26731
Battlefield Heroes
-
sabzi #7279 imageshack?
tinypic?
Valaki? -
tomonor #7278 nyugi, csak elmondtam hogy én mit használok, nem azért mert az enymém jobb -
Cat 02 #7277 Akkormár az általam linkelt ^^ Nem kell regisztrálni, se ftp-zni, -
tomonor #7276 mindenkilapja.hu
nyitsz egy új weboldalt, csinálsz rajta vagy két lapot meg írsz bgele valami hülyeséget, és akkor már nem fogják törölni, viszont 100MB ingyen helyed lesz egyszerű feltöltési opcióval. -
Cat 02 #7275 Ha fel vagy iratkozva hírlevélre akkor kapod.
http://media.proxnet.hu/ -
tomonor #7274 nah megvannak a kódok, egyik haveromnak nem kellett az xp boost, szal most 1 hétig tolom a gunneremmel legalább 17-esig B) -
#7273 Na akkor erről is sikerült lemaradni :) -
SaphireDraco #7272 mi az a reedem kód? :D vagy az csak a beta tesztelőknek jár? :)
amugy hogy tudok olyan képet feltölteni ide hogy azt itt is egyből lehessen látni? :) mert a képfeltöltéssel nem akarja engedni mert csak 20kb lehet akkora képet meg hogy csináljak? a frapsos is 205 kb -
Cat 02 #7271 Maga az xp boost 3 napos, a kód meg nekem sanszos h örökké él -
sabzi #7270 Én is ezt kérdezem.
Mert most nem akarom felhasználni, de lehet egyszer igen. De ha lejár a kód, akkor most felhasználom. Vagyha nincs időkorlátja a cuccnak csak a kód-nak, akkor is benyomom. -
Attiska #7269 Szerintem aki fel volt iratkozva hírlevélre, az kapott. Mondjuk a maszkok baromságok (aki az első pm-et dobja, odaadom), de az xp boost az hasznos (meddig él felhasználás után, 1 hónap)? -
Cat 02 #7268 Na látom. Ám remélem, nekem még van xp boostom régebbről. -
Cat 02 #7267 Van Haloweenes redeem ? :D -
sabzi #7266 Valaki nem tudja a halloween-es redeem code-s cuccok lejárnak valamikor-e(a redeem kód lejár-e ?) és hogy maga az item meddig tart, ha már kivettem?
Mert már sok-sok ideje nem játszottam és nem is akarok, de azt meg nem akarom, hogy pazarba menjenek az itemek XD. -
Attiska #7265 Na, megjelentek az olyan szájbabaszott köcsög royal sniperek, akik egy kibaszott lövéssel leterítik a 150-es gunneremet. Így nincs értelme, azt hiszem egy kicsit megint hanyagolom a cuccot. -
#7264 Nem én írtam,tegnapi írás,csak nem tüntettem fel a forrás,bocs. -
tomonor #7263 áh, már 2 napja fent van az update xD -
#7262 A mai napon számomra is meglepetés volt, hogy volt update, gyors utánjárással kiderítettem, mi van.
-Csökkent a sniper közeli sebzése.
-Növelték a távolságát az ideális sebzés előtt (ezt nem értem).
-A sniper mérgezett kése több critet ad.
-Javították a Nationalok Burning Bullets bugját.
-A népek közti különbségeket eltüntették, a Royalok ellökése (solider) most már működni fog.
-A gunner Frenzy Fire-je több critet ad.
-A gunner nem kap életet a Frenzy Fire-től, ha más puskával lő (a gépfegyverre még mindig hat!!!).
-A repülő messzebbre lő.
-A repülő távoli sebzése nőtt (a repülő sebzése nő ezzel).
-A repülő adhat critet.
-Lassabban tölt újra a gyors lövő shotgun.
-Néhány fegyveres küldetést nem számolt a program, ez javítva lett.
-Pár fegyver rossz hangot adot, ez ki lett javítva.
-101-es Jeep tuning: A Jeep nem áll annyit ha előre menetből rükvercbe váltunk, és a végsebessége is nőtt.
-A Mark Target most már nem egy, hanem több embert is megjelöl.
(Lv 1-2: 1 embert, Lv 3-4: 2 embert, Lv 5: 3 embert)
-
Attiska #7261 Volt valami frissítés. Tudja valaki, hogy mi változott? -
tomonor #7260 nekem olyan esett meg, hogy a royal csapatban volt 3 gunner meg 2 soldier (biztos klán volt) és BB-n elfoglalták a Town-t és ott campeltek végig. Egyszerüen nem mozdultak ki onnan, nagyon láma volt és nyertek is. Hmm. -
#7259 Nem volt admin és az nem pro ha a másik csapat 4 tankkal és 4 commandoval kempeli a zászlókat.
Viszont voltam olyan szerveren ahol 2-2 commando lehetett csak, a többit kickelték folyamatosan. Az tetszett. -
tomonor #7258 de. Úgy hívják hogy szerver adminok, és hidd el, szívesen bannolják a prokat. -
#7257 Nincs a szervereken kasztegyenlítés? Szóval, hogy mindkét oldalon kb. egyenlő számban legyen gunner, soldier, commando? Mert tegnap olyan szerverre kerültem ahol nem volt velünk gunner vagy max 1 volt az ellen meg elfoglalta az összes tankot és azzal uralták a 4 zászlót, olyan kurva ideges lettem, de nem csak én, többen is írták, hogy n00b tankers meg ilyenek. :D Fúú de idegesítő volt, sok gyökér a tankjaikkal. -
sabzi #7256 Az.
Emlékszem egyszer még régen, mikor még a closed beta-ban sem voltam benne, a játék megjelenésének elején volt a főoldalon, ahol reklámozták ezt a rendszert egy link. Asszem az is oda mutatatott, ahova én.
Nem biztos. -
Hurkans #7255 Ez komoly? ha igen kösz -
#7254 Egy Élő Árpád nevű magyar fizikus által sakkhoz kitalált értékelőrendszer, 1000 alapszámból kiindulva értékel a nyereség-veszteség, és még jópár faktor alapján .
Hogy a BFH-ban hogy van kiszámítva azt nem tudom, arról neten találsz leírásokat . -
Hurkans #7253 Szevasztok az lenne a kérdésem hogy az ELO mitől megy fel miért kapok? és miért jó ha sok? esetleg jó-e? nem találtam erről semmit:S
Előre is kösz -
#7252 Karaktert törölni nem lehet, de tudsz venni több karakter-slotot BF-ért, de ha akarsz egy új karaktert, akkor a legegyszerűbb ha csinálsz új acc-ot...Csakhát ott a pénzed nem lesz ott -
tomonor #7251 nem. -
SaphireDraco #7250 Amugy nem tudod törölni őket -
SaphireDraco #7249 Sziasztok!
http://www.battlefieldheroes.com/#panel4
ezen a linken láttam ugye hogy ha veszek dolgokat kapok vagy spórolok valamit és a royal emotokat kinéztem magamnak csak nem tudom hogy meikeket tartalmazza és hogy unlimited re e? vagy én válaszhatom? tudnátok segíteni? :)
Előre is köszi -
#7248 ki lehet valahogy törölni a karaktereimet? -
sabzi #7247 Oh, Tomonor. Ez az első hozzászólásod, ami úgy igazán tetszett. Főleg ez a része: "dehogy könnyű. Én inkább úgy mondanám hogy mindenkinek az a kaszt a könnyű, amelyik a kezére esik.".
Igen, ezzel egyet értek teljesen. -
tomonor #7246 dehogy könnyű. Én inkább úgy mondanám hogy mindenkinek az a kaszt a könnyű, amelyik a kezére esik. Én pl Soldierel jól tolom, Commandóval minden mocskos trükköt bevetek azért szeretem, Gunnerel meg akkor vagyok jó, ha van legalább 3-as Leg It-em meg legalább 1-es Kegem. -
#7245 Gunnerekkel könnyű. -
sabzi #7244 A gunner már csak ilyen ;)
Jó kezekben. -
Attiska #7243 Igen. az úgy érdekes lesz, hogy minden löés után megint célra kell állni. Én is kíváncsian várom.
Viszont mostanában valahogy nagyon megy a játék a gunnerrel, általában +7 körüli k/d-ket csinálok. gyakram tele van a képernyő jobb oldala a killekkel. :) -
tomonor #7242 xD igen, az ilyenekkel vigyázni kell, szerencsére én eddig még csak a VIP hely miatt lettem kilökve. Ám kíváncsi leszek az új kommandó nerfre, ezúttal tényleg jobban oda kell figyelni a snipereknek. -
#7241 lol -
Cat 02 #7240 Rátaláltam egy no commando szerverre, alap h ban >.< Gondoltam felmegyek rá a soldieremmel, de hát account ban volt :D