélvezted magad a Winter Camo-val, próbáld ki a Whisperer WK-22-t.
    Jobb lesz meglásd...

Persze csak egy reskin, minden ugyanaz látszólag,de az igazi különbség a lövés hangjában van.
    Az M21-el gyorsan lehet lőni, de önkéntelenül is megvárja az ember amíg a dörrenés elhangzik, és csak utána klikkel megint.
    A WK-22-nél csak ennyi: bip-bip-bip-bip...8x. (rövidebb mint egy dörrenés, talán százados a különbség, de az is számít)
    Én 30 napos Winter Camo M21-et nyertem Claw-ból, utána próbáltam a Whisperer-t (mondhatni egyszerre), az utóbbi talán jobban bevált a statisztika szerint is:

• MATYUSA
    valaki vagy valakik lépjenek be hozzám a játékba jelöljetek is be a nevem Captainmate
  • MATYUSA
    nekem kezdenek megsszünni a hibák pl (6)-os hiba 1001-es hiba stb ezek
  • MATYUSA
    oké
  • Narxis
    Titok majd rád csatlakozok mikor játszol.
  • tevel
    Matyusa!
    Most, hogy tisztában vagy a Netetikettel, már csak arra kell figyelned, hogy ha valakinek a posztjára akarsz reagálni, akkor egyszerűen a neve melletti kék csíkon nyomd meg a "válasz" gombot, és akkor tudni fogjuk, hogy kinek írod a mondókád. :)
  • Narxis
  • tevel

Azért arra számítottam, hogy te legalább hiszel nekem. :P
  • Dunna
    csak szerintem van tele a játék bugokal?
  • MATYUSA
    narxis hogy hívnak a játékban ?
  • MATYUSA
    köszönöm hogy montad ezt de nálam új hiba van a bfh-ba az a hiba hogy mielött betölt a map már azt mutatja betult de nem jön be a map a szerver... mintha lefagyna olyan
  • tomonor
    Egy boku fizetési tranzakció addig tart, amíg a böngésződ cache-ébe benne a tranzakció adata. Magyarán ha félbeszakítod a tranzakciót két fizetés között azzal, hogy véletlenül kilépsz a böngészőből, visszalépsz és ott folytatod ahol abbahagytad.

Ha viszont több nap telik el a fizetés közben és közbe ki is kapcsoltad a géped, a pénzed elpazaroltad, elküldted a boku-nak juttatási kérelem nélkül. Legközelebb figyelj oda.
  • Narxis
    Jah ez így van nálam is.
  • MATYUSA
    én ezért nem tudok játszani mert fellépek és elösször a 1001-es probléma van 2 szer utána a 6-os probléma van 4-7 utána végre belépek erre meg kickelnek a szerverror de ez 3-6 lejátszódik utána tudok játszani két kört és utána minden előröl
  • MATYUSA
    kezdő vagyok ...
  • tomonor
  • MATYUSA
    jah de ...
  • Narxis
    Nincs is telefonszám. lol

E-mailben lehet panaszkodni de arra is tesznek magasról. :D
  • MATYUSA
    akkor most mit is akartál meg mutatni hol van a telefonszám vagy mi
  • MATYUSA
    ok
  • Narxis
    Igen, de lehet eddig is friendek voltunk.