26731
Battlefield Heroes
-
#7639 ... no comment? :) -
sabzi #7638 Bannolnám az összes kommandóst! Meg gunnert, hogy ne legyen más gunner! Meg a soldiereket, mert nyúl! -
#7637 Az zsír lenne. xD -
karakkga #7636 még 2 nap és kiderül mi az utolsó pénzért kapható "ajándék"
biztos vmi apróság mondjuk 1 admin account:D -
#7635 Bweh. Bárki aki nem tisztességesen jut hozzá bármien fizetős tartalomért(játékon belül ugyebár, nálam is megy mindig a warez)az igazán pro nem lehet -
#7634 Sziasztok. Mostanában kezdtem olvasgatni ezt a topicot ,leginkább azért mert redeem codokat keresgettem a neten. 3honapja játszom BFH-t ,és nagyon elszomorított az új fizetés orientált játék.
commandos vagyok ,csak azt a karaktert akarom elsőre kijátszani.
Most Lvl23nál járok
sniperként kezdtem ...beleuntam
aztán Knifer lettem nagyon bejött a dolog.
Most viszont elkezdtem Troop Trap-os lenni és rájöttem ,h lehet vele játszani a kis hibáktól eltekintve.
A karakterem neve palini2 ...szívesen veszem ha barátnak jelöltök.
Rákerestem a "Battelfieldheroes redeem code generator" kifejezésre és találtam pár progit ami elméletileg tudna generálni rá.
Egyébként sohasoha nem csalok a játékban …nem is élvezném úgy.
De pénzt szívesen csinálnék ingyen BFh-hoz.
Vélemény? valaki próbálkozott már ilyesmivel?
Amúgy már megfordult a fejemben ,h veszek pár EUR-ért egy keveset.
Nekem csak a Super knife kellene.
-
tomonor #7633 -
#7632 -
tomonor #7631 owned? -
#7630 -
#7629 kurva gunnerek :@ -
#7628 :D -
DDomo #7627 ja oké, máris megyek :D -
tomonor #7626 menj angliába előbb -
DDomo #7625 Sms-be hogy lehet venni bf-et? -
#7624 köszkösz! -
Cat 02 #7623 Ha nem kaptál nyomj egy refresht ability részen. -
#7622 Majd fogsz. Ne lepődj meg, ha magasabb szinteknél már ritkábban jár jutalom. -
#7621 MIAFASZ?
lv8nál sem kaptam pontot új skillre, de még lv9nél sem?! -
tomonor #7620 ám amugy ez az egész új VP rendszer azért van, mert a DICE nem kapott elég pénzt, az EA pedig megemelte az adóit, így a DICE ezt a szomorú döntést hozta, és lerombolta az F2P szlogent.
Most a játék leginkább a Taikodom nevű MMO-ra emlékeztet. Ingyen kipróbálhatod, ám ha nem vagy profi, vagy nem vagy előnyben, akkor bizony fizess hogy túlélhesd. -
#7619 ja éhező gyerek reklám, hogy legyen kedved játszani -
Cat 02 #7618 De nézi a reklámot -> pénz. Ez a játék arra épült volna. -
sabzi #7617 Mondjuk ez igaz. Engem is idegesített már a sok camper. Mondjuk utána meg nem játszottam, mert idegesített a sok gunner :D. -
tomonor #7616 nekem igazság szerint tetszett a gunner update. Elfogytak a kommandók, már nagyon idegesítőek tudtak lenni, ha egy szerveren 6-an voltak egy oldalon. DE EZ!... -
sabzi #7615 Nem kell azthinni, hogy az EA-nál idióták ülnek kábé ilyen gondolkodással: "Oh, mit kéne csinálni? Dőőő, tegyük több pízzí a cuccokat!"
Dolgoznak ott matematikusok meg piac kutatók, akik szépen kiszámolták, hogy így jobban fognak járni. És jobban is fognak.
Akinek nem tetszik ott lehet hagyni és nekik még csak rosszabb sem lesz, hogy az ingyen játékosok otthagyják a gamet. Hiszen minden játékos, aki letölt/látogatja az oldalt/stb az ő szerverüket "eszi", de nem fizet érte.
Mondjuk én már régebben abba hagytam. A gunner update óta. Tök jó volt a gunnerrel hentelni előtte, aztán meg már mindenki az :S. Előtte is pont jó volt, na mindegy. -
tomonor #7614 nem lesz kevesebb játékos. Először én is azt vártam, de az EA erősebb volt.
És igen, most jóval többet kaszál azzal hogy BF-essé tette a fegyókat -
#7613 Jah. VP-ért vettem, nem fogok egy fillért se erre költeni.
Csak azoknak írom akik azt hiszik pénzt áldoztam a játékra. Szarabb lett a store árak így, de nekem kikapcsolódni még mindig jó a játék. -
sakhalin #7612 Atya gatya 1.5 hete abbahagyatam ezt a péznzéhes fost de ezt a forumot látogatom hátha lesz valami változás......lett de nem éppen pozitív.
Tűzálló gatyó nem már pénzért?
Valóban kár a játékért napi 2-3 óra móka jó volt. -
DavidVattai #7611 Az lesz, hogy nem fog vele játszani az, aki nem akar rá költeni. Kevesebb játékos lesz, de az aki marad ennél a game-nél többet fog költeni rá mint amikor még normális dolgok voltak a játékban, normális áron.
Ugyan ez volt az LC-vel is. (Last Chaos) Hasonlóan free mmorpg-nek indult. Ott is egy ideig élvezhető volt annak is a játék aki nem költött rá egy fityinget sem, de aztán szép lassan elkezdték az ottani boltot telerakni unfair dolgokkal. Egyre nagyobb szakadék kezdett lenni vásárló és nem vásárló játékos között. Majd azon kaptad a fejed, hogy már az összes haverod lelépett másik game-el játszani, és csak azok maradtak akik full amatőrök és másképp nem képesek boldogulni, csak ha vesznek maguknak némi előnyt, vagy a nagyon kemény függők, akik mindent megtesznek azért, hogy ők virítsanak a top 50 első helyén.
Szerintem ugyan e felé tart ez a játék és.
Kár érte... -
tomonor #7610 és működik rendesen? -
#7609 Én vettem ilyen gatyát. -
#7608 -
tomonor #7607 az nem kifejezés... -
#7606 pfff, süllyed a játék :/ -
Cat 02 #7605 Mi lesz itt...
-
#7604 áááááá havasak a pályák, de király XD -
#7603 Király, kösz! :D -
#7602 thx! -
#7601 csatolt képen ingyen sapka, és orr kód:) -