26731
Battlefield Heroes
-
Kferro #7479 Bakker! Ez nem semmi!
A fejlesztőknek kellene írni, hogy valamit csináljanak, mert élvezhetetlenné válik a játék így. -
#7478 A csiter? XD -
tomonor #7477 bazz, az előbb mentem a kommandómmal, és természetesen egy csíterbe futottam aki lelőtt. Rögzítettem, majd mondtam hogy jelenteni fogom, és kértem egy admin hogy bannolják. Erre én lettem bannolva. Na szerintetek ki volt a szerver admin? xD -
tomonor #7476 *hopsz, csak 3 repcsi. Benéztem. xD -
#7475 Az még jobb. Változatosság ftw! -
sabzi #7474 Ez akkor az én mapom! -
tomonor #7473 ez egy repülő pálya lesz, egy félnek 4 repcsi jut. -
#7472 Jól néz ki, imádom a járműves pályákat. -
tomonor #7471 új térkép a PTE-n!
http://www.battlefieldheroes.com/forum/showthread.php?tid=87121&pid=915698#pid915698 -
tomonor #7470 most újra kivették a PTE-ből további fejlesztésekre, szal én azt mondom új év után lehetséges. -
tibi6893 #7469 jó megnéztem fórum és az amire gondoltam szal m1.
viszont akkor se tudom mikor jönnek kb rendeshez a fegyverek, aki tudja irja le plx... -
tibi6893 #7468 Nemrég kezdtem játszani (4-5 napja talán).
Ez a PTE vagy mi ez vmi tesztverzió lenne?
Illetve az új fegyverek mikor kaphatóak in-game?
(bocs a béna kérdésekért de tudni akarom :D) -
#7467 THX! -
#7466 Ja, kösz, én használtam. -
#7465 Nagyon szépen köszönjük! :)
máskor is szívesen fogadunk (legalábbis én) ilyesféle beírásokat :D -
tomonor #7464 még nem próbáltam őket, mert nincs lvl 10-es karim -
Cat 02 #7463 Új fegyók érezhetően erősebbek? -
tomonor #7462 1 napos xp boost, a twitteren osztogatják. Csak hogy ne maradjatok le erről, beillesztettem. Csak ma aktiválható, és csak egyszer. -
sabzi #7461 XD
Csak megnéztem milyen kód. De nekem nem kell :p. -
tomonor #7460 DMPW-VLTN-TU55-4DS7
:) -
tomonor #7459 lol fakk, akkor így:
http://www.battlefieldheroes.com/forum/showthread.php?tid=85086&page=3
Csak lapozzatok lentebb. -
tomonor #7458 Mik azok a képek te? :P Ilyeneket kell ide berakni:
10-es szinttől lesznek elérhetőek és VP-ért lesznek kaphatóak. És igen, ezek a turbó változatai az eredeti fegyóknak. És igen, lesz köztük különbség. -
#7457 Új fegyverek -
Kferro #7456 Igen, ez engem is érdekelne. -
#7455 mik azok? -
tomonor #7454 Vadonatúj fegyverek PTE-ben! -
tomonor #7453 ahol csíter van, ott engem nem találsz meg.
Amúgy tényleg majdnem talált, ám a gunnerem pontos neve Terminatonor xD -
sabzi #7452 Hmmmm, hirtelen akartam írni, hogy ne egyszerre írd be őket, de felmerült bennem az, hogy ilyenkor összeadja a 3-3 napot? -
Kferro #7451 Ok, megtaláltam. :) -
Kferro #7450 Ilyenkor ki kell menni, s fogni a Gunner imidzset, s szitává lőni őket. :)
Egyébként csak egy PM jött, de úgy vélem, elég lesz. :) Most már csak arra kell rájönnöm, hova kell beírnom a kódokat. :) -
sabzi #7449 Nah, elvileg ment pm. Lehet kettő is, mert persze pont mikor pm-et akarok küldeni szedik szét a netet(szerelnek utcánkban) ... -
Kferro #7448 Ja, ezt nem is figyeltem. :D
Nagyon megköszönném, ha rendelkezésemre tudnád bocsátani a kódokat. -
sabzi #7447 Én azt találtam benne viccesnek, hogy valami Tomiantort ölnek benne meg állandóan. Habár nem Tomonor, de majdnem :p.
Megvan mind2 és neked szívesen odaadom, kell? -
Kferro #7446 Hát barátom, ez szerintem nem vicces...
S képes a mocsokja feltenni egy videót, s hirdetni, hogy mekkora ász. Ehh!
Tényleg Sabzi, a napokban említett XP Boostod meg van még? :) -
sabzi #7445 Először nem tudtam mi a vicces egy glitch videóban, aztán megnéztem.
:D:D -
#7444 lol -
#7443 HeHe... -
#7442 Annak nagyon örülnék, de inkább ne add oda őket, mert úgysem bírnám ki, hogy ne hálálnám meg. Meghálálni meg nem igazán tudnám mivel, szóval inkább majd ha nagyon kell, majd kifizetek én magamnak egyet.
De azért köszi, rendes vagy. :) -
Hurkans #7441 Fellehet nekem holnap reggel jár le amit azt hiszem pénteken beraktam -
sabzi #7440 Nekem van 2 darab 3 napos xp boost kódom(már ha még fel lehet őket használni). Én úgy sem játszom már egy ideje meg nem is nagyon fogok szóval, ha gondolod odaathatom :).
Azon tanakodtam már egy ideje, hogy kéne érte kérni valamit :p, azért nem írtam eddig. De inkább csak úgy odaadom, ha kell.