26731
Battlefield Heroes
  • sabzi
    imageshack?
    tinypic?
    Valaki?
  • tomonor
    nyugi, csak elmondtam hogy én mit használok, nem azért mert az enymém jobb
  • Cat 02 #7277
    Akkormár az általam linkelt ^^ Nem kell regisztrálni, se ftp-zni,
  • tomonor
    mindenkilapja.hu

nyitsz egy új weboldalt, csinálsz rajta vagy két lapot meg írsz bgele valami hülyeséget, és akkor már nem fogják törölni, viszont 100MB ingyen helyed lesz egyszerű feltöltési opcióval.
  • Cat 02 #7275
    Ha fel vagy iratkozva hírlevélre akkor kapod.
    http://media.proxnet.hu/
  • tomonor
    nah megvannak a kódok, egyik haveromnak nem kellett az xp boost, szal most 1 hétig tolom a gunneremmel legalább 17-esig B)
  • Tuvok #7273
    Na akkor erről is sikerült lemaradni :)
  • SaphireDraco
    mi az a reedem kód? :D vagy az csak a beta tesztelőknek jár? :)
    amugy hogy tudok olyan képet feltölteni ide hogy azt itt is egyből lehessen látni? :) mert a képfeltöltéssel nem akarja engedni mert csak 20kb lehet akkora képet meg hogy csináljak? a frapsos is 205 kb
  • Cat 02 #7271
    Maga az xp boost 3 napos, a kód meg nekem sanszos h örökké él
  • sabzi
    Én is ezt kérdezem.
    Mert most nem akarom felhasználni, de lehet egyszer igen. De ha lejár a kód, akkor most felhasználom. Vagyha nincs időkorlátja a cuccnak csak a kód-nak, akkor is benyomom.
  • Attiska
    Szerintem aki fel volt iratkozva hírlevélre, az kapott. Mondjuk a maszkok baromságok (aki az első pm-et dobja, odaadom), de az xp boost az hasznos (meddig él felhasználás után, 1 hónap)?
  • Cat 02 #7268
    Na látom. Ám remélem, nekem még van xp boostom régebbről.
  • Cat 02 #7267
    Van Haloweenes redeem ? :D
  • sabzi
    Valaki nem tudja a halloween-es redeem code-s cuccok lejárnak valamikor-e(a redeem kód lejár-e ?) és hogy maga az item meddig tart, ha már kivettem?
    Mert már sok-sok ideje nem játszottam és nem is akarok, de azt meg nem akarom, hogy pazarba menjenek az itemek XD.
  • Attiska
    Na, megjelentek az olyan szájbabaszott köcsög royal sniperek, akik egy kibaszott lövéssel leterítik a 150-es gunneremet. Így nincs értelme, azt hiszem egy kicsit megint hanyagolom a cuccot.
  • Grove4
    Nem én írtam,tegnapi írás,csak nem tüntettem fel a forrás,bocs.
  • tomonor
    áh, már 2 napja fent van az update xD
  • Grove4
    A mai napon számomra is meglepetés volt, hogy volt update, gyors utánjárással kiderítettem, mi van.

-Csökkent a sniper közeli sebzése.
    -Növelték a távolságát az ideális sebzés előtt (ezt nem értem).
    -A sniper mérgezett kése több critet ad.
    -Javították a Nationalok Burning Bullets bugját.
    -A népek közti különbségeket eltüntették, a Royalok ellökése (solider) most már működni fog.
    -A gunner Frenzy Fire-je több critet ad.
    -A gunner nem kap életet a Frenzy Fire-től, ha más puskával lő (a gépfegyverre még mindig hat!!!).
    -A repülő messzebbre lő.
    -A repülő távoli sebzése nőtt (a repülő sebzése nő ezzel).
    -A repülő adhat critet.
    -Lassabban tölt újra a gyors lövő shotgun.
    -Néhány fegyveres küldetést nem számolt a program, ez javítva lett.
    -Pár fegyver rossz hangot adot, ez ki lett javítva.
    -101-es Jeep tuning: A Jeep nem áll annyit ha előre menetből rükvercbe váltunk, és a végsebessége is nőtt.
    -A Mark Target most már nem egy, hanem több embert is megjelöl.
    (Lv 1-2: 1 embert, Lv 3-4: 2 embert, Lv 5: 3 embert)

• Attiska
    Volt valami frissítés. Tudja valaki, hogy mi változott?
  • tomonor
    nekem olyan esett meg, hogy a royal csapatban volt 3 gunner meg 2 soldier (biztos klán volt) és BB-n elfoglalták a Town-t és ott campeltek végig. Egyszerüen nem mozdultak ki onnan, nagyon láma volt és nyertek is. Hmm.
  • Narxis
    Nem volt admin és az nem pro ha a másik csapat 4 tankkal és 4 commandoval kempeli a zászlókat.

Viszont voltam olyan szerveren ahol 2-2 commando lehetett csak, a többit kickelték folyamatosan. Az tetszett.
  • tomonor
    de. Úgy hívják hogy szerver adminok, és hidd el, szívesen bannolják a prokat.
  • Narxis
    Nincs a szervereken kasztegyenlítés? Szóval, hogy mindkét oldalon kb. egyenlő számban legyen gunner, soldier, commando? Mert tegnap olyan szerverre kerültem ahol nem volt velünk gunner vagy max 1 volt az ellen meg elfoglalta az összes tankot és azzal uralták a 4 zászlót, olyan kurva ideges lettem, de nem csak én, többen is írták, hogy n00b tankers meg ilyenek. :D Fúú de idegesítő volt, sok gyökér a tankjaikkal.
  • sabzi
    Az.
    Emlékszem egyszer még régen, mikor még a closed beta-ban sem voltam benne, a játék megjelenésének elején volt a főoldalon, ahol reklámozták ezt a rendszert egy link. Asszem az is oda mutatatott, ahova én.
    Nem biztos.
  • Hurkans
    Ez komoly? ha igen kösz
  • Tuvok #7254
    Egy Élő Árpád nevű magyar fizikus által sakkhoz kitalált értékelőrendszer, 1000 alapszámból kiindulva értékel a nyereség-veszteség, és még jópár faktor alapján .
    Hogy a BFH-ban hogy van kiszámítva azt nem tudom, arról neten találsz leírásokat .
  • Hurkans
    Szevasztok az lenne a kérdésem hogy az ELO mitől megy fel miért kapok? és miért jó ha sok? esetleg jó-e? nem találtam erről semmit:S
    Előre is kösz
  • Szétyer
    Karaktert törölni nem lehet, de tudsz venni több karakter-slotot BF-ért, de ha akarsz egy új karaktert, akkor a legegyszerűbb ha csinálsz új acc-ot...Csakhát ott a pénzed nem lesz ott
  • tomonor
    nem.
  • SaphireDraco
    Amugy nem tudod törölni őket
  • SaphireDraco
    Sziasztok!
    http://www.battlefieldheroes.com/#panel4
    ezen a linken láttam ugye hogy ha veszek dolgokat kapok vagy spórolok valamit és a royal emotokat kinéztem magamnak csak nem tudom hogy meikeket tartalmazza és hogy unlimited re e? vagy én válaszhatom? tudnátok segíteni? :)

Előre is köszi
  • Jeti48
    ki lehet valahogy törölni a karaktereimet?
  • sabzi
    Oh, Tomonor. Ez az első hozzászólásod, ami úgy igazán tetszett. Főleg ez a része: "dehogy könnyű. Én inkább úgy mondanám hogy mindenkinek az a kaszt a könnyű, amelyik a kezére esik.".
    Igen, ezzel egyet értek teljesen.
  • tomonor
    dehogy könnyű. Én inkább úgy mondanám hogy mindenkinek az a kaszt a könnyű, amelyik a kezére esik. Én pl Soldierel jól tolom, Commandóval minden mocskos trükköt bevetek azért szeretem, Gunnerel meg akkor vagyok jó, ha van legalább 3-as Leg It-em meg legalább 1-es Kegem.
  • Narxis
    Gunnerekkel könnyű.
  • sabzi
    A gunner már csak ilyen ;)
    Jó kezekben.
  • Attiska
    Igen. az úgy érdekes lesz, hogy minden löés után megint célra kell állni. Én is kíváncsian várom.

Viszont mostanában valahogy nagyon megy a játék a gunnerrel, általában +7 körüli k/d-ket csinálok. gyakram tele van a képernyő jobb oldala a killekkel. :)
  • tomonor
    xD igen, az ilyenekkel vigyázni kell, szerencsére én eddig még csak a VIP hely miatt lettem kilökve. Ám kíváncsi leszek az új kommandó nerfre, ezúttal tényleg jobban oda kell figyelni a snipereknek.
  • Narxis
    lol
  • Cat 02 #7240
    Rátaláltam egy no commando szerverre, alap h ban >.< Gondoltam felmegyek rá a soldieremmel, de hát account ban volt :D