26731
Battlefield Heroes
  • tomonor
    http://www.battlefieldheroes.com/groups/10490
  • tomonor
    ezt honnét vetted? o.O Nem, HP csak minden második szintlépésnél jár.
  • Cat 02 #7357
    Picit frissítettem a faq-ot.
  • Hurkans
    Kinek lenne kedve öszejönni 3-4 vagy többen felmenni egy ts/ventri szeróra és együtt bf heroesozni? mert nekem lenne
  • m1garand
    srácok milyen sg klánról van szó?
  • Attiska
    Én is jelentkeztem az sg klánba, az illetékes vegyen fel. :)
  • DDomo
    Hé srácok!
    Nem úgy van ha felhúzom az egyik ABILITIES-t 5 ösre akk jár egy + HP point?
  • tomonor
    loál0101110101001
  • Cat 02 #7351
    Mi vagyok én játékkészítő ? -.-'
  • Szétyer
    Én arra, amikor azt mondják, hogy rossz a játék azt szoktam mondani, hogy csinálj jobbat...Tudom, ez már régi duma, de sok benne az igazság.
  • Cat 02 #7349
    muszáj és essék. Nem muszáj, de már ha kiadnak valamit legyen jó. Fórumon is sokan mondták h ezt így feles volt kiadni, mert csak elriasztja a játékosokat.
  • Szétyer
    Ja és még Cat02-nek szeretném mondani, hogy ha ennyire "fos és szar" a Heroes, nem muszály játszani, de te tudod. Én nem gazdag családból származok, de bármilyen játékot megtudok szerezni, igaz néhányat nem legálisan, de legtöbbet megveszem(a nem legálison azt értem hogy tört verzió, tehát a WoW-ot is nem eredetin, hanem ingyenes szerveren játszok[A WoW-ot megvettem, ne ejtsék férreértés])

Nem akarok vitázni, de nemtudtam nem hozzászolni ezekhez
  • Szétyer
    De szerintem(és a szerintemen van a hangsúly)kedves Kferro azt is félre értetted, amit Tomonor "Pistikéről" írt: Pistike rosszul játszik, és szeretne TIPPEKET és TRÜKKÖKET vagy TANÁCSOKAT kérni, egy olyan fórumon ahol "profik" vannak, de mit lát? Azt hogy ott egy cheat. Megnézni, megtetszik neki és ennek valószínűleg az a vége hogy valahogyan megveszi.

Az már más kérdés hogy szerzi meg... Vagy lefizet valakit, vagy nyafog a szüleinek...Akármi.
    De inkább hagyjuk, tévedni emberi dolog nem kell mindenkit vérig szidni ha valami rosszat csinál...
  • tomonor
    nem volt kötelező elolvasni ám
  • Cat 02 #7345
    Ha gazdag családban lennék, nem egy ilyen ingyenes fossal játszanék, ami lagol, balance-nak nyomai sincsenek és minden probléma a commandok miatt van :) Inkább előfizetnék vmi mmo-ra azt kész.
  • Smithwarden
    Kferro ha nem hasznalsz cheateket es nem reklam miatt linkelted direkt akkor igazan nincs bajom veled.
    DE amit irtal, hogy nezzetek ezzel a cheattel milyen sok pontot lehet osszeszedni es melle linkeltel egy olyan videot ami vegig irja a cheat oldal nevet szepen rekalmozza, az nem jo es legyszi az ilyet legkozelebb gondold at elotte.
    Ha cheatrol van szo en legkozelebb is ugrani fogok, foleg ha valaki igy irja le a dolgot.
    Beszelgetni meg persze hogy lehet cheatekrol, azzal nincs kulonosebb gond, de ne ilyen reklam videokat linkelj be peldanak. (Vegyuk persze ugy akkor, hogy nem te reklamoztad a cheatet, hanem "csak" a linkelt reklam maga a gaz, mivel egyertelmuen ezert keszult.)
    Cat - Amugy pont az ilyen Pistikeknek van tipikusan gazdag apuci vagy anyuci akinek addig sir, hogy apuci ide es ide fizess be mert ez "jo jatek" amig befizetik, vagy valamelyik haverjanak ad plussz penzt aki befizeti.
  • m1garand
    ja, national
  • m1garand
    hero nevem: belabacsi2
  • Cat 02 #7341
    Senki se volt kíváncsi a történetedre :p
    Ám egy ilyen cheat nem ingyen van, 12 éves pistikének meg nemigen van bankkártyája.
  • sabzi
    Kíváncsi vagyok a 12 éves pistike tudje-e majd használni a cheatet vagy meg tudja-e venni magában. Mert szerintem nem annyi, hogy letöltesz egy programot benyomod oszt isten király vagy. Vagy, ha igen, akkor már régen rossz.
  • sabzi
    Én is jelentkeztem, remélem bevesz, aki be tud és kösz az információért a groupról.
  • Hurkans
    Nem tudom ki a sg.hu-s csoportnak a főnöke bf heroesba de vegyen be:)
    köszi
  • Kferro
    Amúgy az M1Garand hsz-ére válaszul írt 12 éves Pistikés példa sántít. Ha ez a Pistike nem boldogul a játékkal, akkor nem ide fog jönni, csaláshoz kérve segítséget, hanem előveszi a Google-t, beírja, hogy "BF Heroes cheat", s egyből talál százszámra oldalakat, ahol ezzel foglalkoznak. Az, hogy utána kifizeti e a pénzt a cheatért, már más tészta.

Kell tudni dologról és beszélgetni kell a cheatről. Nem tehetünk úgy, mint a strucc, s nem dughatjuk a homokba a fejünket. Hogy miért nem? Mert csalás létezik, akár akarjuk, akár nem. Így legalább többen értesülnek arról, hogy szeretett játékunkban milyen lehetőség vannak arra, hogy egyes szerencsétlenek csaljanak, így adva lehetőséget arra, hogy észrevegyük őket, s szükség esetén az admint kérve meg, hogy tegye meg a szükséges lépéseket.
    Én pl. épp hétfőn találkoztam egy olyan kommandóssal, aki a világítótorony tetejéről lődözött a Seaside Skirmishen-en. Nos, ez a srác kilóméterekről kilőtt egy, max. két lövéssel, ráadásul úgy, hogy takarásban voltam a fák által. Nem értettem a dolgot. Csalásra gyanakodtam, de alaptalanul nem akartam rágalmazni.
    Erre tessék, tegnap meg megtaláltam egy olyan csalási formát, amiről bizton hiszem, hogy ezt használta.
  • Kferro
    1. Tájékozatlan? Fórumokon? Honnan veszed? Minden fórum rólad szólna? Ezt nem tudtam. ;)
    2. Az, hogy nem használsz csalást, dícséretes.
    3. Elhiszem.

Az lenne jó, ha:

1. Megoldanák a csalók kiszűrését és a PB rendesen működne, s nem a tisztességes játékosok szívatását szolgálná.
    2. Lenne egy cheates szégyentábla, ahová az ilyen nem túl etikus lehetőséget használok neve kerülne fel.
  • tomonor
    csak azt felejtetted el ralizálni, hogy én nem reklámoztam hacket. Azt hogy én elkezdtem beszélni egy hackről, és te rögtön azt az opciót választottad hogy rám fogd hogy én használom, vagy valaha használtam is hacket, csak azt tükrözi, hogy mennyire tájékozatlan vagy még a fórumokon. Én nem használok hacket, soha a büdös életbe nem is fogok, és ez tény. Hogy elhiszed-e vagy sem az már a te dolgod.
  • Kferro
    Ha gyerekesnek tartott visszavágásomra egy még gyerekesebb "gg"-vel tudsz válaszolni, akkor nem értem, hogy ki is a gyerekes fiatal barátom. ;)
  • tomonor
    hmmm gyerekes visszavágásod elég gyengus volt, ám gg.
  • m1garand
    te a fórumot össze kevered a gyerekzárral
    ha nem beszélünk róla akkor attól még van, csak ennyire komolyra nem számítottam
  • Narxis
    looool
  • Kferro
    "Van olyan amely teljesen eltünteti a recoil-t, visszatöltési időt a mesterlövészen és ad neki 99 lőszert amelyet folyamatosan, scope nélkül el tudsz lőni úgy hogy telitalál bárkit."
    Ne itt reklámozd már azt a cheatet, amit használsz...
  • tomonor
    hmmpf, ha megnézitek a legtöbb ilyen groupban csak 3-4 hero van és az is lehet hogy az csak 1 ember.

ez egy sokkal jobb group.
  • tomonor
    ööö jó, ha te mondod. Akkor most figyelj itt az én verzióm:
    -Pistike, a kis 12 éves gyerek elkezd battlefield heroes-ni, noha a játék alsó korhatára 16 év. Csinál egy soldiert, de mindig lelövik. Csinál egy gunnert, de itt még menni se tud rendesen. Csinál egy snipert is, és lám-lám. Láthatatlan! Nem lövik le! Ám még ha próbálkozni akar, mindig lelövik.
    Ezután el kezd keresni egy magyar közösségi fórumot vagy oldalt, ahol esetleg tudná fejleszteni a skilljeit. És nicsak mit talál, itt van egy SuperGamez.hu című oldal ahol van egy videó egy csíterről. Pistike tudja hogy rossz dolog, ám tovább keresi az ilyen videókat, és látván a youtube-on milyen sok cheater van, mondja magában, hogy hát ha mindenki, akkor én is. És tisztán visszaemlékszik arra hogy az sg.hu-s videóban még letöltése link is volt a cheathez.

Nos, ha megfigyeltétek valaha, nemcsak a bfh fórumain, de tulajdonképpen minden hivatalos/klán fórumokon be van tiltva a hack/cheat oldalak/videók/képek/egyéb média beszúrása. Lehet hogy nem a szándék vezérli a postázót, hanem az hogy fúha, ennyi sok cheater van itt ebben a játékban? Igen. Már tulajdonképpen ezerszer ki lett vesézve hogy hány cheater van ha visszaolvasol kicsit.

Én speciel linkeltem be cheat videókat, de az nem a cheatet mutatta be, hanem engem ahogy 5/5 stealth-ben 50 méterről lelő a kecsegje. Szal a kettő nem ugyanaz.

De ha itt tartunk, el mondanám hogy vannak sokkal gonoszabb/okosabb hackek is mint ez. Van olyan amely teljesen eltünteti a recoil-t, visszatöltési időt a mesterlövészen és ad neki 99 lőszert amelyet folyamatosan, scope nélkül el tudsz lőni úgy hogy telitalál bárkit.
  • Narxis
    Ezek a klánnevek. :DDD
  • m1garand
    hát én is örülnék egy soldier -nek aki néha gyógyítana
  • m1garand
    Jó ez így legalább mindenki tisztában vele, hogy milyen rossz irányba halad ez a játék is, a sniperek amúgy is elfajzottak, jó kis ellen reklám nekik!
    Amúgy ezt álmomban se gondoltam volna, hogy ilyet lehet, elveszi a kedvem a játéktól, nem gondoltam, hogy ilyen tisztességtelen játékosok is vannak, szerintem ideje felnyitni a nem csaló játékosok szemét, hogy mire számíthatnak. Haverok közül mindenki ledöbbent.
    Mivel hogy ez is ehhez a topikhoz tartozik, és nem sért személyeket, igen is van helye ebben a topikban, mint figyelmeztető információ!
  • Kferro
    Szerintem senki... :(
  • sabzi
    Most komolyan. Senki sem érezte abban a bizonyos mondatban az adott cheat leteremtését? Na mindegy.
  • Cat 02 #7322
    http://www.battlefieldheroes.com/groups/browse/text/hun
  • Hurkans
    Van ilyen magyar klán?vagy esetleg egy csapat?
  • tomonor
    na tudod mit, legközelebb kíméld meg a topikot a cheates videóktól. Mindenki tudja hogy milyen, és ha annyira akar csítelni, előbb-utóbb úgy is beszerzi valahonnan.

Arról nem is beszélve hogy a videód descripje alatt élő link kapcsolódik a cheat letöltéséhez.