26731
Battlefield Heroes
-
tevel #24891 Jobbára...
De legalább van indittatásuk ilyesmire, és ezt én becsülöm.
Amikor valakinek elképzelése van valamiről, és azt meg is valósítja, még ha csak egy youtube bemutató videó is. Abban sok munka van. Kitalálni, szerkeszteni, szöveget írni, poénosnak lenni, tömöríteni, feltölteni...egyedül!
Nem baj, ha idétlen, gyerekes halandzsa.
10 felnőttből 9 nem tudná utánuk csinálni. -
#24890 A magyar...Néhány idétlen ember halandzsázik a semmiről. -
#24889 Te rohadt okos vagy... -
tevel #24888 Vannak tesztek és gameplay-ek a youtube-on, érdemes őket megnézni, magyar is van. -
tomonor #24887 Elkezdtem ilyen képregényeket csinálni...
-
MATYUSA #24886 meg mamúgy is a fegyvereket meg lehet venni kb 800 funds-ért 1 napra úgy ki lehet próbálni
-
tomonor #24885 oh, az árazást ne figyeld, mert az EA-nál mindig is hasamra-ütök módszerrel árazták a dolgokat. -
#24884 akkor nem értem az árazást
Minde1 ,majdnézem az ingame reklámot, hátha feldobják -25%ra...
...akkor megveszem. -
tomonor #24883 Mondtam, hogy csak négy féle sniper létezik BFH-ban. Ha az van mellé írva, hogy fast, akkor ugyanolyan mint a többi fast. Kivételt képez a non-über variáns persze, de azt mindenki ismeri, ugyanis alapfegyver. -
#24882 Köszi Tevel :D
Csak skin&sound mod? de sebességre, sebzésre, kritikus sebzésre ugyan azt adja?
Akkor miért olcsóbb?
Hogy legyen ami összezavar? :D
Van egy kis spórolt fundsom, de próba nélkül nem merem megvenni :D
-
tomonor #24881 Hang, model. -
tevel #24880 Az Agent's infiltrator = Whisperer VK-22
Erről már írtam "neked" egy postot, de ne is figyelj oda... :)
post Pra!-nak -
#24879 Fuu tényleg Tom ,de jó ,h itt vagy és ezt mondtad!
Kérdés! ?
Ez a Agent's infiltrator ez miben különbözik a többi gyorstól? -
#24878 jaja de a winterek gyönyörűek!! -
tomonor #24877 nem kell név, összesen 4 féle mesterlövész puska van: lassú, közepes, gyors és antitank. -
#24876 Az a legjobb gyors puska, imádom!!
Mellé ami jó lr pityu:
Gerhart's Uber Greatest vagy Harry's Super Hand Cannon
Most kezdtem el felhúzni egy mandót hosszú idő után.
Royalból már van 30as az nekem az Ős karakterem :)
De most nati oldalon új stílusban kezdtem el mandóval játszani...
...amit írtam is, nem messziről kempelek hanem középtávon nyomulok előre.
a körök végén szinte mindig a ranglista élén végzek mert xp-ben is lenyomok mindenkit.
Winter Camo SV-98-at használok. minden második gyilkolásom headshot!
És a K/D -m ma 3.516 :)
pedig nem keresem a n00b szervereket sőt!! simán megyek a kedvenc szervereimre ahol a 30as kariaimmal szoktam játszani. -
#24875 Kösz a tanácsokat. :D De írhatnátok konkrét neveket puskára és pisztolyra mert van jó pár. Most egy winter camo van nálam 7 napra claw-ból. -
#24874 Gyors puska és lr pisztoly!
Stealth maxra aztán 1pirszing 1elixír - 1 pirszing 1elixír, a troopot meg a markert hagyd a legvégére amikor már lvl sok leszel :)
Balról jobbra haladó ellenségeket pár lépésről is ledarálod gond nélkül, mert a fegyvered kilengési iránya is jobbos.
Ha mandó lő rád puskával akkor elixírrel az első kitérő lépésed jobbos legyen majd azonnal vissza balra ( mivel a puskája jobbra leng és vele szemben állva te is jobbra lépsz, nő a célkereszt és a közted lévő távolság, nehezen követi le a mozgásod), közben lr pityuval adjál neki. -
tevel #24873 Nyílt terepen ne támadj késsel, elixir-t rakd legalább lvl3-ra,és szerezz be egy MGL-t. -
#24872 Az kemény, akkor vigyázni kell ezzel.
Más: commandoval béna vagyok, segítsetek. :D Közelharcban mindig alul maradok. Kipróbáltam a pisztolyokat, LR és SR-t is de a kés vált be leginkább csak megszívom vele ha ellök pl. egy soldier. Milyen skillekre kéne rakni pontot? Azt olvastam ha slow puskát veszek akkor piercing shotra max. 1 pont kell. -
tomonor #24871 Apropó, az acc ígyis-úgyis süllyesztőbe kerül. Egy bizonyos idő után a profil 'deaktivál', passzívvá válik. Az inaktív állapottól számítva két éven belül az EA fent tartja a jogát arra, hogy a fiókot törölje, teljesen. Ám ehhez az kell, hogy a fiókodhoz egyáltalán ne érj hozzá 2+ évig. -
CAC #24870 Persze, hogy nem tetszik az EU-nak. Szerintem nincs olyan ember, akinek tetszik. Ettől függetlenül érthető, hogy az EA pénzhajhász szempontból ezt tartja jó megoldásnak.
A használt, jogtiszta szoftver is eladható/vehető magánemberként legálisan. Márpedig ha egy fél millás Adobe programcsomag esetében ezt tartják reális megoldásnak, kissé vicces, hogy a zöld manók és űrkosztümök esetében ez nem megoldható. -
MATYUSA #24869 nekem egy olyan bajom van hogy bemegyek az oldalra bejelentkezek és utána rámegyek a play now gombra és nem csinál semmit -
#24868 Itt is van marketing értéke. Aki eddig nem vett olyan cuccot amit csak BF-el lehet az megveheti az accot amin több ilyen cucc van, kipróbálva megtetszik neki és vásárol tovább. Mindig vannak új widgetek, fegyók, ruhák. Arról nem is beszélve, hogy aki el akarja adni az már nem akar rá költeni, ígyis-úgyis a süllyesztőbe megy az acca akkor már simán eladhatja.
Ami miatt ez az acc eladás tiltás van az pont a teljes árú játékok ahol egyszer megveszed és már nem költhetsz rá többet, ha ezt eladod akkor a pénz a te zsebedbe vándorol de a használt játékot vásárló ember se fog a kiadónak fizetni hiszen nála van egy teljes árú játék, multizik vele, single player-t tol stb. de nem kell fizetnie. Free-to play játéknál pedig a költekezés folyamatos, bedobnak valami új itemet és már cuppannak is rá. -
tomonor #24867 Hát ööö, TOS-t azóta olvasok, amióta kell. És mivel mindig is kellett... -
tevel #24866 De az "életben" a jó, tartós, értékálló használt terméknek komoly marketing értéke van, vagyis hatása az új eladásokra.
Itt ilyen nincs.
Az EA tiltása pont amiatt felesleges, amire építik a marketing stratégiájukat: te legyél a legjobb (a legújabb fegyverrel, a legújabb widget-el), legyél trendi (a legújabb set-tel, emot-al), legyél a történet része (a pályához alkalmas ruházattal), neked legyen a legjobb statod, legtöbb missziód, legtöbb harmincasod, legyen general C-d, a Leaderboards-ról nem is beszélve (ami mellesleg a legnagyobb találmány szerintem, főleg a jelenlegi formája).
Egy olyan account, ami nem kiemelkedő valamiben, nem kell a kutyának sem.
Nem lenne kereslete a használt cuccnak, csak azok piacképesek, amelyek naprakészek (max. 1-2 hónapos cumó van rajtuk), vagy kiemelkedő a statjuk, ezeket meg hülye lenne eladni valaki.
Emiatt nem talál vásárlóra Paka sem, már itt is hirdette korábban, vagy egy éve (akkor még talán Tom sem olvasott TOS-t). :) -
tomonor #24865 A potenciális vásárló megmarad, ha a fiókja el is vész - max később újra megveszi a cuccait. -
#24864 Ez így van minden használt termék esetén. Az EA fiók se legyen különb. -
tevel #24863 Mondjuk, hogy potenciális vásárlótól esik el az EA. Hiszen van egy ember aki költene a játékra, és mégsem az EA bevételét növeli. Ennyi... -
tomonor #24862 EU-nak se tetszik, de te lényegében "bérled" a fiókod, kézzelfoghatólag nem a tiéd. -
CAC #24861 Ez nem túl korrekt dolog az EA-tól. Ha pénzt költöttél rá, és megvetted az adott fegyvereket, rucikat, stb, akkor nem értem miért nem rendelkezhetnél a cumóid sorsát illetően. Jó, hogy a Casio nem szabja meg, hogy nem adhatod el az karórádat. -
Paka4 #24860 de amúgy még az email címet is odaadom szal nem mondhatják azt h át akarom baszni -
#24859 -
tomonor #24858 Rules of Conduct (TOS 11. pont); 23.-ik bekezdés:
- Unless expressly authorized by EA, you may not sell, buy, trade or otherwise transfer your Account or any personal access to EA Services, Content or Entitlements, including by use of auction websites.
http://tos.ea.com/legalapp/WEBTERMS/US/en/PC -
tomonor #24857 Nem érdekem, de vannak rosszakarók még. Profil név nélkül amúgy sem lehet jelenteni semmit :Ð -
tevel #24856 Miért? Tilos az account eladása? -
#24855 tomonor már tárcsázta az EAsy HQ-t, készülj a legrosszabbra... -
tomonor #24854 Ilyenbe sose légy oly biztos. -
Paka4 #24853 csak nincs olyan ember a fórumon aki feljelent. de ahm kösz a figyelmeztetést :) -
tomonor #24852 Vigyázz, ha rajta kapnak oda az egész EA fiók.