Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem is ez a probléma. Leginkább a commando vég nélküli szopatása. Vagy lv limit, vagy commando limit van, vagy a ping rossz (mert azt sem nézi a rendszet)...aztán a végén berak egy tök üres szobába. 😊

Az az igazság, hogy triviális dolog lenne egy lekérdezést végrehajtani ilyenkor. Egy hatalmas 0 ez a része a játéknak.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Narxis
Jah, ma reggel is lecsítereztek pedig csak alacsonyabb szintûek voltak.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Megint eljutottunk az új match making legnagyobb hibájára: kivették azt az opciót amikor lehetett random infantry és vehicle mapra is csatlakozni. Akkor azt szidtuk, de az újdonság annál is roszabb lett.
Akkor tényleg szint szerint rakta össze a játékosokat, most meg pálya szerint mindenkit egybe.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Ez némileg igaz, bár én pályákhoz szoktam csatlakozni, és ott bármilyen lv van már, nem csak low.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

HunTatyi
az accuracy-t lehetõleg ne low lvl-n nézzük mikor az egy helyben álló célkereszteket kell lõni... hanem majd 25-ös szint fele 😉

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Mi is vele a baj? Az overall acc-ról volt szó, semmi többrõl.

...de látom még mindig nem érted mirõl van szó.
Ez nem a kinek nagyobb az xy statja mûsor, hanem inkább, hogy ide jössz nagy melénnyel, hogy az itt lévõk nagy része fosul céloz, miközben a fõ karaktereddel teljesen átlagos ez az értéked. Sõt még egy köztudottan olyan örömjátékostól, mint én is, elmarad azonos fegyvereknél nézve.

Zero07
Felsõbbrendû barátom ez tényleg nagyon komoly statisztika.
http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/212003352

http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/212003352

A nat soldieremnél, amirõl szó volt értelmezésre képtelen barátom.

Zero07
Ajánlom neked a Bilobil Fortét bogaram. 😊
30-as gunnerrel tényleg pozitív a K/D: 1.07. Mmmhh..fincsi. Az meg már a te gyengeséged, ha nem tudsz csapatban játszani, én meg tudom, hogy mikor kell leválni a csapatról. 😊

Smithwarden
Ha mar Zero kezdett el nyilatkozni olyanrol amirol nem gyozodott meg, akkor visszafele en is siman megtehetem. <#rolleyes>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Zero07
http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/211801170
Hol van itt neked 0.3 accuracyd?

Önérzetes a kis lator. 😊

Én nem verem magam semmire. Te osztottad le az itteniek 75%-át bogaram.

Az igazsághoz meg hozzátartozik, hogy végig a minimum 6 fõs blob közepérõl lõdöztél ki, miközben én kb egyedül mentem nektek, ennek ellenére pozitív KD-vel jöttem ki a buliból. Az hogy épp te voltál, aki az utolsó lövést bevitte, kb semmit nem számított.

HunTatyi
ne nyilatkozz olyanról, amirõl Te magad még nem gyõzõdsz meg! A fegyverek pontosságának mutatója pedig több rétû... lr pisztollyal is hiába találsz be mindig... ha közelre is használod (ahol már smg lenne ajánlatosabb) nem fog 3 egésznél jobb lenni

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Azt nem tudom, hogy mennyi tudása van, nem is kritizáltam ezt. Akár még jó játékos is lehet. Csak azt láttam, hogy az overall accuracy-ja 0.25 nat soldierrel. Nekem 0.3 feletti, pedig teljesen átlagos játékos vagyok. Sõt! Inkább csak mûkedvelõ. 😊

Zero07
Nem is tudom te mire vered magad, mikor Perilous Porton egy kör alatt vagy 6-szor belõttem a majd 30-as gunneredet.
Ne a kommandantot nézd, amivel 2 évvel ezelõtt játszottam.
De mindegy. 😄 Low kommenthuszároktól ezt elfogadom, verjétek magatok.
Ajánlom nézd meg sub~zero-t is, ha ennyire accuracy buzi vagy.

Smithwarden
<#eplus2> Sejtettem hogy Zero-nal csak az arc es a szaj a nagy, a tudas csak annak toredeke. 😄

Nem tudom a többiek milyen arányokkal céloznak, de a te 0.2641-es Kommandant-od nem olyan kimagasló.

Zero07
Talán azért játszik vele kevés ember, mert nehéz használni, de nem annyira OP, mint anno a Drake's Fire, hogy két lövésbõl meghaltál. 😛
Ha meg tömeggel szemben csak lõsz hátha eltalál valakit, akkor csak azt tudom mondani, hogy te se tudod még, hogy kell lelõni valakit. Egyszerre lõsz öt embert biztos nem hal meg egyik se, se az AK-74-tõl, se a Battlerifletõl, kivéve ha pirosban van. Ésszel kell játszani. 😉

Ha ekkora OP fegyver lenne akkor minden szerverrõl kitiltanák, de nem ezt látjuk, sõt nagyon ritkán használja egyáltalán valaki.

Amikor megjelent kipróbáltam én is: 0,37-es pontossággal tüzeltem, míg az AK74-essel 0,3 körül, tehát tényleg pontos. Viszont amíg célozgattam, feltûnõen sokan ki is nyírtak.
Fõleg amikor tömegben jönnek velem szemben, sokkal hatásosabb a sima AK, olyankor úgyis csak lövök a füstbe, meg a villanásba, hátha valakit eltalálok, közben ugrálok össze vissza, gránátot dobálok, blastolk, nemigazán van idõm célozgatásra.
1v1-ben használható igazán ahogy írtad, az meg azért ritka dolog magasabb szinteken.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Hát, nekem megy rendesen a célzás 😄 Nem használok semmilyen különleges cuccot hozzá 😄 Szerintem egész jó kis fegyver.

HunTatyi
mezei m16-ak74-es soldiernek pedig esélye sincs ez ellen a fegyver ellen közel-moderate távból

Narxis
Nekem se jött be az a fegyó.

HunTatyi
egyet kell h értsek Antival... ez a fegyver mindennnek nevezhetõ csak szarnak nem! közelrõl akár már fél tárral is meglehet ölni egy ide-oda cikázó gunnert... a golyónkénti sebzés száma közelrõl nagyon ritkán van 10-15 alatt a 20-25 a leggyakoribb nekem... csak célozni kell vele tudni... de messzire is 7-8 as sebzésekkel evickél

Zero07
Úgy tûnik az SG Fórum Battlefield Heroes témában kommentelõk legalább 75%-a nem tud célozni, és ezért buta megállapításokat tesz.
Epic noob clap...

Szerintem is nagy szar, long range-nak kellene lennie, akkor lenne értelme. Közelre az AK74-el sokkal jobban lehet pumpálni. Aki ezzel jól nyomja az szerintem makrót használ, az meg tiltott.

Én úgy vettem észre, hogy jó eséllyel produkál kritikust. Persze lehet, hogy csak mákom volt.
Ellenben a hangja vérgáz.

Smithwarden
Egyszer ki tudtam probalni par napra, szerintem nem jo fegyo. Se kozelre, se tavolra, sem akarhogy mashogy. 😊 :p
Meg ennyire olcson 90%os akcioval sem. 😊

Hm!

Megvettem a nati soldieremnek, de egyelõre még nem kaptam el a fonalat. Állati fura ez a 3-as rövidsorozat. A csõ alatti gránátvetõ is tök más, mint pl az mgl lövedéke.
Tán idõvel bejön, de egyelõre erõsen szokni kell.

Royal oldalon szerintem maradok a super typewritter és az m16 kombónál.

HunTatyi
én gondolkodás nélkül megvettem... amint megy vele a célzás akkor jelenleg a legerõsebb fegyver soldier számára

Gratulálok!
2 év az jó hosszú idõ, nemcsoda, hogy ennek a Csicska gyereknek még az a guriga sajt is megpenészesedett a hátán... 😄

Most akciósak a Battle riflek. Sosem használtam õket. Nem ezek azok, amiken van csõ alatti gránátvetõ?
Megéri õket megvenni?

Nice!
Nekem is már csak a commando van hátra.

Ibuki
Grat 😊

Spirito Juve!

Narxis
Grat :p

HunTatyi
azt a képet amit szeretnél megosztani elõször töltsd fel egy ineternetes képmegosztóra (pl kepgep.hu, imageshack.com, kepfeltoltes.hu stb.) aztán menj a "kép beszúrása" kis kék fülre majd a kép (direkt) URL linkjét másold be oda

HunTatyi
2 év után eljött a 2. lvl 30-as hõsöm 😛

HunTatyi
o.O <#banplz>

Narxis
Night-os pályákkal, délután meg sunset showdown-al.<#vigyor>

Miért este mivel játszol? 😛

Narxis
Ez tök jó, ezzel fogok reggelente játszani. 😄

Sziasztok hogyan lehet képeket berakni ide nagyon jó lenne ha én is tudnék claw-os és egyéb képeket berakni
<#help>
Amikor bejön 6 gunner 2 soldierrel, HS-sel, blobban LI-tel mozogva a snipperes mandok el fognak menni másik pályára. 😊

HunTatyi
kíváncsi vagyok, h a sniperes mandók fognak e másik pályán játszani ezek után ...

Az az 😄
Amit röviden tudni kell 😄
Team Death Match van rajta 30-30 ponttal. A national tagjai onnan indulnak, ahonnan a royalosok indulnak Midnight Mayhem-en. A royalosok pedig onnan ahonnan a nationalosok Midnight Mayham-en 😄 Ugyanaz a pálya csak reggel. A rakéta helyén pedig néhány zsák van:

Nagyjából ennyi 😄

Egy új régi pálya 😄
Most nézem, már nincs a listában. Reggel még volt Morning Mayhem (Midnight Mayhem reggel, rakéta nélkül).
Gondolom ez az:

Narxis
Nem. Linket. Fõoldalon semmi info nincs új pályáról. 😄

Láttátok az új pályát? 😄

A THK-t nem ismerem.
Egyébként mennyibe kerül havonta egy szerverbérlés?

Szerintem nincs is magyar szerver.
A TKH nemrég újraindult, talán az még mükszik.

😞
Én is sajnálom.