26731
Battlefield Heroes
-
barmi #6879 -
barmi #6878 RoyalZ...
-
#6877 itt is a ok lúd esete áll fent :D -
Cat 02 #6876 Annál többet tudsz te ölni ^^ -
#6875 attól még hogy a csapat gyenge te még lehetsz jó... -
#6874 ez igaz de nézd meg milyen gyenge volt a csapat -
tomonor #6873 nekem a csúcsom azóta is 24-4, de teli szervereken egyszerűen nem lehet 15-nél nagyobb eredményt elérni általában. -
#6872 15-7 nem olyan nagy szám, vlt már 17-1em majd felrakom valamikor csak haverom gépén volt és még nem küldte át -
#6871 -
#6870 aha!!! oké köszönöm -
#6869 Nem,ha nem csinálsz semmit és shotgun van a kezedben Nationals os oldalon,akkor csinálja a karakter azt a gitáros cuccot. -
#6868 és még anyit hogy szint függő ez az emote ??? hát bazz sok éves munka gyümölcse megérte nem ?? XDXD -
tomonor #6867 xD -
#6866 Nalad gyarilag, genetikailag jon ilyen sok hulye kerdes vagy kulon fejleszteni kellett evek alatt ilyen magas szintre ezt a kepessegedet? -
tomonor #6865 nem lehet, az egy alap emote a shotgunokhoz -
#6864 A Nationaloknál gitározó emotest mikor lehet megvenni ? -
#6863 Az eddigi legjobb statom. -
tomonor #6862 jah, nem kéne. -
#6861 XDXD nem is akartam fizetni -
beteg #6860 nem hivatalos oldalról inkább ne fizess semmit, mert a végén a kipostázol magadnak 1000 műbrokit:D -
#6859 igen mert regisztrálva vagyok és még azt olvastam az oldalon hogy még kell fizetni 5,50 eurót -
tomonor #6858 miért küldenek? Mert regisztrálva vagy? vagy vmi? -
#6857 Az egyik német gyerek mondta, hogy a www.pcaction.de van Thor's Turbojet ruha kod amit majd küldenek nekem. Valami ilyesmit mondott.
Ez igaz ? -
#6856 nemnem, csak euróban lehet szerintem, mivel azt irják 700BF 5Euro -
tomonor #6855 szerintem csak Euróban meg Dollárban lehet, ám nem tudom. -
#6854 ha szeretnék venni bf pontot akkor euróban, vagy forintban fizessek nekik ? -
#6853 Ahha! -
#6852 Semmivel.
Az csak teszt. -
#6851 Mivel jobb a PTE ?? -
tomonor #6850 csak videóra kellett volna venni, és reportolni, ilyen hackről még nem hallottam, biztos ez is egy cfg exploit.
Ám igen, az ilyenek teszik tönkre a játékot. -
kropotkin #6849 Gondoltam kiprobálom a royal-t is. Csatlakoztam, egy figurával lapítunk a zászló tövében, várjuk, hogy felérjen a pozna tetejére. Egyszer csak látom, emberünk fejét (mert kilógott a ház mögül)valaki lövi mesterlövész puskával. Számolom a találatokat 5, 6, 7. Meg sem kottyan neki, nyomom rá a gyógyítást (solider voltam) nincs sebesülése. Mondtam is neki, hogy egy pofátlan szutyok. Kérdezi miért? -Öreg-mondom-két perce lövik a búrád és még mindig itt vigéckedsz. Válasz:-Ja, kéred a cheat-et? Átküldöm... Na ekkor huztam el másik game-be. -
tomonor #6848 ugyanaz... Ráadásul a BF cuccok sem érhetőek el PTE-n. PTE az tesztelésre való, BFH pedig a játékra. -
#6847 Nektek van Hősötök a PTE-n ? Csak azért mert nagyobb szinten új cuccok vannak, vagy ugyan azok mint a normál játékban. -
tomonor #6846 xfire -
NanoHun #6845 Tudtok egy ingyenes könnyen használható game cam-ot? -
tomonor #6844 kis ápdéjt a sigimen ^^
-
beteg #6843 ezer köszönet a válaszért! -
tomonor #6842 Másodszor, most már a fegyvereket is meg lehet venni örökké, BF-el. A két legdrágább dolog a VP és az XP boost 6 hónapos változatai, amely 6000 BF-be kerülnek.
Egy fegyvert örökké 700 BF-ért lehet kapni.
A FAQ-ba meg azért van írva gondolom mert régen volt frissítve. Mindenesetre innen lehet BF-t venni:
http://www.battlefieldheroes.com/store/purchaseBattlefunds
És hogy kinek hogy tellik rá, az magánügy. Én mindenesetre hamarosan megszerzem a bankkártyám és rögtön veszek 7000 BF-t. -
tomonor #6841 utánajárhatnál te magad is. Szal, kétféleképpen tudsz ruhát venni BF-ért:
-1 hónapos időkorlát, kb 140 BF (vagy akörül)
-időkorlát nélkül, 420 BF (vagy akörül)
Lehet még emote-okat is venni, stb, ám ezek most akciós árak szeptember 1.-ig, szal ha ruhát terveztek venni most tegyétek, ugyanis holnap már kétszerese lesz ezeknek az áraknak. -
beteg #6840 és csak bérelni tudod mint a fegyvereket?
vagy ha veszel ruhát bf-ért, akkor azzal kilockolod és utána már vp-ért tudod újra venni, ha lejár az idő?vagy hogy van ez?
mondjuk nem mintha akarnék venni...