26731
Battlefield Heroes
  • Paka4
    jó a pkm csak tudni kell használni ;) nahde ez csak 1 fegyver a sok közül
  • Zero07
    A PKM például egy kalap ****. De látom seftelni tudsz. Végül is lehet, hogy másnak ez tetszik. :D
  • Paka4
    Hali. eladó bfh-s accountom. rengeteg bf-et vettem rá. már nem játszok vele. van rajta 2 national és 3 royal katona. mindegyik bf-es cuccokkal ellátva. ak74 pkm m16 m95 stb. mindenből a legjobb. ha érdekel valakit írjon egy üzit az emailomra. [email protected]
  • MATYUSA
    megkérdezhetném hogy a soldiernek hogyan tegyem be az erőit
  • MATYUSA
    nem tudtam beszúrni lol
  • MATYUSA
    bfh aki megcsinálja annak énis megcsinálom
  • MATYUSA
    http://www.battlefieldheroes.com/en/ref/2329957994 aki megcsinálja énis megcsinálom
  • bali24
    http://www.battlefieldheroes.com/en/recruit-a-friend
  • MATYUSA
    Megkérdezhetném hogy akkor hogy kell rendesen befizetni SMS-el ?
  • MATYUSA
    de úgy lehetne gyűjteni funds-ot ugye van egy linked amit ha elküldessz egy ismerösnek visszafogadja elééri a 7-es szintet és akkor kapsz valamit mert a játék megjutalmaz hogy hoztál embert
  • MATYUSA
    oké de csak hogy meg mutatttad
  • tevel
    Ha nekem írtad, akkor én azt amit megköszöntél nem neked írtam. :P
  • MATYUSA
    xDDDD
  • Narxis
    jó az, eltakarja a kopaszodó fejed xD
  • MATYUSA
    én a claw-ból azt a nyomorult béna hajat kaptam 1 napra
  • MATYUSA
    köszönöm :DDD
  • tevel
    Én csak az egy évet tartottam soknak, nem az információidat rosznak.

Ha az utolsó üzemeléstől nézem (szerintem a 2. indulás), akkor én is rosszul tudtam, nem 2012 tavasz, hanem 2012. február körül ment újra.

Nehéz az ilyet visszakeresni, de fórumokból következtetni azért lehet:

A fórum amelyen írták:

Battlefield.hu:BFH:Frissítve
  • Zero07
    "Netikett" - valaki az itteniek közül. :D
  • Zero07
    Csak a BFH játékosok közül én azzal a "réteggel" szoktam beszélni, aminek Taki is része. ;) Ezért vagyok mindig naprakész ilyen téren.
  • tevel
    Én úgy emlékszem, hogy idén újraindult tavasszal (vagy nyár elején), ment egy hónapig. De mindig tök üres volt :(
  • tomonor
    Igen.
  • MATYUSA
    de te fizettél a játéknak nem ?
  • harduplanfor
    Koszi! A kirakos es babu tologatos jatekok megvoltak:)
  • harduplanfor
    30
  • MATYUSA
    [marquee direction=right] és csak én rontottam el
  • MATYUSA

[marquee direction=right] [brutálnagy] akkor minden jó a telefonos fizetéssel ?
  • tevel
    Sakkoznod kéne inkább, tutti 1vs1, ott jóval egyenlőbbek az esélyek, legalábbis fizikailag és technikailag.
  • MATYUSA
    mi a legmagasabb accauntod ?
  • harduplanfor
    Neked meg ez a problemad. Ezert mondom, hogy nem jo igy a rendszer. Szivesen jatszanek genral c koruli karival-val ha tehetnem, mert mar 1000%, hogy a sok accountommal atleptem az ossz 1000 ora jatekidot. Sajnos nem tehetem a lassu netem miatt. Keptelenseg ilyen szinten teljesiteni ennyi lagg mellett.
  • MATYUSA
    már játszok sokat :D
  • Narxis
    Játszál többet. :P
  • MATYUSA
    jólvanna már vagy egy két éve nem játszom
  • Zero07
    Már vagy egy éve nem. -_-
  • MATYUSA
    nem tudja valaki hogy még megy a TAKI-ék szervere a killhause ?
  • MATYUSA
    én engem meg az zavar hogy belépek és ilyen 8 szintes emberekhez lépek be elején jó volt hogy egyet lövök és top 1 de hát már nagyon rossz ja meg tiszta BUG a játék mert lövöm embert késelem minden és nem sebzem ... ez nagyon ZAVARÓ meg nekem a problémák már egyre ritkábban van :DDD
  • harduplanfor
    Sracok, nagyon tele a hocipom a high lvl. emberekkel! Bocsi akit/akiket megbantok vele. Vegre talalok egy jo szervert ahol barati a hangulat, figyelnek egymasra a fiuk, hasonlo szintu jatekosok jatszanak egyutt, es a balance is stimmel. Minden szuper egy darabig, azonban hirtelen megjelenik 2-3 high lvl. player. Onnantol fogva "tonkretettek a szervert", es vege a kellemes jateknak. Jon az "anyazas" a gyengebb jatekosok reszerol, a vegtelen noobozas, es ha meguntam a sokszori elhalalozast es elhasznalok par tonikot, akkor a xxx-as szintu tag fel van haborodva. Ha sikerul megolnom evidens,h noob vagy looser lesz karim, arrol nem beszelve,h utana valoszinuleg ram lesz kattanva erofitogtatas vegett:) Persze neki lehet lvl. 8 -as embernek nekiesni a tarsaival. Csak gratulalni tudok ehhez az etikus viselkedeshez. Aki engem nem looserez le,azt en sem fogom. Tolem lehet lvl.1. Neha sajnalom oket, mert magamat latom bennuk amikor hozzajuk hasonloan, nagy benazasok kozepette elkezdem jatszani ezzel a gameval. A masik variacioban azert szukseges szervert valtani, mert a mi oladalunkrol kilepnek az emberek a high lvl. playerek miatt, es hozzank becsatlakozik egy megerosebb high lvl. team. Na akkor az eddigi nagyfiuk pucolnak el es mar nem marad jatekos.....nincs ez igy jol:(
  • harduplanfor
    Koszi!
  • jugen
    Fegyverek vannak véglegesre VP-ért.
  • jugen
    Kösziiiiii
  • Narxis