26731
Battlefield Heroes
-
sabzi #7039 Ehhez csak gratulálni tudok. Én ha kommandóssal játszok is ilyet nem csinálok, mert nem vagyok egy utolsó sen ... nem akarok szitkozódni itt.
És én pölö nem is játszok mióta a **** kommandósok elszaporodtak. -
tomonor #7038 nem kell itt senkire sem haragudni, a DICE így oldotta meg, ha nem tetszik, nem kell játszani.
Én pl szeretek felhúzni másokat azzal hogy mélföldekről lelövöm és integetek neki egy csomószor :P -
#7037 "Tim Stack, Tim Stack,
Gyújtsuk fel!
Gyújtsuk fel és nézzük, hogy ég el." (Bob Marley - Bad Boys című számának dallamára:D) by My name is Earl -
Kferro #7036 Na ja, de ha messze van tőled, ráadásul nem is látod, akkor ez sem megoldás... -
tomonor #7035 Nah itt vagyok én is, csak tegnap betörtek hozzánk és nem volt alkalmam válaszolgatni. A lényeg az új pecsbe, hogy a kommandó gyengébb lett, de nem sokkal. Pl én kommandóü vagyok és simán meg tudtam szerezni az átlag 13/3 kd-met.
A burning bullets kapott egy kis csökkentést, viszont a Grenade spam jobb lett.
A blasting strike-ot szintén lefokozták.
A kommandónak jobb a kési sebzése.
Frenzy fire gyógyít minden 4.-ik találat után, heroes shield másoknak is ad pajzsot a közelben, leg it minden kasztnak máshogy gyorsít fel.
Lehet új fegyvereket venni BF-ért, ám semmi különleges nincs bennük, csak a kinézetük más.
Ruhák nem adnak extra pontot pajzsra és képességeket se lehet vásárolni BF-ért. -
#7034 burning bulletet nekik égjen mind -
#7033 Teljesen egyetértek, jó lenne "csak soldier és gunner" szerver . -
Kferro #7032 Bevallom, kicsit elegem lett a játékból. Ezek a gyáva sniperezős kommandósok teljesen tönkreteszik a játékot! Utálom, de legalább tisztelem azokat, akik odalopódznak, és finoman leböknek, de mélyen megvetem azokat, akik statikusan egy pontról próbálnak bosszúságot okozni másoknak.
Szeretem ezt a játékot, de tegnap bizony nagyon elgondolkodtam azon, hogy hagyom a fenébe, és uninstallálom. Nem lehetne valami szűrőt beépíteni, amivel a gyáva kommandósokat nem lehetne beengedni egy adott szerverre? Vagy legyen olyan szerver, ahol 16 kommandós henteli egymást, oszt' élvezkedjenek. Ehh! -
#7031 Nem vagy egyedül, ki van írva fórumban, hogy dolgoznak a problémán. -
sabzi #7030 És csak jól emlékeztem a folyó valamire. Riverside Rush azaz. Kösz a kisegítést! -
sabzi #7029 @karakkga: Nem harcolnak csak olyanok mint anno a papagáj meg a nemtom mi volt.
@sajtos: Nekem Chello-m van és nekem is megszakad állandóan.
@Ádám: Az redeem code és az egy számsor(van benne betű is?) amit ha az oldalon megfelő helyre beírsz kapsz valamit. Akármit a játékban. Pölö xp boostot. -
#7028 már nyár óta nem toltam,most tolnám de nem talál ez a kutya megfelelő szervert -
karakkga #7027 most látom h lesz 2 féle pet szerüség, sas+kígyó BF-ért, ezek a petek harcolnak is vagy csak dísz? mert ha támadnak az kicsit rontja a játékélményt így a fizetősök előnyben lesznek:S -
Vardar #7026 Éljen, beengedett, nem talált megfelelő meccset, most 1009-es hibára hivatkozva nem enged be. -
Csoba Ádám #7025 mi a szar az a redeek code ? -
#7024 kicsit elvonási tüneteim vannak, hogy nem tudok bemenni :>>
valakinél szórakozik kb 1 hete amúgy? azóta dobálja a netet (router, szolgáltató vagy valami firewall szarság lesz) -
#7023 Riverside Rush -
Csoba Ádám #7022 Basszus, egy ideig ment majd megint be akartam lépni és 1001-es hiba.
Mikor csinálnak már valamit vele? :( -
#7021 Head az új map nak a neve és olyan mint a victory villag csak éppen nincs semmilyen jármű!
JAh és a nevével kapcsolatban még lesz szavazás ! -
Vardar #7020 Nekem az FF tegnap óta nem megy, most meg már az IE-vel is ez az 1001-es hibaüzenet. Gyilkolni akarok:D
Redeem code-ot keressek neten vagy rám törnek az EA kommandósok és letörlik a karakteremet? -
Csoba Ádám #7019 Kösz Jó játékot mindenkinek! -
sabzi #7018 Vagy valami olyasmi volt a neve, ha jól emlékszem. De folyó nincs rajta már. Ki van száradva. -
sabzi #7017 Nincs semmi. Infantry map. Folyó 2 oldalán megy a csata. Nem nagy map és el lehet bújni a camperek elől. Nekem bejön. -
Csoba Ádám #7016 Repülő, tank vagy autó van rajta?
bocs hogy kérdezősködök csak nem enged fel a szerverre és érdekel :D -
sabzi #7015 Van. És nekem tetszik is. -
Csoba Ádám #7014 És van új pálya??? mert én úgy láttam az oldalon hogy van -
Csoba Ádám #7013 Az a hülye vörös hibaüzenet jelző ablak jelenik meg de akkor várok -
sabzi #7012 Dang, ninja'd! -
Csoba Ádám #7011 Köszi -
sabzi #7010 Akinek nincs vessen magára :D.
Meg több életed nem lessz szintezéssel csak, ha a CM-et fejleszted.
Mondjuk a soldiereket mindig elverem gunnerral. Meg mikor játszok is általában nekem van legtöbb pontom. Mondjuk soldierem csak 11-es szóval abban nem vagyok otthon az tény.
Ásám: Milyen vörös képernyő? -
Csoba Ádám #7009 Ja és 1001-es hibát ír ki az ablakban
-
#7008 Nálam is ez van, várj amíg megcsinálják. -
Csoba Ádám #7007 Sziasztok, én ma raktam fel az új verziót és amikor elindítom és rákattintok a hősömre akkor nem enged be hanem megjelenik ez a hülye vörös ablak és kilép.
Mit csináljak?
Köszi
-
#7006 Nem talál szervert, túlterhelt az update miatt? -
#7005 a kifejlesztett abilityk vagy mik mint például a tűz golyó vagy mi az azokat hogy használom? -
#7004 Azért, mert csak pár másodpercig tart...
Sabzi:A legtöbb pontot 1 kör alatt a soldeirrel a legkönnyebb elérni, ez gyorsabb szintezést, és több HP-t eredményez... Commandó késsel.Az a hülyeség, hogy 3méterről leszúr...Nem mindenkinek van leg it-je
-
Kferro #7003 "@Kferro: Úgy hogy nem kétszer találod el az enemyt hanem nyolcszor. Miver jobban célzol ..."
Értem. De ez mitől időleges? -
sabzi #7002 Jaja, félreértettél. Én magyaráztam XD. És azért nincs fegyverem, mert vett cuccok voltak, amik lejártak már.(nem játszottam egy ideje)
Én mondjuk egy olyat tudnék elképzelni, hogy jobban "rángat" a célkereszt vagy ilyesmi.
Meg amúgy nemtudom, hogy hogy értetted, de én is azt mondtam, hogy a régi gunner létszám pont elég volt. Nem kell több.(vagy most én értelek félre?)
Én saját tapasztalatom az, hogy commandóssal a legkönnyebb játszani. mondjuk gunnerrel jobb statokat csináltam, mert azt szeretem is. De ahhoz kell némi skill is. Nem sok tudom :p. Én csak azt utálom a commandósokban, ha ülnek egy hegy tetején és onnan baszogatnak. Ha nekem jön késsel? Legit + shoti = no commandós. Ha meg úgy lő le ahogy én szeretek commandósozni(közelről[3-5 méter] gyors csipával, PS-sel darálni), akkor istenem hát azt elfogadom, mert az már azért több, mint campelni. -
#7001 ja bocs azthizttem neked nem megy a skillezés xD
Draco:jó skillelosztás, jó fegyver, jó játékos. ennyi kell... -
SaphireDraco #7000 Nah mind1 most nem kezde el konvertálgatni de a lényeg hogy azért ahoz hogy egy 6 os soldeirrell 21-0 t csináljak nem afk-k ellen szal rendes gameben vagy a gunneremmel 27-2 és ahoz mi kell és hogy ahoz mi kell hogy a commandommal csináljak 32-1 et meg 27-0 t ( természetesen ezek a rekodjaim, amugy egy képsorozatott akartam volna megmutatni ami azt árbárzolja hogy ezeket a statokat a gunnerel meg a soldierrel hoyg csináltam miközben a commandoval csak áltam a cc n a szélmalmon tetején illetve bb n az egyik hegyen 10 percet egy helybe