26731
Battlefield Heroes
-
tibi6893 #7519 elég h azt mondom sims és kész.....
én is elvoltam normál ruhákba - föleg hogy a fizetősek elég drágák és némelyik bűnranda....
remélem lesz vmi változás,hiányozni a game :(.... -
#7518 Hát nem tom, engem ez nem lepett meg nagyon...EA... -
DavidVattai #7517 jaja. De lehet nem érte meg nekik fenntartani ezt a game-et ezért kellett ez a radikális változás. Vagy csak szimplán nem tetszett a bevételi szám. :) Zsidók.
85k BF???
Az mennyi huf?
Én tartom magam az elveimhez, miszerint egy ingyenes játékért nem fizetek. :P Én elvoltam magamnak a csövesebb ruhákban is. :D -
tomonor #7516 a játékot eredetileg úgy hírdették, hogy BF-el nem tudsz magadnak előnyt szerezni, csak a kinézeted módosíthatod, csillivilli dolgokra.
Most erre szépen rácáfolt az EA.
Kíváncsi leszek mindenesetre hogy hány játékos marad fent.
Leginkább azokat sajnálom, akik valóban fizettek a játékért.
Egyik klán társam tegnap 85 000 BF-t vett igen magas összegért. Most teljesen összetört szegény xD -
DavidVattai #7515 Sziasztok.
Én is játszottam ezzel a game-el eddig.
Az ötlet az, hogy ilyen drágák lettek a fegyverek meg minden más nem rossz. De az, hogy ott van, hogy unlimited xBF pont ért, már látszik, hogy mire ment ki a játék, azaz a VP árak felemelése. Nem tudom mi pénzbe fájt, és fáj nekik ez a játék, a szerverek fenntartása, de nekem innentől már kezd unfair szaga lenni a dolognak.
Ja és az új fegyőröl nem is beszélve, ami persze megint irreálisan magas VP-ért vagy valós pénzért lehet megvenni. (ami ha első ránézésre megnézünk, kisebb szám a BF mint a VP. Ergo nyugodtabb szível vesz majd az ember, mondván olcsóbb BF-ben mint VP-ben. Vizuális motiváció a vásárlásra. VP mindig nagy szám BF azaz valós pénzben pedig sokkal kisebb. Az az első benyomás, hogy pénzért venni olcsóbb, jobban jár az ember.) -
tomonor #7514 namost, angol tudással nem rendelkező játékosoknak el mondom mi a helyzet dióhélyben. Elkuurták. Nem kicsit, nagyon.
Példák: eddig 50 VP-ért lehetett 7 napig használni egy fegyvert. -Most 150 VP-t kérnek el egy napra!
Megszűnt az összes bandage, kivétel a Supreme, ám ez is drágább lett. Mostantól BF-ért lehet őket venni, illetve VP-ért 10-et, ám nagyon magas árakon.
Új fegyverek vannak, ám ezek 1 napig használhatóak, és 500 VP-be kerülnek (igen, 1 napig)
Ezzel azt akarta elérni az EA, hogy többen vásároljanak BF-t. És lám mi történik? Senki se játszik xD Mindenki írja a hivatalos fórumba, hogy ha nem változtatják meg egy héten belül, akkor annyi, kész, irány a TF2.
Én mindenesetre egy hétig még játszok, hátha történik valami jó. Ám ezúttal nagyon melléfogtak. -
tibi6893 #7513 Szerintem akkor számomra is ennyi volt a játék, a ruhák/fegyverek még haggyán - de hogy bandage is...
Igazábol én vártam,EA sajna sose arról volt hogy híres h a pénz csak 2.lagos.... -
#7512 Én se nagyon értem, de talán az, hogy pénzorientáltabb lett a játék? -
Kferro #7511 1. Miért lenne szar?
2. Én is szoktam vele játszani hetente 4-5 órát. -
Kferro #7510 Mivel túl lusta vagyok most értelmezni, hogy mi is a lényege, leírnád? -
#7509 én igen haverral minden nap toljuk 1-2 órát -
#7508 játszik ezzel a szarral egyáltalán valaki? -
tomonor #7507 http://www.battlefieldheroes.com/forum/showthread.php?tid=88567
Na most kell abbahagyni a játékot. Köszönjük szépen a figyelmet, gg. -
tomonor #7506 senki se volt inaktív, inkább low. Ám mivel az új matchmaking nem ELO hanem szint szerint rak be a játékba, folyamatosan noobokhoz kerülök ;_; -
#7505 A 2 0-ás inaktívak voltak? -
tomonor #7504 akkor nézzük máshogy... Látsz valamiféle grafikai megnyílvánulását hacknek a képen? -
#7503 aha -
tomonor #7502 figyelj, én soha az életbe nem fogok csítelni, és fölösleges ilyenekkel gyanúsítgatni engem. -
#7501 Csak megfogadtad a tanácsom és visszacsiteltél. -
tomonor #7500 xd
-
#7499 Aki szeret repüni, az örülhet, mert itt majd 3-3repcsi csapatonként!
Erre inni kell! -
#7498 Ez poén lesz. :D -
tomonor #7497 nem SS szerű, már játszottam rajta. -
Cat 02 #7496
remélem nem ss szerű lesz :S -
#7495 a hetekben -
#7494 Új mapot mikor adják ki? -
tomonor #7493 bazz+, a lényeg lemaradt xD
-
tomonor #7492 hehe, csináltam egy új sziggit magamnak, még mindig generátor alapon, ám klánom stílusában. -
sabzi #7491 Hát mi már beszéltünk erről barátaimmal, de most ki is merem jelenteni pedig nagyon durva.
NAGYON durva, de kiérdemelték a BF-esek.
Dice = Joymax -
tomonor #7490 hmm, most jött egy új ápdéjt, teljesen felrúgta a matchmaking rendszert /megint/
Nem kell otthagyni a játékot, csak nem kell BF-ért fizetni, hogy támogasd lomhaságát a DICE-nak -
Kferro #7489 Hagyni kell a francba ezt a játékot. Aztán majd csak olyanok maradnak, akik cheatelnek. Na az lesz majd az öröm számukra... Szomorú. :( -
#7488 XD na ilyenkor kell visszacsitelni. érezzék, milyen amikor ők az áldozatok. -
tomonor #7487 jah, azt el felejtettem mondani hogy természetesen minden royal csítelt -
tomonor #7486 ...
BAZDMEG ilyen nincs.
Az elébb egy "Official Hacker server"-be futottam, ami annyit tesz hogy Hivatalos Csíter szerver.
...
Hát beszarok. -
tomonor #7485 biztos kihívod akkor a tiszteletüket... -
#7484 Majd én visszacsalok! Aztán nézhetnek. -
#7483 ez szégyen, nem tudom honnan jönnek az ilyen emberek de ezek pont a játék lényegét ölik meg, egy admin az meg...., nem engedném még mosógép közelébe se, akinek annyi tisztesség nem szorult a fejébe, hogy ne csaljon -
tomonor #7482 játszál kommandóval, és legyen 5-ös szintű stealth-ed. Azután minden világossá fog válni, hogy már 3 méterről láthatatlan vagy, és ő meg mérföldekről lő le.
A stat az más tészta, biztos mindenkinek volt már szerencsés napja, és noob ellenfeleket kapott, majd lett egy 30/2-es kd-je. Az nem csalás, habár egyszer volt ilyenem, és az egész royal gárda kikiáltott engem hivatalos cheaterként xD A lényeg az, hogy DICE most megszüntette a "jelentem a csíter" topikot a fórumon valamiért, és az lett a vége, hogy még a szerver adminok se félnek aztat használni. Szomorú. -
#7481 Tegnap olyannal játszottam aki maga vallotta be, hogy csitel és aztán ki is kapcsolta mert unalmas lett neki a játék, am. durva statja volt. -
#7480 Hogyan lehet a csítereket kiszúrni? Mert a statja alapján nem biztos én is voltam 20:1 ben meg is kaptam hogy csítelünk, de az nem igaz.