Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REPS0L
150%os XP szorzót ajánlom mindenkinek...

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

REPS0L

Jeffjohnson
nem viszont poénos ruhákból van 1 rakat multkor egy fehér ninját láttam 😊

foxpal
Szóval gunner vagy?😊
Akkor a ruha nemvéd semmit?^^

joebacsi
Csak hogy vagány legyen a karakter.
Talán a láthatóság miatt egy hangyányit számít, de én még így is sajnálom az idõt és a lóvét arra, hogy a göncökkel buzuljak 😊

Lóvé az kell sebtapaszra meg csavarkulcsra, mert én simán végigtankozok egy kört egy tankkal 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

foxpal
Mert nincs semmi info a game-rol meg az emailokrol csak annyi hogy hétvégén (szszteee szerint) kiküldenek QA boss-nak 4000béta kulcsot és volt szo az emailokrol tegnap délután kb 😄

Jeffjohnson
Kicsit le vagyok maradva de kérdezz bátran mire vagy kíváncsi én válaszolok.

Edig 1 ojan válasz se volt hogy mikor küldenek emailt,meg hasznos infok.
Nagyon off topic.
Jeffjohnson
ohh grammarpolice elkapott mellé nyomtam meghát a helyesírásom sem a legjobb de köszi ,hogy felhívtad erre mindenki figyelmét 😊

zomgzerg
itt valaki nagyon netkemény

Zs0lt1
OMG <#idiota><#wow1><#wilting><#banplz>

külöNbözõ!!!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

foxpal
Rakjatok addig pár jó statrol képet meg érdekes képeket ^^

foxpal
Sajnos a témával kapcsolatban elfogytak a kérdéseim de töröm az agyam ^^

foxpal
Omg lol😄

😉 jag jag , ez nem ide való téma , tudtomal ez bfh heroes topic 😊
pacsiii

r0lling on tHe flOor lAughing stevenson1988 - sg.hu legfainabb arca :)

JAG1
Mit akarsz lejátszani te nyomorék?
Ezt kaptam tõled pm-ben:

Szia kedves Spammesterem 😊 okos vagy de nem elégé gondolom te voltál aki szépen emailemet lespamolta , este lemaradtál egy kis infóról ip-címed tartózkodási helyed. szolgáltatod közlésérõl és még sok mindenrõl
sajnos törölve lett néhány hozzá szolás
de ezért leírok neked pár infot : ip cimed ... : 89.132.178.13 , (estemég ez volt bizzál benne h ne fixip-d legyen 😊 )

89.132.178.13 HUNGARY BUDAPEST BUDAPEST 47.5
19.083 - +01:00
- UPC MAGYARORSZAG KFT BROADBAND.HU

nem csak a game.exe-hez kell érteni 😊
még 1 spam levél jön upc-ip címrõl : Ping of Death

A Ping of Death a Pinggel való visszaélés egy formája, melynél azt használják ki, hogy a 65536 bájtnál nagyobb adatcsomagokkal pingelt számítógép összeomolhat. Igaz, IP-n keresztül küldött csomagok nem lehetnek nagyobbak 65536 bájtnál, de ha a csomagokat feldarabolják, majd a célgépen összerakják, a csomag valódi mérete puffertúlcsordulást okoz.

ui.: ugasál másnak. GYÖKÉR

Egyrészt anyádat fenyegesd, másrészt nem spemeltem sehová, harmadrészt kurva nagy szaki lehetsz, ha azt gondolod, hogy a UPC-nél lehet dinamikus IP...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Jeffjohnson
1 fajta van öld meg az ellent 😊 viszont vannak külömbözõ küldetések amik teljesítéséért valor pontot kapsz amit elkölthetsz ruhára, fegyverre ,kötszerre emotra....stb pl: szerezz 1000 pontot ölj meg tankkal x mennyiségü gyalogost meg ilyenek.

foxpal
És milyen fajta játékmódok vannak?^^

Jeffjohnson
Burning bullets sebez is de a sebtapasszal megáll a lángolás viszont a tapasz nem gyógyít ekkor

Snexi
elöször gunnert toltam de most már commandozom

foxpal
Snexi és te milyen karit is nyomsz?^^

sg.hu

Snexi
ha megsebzel valakit elkezd lángolni,szerintem csak megjelõlésre való de az is lehet hogy jobban sebez tõle

foxpal
Ezt az elõbb néztem meg😄
Még kb egy félórája
És mire való az a tüzgömb ami a fejére kerül?

Snexi

foxpal
Szép napra virradtunk!
Szóval..a ruhák amiket vesztek azok adnak védelmet is vagy csak hogy vagány legyen a karakter?😄

Szép jóreggelt 😊 üh sok hozzászolás lett törölve
spamolos barátom : 89.132.178.13
am egy hasznos oldal : totalbf.hu

Jeffjohnson
Te ezt honnan szedted de öszintén? Aki még nem játszott a gaméval el ne olvassa ezt mert telis-tele van baromságokkal! Majd ha lesz kedvem holnap kivesézem de egyenlöre az egész egy nagy össze-visszaság!

a sok fórum köcsögre és szólhatsz 😊 én itt befejeztem jag- veled még lejátszom 😉

joebacsi
Szóltam, hogy ésszel.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

köszi a képeket 😊 hát h ne csak offbol áljon a topic 😊 tetszik a karid

REPS0L
ezt most minek kellett? amúgy én most teljesen ráálltam a repülésre

Képességek

A különbözõ szinteket elérõ játékosok plusz képességekhez jutnak. A jelenleg ismert képességek:

- Grenade Spam képesség (15 gránát egyidejû eldobásának lehetõsége),
- I Eat Grenades képesség (elnyeli a gránátokat és gyógyítja a játékost),
- Blasting Strike képesség (eldobja a közelben lévõ bármely tankot, jeepet, gyalogost),
- Life-Points Boots (életerõ pontok gyarapítása),
- Incendiary Ammo (gyújtó lõszer).

A gyógyításra a „blast heal" /robbanó gyógyító/ használható, amely egy képesség, ami a saját játékost és a közelben lévõ csapattársakat gyógyítja. A játékosoknak ugyancsak rendelkezésükre áll a bandage /kötszer/ amellyel kevesebbet tudnak gyógyítani és csak a saját karaktert. Ezek miatt nincs medic osztály a játékban.

Teljesítmény Rendszer

A teljesítményünket küldetéses rendszerben is lemérhetjük, fejleszthetjük. Ez lehetõséget ad a játékosoknak, hogy kiválasszanak egy még nem teljesített jelvényt és a küldetés sikeres teljesítésével azt feloldják. A játékos szintje folyamatosan növekszik, egyrészt ahogy a játékos játszik, másrészt ahogy a küldetéseket teljesíti. Minél több pontja van valakinek, annál jobb ruhákat és felszerelés valamint különféle fegyvereket tud vásárolni.

Részletek

Vizuális elemek segítségével a karakter 12 különbözõ részletét lehet testre szabni: Fej, Arc, Arcszõrzet, Sisak, Kabát, Csizma, Nyak, Mellkas, Kéz, Derék, Láb, Lábfej. További részleteket lehet vásárolni Szemkötõ, Jelvények, Kalapok, Csizmák, Szemüvegek, Övek, Kesztyûk. A jövõben további részletek hozzáadása is elképzelhetõ, fõleg ha a közösség felõl erre igény mutatkozik.

Egyensúly

Nincs túl sok információ a további fegyvereket illetõen. Azonban, a „Sticky Bomb" /ragadós bomba/ az egyik ilyen, amit megemlíthetünk. Ennek célja, hogy hatásos fegyvert legyen a tankok ellen, ami a páncélozott jármûvek és a gyalogosok közötti egyensúly kialakítását segíti. A ragadós bomba lehetõséget ad arra, hogy a tankokat könnyebben felrobbantsuk és ez bármely „class" /osztály/ részére elérhetõ. A repülõgépeket sima puskagolyóval is nagymértékben lehet sebezni. A lehetõség, hogy a gyalogos katonák a jármûveket is erõsen sebezhetik, remélhetõleg kiegyenlítettebbé teszi a játékot összehasonlítva más FPS-sekkel.

TDC Geronimo
hm ezt nem neki szántam na mind1 ;o

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

foxpal
Na nyugovóra hajtom a fejem ^^

TDC Geronimo
joebá merre vagy? <#hehe>

Snexi
elég szánalmas amit csinálsz...

Smithwarden
A kulcs keregetes engem nem izgat, sot a kisse gyerekes stat mutogatas sem, de ezeket a cheat oldalakat es acc lopos dolgokat sztem erosen lehetne hanyagolni.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Ezek a mai munkaadók 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

JAG1
Ha tudnád ma is mennyire untam bent melóba, csak ez a szar megy, kénytelen voltam ezzel baszakodni...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

foxpal
Amúgy én eredetin játszottam😛
Amúgy mindenki ezzel a dumával jön hogy a legjobb klán a top 10 meg minden😄
Jag amúgy sajnos a gyökrek még nemkaptak key-t 😞

jah legalább van aki pörgeti a fórumot ez a sok gyökér 😊 mint pl én 😉

TDC Geronimo
😄

JAG1
Még szerencse, hogy nem jön be a gém, ilyen gyökerekkel kéne együtt játszanom...

0Fritz0
Nem kéne.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

roka koma mivel vmi turpiságot kerestem vmi acc lopo cuccot 😊 mivel delphi-be nem jött össze a dolog ...😄 igy googléztem és erre az oldalra bukantam namost nem hiszem h pont én leszek aki hackel .... fölleg nem 6év cs és 1év cod2 után ....

foxpal
Még kulcsot se kaptál de te neked már ilyeneken jár az eszed?

Újabb 4000 kulcsot küldtek ki a Heroes Bétára jelentkezõknek, viszont egy újabb információ derült ki, miszerint elsõként a QA Boss -on keresztül jelentkezõk kapják meg a kulcsaikat. Ha jól tudom ez egy partner program volt, tehát nem az amikor a battlefield-heroes.com on kellett jelentkezni. Akik a saját weboldalon jelentkeztek, most háttérbe szorultak, õk csak akkor fogják megkapni a kulcsokat, ha minden QA Boss -osnak elküldték. Addig fölösleges a levelesládákat csekkolni, inkább iratkozzatok fel a Heroes RSS csatornájára, hisz hírben értesítik a nagyközönséget, ha kiküldték az összes QA -s kulcsot.

ehh http://www.bfheroeshackdownloads.com/
lol?😊 akinek nehézséget okoz a játék itt mindent megtalál aimbot wh ... 😄

ejj de unalom van itt is 😊