26731
Battlefield Heroes
-
SaphireDraco #6999 Ez azért eléggé erős megfogalmazás.... iagzából nehéz megmondani mi lenne a jó mert az meg hülyén nézne ki hogy a sniper 20 lövésből szedne ki valakit, de amikor én sniperezek( ha oan kedvem van néha én is kipróblom (13 masom van)) akkor azért néha én is sajnlom az embereket... szegéyn solidernek esélyes sincs 2 lövés pl ráadásul 0 idő alatt mert a very slow távcsöves is olyan gyorsan lő hogy pont tudsz vele lőni mire vissza aim olsz... reagálni sincs ideje egy soldierenek a gunner a 5 ös shildel nyer 1 lövést... amugy én ugygondolom hogy nem az erősségén kéne változtatni hanem azon hogy ne legyen már olyan könny vele játszani mint egy flash játékkal, mindjárt felteszek pár sceenshot ot és ott látni fogjátok miről bezsélek :) ( leaglábbis ha sikerül) :D -
Vardar #6998 Ja rá kell tenni a tenni az "eszköztárra". Így már mindjárt más:D Kösz a segítséget, jobban nem tudtam elmagyarázni, hogy mi a kínom:D -
#6997 Te bolond vagy ember! 16os szinten SEMMI nincs berakva csak 2db skill??
rakd oda a fegyvereid, bandage,wrench meg mindent amit lehet!!
a leg it a M3(Mouse 3[görgőt lenyomod])-mon van, a Shield meg a RMB(jobbegérgomb), azokat ha megnyomod aktiválódnak...hogy a szarba váltasz te akkor fegyvert?
Commandó témát meg ejtsétek, ennyi erővel minden kaszt legyen megszüntetve, csak 1 civillel rohangálna mindenki, és boxolna...
Commandó már nem fog tudni jeep-et robbantani PS-el...Olvassátok el a híreket-.-
Minden kasztba van valami, én például Soldier-el, a commandót és a gunnert is kinyirom simán. Csak azt ajánlanám mindenkinek, ugyanis ha sok a gunner ki fog healelni?ha sok a commandó, ki lesz teamplayer? -
sabzi #6996
Első képen látható ahol Heroe Pointból(csillag) plussz jelre kattintva "megveszed" a skillt, amit aztán drag & drop - pal behúzod ahova akarod. Majd azt a billentyűt használod.
Második képen a beállítások ahol beállíthatod mivel melyik slotot "sütöd" el. Bocs, ha nagyon gyerekesen írtam le, de nem igazán értem mit akarsz(én hibám), ezért mindent leírtam. -
Vardar #6995 Azt, hogy hogyan tudok lángoló golyókat lőni, meg sok gránátot egyszerre. Billentyűzet kiosztásnál nem találtam. Vagy csak én vagyok vak? -
sabzi #6994 Teljesen eggyet értek. És azt is tudom mit szeretnél még mondani. És sajnos amennyire én tudom nem lesz commando nerfelés :(. Egyszerűen és simán elveszik az élvezetedet. Múltkor beszéltem U-238-al egy 20 percet erről egy PTE szerveren. Commandos volt ..., de nagyjából megbeszéltük, hogy nem nagyon tudnak velük mit kezdeni, mert ugye sokan azt szeretik. Jól fogalmaztál a flash player játékok terén, azon a szinten vannak.
Egyszerűen túl könnyű velük játszani. És ezt azért tudom, mert próbáltam én is gunner után. És nagyon is OP. Leszedi hamarabb a jeep-et, mint a bazookás gunner?? Haggyuk már! Ennyi erővel adjanak neki valami szuper lövést ami egyre leszedi a tankot, NEM??!!! MIÉRT NE??!!
Más:
Én mondjuk gunner vagyok, de őszintén szólva nem örülök az újíásoknak. Eddig nem volt sok gunner és nagyon lehetett vele ritkítani. Most meg lesz egy csomó ... -
SaphireDraco #6993 Szaisztok!
Ha megjön az undate mennyivel lesznek gyengébbeka sniperek? :)
Ki kell öntenem a lelkem mert ******* utálom őket annak ellenére hogy nekem is van egy, ma is felidegesítettek mert totál tönkrevágják a játékot, egy tök jó serverre kerülteem a gunnerel fair team ek voltak jófej emberek minden frankó volt és bejött 2 kva sniper egyik 28 a másik 24 és totál tönkrevágták a játékot. Semmit nem lehet csinálni velük bb n felmásznak a hegyekre és onnan azt szednek le akit akarnak, csak egy másik sniper tudja megölni őket ugyanis a gépet is 1 tárból kiszedik szal még azzal se lehet őket kiszedni. Rohadjanak meg, azt nem értem hogy az ilyen hulye noobok miért nem mennek click and play stílusú flashjátékokat játszani? bf ben 0 fizikája van a sniper lövedéknek 2km ről ugyanugy eltalálod mint 2 m ről, jó kicsit elé kell célozni de csak járműveknél, a karakterek ugyis lassan mozognak.....
Még írhatnék dologokat de kezdődik a csillagkapu és azt meg szeretném nézni :) De ez akkor is jólesett :) -
sabzi #6992 @Kferro: Úgy hogy nem kétszer találod el az enemyt hanem nyolcszor. Miver jobban célzol ...
@Vardar: Semmelyik ruha nem ad bonust. Közkatonának attól függ milyen skilljeid vannak. Vagy hogy hogyan játszol.
És a képességeid aktiválása alatt mit értessz? -
Vardar #6991 Költöttél rájuk 1 forintot is?:D Fegyverek közül mit tudsz ajánlani német közkatonának? A sisak növeli a páncélom vagy valamim? Átnéztem a FAQ-ot de nem tudom, hogy hogyan kell a képességeimet aktiválni. -
#6990 Most ezt írják a honlapon:
Battlefield Heroes is Offline
Thank you for your patience, we'll be back soon. In the meantime you can check the Heroes Twitter feed for updates. -
Kferro #6989 S ez az időlegesen pontosabb célzás hogyan jön elő? -
#6988 A Frenzy Fire egy gunner képesség, időlegesen pontasabban célzol, és minden 4.találatnál gyógyít(legalábbis nemsoká lesz simán is, de PTE-n már van)
Narxis, én betudok jelentkezni
-
#6987 Ti be tudtok jelentkezni? -
Kferro #6986 Nem akartam zavarkodni. :) Amúgy miért kiabálsz? ;)
A FAQ nekem nem akar bejönni... -
#6985 1, MAGYAR FAQ OTT FENT A BANNERBEN
2, A JÁTÉK MENÜJÉBEN A FRIENDS MENÜBE FELTUDOD VENNI A HAVEROKAT, ILL. JÁTÉKKÖZBEN A CAPSLOCK ÉS F5 GOMBBAL
DE MEGKÉRDEZHETTED VOLNA SZEMÉLYESEN IS -
Kferro #6984 Két kérdés:
1. Mi az a Frenzy Fire? :)
2. Valamilyen módon ki tudom választani, hogy melyik szerverre szeretnék bemenni? Van e arra lehetőség, hogy egy baráti társaság minden tagja (mondjuk 8-10 ember) egy szerverre kerüljön? -
tomonor #6983 minden hónapba jelennek meg exkluzív ruhák amelyek pont abba a hónapba kaphatóak, de a teljes felszereltségnek, amit megcsináltak a játékba, kb az 3%-át lehet használni/megvenni.
A sisak az VP-ért kapható, legalábbis olyasmi, ám a kék köntös illetve a kesztyű az nem kapható. Tehát a tejles ruházat amit a STORE menübe látsz - annyi áll rendelkezésre.
Az én Hero-im amúgy így néznek ki:
-
Vardar #6982 Helyesbítek, mikor tudok totál ugyanúgy kinézni, mint a banneres csávó? -
Vardar #6981 Sziasztok új vagyok a játékba és lenne pár kérdésem. 6os szintű német géppuskásom van.
Amit BF-ből tudok venni most, az a választék állandó, vagy még nőni fog?
Azt a sisakot, amit itt a bannerban látok, hogy tudom majd megvenni? Mert BF-ért ilyet nem találok.
A különleges képességeimet melyik gombbal tudom használni?(tüzes golyó, erőlökés vagy mi a fene) Mert az opciókban nem találtam. -
tomonor #6980 igen, ami BF-es az egyértelműen pénzbe kerül. -
#6979 10.szinten lesz 2fajta sityak, VP-ért,8. szinten felső...PTE-n mindent mutat, majd összeírom lehet, mert a TankSmash.com már nincs -
karakkga #6978 és csak gatyát,felsőt,csukát meg kesztyűt tudok majd?, mert sisakba meg egyebekbe mind bf-es -
tomonor #6977 lvl 10 és lvl 20-tól nyílik meg kb 2 darab ruha, ott van az ikonok mellett hogy melyik kerül VP-be és melyik BF-be, ám játékzsentonért csak csövesruhákat fogsz tudni venni. -
karakkga #6976 sziasztok:)
hanyas lvl-től lesznek értelmes ruhák meg sisakok amik "játékzseton"-ba kerülnek?:) mert eddig csak ien ratyi báránybundából kötötött pulcsit vehettem meg csövesgatyát ami nem igazán passzol a harctérre:D -
#6975 a gondolat jó, de ez itt Magyarisztán kérem :) -
tomonor #6974 nem hiszem, de akkor inkább a gamestar, ugyanis vannak német támogatóik (német gamestar, qué?) -
#6973 naiv -
#6972 Írtam egy E-mailt a PCGurunak, hogy lehetne e olyat hogy megtárgyalják azt, hogy legyenek Redeem Code-ok az újságban... Remélem lesz belőle valami -
#6971 én még annyit hozzátennék, hogy a rangokat úgy lehet megszerezni, mintha egy missiont csinálnál -
tomonor #6970 a következő dolgok jönnek számításba az új pecsben (amely amúgy ismeretlen időben lesz installálva bfh-ba, de én azt mondom hogy jövőhét pénteken már játszható lesz):
tehát
-gunner: új keg. Ezúttal is robban és sebez, illetve lelassítja a játékosokat, kommandósokat drasztikusan (ám az Elixír deaktiválja), soldiert közepesen (szal nem lesz túl gyors, de nem is lesz olyan lassú mint a kommandó) a gunnereket pedig szinte alig lassítja majd. Viszont lvl 5-ön nem fog égetni többé, a lassító hatásra cserélték az égést.
-gunner: hero's shield mostmár aktiváláskor a körülötted lévő játékosoknak is átadódik. Hmmm, jó dolog, ám nem segít sokat.
-gunner: leg it ezentúl új gyorsaságot ad a soldiereknek és kommandóknak: a kommandóknak alig lesz érzékelhető a leg it turbó hatása, ezt az abilityt igazán csak a gunnerek élvezhetik igazán. (apropó, megjegyezném, hogy a gunnereknek a legit lvl 5-ön kötelező darab, fontosabb mint a heroes shield)
-gunner: Frenzy Fire képesség mostantól minden 4.-ik találat után gyógyít.
-gunner: kevesebbet sebeznek az MG-k.
-kommandó: a Piercing shot képesség lejjebb lett fokozva, ám ez nem segít sokat senkin.
-kommandó: a kés többet sebez, pontos találatok akár képesek 55 dmg-t is adni.
-soldier: kevesebbet sebez a Burning bullets (javították a bugját)
-soldier: többet sebez a Grenade Spam, de nem túl nagy mértékben.
-soldier: a Blasting Strike képesség mostantól nem olyan erős
-Új térkép: egyelőre Heat a neve, a fórumokon most szavazzuk a nevét, én speckó a Ominous October nevet találtam ki neki.
-új friends rendszer
-új, bfh oldalába épített signature generator
-új fegyver kinéetek, BF-ért természetesen
-új ruhák, BF-ért ha minden igaz
-új rangozási rendszer ingame, lvl 10-től kapsz rangot, amolyan title félét a neved alá
-új, élesebb betűtípus játék közben
nem jut eszembe több -
tomonor #6969 pte-en igen, bfh-ban minden BF-ért lesz majd. -
#6968 Ahha töröld le a gépről és töldsd le megint!
HALLOD tomoron ezek szerint akko most ingyen van??
-
karakkga #6967 sziasztok, lenne 1 kérdésem
most tettem újra a gépet és ahogy indítani akarom a játékot a honlapról, újra le akarja töltetni velem a klienst, mikor már rég fent van, és ezért nem indul el
vki tud vmi megoldást?:) -
SaphireDraco #6966 nagyon szépen köszi a választ. :)
Pont ma volt hogy a gunnerem el mentem royalban és a balance ugy történt hogy én voltam a royal ban 1 edüli 10 feletti a többi 4-8 az ellenségben pedig min 3-4 soldier tökik kiöltözve teamplay ugy leaprítottak hogy....
Nem is folytatom azthizsem nincs értelme.
Amugy ezek a uj gunner fejlesztések 30. án jönnek be? Mert az sokat dobna azon hogy a gunner hight lvl en is jó legyen egy soldier ellen mert szerintem 18 ason megvan az 5 shild 5 leg it és ennyi ami a gunner nomálisan tud használni viszont hight lvl en a soldier legalábbis egy jó az elcsapásával a medic kit el meg a burning bulletel nagyon apírt bár ezt még nem tudtam megtapasztalni mert még nem nagyon találkoztam olyan hight lv soldierrel aki nem team ben mászkált volna így 1v1 nagyon so se volt -
tomonor #6965 1. a bankkártyaszámod megadod, és leveszik a pénzt, tehát gondolom bármilyen fajtát megvehetsz
2. Zászlók. Ha 3 vagy több zászló áll a birtokotokban, akkor az ellenség minden egyes halálánál veszítenek egy pontot, ha 2-2 zászló van akkor minden második halálnál, ha nektek nincs csak 1 vagy 0 zászlótok, akkor ti vesztettek pontokat gyrosabban.
Nos, ha van egy pro a csapatban, aki másodpercenként szed le egy embert, akkor nem szükséges zászlót foglalni, úgyis nyertek. Ha viszont csak teljes noob a csapat, akkor próbáld meg a zászlókat foglalni.
Ha viszont a másik csapat csupa pro, ill teamplay, akkor inkább mondjál viszlátot a szerónak, ugyanis ott csakis veszthettek. -
SaphireDraco #6964 Sziasztok!
Több kérdésem is lenne
Van egy royal 16 os gunnerem meg egy national sniperem 13 mas.
Mivel a gunner elérte ratioba a 2.2-t :) a sniper pedig a 2.5-öt ezért ugy gondoltam lehet vennék rá valami ruhát ha már iylen jól megy de láttam hogy a paypal-t hozzá kell rendelni az acchoz.
Ha hozzárendelem utána másik paypal-t is hozzá tudom rendelni?
Ezenkívül ma volt egy kis szabadidőm és azt vettem észre most elsőnek legalábbis most nagyon nagy volt a diferencia hogy 5 vs valamennyi volt és nekem is meg még 2 hapeknak nálunk jó statjaik voltak és kikaptunk 25 el. de amikor a végén összeszámoltam a halálokat a 2 afk val akit megöltek jópárszor összesen csak 32 halál volt és nem lépett a játék alatt senki ki tőlünk. Ezen a játékon kívül még vagy 3-4 szer is megtörtént hasonló külömbség és már máskor is volt olyan hogy furcsálottam hogy hogyan fogytunk el ennyire.
Előre is köszi
-
tomonor #6963 igen, ez a test bundle, nationalnak swat és csontváz jár, royalnak zombi, és mindenkinek jár végtelen mennyiségű xp/vp boost.
Továbbá nem kell duplikált üzenetet küldeni a figyelemfelkeltés céljából, attól nem fogjuk hamarabb észrevenni hogy idespammeltél. -
#6962 HAHÓ!!! -
#6961 DE nem vettem csak rá kattintottam és feltom szerelni!! -
#6960 PTE=Teszt,BFH=Játszás... Nincs ingyen, akkor mindenki PTE-n lenne, és ha már veszel, akkor ne PTE-n hanem simán vegyél...