26731
Battlefield Heroes
-
#6919 De miért?Nem voltak olyan gyengék,sőt... -
Cat 02 #6918 lol... keg az eddig is durva volt a burnnel. -
#6917 Dejó.... -
tomonor #6916 B@szki, update-elik a Gunner osztályt :D mostantól:
-A frenzy fire gyógyítja majd a gunnert
-A hero's shield a csapattársaknak is ad pajzsot
-és a Explosive hordó Keg pedig lassítja is majd az ellenfelet egy ideig :O
Faxa :D -
#6915 http://www.battlefieldheroes.com/store/purchaseBattlefunds
idemész kiválasztod mitakarsz azt csinálod amit ír -
Minden tiszteletem es oszinte reszvetem...
(Annak aki segiteni fog neki ebben az ugyben.)
-
#6913 Hát egy kicsit részletesebben nem tudnád leírni ? -
amodent67 #6912 Kiválasztod mennyit szeretnél, megadod a kártya adatokat és go go go. -
#6911 Sziasztok!
Szeretnék venni Battlefunds-ot. A bankkártyás vásárlásnak mi a menete ?
Valaki részletezné nekem ? Köszi ! -
tomonor #6910 csak windows, sry -
#6909 nem -
#6908 Üdv!
Talán tudtok nekem segiteni... A Bf heroes machintoshon efut vajon? Mac-es Firefox-szal?
Előre is köszi az infót!
bye -
#6907 Yeloy:Nem az uj patch miatt van fekete képernyő, a te gépeddel van baj, mert nekem elidul... Attiska: Az hogy hanyagolod, az csak a te bajod...
Ha meg valakit zavar a commando erőssége, annak annyit tudok mondani, hogy így jártak...Játsz jobban
Ez van. Sprite -
tomonor #6906 ilyen az élet -
Attiska #6905 Ez így elég nagy baj, a régiben is kellett vagy 3 lövés a tanknak, most meg hogy aztán kevesebbet sebez... :( Az meg egyszerűen felháborító, hogy a sniper sebzését emelték, ahelyett, hogy a repülő gépfegyveren erősítettek volna.
Azt hiszem, hogy egy picit hanyagolom a játékot. -
tomonor #6904 jah, én is ezen csodálkozom. Most ráadásul commandóként 2szer könnyebbnek érzem a játékmenetetet, mondjuk lehet hogy újonc royálok közé rakott be, ám... na mind1 a lényeg az hogy a DICE csapat is megéri a pénzét :D -
#6903 Nekem is van sniperem, de a masik kettot kellett volna erositeni, nem forditva. -
tomonor #6902 ilyen az élet, nekem csak jobb lett :P -
#6901 Hat eddig akkor eleg szarnak hangzik. -
yeloy #6900 Az új patchel az észrevételem:
10 másodpercig fekete képernyő, majd kilép a windowsba..
PB manuálisan telepítve, semmi változás tőle.
Egyéb ötletek? -
tomonor #6899 Amúgy kész az új patch ha valakinek nem tűnt fel. Változást amit eddig észrevettem:
-A gunnereknek a rakétavető nem sebez akkorát mint eddig, illetve lassabban tölti fel rakétával;
-A Commando most piercing shot nélkül sebez 50-et nekem messziről. Még ezt tesztelem. -
barmi #6898 OMG . . . Persze hogy be van kapcsolva -
adocsokkente #6897 Szevasztok! Hogy lehet redeem kódot szerezni a játékban? -
#6896 HAZUGSÁG! nekem bevan kapcsolva mégis megy.. -
barmi #6895 Akkómeg a tűzfal nem engedi hogy play now után csatlakozzon a központhoz... vagy mittoomén -
barmi #6894 Hazugság! :PP -
#6893 dettó... -
#6892 HAZUGSÁG! nekemnincsmégfent és elindul -.- -
barmi #6891 A .net framework 3.5 fent van e a gépén ??? Mindenképp kell! -
tomonor #6890 próbálgassa újra, nem sikerült bejutni a szerverre az azt jelenti -
SaphireDraco #6889 Sziasztok!
Eggyik barátom telepíteni szerette volna a bf et de amikor bejeletkezik a karakterével kiadja ugye basic traninget és ugye no vagy play now lehetőségekkel és akármelyikre kattint akkor kijön egy feketeképernyő és ennyi. Most pontosan lehet nem jól írom le mert csak telefonon beszéltünk,beszélünk amugy oszt társam de ugy naggyából igyekeztem leírni amit hallásalapján megjegyeztem :)
Aki tudja a megoldást az érti :)
Előre is köszi -
barmi #6888 Jajjmár! Nem azért tettem be őket hogy felvágjak vele... -
#6887 Én a nézelődő kezdőket bírom :D
Sniperrel a pálya közepén kémleli az eget aztán jön az anyázás ha lelövik -
tomonor #6886 hmm, a Chrome szarakodott. Na igen, ritka, ám ha eléggé noob csapatot kapsz ellenfélnek, ilyen előfordul. Nem mintha lenne értelme felvágni vele... -
barmi #6885 hát nem tudom Nálam megjelenik mindkét kép ... A hiba az ön készülékében van :P -
tomonor #6884
én nem is... -
barmi #6883 Ha azt nem hiszed akkor ezt meg se nézd szeréntem
pfff.... -
barmi #6882 -
tomonor #6881 nemhiszem -
barmi #6880 Namégegyszer...
RoyalZ