26731
Battlefield Heroes
-
#7079 Ezzel kapcsolatban csak annyit ha "tul konnyu" neked a jatek, akkor nem ertem miert lepsz ki olyan szerverrol ahol latod hogy kemeny az ellenfel.
7v7 es szerveren egyszer lattam hogy beleptel, lattad hogy van bent 3 eros royalos, csak annyit irtal hogy "woah" es mar egybol ki is leptel. -
tomonor #7078 na igen, vannak ezek az igazán pro royal játékosok (pl yoshimitsu) aki maga körül tart mindig egy egész csapatot. A gond ezzel az egésszel csak az hogy persze hogy mindig ők nyernek, mivel a csapat körülötte csupa 30-as pro gyerek, míg a nationalosok csak éppen hogy szedett-vetett 10es körüli szintüek, szar k/d-vel. Ha lenne körülöttem kb 3, nagyjából ugyanolyan skillezett társak mint amilyen én vagyok, és nem kommandók, akkor biztos hogy simán megvernénk őket. Egyszer 1v1-eztem vele és soldierként nem nagyon bírt el velem, viszont nagyon antikommandó a gyerek, gunnerként. o.O -
#7077 Ha aranylag jo jatekos vagy, atlatod a kulonbozo karakterek kepessegeit akkor legtobbszor igazan nem problemasak a kommandosok akarmelyik karival is jatszol. (Na jo gunnerrel azert altalaban fedezek kozeleben kell lenni mindig mert egy tavoli sniperrel semmit nem tudsz csinalni.)
Viszont ha 2-3 nagyon jo kommandos van az ellensegnel akkor valik egyre szarabba es idegesitove a jatek.
Na olyankor baszom fel magam es jovok be en is inkabb a kommandosommal mert csak azzal lehet normalisan kezdeni ellenuk valamit.
Es azt soha nem szeretem hogy ugymond "ra vagyok kenyszeritve" ilyen modon egy kasztra hogy legyen normalis eselyem, amikor elvileg jol van balanszolva a jatek.
Ezt (ismetelten) nem sirasnak irtam, en jol eljatszok a BFH-val igy is, ritkan anyazok parat es atlogolok kommandosra, de amugy tetszik a jatek egesze, jo poen, BFBC2-ig (meg utana is) soxor be fogok logolni mindegyik karimra.
Csak leirtam a mostani velemenyem, es remelem kicsit valtoztanak majd par dolgon a kovetkezo patch-ekben (bar realisan nem valoszinu hogy komolyabban nerfelnek a kommandot sztem). -
Cat 02 #7076 Hát én ha látok komolyabb ruhásokat akkor óvatosabb vok ^^ Volt olyan is, hogy egyszerűen nem tudtam mit csinálni velük. 3-4 gunner vagy ennyi soldier. Végén már annyi, volt h spawn on kergetőztünk és szétszakítottam őket. (cc, spawn, tt falhoz és repülnek a tengerbe :D) -
tomonor #7075 thx :D
meg, nem, tulajdonképpen valami olyasmi alakult ki ebben a játékban, mint a 'felvágás', szal ha van BF-ért ruhád, akkor nagymenő vagy, és tulajdonképpen mindenki melletted lesz a szerón mert tudják hogy 'fí, ez a gyerek nézd mennyit költött, biztos egy pro lehet, menjünk kövessük és nem lesz bajunk'
szal ez az igazi elmélet, ám hibádzik, sokan vannak akik költöttek és bénák, ugyanis ha valaki nagyon low vagy newb, az csak lassan fog felfejlődni, és nem is a profik szintjére.
Ám valahogy ez a játék túl könnyű nekem, 2142-ben pl nem vagyok ennyire a szeren xD -
Cat 02 #7074 Igen, nem tudom felfogni, mert én játszottam mással és és nem tette tönkre. Lehet h te vagy a béna nem ? De az is h én buta, mert én tudtam úgy is játszani, na mind1. -
sabzi #7073 Te hol olvastad tőlem vagy az elmúlt pár hozzászólásban tőlem vagy más kommandós utálótól, hogy "Jajj, a csúnya kommandós megint megölt, törölni kell!"? Mert én nem emlékszem rá, ugyanis nincsen velük ilyen gondom. Ki tudom őket küszöbölni és meg is tudom őket ölni.
És ha azt meg nem birod felfogni, hogy miért teszik tönkre a játékélményt, akkor azt tudom mondani, hogy buta vagy. Már hogy ne fogalmazzak túl csúnyán(bocs, ha most vagy korábban mégis sikerült).
@Tomonor: Grat a szép stathoz.
@Kferro: Nagyjából egyetértek veled a vásárlásos témában is, de nem teljesen. Pölö vannak olyan emberek, akik szeretnek támogatni cserébe a jól eltöltött időért. Mert, ha én vennék(mondjuk nem fogok) valamit BFH-ban, akkor azért tenném, hogy "kifejezzem" a hálám. Vagy valami ilyesmi XD.
A K/D-s rankoknak meg örülök. Lehet így 1-2 hónap kihagyás után megint benézek.(PTE-et próbáltam csak ki egyszer ez idő alatt) -
tomonor #7072 15 rang van, asszem kd-re kapod, én most lettem corporal, leellenőrizheted a profilodon hogy mi a rangod de csak 24 óra után (vagy frissítések után)
Ha rosszabb lesz a kd-d akkor visszaléptet egy előzőre, szal tartani kell a frontot.
Hmm, apropó bevezették a teamkill opciót, egyik haverom véletlenül rámlökött egy dzsippet és tőle levont egy killt, illetve őt láttam a deathcamban. Vicces volt :)
Amúgy az elébb szettem össze 20/0 kd-t soldierrel egy BB szerveren xD -
SaphireDraco #7071 Azt láttam már léptem is párat cask nem tudom mire jó :) -
SaphireDraco #7070 :) -
Cat 02 #7069 Szerintem ölsz és kapsz rangot. Igazából nem nagyon tudom mi h van.
Azt kiírja, ha megkapod (olyan mintha szintet lépnél) -
Attiska #7068 Sztorno, most látttam az előző hozzászólást. :) -
Attiska #7067 Milyen lett a rangrendszer? Vagy azt nem most vezették be? -
SaphireDraco #7066 Szasiztok!
Meg tudnátok mondani hogy ezek a rangjelzések mire valóak, mikor kapom őket meg ilyesmik? amit erről tudni lehet ? :)
köszi -
tomonor #7065 kár hogy a kd nem befolyásolja hogy egy meccs alatt mennyi VP-t kapsz. :( -
Cat 02 #7064 Hm, lehet mégis kéne commando nerf
Ez csak linkben, hátha valakinek 3 megányi kép már sok :p -
Cat 02 #7063 Remélem az összes hisztis picsa odamegy, legalább nem kell majd őket hallgatni :) -
Kferro #7062 Megtehetni én is megtehetem, de minek kölcsek rá? Befolyásolja a játékot? Nem. Akkor?
"Majd fogok venni (még nem lehet), igaz az a klánomnak lesz."
Remélem az összes gyáva kommandós oda fog menni... :) -
#7061 De mi is játszhatunk majd néha ott? :D -
tomonor #7060 nincs egyenlőre. Majd fogok venni (még nem lehet), igaz az a klánomnak lesz. -
tomonor #7059 aki megteheti :P -
#7058 Nincs magyar szerver? -
Kferro #7057 Kit érdekelnek az emote-ok? Én ugyan nem költenék rá... -
tomonor #7056 ááá, van egy pár magyar royalos...
ám én leginkább azért nem szeretem őket mert olyan nagyok, és olyan jó, idegesítő emote-okat kaptak (pl tarzan, integetés,csirke) szal értitek xD A csirkét ha benyomják az nagyon fel tudja húzni az agyam, viszont olyan király :D -
kropotkin #7055 "Ja apropó, a Royalosokat szívből gyűlölöm :D"
Detto.
Tegnap összejött egy szinte teljesen magyar csapat s national oldalon. Megjelent egy magyar srác a royalosoknál. Erre minden magyar elkezdte vadászni, hogy áruló. :) -
Kferro #7054 "Tudnék is hirtelen egy közeli példát ...
:))) -
Vardar #7053 Nem tudom, én soldierrel, gyors tüzelő shotival és gépfegyverrel lazán elvagyok. Mindig forgok a kamarával így mindig akad megfelelő szög amikor láthatom a kommandóst. Ha elvesztem, akkor a 40-es tárból lövök derékmagasságban egy sort körbe és kész. Eddig level 9ig szerintem max 20 olyan eset volt amikor rejtett kommandós késsel szúrt le. Észre lehet őket venni. Mesterlövészként én elszoktam őket találni a gyorstüzelővel, közel megyek, shotival szétlövöm őket. Én nem érzem túlerősnek a kommandóst. Az aknáit meg ha észreveszed szétlehet lőni. Nem egyszer így menekültem meg. Lehet, hogy szerencsés vagyok, vagy különleges játékos, én eléggé balanszírozottnak érzem a játékot. Repülőt nem tudom jól irányítani egyedül. -
tomonor #7052 komolyan mondom, csinálni fogok egy videó mixet hogy én hogy élem túl kommandó/soldierként. Mindenki csak sír meg beszélbeszél ahelyett hogy tenne ellene valamit (kidolgozna egy nyerő stratégiát)
Gunnerek leg it-je ellen nincs mit tenni, akkor oda vissza cikáznak, szinte lehetetlen őket eltaláni. Én azt tanácsolom hogy ha legitelnek, és feléd futnak addig te is nyomd be az elixírt meg ha lehet a stealthet, kerülj kellő távolságba és várd meg míg lejár a pajzsuk. Utnánna nyugodj meg, úgy fognak fedezékbe futni mint a nyulak. -
Cat 02 #7051 Hogyan rontja el a játékélményed ? Megöl ? Ne legyél már hülye... (márbocs). Próbáltam anno soldiert és azzal pl simán ölhető volt commando. -
Cat 02 #7050 Hát nem tom én viszonylag jó kommandó vok (ego on :D), de mostanában vagy azért, mert nem tudok már célozni, vagy azért mert nerf, de nagyon nem megy. Pl ma voltam riversideon ahol pl a pályát simán át lehet lőni, de ha a gunner benyomja a futást, akkor kb 10-ból 2szer ha eltalálom úgy fut. Persze 10+ kill és 5nél kevesebb halál így is megvan, de akkor is... commandonál ez alap. + ha kifogsz egy soldier teamet aki healeli magát és bb-t nyom rád, akkor esélye sincs 1 kommandó teamnek. -
tomonor #7049 rengetegszer próbálták már ajánlani a felháborodott játékosok, de nem mentek bele Dájszék. Ez így marad.
Jobb lesz ha megszokjátok. -
sabzi #7048 Mondasz valamit.
De ugye mind tudjuk, hogy ez nem fog megtörténni. Miért? Mert a dice nagyon is jól tudja, hogy a sok gyengébb játszónak/retardáltnak/kezdőnek ez nagyon is bejön. Mert "Nézd már, Gazsi, az a kaszt tud láthatatlan lenni, huhh de jó én is az leszek.". Sokan vannak így és sokan szeretik direkt elbaszni más játékélményét. Mert bunkók. Tudnék is hirtelen egy közeli példát ...
Viszont egy olyat el bírnék képzelni a megvalósulás szintjén is(bár elég kevés eséllyel), hogy ráraknak egy idő limitet. Tegyük azt csak 50 secig vagy láthatatlan + sokkal nagyobb cd. Hát nemtudom, én még mindig legszívesebben egy az egyben kivenném a kommandóst. -
#7047 Irtam mar regebben en is egyszer-ketszer hogy a kommandos tul eros HA valaki jol hasznalja.
Egyreszt hogy messzirol nem igazan lehet vele mit kezdeni, maximum soldier tuzes lovese, de ha eltalalja akkor sprint/kotozes/stealth ujra, ennyi.
A BFH rendszere raadasul nem igazan a zaszlokat veszi figyelembe a gyozelemnel, hanem a killeket, es igy tenyleg siman gyoz a csapat sok kemperrel, kommandossal.
Fogjuk ra hogy ez mind oke, sniper kaszt legyen ilyen, de a stealth kepesseg nagyon durva, oda megy barmikor ahova akar, rakja az aknait folyamatosan, mindig ove a kezdo loves, ha elbasz valamit akkor elbujik elfut par secre es maris ujra lathatatlan.
Idegesito egy ilyen kepesseg/kaszt es "unfair" sztem es reszben szetbassza a jatekot es ez a velemenyem mas jatokoknal is, pl TF2 spy, Crysis cloak mod, stb.
Kb 10/9 jateknal a "lathatatlansag" miatt utalja meg az ember a gamet, hogy a "semmitol hirtelen meghal".
Szoval tudom durvan hangzik mert alap dolog most a jatekban, de en kivennem a lathatatlansagot a kommandosnal, adnek helyette mast neki vagy plusz hp-t, barmi mast.
Legyen jo lovesz messzirol es a leggyorsabban sprintelo keselos, aknarako, stb, de ne egy "masik dimenzioban".
Szerintem (sokkal) jobb jatek lenne a BF Heroes igy. -
sabzi #7046 Tipikus hülye felfogás: ha más is tahó én is az leszek ...
Kábé Kferro ugyanúgy gondolkodik/ír, ahogy én tenném. Minden utóbbi hozzászólásával egyetértek. -
tomonor #7045 Ja apropó, a Royalosokat szívből gyűlölöm :D -
tomonor #7044 egészpontosan miről is beszélünk?
A kommandós = mesterlövész. Na most, adott egy nap map, mondjuk seaside. Ott ugyebár előnyben részesülnek, ám tankok ellen nem tudnak semmit sem csinálni.
Soldierként nekem sose jelentettek gondot a kommandósok, csak tudni kell hogyan kell őket elkerülni. Pl ne fuss magadba egy nagy mapon feltéve hogy nincs hosszútávú fegyvered, vagy CM-ed. Vagy pl VV-n nem csak a kommandósnak kell bújkálni, a sok sűrű ház mindenkinek menedéket nyújthat.
Egyedüli gyenge pontom a gunner, na gunnerként nagyon szar vagyok, de csak azért mert eddig nem nagyon tapasztaltam a stratégiáját. Esetleg később.
Az integetés pedig egyszerűen mókás, én is utálom ha végig szpemmelik nekem, így én is végigspammolom nekik. Ezzel téma lezárva. -
Kferro #7043 Végülis a lehetőség ha adott, nem tiltott a használatuk. Ám nem hallottál még a játéketikáról... ? -
tomonor #7042 ismételten:
amíg a DICE úgy nem dönt hogy kijavítja eme hibákat, én büntetlenül kihasználhatom. Ennyi. -
Kferro #7041 "ha nem tetszik, nem kell játszani."
Ezzel az az alapvető probléma, hogy a BF Heroes alapjaiban egy nagyon jó játék, de a Kommandósok szarakodása teljesen tönkreteszi azt. Ez olyan, mintha IL2-ben bizonyos kasztok látóhatásron túli rakétákkal lövöldöznének a Messzerekre és Spitekre...
"Én pl szeretek felhúzni másokat azzal hogy mélföldekről lelövöm és integetek neki egy csomószor :P"
Gratulálok! Igazi tahó dolog.
"én speciel csak alkalmazkodom a külvilághoz :P ha mások is ezt csinálják (ugyanis igen sokan ezt csinálnák) akkor én mért ne? xD"
Értem. Amiért mások alávaló férgek, te is az leszel? Fogadd gratulációmat ismételten... -
tomonor #7040 én speciel csak alkalmazkodom a külvilághoz :P ha mások is ezt csinálják (ugyanis igen sokan ezt csinálnák) akkor én mért ne? xD
Továbbá, én nem troll vagyok, szal nem szólok be senkinek ingame. Csak integetek. De azt sokat.