26731
Battlefield Heroes
-
#24731 Wazze hagyd mar abba ezt az IQ nulla Caps Lockos irkalast. -
MATYUSA #24730 IGEN NÁLAM IS NAGYON ZAVARÓ ÉS ...
-
harduplanfor #24729 A palya kisse kopar, de szeritem erdekes. Lehet nosztalgiazni a bf1942-bol.
Azt elfelejtettem emliteni, hogy jelenleg csak az eros idegzetueknek javaslom a mapet. A royal oldalrol kozelitve a bunkerek laba elott szalltunk partra. Nem sok idom volt turisztikai latvanyossagok utan kutatni, mert a lvl. 7 -es emberem celba vette egy general c, 2 db. 30 akarhanyas rangu, es par 20-on x-es commando:):):) Szerintem nem egy ligaban jatszunk, dehat a keszitok tudjak mit csinalnak...
Az ea kiadott egy updatet, azonban az invalid data (6) "stabilan" befeszkelte magat a rendszerbe nalam. -
harduplanfor #24728 Na partra szalltunk:) -
MATYUSA #24727 valaki elll tudná nekem mondani hogy miért van ez a hiba? the client contains invalld data. (6) -
MATYUSA #24726 MÁR LEHET KAPNI AZ ÚJ SZETTET ÉS ÚJ MAP -
tevel #24725 A Fraps Trial (gondolom azt töltötted le) úgy emlékszem 30 másodpercre van korlátozva, vagyis még vannak lehetőségeid, 33 %-át még ki se használod. :P
Amúgy meg Google a barátod!
"Olyan" progit (ami fizetős de ingyenes) senki sem fog neked Emailen küldeni, vagy weblapra kitenni, hacsak nem lakik a szomszédodban, hogy pendrive-on átvigye. -
tomonor #24724 hát öööö izé-ozzé -
MATYUSA #24723 VALAKI TUDNA KÜLDENI EGY VIDEÓ FELVEVŐ PROGRAMOT MERT NEKEM VAN FRAPS-OM DE AZ NEM JÓ MERT CSAK 20 MP-T VESZ FEL -
#24722 Viszont ezek a II. vh-s ruhák nagyon tetszenek. -
#24721 Ez még csak trailer, öcsisajt. -
MATYUSA #24720 és ezt mikor lehet használni ?
vagy egyátalán lehet? -
#24719 Új játékmód, vagy ismételten csak a trailer lett tetszetősen megcsinálva? -
tomonor #24718 -
MATYUSA #24717 AAAAAAA EZ JÓÓ
-
#24716 azta -
tomonor #24715 http://www.jeuxvideo.com/videos-editeurs/0002/00020762/battlefield-heroes-pc-invasion-interieure-00040247.htm -
MATYUSA #24714 THX -
tevel #24713 Az enyémet? Hát itt.
A te statodat? A hero oldaladon gurigázz lefelé az egérrel. :) -
#24712 Ezt a legtöbben már rég tudjuk Tomról. :D Hátha még láttad azokat a más rajzait, amiket ide kirakott. -
MATYUSA #24711 ezt hol kell megnézni ?
-
tevel #24710 Ezt is megértük...
-
tomonor #24709 Hát ööö... Igen.
Az. -
tevel #24708 Tényleg egy kicsit a pöcsén van a hangsúly... -
#24707 gay -
tomonor #24706 No igen, a következő listán szereplő dolgok 3 napon belül elhagyják a store-t. Addig vegyétek amíg lehet, mert van rajtuk egy 33%-os akció.
http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=374364 -
tomonor #24705 Oh, amúgy teszteltem az SMS Funds vásárlást, itt működik rendesen. Törökországba, Indiába és Brazíliában nem működik egyelőre.
Imhol, az új kis kinézetem.
Márcsak azért is megvettem, mert a Fez-t el fogják távolítani a szept. 19-i store-reformban :P -
MATYUSA #24704 jólvan -
#24703 MATYUSA ! Fogd fel, hogy ez egy fórum... -
MATYUSA #24702 tudom
-
#24701 De raj vagy MATYUSA, hogy privátban irkálsz Caps Lockkal. Bravó! -
harduplanfor #24700 No ez a nap is jol kezdodik. Imadom az olyan tagokat akik autoval elutik sajat csapattarsukat es belokik az ellenseg surujebe. Hiaba huzodom felre az ut szelere, ugy latszik nincs eleg hely szamukra. Atmentem egy masik palyara, illetve a "the client contains invalid data(6) error" utan nem akad mas valasztasom. Erre mi tortenik? Minden megismetlodik elorol. Egy tulok T-vezeto megint belokott az ellenseg koze. Azt hiszem par ora pihi nem fog artani:)
A mathc making megalkotoit ismet csokoltatom. Nem tudom miert kell a lvl. 6 -os emberem egy xxxv-os es egy XXVI-os szintu hosoket felvonultato bandaval szembe allitani. Komolyan nem ertem, hogy gondoltak ezt a keszitok. Szeretnek valami pozitivat irni. A legjobb lesz arra emlekeznem, amikor nyaron bosegesen dobalta a clawon az ajandekokat az ea.:) -
#24699 Valami admin bannolja már ezt a "MATYUSA"-t. Eléggé idegesítő, hogy itt pont ezt a témát kell szétrombolnia ennek a szmájlisuhancnak. -
tomonor #24698 Te meg vegyél vissza, ha lehetséges. -
MATYUSA #24697 -
MATYUSA #24696 DE AM TÉNYLEG EZ AZ EASY NAGYON ELBASZTA MÁR BOCSÁNAT A KIFEJEZÉSÉRT -
harduplanfor #24695 Thx! Legalabb egy ertelmes magyarazat:) -
harduplanfor #24694 Kinomban csinaltam egy accountot es egy uj karaktert. Hova dobta be masodszorra a lvl.-1 -es karaktert? Hat persze, h a vii-viii-as rangu jatekosok koze. Ehhez a tervezeshez legalabb kellett harom diploma az ea csapatban. -
tomonor #24693 Hadd magyarázzam el. Az utolsó back-end szerver patch elkúrta a matchmaking-et és lényegében mindent, aminek a back-end szerókhoz köze van. Az (6)-os hiba azért jelenik meg, mert a kliensed nem képes szinkronizálni az adatokat a masterszerverrel.
Magyarán újratelepítheted ahányszor akarod, nem fogja megoldani a problémát. -
MATYUSA #24692 NEKED MÁR JÓ JELÖLJ BE SKYPEN