26731
Battlefield Heroes
  • tomonor
    ha a pontos kódot ideírod akkor meg tudom mondani hogy mi a baj.

Narxis: frissítsd a PB fájlait, és töröld a cheateket.
  • karakkga
    engem nem figyelmeztet, vagy kiírja h 3-as hibakód akármi, vagy csak kirak
  • Narxis
    Engem is kidobott kétszer, bal alsó sarokban megjelent egy figyelmeztetés, hogy a Punkbuster service nem működik vagy mi...
  • karakkga
    1 kérdés, mért dob ki minden pályaváltásnál a játék?
  • karakkga
    akk jól próbáltam:D csak nem jött be
  • Láma!
    már nem müködik...:(
  • fery02
    De legalább megpróbáltál vicces lenni. :)

karakkga: böngésződben a főoldalon (bejelentkezés után) a Store-ra menve a Redeem Code menü.
  • Snexi
    a monitorra filctollal
  • karakkga
    ez a kód mire is jó? meg hova kell írni?:D
  • Cat 02 #7550
    Én igazából terveztem venni kést, de így h op lett, meg nem is ezt, lehet hagyom.
  • fery02
    thx
  • m1garand
    thx
  • tomonor
    nos az über national MG-t próbáltam, hát elég erős :S

Jó hír viszont, hogy kiadott twitteren a DICE egy 450 VP kódot, használjátok fel ha akarjátok:

DUZ2-PJJ7-XGFN-KCZT
  • Narxis
    :DDDD

• Smithwarden
    En sokkal tobbet is siman sztem, nem gond a penz.
    Azutan egyenkent feldugom a buzi fejlesztok seggebe.
  • Narxis
    zsír, veszek is egyet
  • Cat 02 #7543
    Elkezdődött
    Erősebb wep pénzért :s

• horitazi
    Éjjel nappal.
    Amúgy én is pár haverom játszunk az Epsilon Esports ligán.Nem tudom ki mit tud róla.
    Eddig 1. meccsünket nyertük,pénteken lesz,meg kedden a következőek.
    Tessék szorítani nekünk,magyaroknak,hátha!:)
    Köszi!
  • Snexi
    aha...
  • Narxis
    Jaja, hogyne... :D
  • Kferro
    De akkor mi értelme van az új pályának?
  • tomonor
    nem lesz itt semmi, 1 hónap múlva a BFH project törölve lesz (belső moderátor mondta xfire-ön)
  • Cat 02 #7537
    Commando nerf-től lejt menet a game :D (a sok közül válassz 1et ^^)
  • sakhalin
    A dolgok elcseszése számomra a gunner update-nél kezdődttek.
    Az utobbi időben az ellenség 80%-ban gunner volt.
    Legit pajzs azt dara semmi taktikázás ,zászlófoglalás.
    Régen tök jó kis vegyes csapatok voltak segítették egymást az emberek.
  • SaphireDraco
    Legalább a panzert hagyták volna normális megvehető áron... ezzel a hülyeséggel azt érték el hogy mostantól kezdtve a tankkal a gunnerek 90% nem fog tudni mitcsinálni...

Mellesleg azért mielött mindjuk ezt az ubdatét megcsinálják azért lehett volna legalább mutatóba megcsinálni a sok bugot ami ebben a játékban továbra is benne lesz attól függetlenül mennyien fognak vele játszani +- nem tom mennyire jó az az uj shoti mondjuk nekem gunnerként olyan égtelenül nem fog hiányozni a long range ... persze mostmár nem fogom tudni megvenni inkább a panzert sajnálom de szerintem lehetetlen hogy ezt komolyan gondolják... ezek olyan ilreális árak... a soldierrel még a medi kit el kivéthető ez a bandage dolog de a gunnerel szopi lezs szal vagy az lesz hogy mindenki megy soldierezni vagy tényleg kialakulnak a klánok ahol 1 üt fognak menni az emberek hogy legyen heal de viszont ott annak a side nak ahol nincs együtműködés nem lesz semmi esélye.....

Nagyon kiváncsi leszek mi fog történni a következp 1 hétben nagyon sajnálnám ha eddig tartott volna a bfh mert nagyon jó játék volt :)
  • Cat 02 #7534
    Nem vészes, kést úgyis akartam venni (csak ugye commando nerf és nem voltam benne biztos).
    Mondjuk azért megnézem megvan-e 2 hónapra előre sniper, ha nincs parás :D
  • fery02
    Én részben örülök. Egy játékkal kevesebbel kell foglalkoznom. :D
  • tibi6893
    ja, szerencsére megvett cuccok megmaradtak így mindenem megmarad még minimum 25-26 napig.
    Mivel knifer vagyok fegyverek elvesztése se érintene mélyen,bandage inkább :(
    de remélem csak lesz visszavonáás, ez igy nem lesz jó.
  • sakhalin
    Ennyi szép volt jó volt....
    Ruhák bf-ért oké
    Jobb fegyverek bf-ért gusztustalan.
    Bandage? Nem is tudom mit írjak.
    Minden játékosnak akivel összwfutottam irtottuk egymást köszönöm a fasza harcokat.
    Free to play vicc.
  • Hurkans
    15napig még van érvényes "normális" fegyverem a soldieremhez addig ha megváltoztatják ha már nem lesz fegyver akkor búcsú
  • tibi6893
    Én is arra gondolok hogy bukta lesz, de hátha EA felébred hogy a kevesebb több....
  • Narxis
    Kösz, megvettem. :D
  • tomonor
    gyerekek, ne vegyetek semmit. 1 hónapon belül senki nem fog ezzel a játékkal játszani rajtatok kívül.
  • tibi6893
    megvettem, biztos ami biztos alapon, amúgy a kesztyü még vehető 1 hónapra, már ha érdekel vkit.
  • Grove4
    Én meg is vettem!
  • Hurkans
    Amúgy ahogy látom ahelyett hogy több szintenkénti VP-s tárgyat csináltak raktak be több tárgyat szint függőséggel ellenben BF-ért...
  • Hurkans
    1hónapra 1060:D
  • Hurkans
    Nationaloknak van bug unlimitedre lehet olcsó VP-ért venni egy kabátot nem is néz ki rosszul
    Ajánlom míg ki nem javítják vegyetek:D amúgyis 1day vmi 40 lesz ez meg azt hiszem 125ért unlimited:)
  • Kferro
    Szuper! Nekem is lesz időm Il2-őzni. :)
  • tomonor
    hiányozni fog bfh, igazi jó játék volt, ám ennek most vége.

Irány vissza 2142-höz...