26731
Battlefield Heroes
-
tomonor #7559 ha a pontos kódot ideírod akkor meg tudom mondani hogy mi a baj.
Narxis: frissítsd a PB fájlait, és töröld a cheateket. -
karakkga #7558 engem nem figyelmeztet, vagy kiírja h 3-as hibakód akármi, vagy csak kirak -
#7557 Engem is kidobott kétszer, bal alsó sarokban megjelent egy figyelmeztetés, hogy a Punkbuster service nem működik vagy mi... -
karakkga #7556 1 kérdés, mért dob ki minden pályaváltásnál a játék? -
karakkga #7555 akk jól próbáltam:D csak nem jött be -
#7554 már nem müködik...:( -
#7553 De legalább megpróbáltál vicces lenni. :)
karakkga: böngésződben a főoldalon (bejelentkezés után) a Store-ra menve a Redeem Code menü. -
#7552 a monitorra filctollal -
karakkga #7551 ez a kód mire is jó? meg hova kell írni?:D -
Cat 02 #7550 Én igazából terveztem venni kést, de így h op lett, meg nem is ezt, lehet hagyom. -
#7549 thx -
#7548 thx -
tomonor #7547 nos az über national MG-t próbáltam, hát elég erős :S
Jó hír viszont, hogy kiadott twitteren a DICE egy 450 VP kódot, használjátok fel ha akarjátok:
DUZ2-PJJ7-XGFN-KCZT -
#7546 :DDDD
-
#7545 En sokkal tobbet is siman sztem, nem gond a penz.
Azutan egyenkent feldugom a buzi fejlesztok seggebe. -
#7544 zsír, veszek is egyet -
Cat 02 #7543 Elkezdődött
Erősebb wep pénzért :s
-
horitazi #7542 Éjjel nappal.
Amúgy én is pár haverom játszunk az Epsilon Esports ligán.Nem tudom ki mit tud róla.
Eddig 1. meccsünket nyertük,pénteken lesz,meg kedden a következőek.
Tessék szorítani nekünk,magyaroknak,hátha!:)
Köszi! -
#7541 aha... -
#7540 Jaja, hogyne... :D -
Kferro #7539 De akkor mi értelme van az új pályának? -
tomonor #7538 nem lesz itt semmi, 1 hónap múlva a BFH project törölve lesz (belső moderátor mondta xfire-ön) -
Cat 02 #7537 Commando nerf-től lejt menet a game :D (a sok közül válassz 1et ^^) -
sakhalin #7536 A dolgok elcseszése számomra a gunner update-nél kezdődttek.
Az utobbi időben az ellenség 80%-ban gunner volt.
Legit pajzs azt dara semmi taktikázás ,zászlófoglalás.
Régen tök jó kis vegyes csapatok voltak segítették egymást az emberek.
-
SaphireDraco #7535 Legalább a panzert hagyták volna normális megvehető áron... ezzel a hülyeséggel azt érték el hogy mostantól kezdtve a tankkal a gunnerek 90% nem fog tudni mitcsinálni...
Mellesleg azért mielött mindjuk ezt az ubdatét megcsinálják azért lehett volna legalább mutatóba megcsinálni a sok bugot ami ebben a játékban továbra is benne lesz attól függetlenül mennyien fognak vele játszani +- nem tom mennyire jó az az uj shoti mondjuk nekem gunnerként olyan égtelenül nem fog hiányozni a long range ... persze mostmár nem fogom tudni megvenni inkább a panzert sajnálom de szerintem lehetetlen hogy ezt komolyan gondolják... ezek olyan ilreális árak... a soldierrel még a medi kit el kivéthető ez a bandage dolog de a gunnerel szopi lezs szal vagy az lesz hogy mindenki megy soldierezni vagy tényleg kialakulnak a klánok ahol 1 üt fognak menni az emberek hogy legyen heal de viszont ott annak a side nak ahol nincs együtműködés nem lesz semmi esélye.....
Nagyon kiváncsi leszek mi fog történni a következp 1 hétben nagyon sajnálnám ha eddig tartott volna a bfh mert nagyon jó játék volt :) -
Cat 02 #7534 Nem vészes, kést úgyis akartam venni (csak ugye commando nerf és nem voltam benne biztos).
Mondjuk azért megnézem megvan-e 2 hónapra előre sniper, ha nincs parás :D -
#7533 Én részben örülök. Egy játékkal kevesebbel kell foglalkoznom. :D -
tibi6893 #7532 ja, szerencsére megvett cuccok megmaradtak így mindenem megmarad még minimum 25-26 napig.
Mivel knifer vagyok fegyverek elvesztése se érintene mélyen,bandage inkább :(
de remélem csak lesz visszavonáás, ez igy nem lesz jó. -
sakhalin #7531 Ennyi szép volt jó volt....
Ruhák bf-ért oké
Jobb fegyverek bf-ért gusztustalan.
Bandage? Nem is tudom mit írjak.
Minden játékosnak akivel összwfutottam irtottuk egymást köszönöm a fasza harcokat.
Free to play vicc. -
Hurkans #7530 15napig még van érvényes "normális" fegyverem a soldieremhez addig ha megváltoztatják ha már nem lesz fegyver akkor búcsú -
tibi6893 #7529 Én is arra gondolok hogy bukta lesz, de hátha EA felébred hogy a kevesebb több.... -
#7528 Kösz, megvettem. :D -
tomonor #7527 gyerekek, ne vegyetek semmit. 1 hónapon belül senki nem fog ezzel a játékkal játszani rajtatok kívül. -
tibi6893 #7526 megvettem, biztos ami biztos alapon, amúgy a kesztyü még vehető 1 hónapra, már ha érdekel vkit. -
#7525 Én meg is vettem! -
Hurkans #7524 Amúgy ahogy látom ahelyett hogy több szintenkénti VP-s tárgyat csináltak raktak be több tárgyat szint függőséggel ellenben BF-ért... -
Hurkans #7523 1hónapra 1060:D -
Hurkans #7522 Nationaloknak van bug unlimitedre lehet olcsó VP-ért venni egy kabátot nem is néz ki rosszul
Ajánlom míg ki nem javítják vegyetek:D amúgyis 1day vmi 40 lesz ez meg azt hiszem 125ért unlimited:) -
Kferro #7521 Szuper! Nekem is lesz időm Il2-őzni. :) -
tomonor #7520 hiányozni fog bfh, igazi jó játék volt, ám ennek most vége.
Irány vissza 2142-höz...