26731
Battlefield Heroes
-
#6959 Ahham
Hallo még egy kérdéss:
A bfh PTE-n ingyen van a swat-os cuccok mert nekem van vagy lega lábbis megszereztem e ezrt fizetni kelll? -
#6958 ingyes, gagyi, EA-s, felülnézetes, stratégia...
próbáltam, de szar sztem... -
#6957 Bfh oldalon reklámozzák !! -
tomonor #6956 he? miről beszélsz? -
#6955 Hello mi ez a BattleForge? -
#6954 visszaolvasást tudok ajánlani...még csak PTE-n. -
#6953 Hahó emberek az új pályán lehet már jáccani?? -
tomonor #6952 persze ha ott van a storeban (én nem tudhatom, ugyanis national only vagyok és kasztoknak is más a felszereltsége) tehát ha a storeban van, és BF van mellé írva, akkor fogod a bankkártyádat és fizetsz. -
tomonor #6951 ha nincs a store-ban, akkor sehogy, max exkluzív item, amit hónaponta frissít a DICE. -
#6950 Sziasztok ! Hogyan lehet venni ilyen repülős sapkát ?EZ -
Cat 02 #6949 Nekem biztos nem, mivel 24 ig nem lesz, és most vok 21 ^^ -
tomonor #6948 hidd el, egy olyan skill'd kommandónak, mint pl nekem nem jelent gondot a leszázalékolt PS, PTE-n szabályszerüen annyira elbízták magukat a gunnerek (ugyanis rajtam kívűl mindenki a gunner ápdéjtet próbálta) hogy túlságosan egyszerű volt őket lelőni, PS nélkül. Igaz, akkor még low lvl-jük volt mint nekem is... A lényeg az hogy ha valaki ért a kommandóhoz, akkor nem fog neki feltűnni a PS nerf. :P -
Cat 02 #6947 Én is... uncsik már a folyamatos 10+ killek és 1-4 halálok :9 -
Attiska #6946 Most olvasom, hogy majd be lesz vezetve valami rangrendszer. Hát, kíváncsi leszek. -
#6945 Piercing Shot, comandó képesség ami +sebzést ad a távcsöves puskának, eddig fel lehetett vele robbantani a jeep-eket, mostmár majd nem lehet -
SaphireDraco #6944 * PS cant kill jeeps.
a ps az mi is? :D
amugy sikerült elérnem gunnerell a kerek 2 es statot royalban 16 oskéánt :) -
#6943 Nekem ilyen akkor volt mikor csináltam az új acc-omban a második hero-t...A soldieremmel semmi gond, de a gunneremmel(amit másodjára csináltam)mindig error15.A harmadikkal(commando) is beenged csak azzal az 1gyel nem. -
NanoHun #6942 De eddig soha nem csinálta és más accountomnál megnéztem nem csinálja mi lehet? -
tomonor #6941 fent van a .net framework 3.5?
Tűzfal ki van kapcsolva?
Vírusírtó nem blokkol semmit? (én blokkolnám)
Qué? -
NanoHun #6940 Estét. Sgeítsetek mitől van az h csináltam egy új karit és nem enged be egyikkel sem.Csak odáig ahol karit lehet választani. Ott kiválasztom az egyiket katt..és azt írja ki h Unable to connect 1001. -
tomonor #6939 egyelőre -
Cat 02 #6938 Gondolom PTE csak. -
#6937 Ez mar eletbe lepett ez a palya,mert mondom serveren,es nem hiszik el. -
tomonor #6936 jah, a gunner update miatt mindenki az volt kivéve én xD engem nem izgat az új keg. -
#6935 Utolsó kép ^^ -
tomonor #6934 ...
VAN EGY ÚJ PÁLYA!
Ám tényleg, egyenlőre az a neve hogy 'heat', majd ennek is biztos meg lehetlesz szavazni a nevét, amúgy VV-hez hasonlít. Első képek:
http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/youtubedolgok/uploads/screen210.jpg
http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/youtubedolgok/uploads/screen211.jpg
http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/youtubedolgok/uploads/screen212.jpg
apropó újdonságok:
* New map
* Gunner Update
* Friendsmanager
* Adding friends in the forums
* Data center preferences
* Dynamic Signatures
* New items in store
Cons:
* PS cant kill jeeps.
* The new name colour / title is a bit too sharp colour for the health of peoples eyes.
* Knife got more range + dmg , wth.
* Anoying notifications system , hand click add all people is bad.
-
#6933 ...A commando lassan leteszi a poharát és így szól.. -
#6932 ... :Üdv szomszédom!... -
tomonor #6931 ...erre megszólal a gunner... -
Cat 02 #6930 ... mert agyonnerfelték... -
tomonor #6929 ...míg a commando otthon maradt kempelni... -
#6928 őőő. itt a megoldás! Tip of the day-ben olvastam:
Folytatsd a sztorit
Egy gunner és egy commando bemegy egy bárba...(folytatsd) -
tomonor #6927 hmm, én intenzíven játszok a játékkal, csak ha nincs téme akkor nincs is mit megbeszélni. -
#6926 kihalás? xd -
#6925 ok kösz -
#6924 Nem a számlaszámod kell megadni, hanem a bankkártyád számát -
#6923 Azt szeretném tőletek kérdezni hogy ti ezt a vásárlást végig csináltátok?
mert mi van az után ha megadom a számlaszámomat, hiszen ezzel hogy megadom,
még nem kerül át egy fillér sem hozzájuk. Nem úgy van hogy ők adnak egy számlaszámot ahova utalhatom a pénzt ?
Előre is Köszönöm ! -
tomonor #6922 ja mégvalami. Elvileg ez az update csak a Royalos Gunnereknek lesz. Nemtudom hogy mennyire igaz ez a hír ám, de ezt is HATE közölte. -
tomonor #6921 HATE, a DICE egyik dolgozójával beszéltünk az egyik topikban, és azt mondta hogy mindenki számíthat ilyen 'jóra', kivéve a kommandók.
Azt is elárulta hogy az egész DICE/EA csoportban ő legnagyobb kommandó ellenes srác, és mindent megtesz hogy megnehezítse a kommandók dolgát. Q_Q -
#6920 We hope you enjoyed reading CHAPTER 1. <- ez a lényeges mondat. Ez alapján a soldier és a commandó is erősebbe lesz