26731
Battlefield Heroes
-
tomonor #7239 üres szerók miatt azt sajna nem volt alkalmam kipróbálni. -
Cat 02 #7238 De ez volt eddig is :D -
sabzi #7237 Asszem úgy van, hogy messzebbről lősz, akkor nagyobb sebzés. Azaz van egy olyan távolság, amin belül nem érsz semmit sniperral.
Hogy ez miért jó, azt nem tudom. Szerintem ezzel csak azt érik el, hogy még több lesz a rohadt kemper. -
Cat 02 #7236 És a sebzés ? -
tomonor #7235 nos, én már természetesen próbáltam. Elég érdekes.
Ugyanis, nem vehető többé csak a Very Long range Rifle, vagyis a lassú. (nemtudom hogy a többit teljesen kiveszik-e a játékból)
Tulajdonságaiban lassabb is, és rohadt nagy a visszacsapása a lövés után (recoil) Ráadásul nem egy irányba löki, hanem random mindenfele. -
Cat 02 #7234 PTE-sek megnéznék h mi lett a commando rifle-lel ?
# Jeep tuning - Jeep should not stall as much when changing from forward to reverse. Jeep top end speed increased slightly.
# Mark target is getting a slight polish in this version, first to make marking targets a bit easier/more regular, and second to allow commandos who spend more points into mark to mark multiple targets
Ez meg jóféle lesz. -
CAC #7233 Okézsoké! :) -
#7232 jobban szeretem a Szetyit de azt valami gyökér elcsórta -
CAC #7231 Igen, de a stealth - kill - stealth dolgot nehéz észrevenni, mert amikor mutatják, hogy ki ölt meg, akkor pillanatnyilag mindenképp látható. Szóval nem tudja az ember, hogy előtte mi volt.
Ami egyértelműen bukó, az amit Szétyer írt, hogy mindvégig láthatatlan.
Egyébként egyszer már én is ki lettem rúgva egy játékból a PB által, pedig aztán semmi közöm nem volt cheathez. :( -
#7230 csaképpen ez úgy van, hogy láthatatlan, lő, és ismét rögtön láthatatlan...Vagy léthatatlan, lő és még mindig láthatatlan -
sabzi #7229 Ugyanezt próbáltam leírni. ^^
És szeretem a linux vs windows példát, tetszik! Bár egyértelmű melyik a jobb.
Csak hát az nekünk gamereknek nem a legjobb választás :(. -
tomonor #7228 de, ám narxis arról a hackről beszél amikor láthatatlan először, aztán lő, és megint aktiválja a stealth-et rögtön. Személyszerint én ilyennel még nem találkoztam, ám egy cfg exploit képes ilyenre, ha az abilitiket is maxra lehetett vele venni, vagy a hack, amelyik 99 lőszert adott a rifle-nek és megszakítás nélkül lehetett vele lőni... -
CAC #7227 Ilyennel én is találkoztam, de az is lehet, hogy a lelövésem előtt már 10-20mp-vel látható volt, és akkor tudja a stealth-ot rögtön lövés után, nem? -
tomonor #7226 vagy a nokia vs sony ericson :D -
Cat 02 #7225 Mindent ki lehet játszani. Csak a PB a legnépszerűbb, emiatt ahhoz több hack van. Ez olyan mint a windows vs linux/mac vírusok terén... -
sabzi #7224 Ebben csak az a vicces, hogy vannak olyan anti-cheat rendszerek, amik hatásosak is, mégis a PB-t használja a legtöbb játék. Mondjuk az is igaz, hogyha azokat használnák és a OB lenne ismeretlen, akkor pont fordítva lenne. Persze a legális játékosokat előszeretettel szívatja -_-. -
#7223 Pl. commandok ki se jöttek stealth-ből vagy kurva gyorsan csinálták mert lőttek és máris eltűntek. Azért volt feltűnő mert ellenfélnél 8 játékosból 6 volt commando. De pl. érdekes a többi kaszt is, ha jól tudom a punkbuster védi a játékot, azt meg nem nehéz kicselezni, rosszabb mint a VAC. -
CAC #7222 Azt elmondanád, hogy mik a jellemző tünetek? Mert én is olvastam gém közben a beírásokat, és gyanús is volt a dolog, viszont nem akartam lúzerkedni, mert lehet, hogy egyszerűen csak pro volt a srác. -
CAC #7221 Az semmit nem jelent, hogy a torrent mit csinál. Csekkold le az speedtest.net-en. Bár mostanában ez sem müxik, mert mióta a upc-nél 15 mbites a letöltés, alig mér 3-4-et.
Esetleg a szolgáltatódnak biztos van sebességteszt oldala. -
#7220 33 Kilobájt (annyival tölt fel az uTorrent :D)
Am kipróbáltuk már azóta és szerintem pont, hogy elbír (osztálytársam is játszott a szerveren és ő is mondta, hogy szerinte nem volt lagzi) kettőnket a netünk, mert miután áttértem Resident Evil 5 online coopba, öcsém már átszólt, hogy lagzik a Battlefield, meg én is észrevettem, hogy furcsán ugrálnak itt a zombik. :D -
#7219 Rengeteg a csiter, csinálni kéne valamit EA-nek. -
tomonor #7218 na várjunk csak, most milyen prefixum/mértékegységről beszélünk? Kilobit vagy Kilobájt? Mert nem mindegy xD
Nekem 22 MBit le és 3 MBit fel amúgy. -
Cat 02 #7217 Nekem 8 megás netnek 50kb/s :) -
tomonor #7216 nem. A játék engine-je a Battlefield 2-n alapul, szal ide-oda fogsz lökdösődni, élvezhetetlenül.
Amúgy érdekes, miért csak annyi a feltöltési sebessége? -
#7215 Necces. -
#7214 Sziasztok! Másfél megás kábel netünkkel (feltöltése 33 Kb/s) tudnánk-e öcsémmel együtt játszani két gépről 1 szerveren a többiekkel együtt lag nélkül vagy szerintetek felejtős? -
CAC #7213 Oké. Vannak ilyen napok. :)
Akkor a BHF fórum lesz az én bibliám. :)
-
sabzi #7212 :)
Semmi baj csak épp szurkálós kedvemben voltam. Amúgy én alapból a bfh forumra mentem, beírtam ott a searchba, hogy weapons és ez volt az első.
És ezt most pusztán azért írtam, hogy legközelebb, ha valamit nem találsz és BFH eredetű, akkor a legjobb helyen a BFH forumon keresheted.
De itt is megkérdezheted :p. -
CAC #7211 Köszi mindkettőtöknek!
sabzi:
Lehet. Én a gugliban a "battlefield heroes weapon damage"-dzsel próbálkoztam, és az első x darab fórum után feladtam. Nem volt kedvem/időm végigbogarászni a hozzászólásokat, amikor feltételeztem, hogy itt biztos tudtok hiteles oldallal szolgálni zsigerből. Nem is tévedtem. -
sabzi #7210 http://www.battlefieldheroes.com/forum/showthread.php?tid=31142&highlight=weapons
Nemtudom mennyire vannak frissítve de kábé 0.5 másodpercbe tellet megkeresni. -
Cat 02 #7209 Sebzés inkább. Pontosság csak rajtad múlik. -
CAC #7208 A fegyverek sebzéséről találok valahol infót?
Továbbá a hatótáv miben, hogy mutatkozik meg? Sebzés, pontosság? -
tomonor #7207 royálos is vagyok. Az egész egy egyszerű dologgal magyarázható: teamplay. A többség (nem mindenki) aki nationalhoz áll, az általában nem a jó fiú szerepet akarja eljátszani, és ebből kivehetőleg tisztában van néhány dologgal.
A másik meg hogy a national többször nyert a játék történelme során mint veszített. -
#7206 De -
sabzi #7205 Nyílván csakis azért, mert Tomonor is nationalos.
Egyszerűen el nem lehet képzelni, egyesek hogy képesek royalosnak állni mikor ott nincs Tomonor. >.>
Mondjuk én is nationalos vagyok, meg többször is győzünk, mint a royalosok, de nem ezerszer ... -
Cat 02 #7204 lvl1en lehet, később hidd el h nem így lesz. -
#7203 Erősebbek a fegyverek, a "náci" jelleg amúgy is több embert vonz, mint a Tommy, így minden lurkó nati-val tolja, emiatt nyernek ők 99%-ban
Van egy nati Soldier-em is, egyszerűen nem kihívás vele játszani, csak hent, uncsi
Ezzel szemben a Royal kihívás, és a hangulata is poénabb :)
De a hangulat ugye szubjektív .. :) -
#7202 Es miert jobb "ezerszer"?
...mondjuk ez alapbol ertelmetlen kijelentes, de azert rakerdezek.
-
tomonor #7201 netez otthonról? -
buBa0 #7200 Koliból netezek és amikor betölteném a játékot kidobja h nem tud kapcsolódni. mit tegyek?