26731
Battlefield Heroes
-
tomonor #7599 főoldal-battlefunds-redeem code -
#7598 vicces volt, ma stealthel bementem ellen bázisra, szálltak fel a gépre 3an, elsőt lekaszáltam jobb szárnyon késsel, fel se fogta mivan, pilótának is neki a pengével, ő már kiugrott, de neki is vége, a 3. a balszárnyon meg üldögélt tovább mintha mi sem történt volna, gyorsan őt is henteltem, majd írtam egy lolt, és vittem is a spitfiret :D -
#7597 ezt hová írjam? :) -
tomonor #7596 CGU2-FMAN-EFJ8-WCKD
1000 VP ingyen. Egyszer használható fel, mindenki által. -
tomonor #7595 így van. Neked csak az a lényeg hogy megjelöld. 5-ös szintet 3 ellenfelet jelöl be a mark target egyszerre, szal egy ellenfélért 10 pontot kapsz ha bejelölöd. Az rögtön 30, és ha úgy jelölöd meg, hogy közben járműben van, akkor kapsz +10 pont bónuszt. Az így eddig 40 pont. Na most, szerencsés akkor vagy ha csak gunnereket jelölhetsz be, ugyanis ők bemennek a harctérre, és 150 xp-t kaszálhatsz egy gunnerből. Igaz a soldier is jó, mert az meggyógyítja magát és akkor megeshet, hogy 190 xp-t kapsz egy soldierért... A lényeg hogy ott jelölgessetek, ahol vannak csapattársak. -
Cat 02 #7594 mark target + piercing shot ^^
Én pl 20-on úgy álltam h 1 elixir és maxos tt és stealth. Nekem az sokkal jobb h megyek és rakom a trap-pokat :D -
sabzi #7593 Habár Tomonor úgyis megválaszolná(így ki fog engem javítani), azért elmondom. A mark targetet, ahogy használod egyből kapsz valamennyi pontot, valamint minden pontot, amit csapattársad kap amikor sebzi megkapsz te is. -
#7592 abbol nekem hogy van pont ha jelölgetem az ellent?:)
vagy csak félreértek valamit? -
tomonor #7591 nem, én a fejlődési elméletről beszélek, ami a commando esetében a következő:
Sniper = először maximális piercing shot, normál Mark target és minimális stealth
Knifer = először maximális Poisoned blade, alacsony mark target, maximális stealth, alacsony Troop Trap, közepes elixir
Marker = először maximális Mark Target, Max Stealth, és esetleg közepes Troop Trap.
Illetve ott lenne még a MineLayer, ahol először maximális Troop Trap, ám az új patch óta a TT-k nem működnek rendesen, szal azt a helyetekben hanyagolnám. Ha úgy csináljátok mint én, és Marker-ként toljátok, akkor egy meccs alatt 4000 pontot is össze tudtok szedni azzal hogy csak fel-alá rohangáltok és jelölgetitek az ellenfeleket. -
#7590 Kösz Tomonor ! -
#7589 ;) -
#7588 Felveszünk! :D -
#7587 amúgymeg vegyek fel haverok közé, ColdF néven vagyok ;) -
#7586 én pont forditva csináltam, most lvl 15 vagyok, és minden pályán általában top3-ban a kör végén. jobb a nagy sebzés, ha messziröl lösz, ugyse találnak el, ha közelröl, akkor meg mindegy hogy milyen gyorsan tudsz eltünni, ugyse lesz rá idöd. -
#7585 én a stealthot tolom perpill, aztán utánna percing -
#7584 szerintem felesleges a lvl 5 stealth, inkább lvl 5 piercing, ha észrevesznek, ugyis véged... pláne gunner ellen... -
#7583 Sniper = Commando ^^
(szerintem a Piercing Shot-ot használd a lvl5 stealth mellé) -
#7582 snipernek milyen? :o -
tomonor #7581 lvl 5 stealth, és a többi attól függ hogy milyen utat választasz magadnak:
Marker, Sniper vagy Knifer. -
#7580 Helosztok ! Milyen ability összeállítást ajánlanátok egy 11-es commandóhoz ? -
tomonor #7579 nos választhatsz, vagy veszel egy teljes értékű játékot fix pénzért (bf2/2142/bc2/stb) vagy veszel egy hetente frissülű, mindig új feature-ökkel kínáló, mikrotranzakciós elemekkel ellátott játékot, ahol mindenért kell fizetni, viszont te döntöd el, hogy mennyit költesz rá. (BFH)
Szerintem ez így fairplay. -
#7578 azigen. -
tomonor #7577 mikrotranzakció az ilyen. -
#7576 ez most komoly hogy egy fegyvert vagy ruhát végtelen használatig vegyem meg fizetnem kell érte valós pénzzel? kiborító... -
tomonor #7575 hmm, ezt hogy érted? -
DDomo #7574 gecc, megvettem az smg -t 1 napra, aztán mikor lejárt az 1 nap ugyanúgy tolom vele mint régen, ez vmi bug vagy mi? -
tomonor #7573 bingó. Azért is ment el a játékosok fele azon a napon. -
#7572 Érdekes...
Én nem így emlékeztem de akkor így elég rossz. -
tomonor #7571 helyzet az hogy ami eddig egy hétig 50 VP-be került, az most 1 napig 150 VP-be kerül. -
#7570 Volt vele egy kis zavar de mostmár jó(nak kell lennie). -
#7569 Nekem be. -
#7568 betölt vkinek a bfh oldal? -
#7567 Ezt én is néztem hogy hogy került a BFH főoldalra... Ha tudnék jól photoshoppolni, még csinálnék is neki bannert. -
#7566 Azt láttam... Igazából azon akadt meg a szemem hogy a fegyókat 1 és 3 napig lehet megvenni (vagy örökre, de azt már tudtam mivel néha néztem a topikot meg a főoldalt szóval próbáltam követni az eseményeket... nagy nehezen) -
Cat 02 #7565
hmhm -
tomonor #7564 figyelted a Store-ban, hogy mennyibe kerülnek a dolgok? xD
Csak azért mert pár dolog megváltozott mióta TF2-re váltottál. -
#7563 Na gondoltam meglesem ezt a kis játékocskát, így ismét leszedtem. Hát nem tudom hogy könnyebb lett-e vagy a "TF2 dodge"nak köszönhetően de szép statjaim voltak. (13-1) Nem olyan rossz játék ez, de azon meglepődtem hogy egy gunner hogy beaprít most már mindenkit :o
Új accom :)
Ha valaki van olyan elvetemült akkor majd tolhatnánk... Peace -
karakkga #7562 a gépem elég jó az 100%, a netem is mer minden netes játékot elbír:D de majd ha kidob felírom miket ad:) -
#7561 hahaahah -
tomonor #7560 ha pont a (3)-as kód az, akkor vagy túl lassú a neted, vagy nem elég a géped ahhoz hogy csatlakozzon (time out)