26731
Battlefield Heroes
-
Kferro #7319 Tomonor & Smithwarden:
Uramatyám! -
#7318 A szoveget masodjara es harmadjara ertelmezve, ez egy cheat reklam.
Vagy nem nagyon gondoltal bele a dologba mikor beirtad...
Belinkelsz egy full csalas videot melle azt irod hogy jo sok pontot lehet ezzel osszehozni es ott a link is rajta vegig nagy betukkel, ezt REKLAMozza direkt az elejetol, plussz az egesz movienak az a lenyege hogy mekkora fun dolog a cheateles.
Szted nem megy ra par agyatlan kispocs azonnal az oldalra ha megnezik es eddig nem ismertek? - De. PONT ezert ezert raktak ki a videot.
Plussz ki ne tudna, hogy lehet csitelni ebben a jatekban (is) es minden jatekhoz vannak cheatek es persze ezzekkel johogy tobb / sok pontot lehet osszehozni mint normalisan? - Ez is eleg egyertelmu.
Akinek meg eddig nem volt teljesen egyertelmu, az kapott egy "tippet. -
Hurkans #7317 Hellosztok van most valamilyen aktív bf heroesos klán vagy csapat ahol mondjuk 3-4 esetleg többen együtt ventrin,ts-en játszotok és csatlakozhatnék mert kedvem lenne egy csapatba játszani az oldal mind1 van 11es royal gunner 6os nati soldier(meg 9es nati commando, meg 8as royal soldier ezek az al karik) ha tudnátok helyet szorítani örülnék köszi:) -
tomonor #7316 pedig ha már beszúrsz egy videót egy tiszta közösségi oldalra, az már reklámozás -
Kferro #7315 Nagyon hasznos, köszi! -
Kferro #7314 Elnézésedet kérem, de hol említettem, hogy ezen a videón én csalok? Mivel rohadtul idegesítenek a csalók a játékban, így rákerestem, hogy miféle csalások fordulhatnak elő. S az egyik ezek közül a videón látható volt.
Nem reklámozom, csupán nem árt, ha a közösség tisztában van vele, hogy ilyen előfordulhat.
Máskor kérlek előbb értelmezd a szöveget, mielőtt alpári módon leteremtesz valakit...
-
tomonor #7313 még a régi update szerint lett írva :< -
#7312 Érdemes elolvasi -
tomonor #7311 tudjátok hogy kell elkerülni a cheatereket? Admin szerókon kell játszani. -
#7310 Geci ugyes vagy ha hasznalod es rohadt jo hogy itt reklamozod a cheateket...
/Joebacsi pls torold a kommentet./ -
Kferro #7309 Azért ezzel a csalással könnyű sok pontot szerezni:
http://www.viddler.com/explore/Artificial_BFH/videos/2/ -
#7308 neeeeeeeeeeeeeee -
#7307 30 percig Offline a Heroes. -
#7306 ok köszi -
Cat 02 #7305 Nem, de találtam olyat is, csak az meg royal kláné szal szopás :D -
#7304 Ezek közt van olyan, amin nem lehet commandó? -
sabzi #7303 Szép :D
:D, lol -
Attiska #7302 A burning bullets javítással nincs gondom. Alighanem igazad van, engem is most a hétvégén klánszerverekre rakhatott a matchmaking, mert nagyon összeszokottan játszottak. Ezzel sincs semmi baj. Az egylövéses sniperekkel, meg a végtelen health-os köcsögökkel van a bajom. -
#7301 lolz -
tomonor #7300 kis problémába ütköztem...
-
Cat 02 #7299 [URL=http://www.battlefieldheroes.com/forum/showthread.php?tid=71309]Pár szerver ^^[/URL] jó pár only vv is van köztük. -
tomonor #7298 amúgy nem. Most a klán szerók dukálnak. Szal, felteszem van egy royal klán és a szervere. Okos matchmaking pedig berak a klánba, ahol 20+-as gunnerek vannak, és eggyütt mozognak. Natoknak semmi esélye nincs (így van ez fordítva is sajna, de legalább így el tudom dönteni hogy nyerni akarok-e vagy nem xD ) -
#7297 Royal-lal ez mindig így volt, most kezd végre kiegyenlített lenni :) -
Cat 02 #7296 Nekem is ez van. Sztem megnőtt az elo-d aztán keményekhez kerültél :S -
tomonor #7295 a national burning bullets 2X annyit sebzett mint kellett volna, ez javítva lett az updateban, azért nem vállik be. A másik meg az hogy engem manapság szeret a matchmaking klánszerverekre berakni, ráadásul olyanokra amelyek royal klánok. Nos az = a vesztéssel mondanom sem kell.
Amúgy manapság egy szerveren vagyok, a Still Dangerous német szerón, amelyen tilos a kommandó :D (mindegyiket kickelik) így gunner és soldier paradicsom van. -
#7294 Csalnak. -
Attiska #7293 Srácok, valami nem stimmel a játékkal. Erősíthettek a royal oldalon valamit, mert eddig lazán sikerült pluszra hozni egy-egy meccs alatt a k/d-t, de most általában olyan -4 körül zárok a soldierrel. Lövöm a parasztot, neki alig csökken a health-je, nekem megezerrel esik lefelé, a burning bullets sem nagyon segít, nem beszélve az egy lövéssel kinyíró royal sniperekről. -
tomonor #7292 A helyes válasz: -be! :D -
barmi #7291 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1200931680&no=7166] Ez tényleg mehetne a F.A.Q. -ba/be ! ^_^[/URL]
-
#7290 Visszalapozol 1 oldalt es a #7166 hozzaszolasban leirtam a lenyeget kb a rangokkal kapcsolatban.
Cat 02, ha akarod benyomhatod ezt a FAQ-ba is ezt leirast ha igy megfelel. -
barmi #7289 "...és a neve alatt van." Hogy micsoda? Kifejtenéd ezt bővebben?
Köszi -
#7288 Se email, se barátlista, lótúró ez habbal :) -
tomonor #7287 először nekem is szarozott vele, de utánna megjavult. -
#7286 Nektek működik a friends manager ? Hiába kattolok a Confimr-re, nem teszi a barátok közé, és a játékban se lehet senkire kattintani . A Dismiss megy, és más is fel tud venni.
A hivatalos fórumon nemigen írogatnak erről . -
tomonor #7285 lolz -
SaphireDraco #7284 jah látom :) -
SaphireDraco #7283 és a reedem kóddal mit lehet csinálni? -
#7282 Magyar csiter :o -
Cat 02 #7281 Rankot kaptál. Damageért jár és a neve alatt van. -
barmi #7280 Ma délelött gameltem kicsit és a nagy zúzás közepette jött egy olyan vizuális effekt mint amikor szintet lép a karaktered (de megjegyezném hogy messze vagyok még a szintlépéstől)de nem értem az mi volt. (gondolom tudjátok miről beszélek) Valaki esetleg tudja mi a fene volt az??