Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.youtube.com/watch?v=Io1mxMVefhs
Tipli link..hm nem ismerem a gyartot, de remelem nem link😊
THX!
A folyo kb. 70 meter szeles lehet. A tenger a masodik hid utan kezdodik. A masik parton a barna kislany helyett rengeteg suru fa var a jelek elfogasara. Telen jobban at lehet latni kozottuk. Most kilombosodtak. Vajon egy sima "oszlopra nem lehet netlehetoseget kerni"?😊
Mintha azt irtad volna, hogy az 5 gigas antennat valasszam. Az lehet kevesebe erzekeny az interkonferanciara?😊
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Olyan vagyok, mint a jó úttörõ: segítek ahol tudok. 😄
Konkrétan ezt használtuk: Tp-link 52010G. 11k-tól már kapható. Ugyebár 2db fog kelleni neked.
Természetesen kültéri, idõjárásálló kivitel. Állítólag 15km-ig ellövi a jelet, amit kétlek. A lényeg, hogy az esetedben bõven jó lesz.
Igaz csak 2.4GHz-es, de szerintem nálad nem lesz szükség 5GHz-re (ami több, mint dupla ennyibe kerülne). Kétlem, hogy nagy interferenciával kéne számolni a nyílt víztükrön.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Végre! 😄
Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ismerost keresni kisse problemas lesz, mert akit tudtam kozben elkoltozott.
A telenoros szerzodesem december vegen jar le. Most jott meg egy resz-szamla.Hurra 1500 NOK-ot fizethetek a telenornak. Huzzak a fogam...
Az uj palya nagyon tetszik, de ott is mocskosul szaggat.
Szóval semmi más nem kell, mint hogy valakivel megbeszéld, hogy használod a kapcsolatát (gondolom bizonyos díjért cserébe), amire rátelepítesz egy ilyen kis okosságot, és nem lesz több lag problémád. Nem kell hozzá árkot ásni, kábelezni, stb, csak egy pár antenna, és mindenki örül. 😊
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

http://www.youtube.com/watch?v=be0AUjHIrFM
En azon dolgozom, h egy szep napon ne igy ebredjek. Persze ez senkinek sem kotelezo. A szabad dontes jogat meg kell hagyni mindenkinek.
http://www.youtube.com/watch?v=hPqUUR5OFJg&feature=related
http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/hatterhatalom/figyelnek/1415-minden-allampolgar-koeteles-lesz-nyomkoevett-maganal-hordani
Ha jol emlekszem Hofi azt mondta, hogy a romlott kapitalistak a makbol kabitoszert csinalnak nyugaton, nalunk pedig dumakat😊😊😊
Ha imaim meghallgatasra kerulnek valaki atomot dob a telenorra. Evi 200000 Ft-ert ezt a szar netet kapom. Akik idoben kapcsoltak, probaltak feken tartani ezeket a csoportokat. Sajnos ezek az erok folyamatosan tamadnak es feltamadnak. Ha egy kozuluk kipurcan, egy masik ujra leszuletik ide a fold nevu jatszoterre. Kicsit morbid, de hajlando lennek a telenor hatterhatalmi tulajdonosai ukanyjainak (idoben kell elkezdeni) a holttestenek exhumalasara, hogy ez a korcs banda tobbet ne tamadhasson fel hamvaibol. Akik ilyen fattyakat hoznak a vilagra, hogy ily modon nyuzzak az embereket par rongyos garasert, azok nem erdemlik meg az eletet. Amen!
Amiota vege a sulinak es tobben jatszanak, rosszabb lett a helyzet. A kedvencem amikor a mesterlovesz ugy lo le, h mar reg fedezek mogott vagyok "kepileg", es nagy kesessel utana esik ossze az emberem.
Nem neked volt netpróblémád egyébként régen? Valami kis öblön, csatornán kellett volna áthozni a kábelt, ha jól emlékszem...
Ennek a hasznalatahoz meg tul noob vagyok😊
Egy kicsit praktikusabb verzio.😊 Hiaba, itt a szuret ideje😊
Szar ez ahogy van.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
The chest contained: Trailblazing Trike (Lasts forever) =D
nickname: doki09
Egy órája játszom már az egyik kedvenc szerveremen, ahol VIP vagyok, erre bejön egy lv15 körüli csóka, akit persze jól kinyírok párszor. Erre elkezd sírni, hogy reméli, hogy jól esett, hogy 10+ szinttel le tudom gyõzni meg, hogy NB vagyok.
Namármost tudtommal én voltam korábban a szerveren, és nemigen tehetek róka, hogy belépett egy helyre, ahol 20-25 volt az átlagszint.
Kicsit olyan ez, mint amikor valaki elmegy a Kék osztrigába, aztán csodálkozik, ha megcsinálják a hátsóját.
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
M16?
Ak-74?
http://bfhreports.tk/
A jelentés egyenesen a moderátoroknál köt ki, akik elemzik, és ha igazoltnak találják a csalást, egyenesen Vitalbullet-hez küldik az alany információit, aki kb azonnal permabant kap.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Fõleg azért jó az lv4 valami + lv1 KEG helyett, mert emlékeim szerint a páratlan szinteken nagyobb ugrás van az abik között.
nekem az alábbi tûnt most a leghatékonyabbnak: (lvl28-on)
5HS, 5Legit, 5keg